Şimdi Ara

LG Garantisi hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lg çamaşır makinası garantisi kaç yıldır yada uzatma satın alabiliyormuyuz.
    Motoru kaç sene garanti veriyor.

Model : LG F14A8RDS5

Bu garanti diğer beyaz esyaları içinde aynımı.

• motor gerentisi 10 yıl onun dısında standar 3 yıl garanti var ve uzatma işlemi yok yeni aldım ve servisten aynen bu cevabı aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: blntyldz

motor gerentisi 10 yıl onun dısında standar 3 yıl garanti var ve uzatma işlemi yok yeni aldım ve servisten aynen bu cevabı aldım

Garanti konusunda 3 yıl geçince iş şansa kaldı desenize :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    evet bircok firmada oldugu gibi işimiz şansa kaldı zaten daha uzun süre garanti veren bir sirket olsada standart kullanıcı hatası deyip yine aynı işlem devam ediyor bu nedenle malzeme kalitesi ve müsteri memnuniyeti üstdüzey olan bir şirketten alışveriş yapmak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: blntyldz

evet bircok firmada oldugu gibi işimiz şansa kaldı zaten daha uzun süre garanti veren bir sirket olsada standart kullanıcı hatası deyip yine aynı işlem devam ediyor bu nedenle malzeme kalitesi ve müsteri memnuniyeti üstdüzey olan bir şirketten alışveriş yapmak gerek

Haklısın hocam umarım bir sorun yaşamazsınız

• blntyldz B kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam umarım bir sorun yaşamazsınız

• jubeii kullanıcısına yanıt
    LG çamaşır makinesinde bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum... Bence doğru tercih
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Garanti Yardım
    geçen ay açıldı
    LG 42LA660S yeni model hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar alet bugun geldi.
    Internetten 444 5 643 numarasini buldum. Her aradigimda mesgul caliyor.
    Ne bicim MH numarasi bole mesgul calan 444 numarami olur.
    Ardindan sayfalarinda canli sohbet sayfasi varmis ona gireyim dedim. 30 kisi sirada var dio ama hic eksilmiyor.
    Bunlar normalmidir. Dakka bir gol bir.
    Aleti alir almaz MH den sopa mi yedik. Hay aksi.

Merhaba

Makinayi bayiden mi aldiniz? Bayiden aldiysaniz servisi kurulum icin onlar ayarliyor. Eger teknosadan aldiysaniz bulundugunuz ilcenin Servis numarasini google'dan bulup direkt servisi siz arayin ayni gun gelir buyuk ihtimalle. LG'nin musteri hizmetleri cok lanet. Kimsenin hic birseyden haberi yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eternafelicity kullanıcısına yanıt
    MH ye ulasamadım.
    Aleti GG denaldım indidirm kuponuyla. Sehrimdeki servisi aradığımda biz bisey yapamayız mutlaka MH yi arayip
    randevu almanız gerekir dediler. GG de para onayıda aletin geldiği bugun(ne biçim işse).
    Onları araıp onay surecini durdurdum. Lg merkeze mail attı telefonunuz bozuk diye. Herif ne dese beğenirsin
    "Sorunlarınız için 444 bilmem ne yi arayın demezmi" cevap olarak açtım agzımı yumdum gozumu. Telefon bozuk diom
    orayı arayın diye cevap yazıo. Malı satan antalya merkezli firmayı aradım. Beni doğruladı. Telefonun bozuk oldunu soyledi ama
    ondan başka numara olmadığınıda ekledi. Se se Si si arayacaz.
    Hocam o zaman siz baska bir LG yetkili servisi arayip çamaşir makinesi aldim. Makineyi kurdurmak istiyorum diyin. Tabi eger bu servis de eger musteri hizmetlerini aramaniz gerek derse durumu anlatin. Eger ayni seyi onlarda soylerse bölge müdürlüğünün numarasini alin.

• aynı makinadan bende aldım. müşteri hizmetlerini arayıp bildirim yaptım. bir kaç saat sonra servis aradı ve gelip kurulum yaptılar. istanbul pendik deki servis gayet ilgili. eğer 444 lü numaradan ulaşamıyorsanız bildiğimkadarı ile web sitesinden de tamir montaj talebi yapabiliyorsunuz.
    bence sakin olun. işinizi çözerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyar64

LG çamaşır makinesinde bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum... Bence doğru tercih

Ben sıkıntı yaşadım geri verdim.
    Su boşaltmada ses çok yüksekti.
    Dengeleme için saatlerce uğraşıyordu.
    35 dakikalık proğram 5 saatte bitmiyordu.

Kore malı idi, çin üretimi değildi.
    Umarım sizde sorun çıkmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.