Şimdi Ara

Lg-GGW-H20L Blu-Ray Writer Sorun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen aldığım Lg-GGW-H20L WRİTER kullanmaya başladım 3 adet Blu-Ray film aldım. Madagascar 1, Madagascar 2 ve Transformers. Transformers çok güzel oynattı ama Madagscarın 1 ve 2 sindede ekranda karelenmeler ve ses ve görüntüde düzensizlik var. Pc Amd çift çekirdekli işlemci 2 gb ram 512 mp palit marka ekrankartı Lcd tv 32lg2100 dvi to hdmi ile bağlı. KM Playerda görüntü güzel ama video sanki biraz yavaş oynatıyor seste tutmuyor sanki. Power dvd blu-ray destekli media player yazılımı var var writer ın içinden çıkan ondada dediğim gibi karelenmeler takılmalar ve ses sorunu var. Bu konuyla ilgili yardım alabilirsem çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkman01 -- 12 Ağustos 2009; 14:01:38 >

• Yokmu yardım edecek kimse?
  • KMPLAYER GOMPLAYER BSPLAYER bunları dene eğer yavaşlama oluyorsa işlemciden kaynaklanıyor olabilir ..
  • KMPLAYER, GOMPLAYER, BSPLAYER ın blu-ray desteği varmı . Transformens filmini çok güzel oynattı power dvd ve km player duraklama yok ekranda bozulmalar yok, ses ve görüntü birebir oturuyor ama anlamadığım nedenden dolayı madagascarlarda sorun yaşadım işlemci çift çekirdekli amd x2 4500 acaba codeclerden yapmış olabilirmi televizyonda hd ready ama 1080p desteği var diye biliyorum 100 hz değil ama transformens nasıl oynattı o zaman enterasan birşey.
  • Sorunu hallettim Artık Km Player ile orjinal blu-ray filmleri sorunsuz izleyebiliyorum ses ve görüntü akışı süper birbirini tutuyor artık. Sadece 20 gb üstü dosyaları pc ye atıp küçültmek kaldı. Onunlada uğraşıyorum . Sorunuda km player ın dahili görüntü ve ses çözücülerini pasif hale getirip harici video çözücüleri power dvd nin çözücülerine göre ayarladım ve oldu. Çok kolaymış ama tecrübe gerekiyor bunla ilgili yavaş yavaşta tecrübe kazanıyoz deneye deneye . herkese kolay gelsin..
  • İçinden çıkan yazılım DVD sinde Firmwire güncelleme programı var. Onu kurarak otomatik firmwire güncelleştirmesi yaptığında problem ortadan kalkabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELBA Blu-Ray Disk Nasıldır
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.