Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: güllaççı

bu telefonu en uygun nerede bulabilirim internetten acaba ?

Ben en ucuz Hizlial.comda gördüm
    http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/lg-gt540-optimus_02.044.1165.0139.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaballack

sizce teknosa dan 600 e 500gb hardisk hediyesi ile beraber bu ürünü mü almalıyım yoksa %10 bonus da veriyormus +50 tl hediye ceki.yoksa garantili 2.el samsung i7500 ü 400 tl civarında mı almalıyım.karar veremedim.harddisk 150 liraymıs.60lirada bonus verirse 200 lira.50 lira hediye ceki zannımca bir işe yaramayacak 500 lira üzeri alışverişlerde geçerli galiba.400 gibi bi fiyata geliyr lg optimuste.ne dersiniz???

ben teknosadan 500gb hdd hediyesiyle aldım 600liraya, senin gibi samsung i7500 almayı düşünüyodum ama samsung o telefonu artık üretmiyomuş bide desteğini çekmiş yani yeni güncelleme falan gelmiyecekmiş. ayrıca harddiske acayip ihtiyacım vardı ilaç gibi geldi bana, telefonda 1 ay oldu elimden düşüremiyorum hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSelcuk

http://www.log.com.tr/lg-gt540-optimus-incelemesi/
    Bu incelemede eleman andorid yükseltilemiyo demiş, burda bi yanlış bilgilendirme var dimi ? yükseltilemese burda güncelleme yapan arkadaşlar nası yapıyor

o arkadaş noob kalmış ne diyim. telefonu aldığımdan beri, ilk önce rus güncellemesi 2.1e geçtim sonra fransız güncellemesi 2.1e geçtim en son yunan güncellemesini yaptım oda 2.1, yakında tr güncellemesi gelicek 2.1e ona geçicem, benim kafamda olan asıl 3.0 destekleyecekmi bu telefon

• lg alacam galiba.bu telefonun video izleme problemide güncellemelerle birlikte çözülecek değil mi?gerçi çokta önemli birşey değil:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hautbois

uygulamaları sd karta yükleyebilen var mı yani app2sd?http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/319192/app2sd-was-here-d/ bu linkte anlatılmış ama olmadı bir türlü.

Ben yaptım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sd kartı telefon kapalıyken bile çıkartırsanız yüklediğiniz programlar yok oluyor. Baştan yüklüyorsunuz vs. vs...
  • peki nasıl yaptınız tarif edebilir misiniz?
  • Linux işletim sistemine sahip bir bilgisayarınız var mı? Eğer yoksa ext2 ve swap alanı oluşturabilen bir programa ihtiyacınız var. bu sorunun cevabına göre anlatıma devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi

Linux işletim sistemine sahip bir bilgisayarınız var mı? Eğer yoksa ext2 ve swap alanı oluşturabilen bir programa ihtiyacınız var. bu sorunun cevabına göre anlatıma devam edeceğim.

Alper 2.1 root yapmayı bizlere burada paylaşırsan seviniriz kardeş
  • işletim sistemim xp. minitool partition wizard home edition programı var
  • Sd karta uygulamaları yükleyebilmemiz için önce root kullanıcı haklarına sahip olmamız gerekiyor.

GT540 Root yapma.

Tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperAkbilgi -- 28 Kasım 2010; 22:51:56 >
  • APP2SD (Sd karta Uygulamaları yüklemek)

Tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperAkbilgi -- 28 Kasım 2010; 22:53:33 >
  • alper bey dediklerinizin hepsini yapıyorum son aşamada sh /sdcard/app2sd/app2sd.sh not found diyor .nerede yanlış yapıyorum?
  • Çok özür dilerim dalgınlıkla bir adımı atlamışım söylemeyi.

sd kartın içine app2sd adlı bir klasor oluşturup, sıkıştırılmış dosyadaki 4 dosyayı buraya kopyalıyoruz.
  • o klasörü oluşturdum ama yine aynı hatayı veriyor
  • Klasörün içine zipli dosyanın içindeki 4 adet dosyayı da kopyalaınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi

Sd karta uygulamaları yükleyebilmemiz için önce root kullanıcı haklarına sahip olmamız gerekiyor.

GT540 Root yapma.

Önce aşağıdaki bağlantıdan gerekli yazılım paketini indiriyoruz.

Buradan indirin.

İndirdiğimiz sıkıştırılmış dosyayı c: dizinine çıkartıyoruz. Yani içindeki adb.exe dosyasının yolu;

C:\rootgt540\adb.exe

şekinde olmalıdır. Aksi takdirde aşağıda söylediklerim çalışmayacaktır.

Telefonunuzu bilgisayara bağlamadan önce
    Ayarlar -> Uygulama ayarları -> Bilinmeyen kaynaklara izin ver seçeneği seçili olsun
    Ayarlar -> Uygulama ayarları -> Geliştirme -> buradaki 3 seçenek de seçili olsun.
    Bunları yaptıktan sonra telefonunuzu bilgisayara baplayın ve telefonun sürücülerinin yüklenmesini bekleyin. Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra indirdiğimiz sıkıştırılmış dosyayı açtığımız klasöre gidip root.bat dosyasını çalıştırın. Telefon yeniden başladığında telefonunuz root kullanıcısı haklarına sahip olacaktır. Klasörün içinde superuser.apk adlı dosyayı da sd kartınıza kopyalayın ve telefonun dosya yöneticisinden o dosyayı bularak çalıştırın.

Root işlemi bu kadar. Bir sonraki mesajımda ise uygulamaların nasıl sd karta yükleneceğini anlatacağım.

teşekkürler

• alper bey teşekkür ederim. app2sd kuruldu.birşey daha soracağım. app2sd yükledikten sonra my backup pro vb. programlarla uygulamaların yedeğini alıp daha sonra bu yedeğe dönebilir miyiz?
  • Bahsettiğiniz yedekleme programını kullanmadım ancak tam yedek alıyorsa olabilir. Önemli olan app2sd ile yaptığımız değişiklikleri içeren dosyaları da yedeklemesi. Deneme yanılma ile bilinebilecek bir konu bu.
  • herkese iyi akşamlar yorumları okudum ve hayatımda ilk defa hem LG hem de androidi olan bir telefona sahip olacağım 2 gün içinde siparişimi verdim...bugün müşt hizmetleri ile konuşmamda biraz daha vakit var 2.1 için denildi ama asla 2.2 gelmeyecekmiş sebeb işlemci az olduğu için...
  • Aslında normalde bu işlemciye sahip olanlara 2.2 froyo versiyonu yüklenebiliyor. Xda-developers sitesinde lg gt540 için özel bir sayfa açıldı belki orada custom rom yapılabilinir. Böylelikle telefona 2.2 yükleme şansımız olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: tarkan75

herkese iyi akşamlar yorumları okudum ve hayatımda ilk defa hem LG hem de androidi olan bir telefona sahip olacağım 2 gün içinde siparişimi verdim...bugün müşt hizmetleri ile konuşmamda biraz daha vakit var 2.1 için denildi ama asla 2.2 gelmeyecekmiş sebeb işlemci az olduğu için...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.