greece dosyası "Android 2.1 Greece V20A" bu isimli türkçe olan rom değilmi?? bir kaç yerde yükleme için adres buldum umarım kolay yüklenir...onlarca windows rom kurmuştum eskiden ama android hep endişe uyandırıyor bende...birde 1.6 ya dönüş için bir backup yapabiliyormuyuz telefonda acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: tarkan75
greece dosyası "Android 2.1 Greece V20A" bu isimli türkçe olan rom değilmi?? bir kaç yerde yükleme için adres buldum umarım kolay yüklenir...onlarca windows rom kurmuştum eskiden ama android hep endişe uyandırıyor bende...birde 1.6 ya dönüş için bir backup yapabiliyormuyuz telefonda acaba ?
backup olmaz büyük ihtimalle çünkü telefonun hafızası az, 2.1e geçtikten sonra 1.6ya dönüş olmuyor.
2.1'de sims3 ü çalıştırabilen oldumu ? ea games yazısından sonra kapanıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Marco87
quote:
Orijinalden alıntı: tarkan75
backup olmaz büyük ihtimalle çünkü telefonun hafızası az, 2.1e geçtikten sonra 1.6ya dönüş olmuyor.
2.1'de sims3 ü çalıştırabilen oldumu ? ea games yazısından sonra kapanıyor
sims3 bendede açılmıyor.Sebebi şu olabilirmi?
ben nfs shiftin fullunu yüklemiştim.Dosyasını hafıza kartına attım öle yükledim ki zaten öle olacak.sonra ben hafıza kartını biçimlendirmiştim ve haliylede tüm veriler silindi.nfs shift oyununun logosu ekranda duruyordu ve oyun açılmıyordu.oyun dosyası olmadığı için nfs shift açılmadı haliyle.biz sonuçta 2.1 rom yükledik yunan.Telefonu yunanistandan alsaydık hafıza kartında sims3 oyunununda datası hazır içinde olacaktı değilmi.nfs shift oyunu hafıza kartındaki datasını kullanarak açılıyordu demekki.Buda öle olabilirmi.
Gayet mantıklı bir yaklaşım. Sorunun kaynağı büyük ihtimalle bu. Teşekkürler.
sanırım kuran herkes 1.6 ya göre 2.1 daha iyi görüşünde ve eksiksiz çalışıyor yönünde...
arkadaşlar bir arkadaşım satacak telefonunu 2. elde piyasası nedir? telefoncuya satarken ve telefoncudan alırken...
bende şimdi almış bulunmaktayım acaba baltık mı yoksa greece mi arada kaldım ne dersiniz??
yunan romunu yüklemenizi tavsiye ederim, baltic rom ilk çıkan 2.1 agustos yapımıdır, yunan romu 5 ekim yapımı, türkçe çevirisi baltic romdan daha iyidir.
teşekkürler arkadaşım dediğin gibi yunan romu kurdum makine bayaa hızlandı birde karta yüklemeyi becerirsek tamamdır bu iş
markette flikie wallpapers programı kurdum çok harika wallpaperler var.tavsiyemdir internet bağlantısı ile giriliyor programa saved yapabiliyorsunuz
21 sevenler için Card Ace: BlackJack diye bir oyun var, ücretsizdir, internetten üstünden oynanıyo, oyuncularla chat yapabiliyosunuz, arkadaş listesi oluşturabiliyosunuz baya zevkli bişey..
Bi oyunda Paper Toss, burdada çöp kutusuna kağıt fırlatıyoruz markette en çok indirilen ilk 5 oyundan biri.
Angry Bird's duymayan yoktur heralde, bitirdim oyunu 4 günde elimden düşmedi saatlerce oturup bilgisayarda oyun oynamam ama bunu telefonda oynadım valla harika oyun
europe open rom gelmiş,şimdi onu indirip kurucam bakalım bu nasılmış
desteklediği diller
Cestina Dansk Deutsch (Deutschland) Deutsch (Schweiz) esti keel (Estonian) English Espanol Finnish Francais x 4 Hrvatski Islenska Italiano Jezky Polski lietuviu kalba Limba romana Magyar Nederlands Norsk Portugues x 2 Slovak Slovenscina Svenska Turkce
Evet bakalım nasılmış...
yorumlarını merakla bekliyoruz...
saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: nazaman
desteklediği diller
Cestina Dansk Deutsch (Deutschland) Deutsch (Schweiz) esti keel (Estonian) English Espanol Finnish Francais x 4 Hrvatski Islenska Italiano Jezky Polski lietuviu kalba Limba romana Magyar Nederlands Norsk Portugues x 2 Slovak Slovenscina Svenska Turkce
quote:
desteklediği diller
abi oyuncak oldu iyice bu kaçıncı rom değişik bişey varsa bende kurarım bakalım bi
yanlız bu europa open ile greece rom hem isim olarak hemde ebat olarak aynı büyüklükte.Ne iş bu anlamadım.Daha yüklemedim bu kafamı karıştırdı.mb değerleri aynı
arkadaşlar telefonu almak isteyen varsa hala (gördüğüm kadarıyla soruyolar devamlı ) hepsi burada'da 499'tlye düştü fiyatı. araştırmadım ama galiba en ucuzu o
quote:
Orijinalden alıntı: Gök]
arkadaşlar telefonu almak isteyen varsa hala (gördüğüm kadarıyla soruyolar devamlı ) hepsi burada'da 499'tlye düştü fiyatı. araştırmadım ama galiba en ucuzu o
500 GB hdd hediyesiz olarak öle fiyat.Teknosada 599 tl ye aldık evet ama yanındada 500 gb taşınabilir hdd ile
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Gök]
500 GB hdd hediyesiz olarak öle fiyat.Teknosada 599 tl ye aldık evet ama yanındada 500 gb taşınabilir hdd ile
+50 tl hediye çeki de var teknosada
iyi mi yaptım kotu mu yaptım bilmiyorum ama ben de lg optimus sahibiyim artık.şimdi telefonu 2.1e guncellersek garanti dısına mı cıkıyor?eger oyle ise remi surumu beklerim ben