Şimdi Ara

LG GR-B502GQQW hakkında bilgisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG GR-B502GQQW model buzdolabını almayı düşünüyorum ve bu konuda bilgisi olanlardan yardım istiyorum zira yeni bir model olduğu için pek yorum bulamadım....Bunun için 1100 TL istedi bir LG mağzası intenetnet baktığımda daha uygun bir fiyat bulamadım...Bekarım tek başıma yaşıyorum o yüzden hacmi yeterli benim için...Siz ne dersiniz?
    Bide buna alternatif Samsung RT38 FAJEDWW var fiyatlar aynı...Her ikisini de mağaza da inceleme şansı buldum ama LG daha güzel geldi bana...Yorumlarsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkartaln -- 3 Nisan 2013; 16:54:39 >

• yokmu bu dolaplar hakkında biligisi olan arkadaslar?
  • lg buzdolapları kalitelidir, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkartaln

cevap için teşekkürler.

Hocam bizde 59 qmsw1 var. Bizim hanım memnun. Fiyat da seninkine yakın. Hatta spottan 1000 lira alırsın. Sen lg ile bir karşılaştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönül rahatlığı ile alınabilir
  • sağolun arkadaslar,siparişi verdim.. bundan sonrası şansa artık..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende aynı modelden almayı dusunuyorum..
    cihazın geldiginde yorumlarını paylasırsan sevınırım.
    nerden ve kaca aldıgınıda belırtırseen makbule gecer..
    şimdiden Hayırlı olsun..
  • hocam bende arıyordum dolap simdi siz bilgi isteyince arastırdım ve hosuma gitti bunun enerji sarfiyatı nedir asınıfımı yoksa a++ mı bilginiz varmı
    edit : simdi baktım a+ mış
    pekala ozaman sorumu degiştirerek soruyorum A+ ile A++ yada A+++ arasındaki fark nedir nasıl anlarız birisi yorumlarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliKocBey -- 9 Nisan 2013; 19:14:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arresst

hocam bende arıyordum dolap simdi siz bilgi isteyince arastırdım ve hosuma gitti bunun enerji sarfiyatı nedir asınıfımı yoksa a++ mı bilginiz varmı
    edit : simdi baktım a+ mış
    pekala ozaman sorumu degiştirerek soruyorum A+ ile A++ yada A+++ arasındaki fark nedir nasıl anlarız birisi yorumlarsa sevinirim

yıllık enerji tüketimlerine bakınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurabi2002

Bende aynı modelden almayı dusunuyorum..
    cihazın geldiginde yorumlarını paylasırsan sevınırım.
    nerden ve kaca aldıgınıda belırtırseen makbule gecer..
    şimdiden Hayırlı olsun..

ev şuan boya badana yapıldığından müsait değil bu sebeple pazartesi teslim edilecek.. Gelince yorumlarımı paylaşırım..
    Not: İzmir optimumdaki LG bayisinden 1200 tl ye 10 ay taksitle alındı..(4 ay da ertelemeli)
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Gönül rahatlığı ile alınabilir

candoğan bey, samsung buzdolabı alınmaz ürettiklerini önceden tavsiye ediyorduk, ancak daha sonra kaliteden taviz verdiler, çin üretimine geçtiler tarzında yazılarınızı okudum. ancak yukarıda RT-59QMSW1/XTR modeline gönül rahatlığı ile alınabilir yazmışsınız. bir yanlışlık mı oldu, yoksa ben mi yanlış anladım??
  • arkadaşlar lg b502gqqw modeli buzdolabı yıllık elektrik tüketimi ne kadar ? lg musteri hizmetlerini aradım onlar da bilmiyor :)
  • Sayın forumdaşlar buzdolabı alma niyetindeyim ama konuya baya yabancıyım. Koyacağım yerin 1.80 yüksekliği 80 derinlik 90 genişlik mevcut. Az yaksın sessiz olsun servis imkanından ziyade servise ihtiyaç duyması az olsun yani dayanaklı olsun. Tavsiyelerinizi bekliyorum kendi çapımda araştırmalarım neticesinde şu modelleri buldum :

Samsung RT59QBPN Siemens KD33VVW30N Bosch KDV43VW30N LG GR-B502GQQW

LG GR-B502GLQW Samsung RT55KZRSW

1200 tl civarı ürünlere bakıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.