Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaş geri tuşunun bir müddet sonra çok basmaktan içine göçtüğünü söylemiş. Böyle bir şey var mı?
  • göçmesi çok zor zaten dokunmatik nasıl göçecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomasita

Arkadaşlar bu sabah telefonumda telefon hafızası azaldı dedi, ben de yüklediğim tüm programları sildim hala öyle diyince bari fabrika ayarı yapayım dedim ama yapmadan önce telefonumu yanlışlıkla kapattım açınca da telefonum normal açılmaya başladıd ama ANDROID yazısında takılı kaldı 2 saat bekledim ilerlemedi, ANDROID logosunda öylecene duruyor lütfen biri bana yardım etsin nasıl fabrika ayarlarına dönerim, servise de götüremiyorum şehir dışındayım lütfen yardımcı olun :(

madem telefon açılmıyor android yazısı ekrandayken soldaki ses açma tuşuna, sağdaki arama tuşuna ve ön kısımdaki home tuşuna aynı anda bas, fabrika ayarlarına döner ozaman telefon, seninki gibi olmadı bende ama telefon açıkken bunu yaptığımda fabrika ayarlarına döndüm..

@kadirt
    geri tuşu değilde onun hemen altındaki kapatma tuşu bi garip bende bazen basmıyor

• ...arkadaşlar bu telefonu bende haftasonu almayı düşünüyorum...ilk defa android işlemcili bir cep alacağım (daha doğrusu akıllı)bu sürümlerin en son hali 2.2 Froyo sanırım ve bu sürüm de ileride GT 540 a yüklenebilirmi(yüklenir derken işlemci kaldırırmı?) kitleme+agırlaştırma ihtimali varmıdır? şimdi 2.1 i yükleyemedik (Türkçe) 2.2 gelene kadar anca çözersin diceksiniz ama aklıma takıldı...birde flash player olmadığı-desteklemediği için internet sayfalarındaki videoları site içinden izleme olanağımız yok sanırım 2.2 de flash desteği(10.1) olacakmış birazda o yüzden tereddütüm var...işlemci (hız+bellek)yeterli olursa harika olur...
  • arkadaşlar greek (yunan) romunda türkçe desteği varmı? modaco forumda biri yazmışta,ingilizcesi iyi olan çevirebilirmi yazıyı.

Right - working now - just a reinstall of Baltic, overinstall of Greek, delete everything, repeat, reset, reinstall root, reinstall apps2sd, reinstall all the apps, rebuild all my screens, sync with Google, setup the network again and check the 3g.

Still no damn 2G of course - it sees it, it doesn't loose all connections immediately, but it cant dial out - still its a step in the right direction, no idea if I can receive calls in 2g mode yet. Will post on that one later.

Now the Greek version:

Includes The sims 3 - yippee - but FC's at the logo - boo! - probably not happy with the apps2sd I guess.

Languages:

Cestina (no idea)
    Dansk
    Deutch (germany and switzerland)
    Estonian
    English - Ireland
    English - UK
    English - US
    Espanol (Spain)
    Espanol (Mexico)
    Finnish
    French (Belgium, France, Canada and Swiss)
    Hrvatski (Christ knows)
    Icelandic
    Italian
    Polish
    Lithuanian
    Romanian
    Hungarian
    Netherlands
    Norwegian
    Portuguese (Brazil and Portugal)
    Slovak
    Slovenian
    Svenska (Swedish?)
    Turkish
    Greek
    Something that looks like russian but isnt
    Russian
    Serbian
    And one other language with a completely unidentifiable script that could be Korean and it could be Martian.....

That's the lot - something for everyone it seems.....

• ewet arkadaşım türkçe dil destegi var bende bu sabah güncelledim telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lejyon80

ewet arkadaşım türkçe dil destegi var bende bu sabah güncelledim telefonu

sen yunan rommu yükledin?

linkinide koyarmısın bende güncelleyeyim
  • quote:

http://android.modaco.com/content-page/311477/lg-gt540-rom-updates-from-lg/page/380/

bu sayfada mevcut

kardeş teşekkürler.

Yanlız bişi sormak istiyorum.Yunan romundaki türkçe sade değilmi.Yani oradaki gsm şirketine özel rom değil.Arkadaş french romunu yüklemiş ama oraya ait gsm şirketinin reklamları içinde mevcut olarak gelmiş.Buda öyle mi?

• bende ilk fransız romu yüklemiştim dedigin gibi fransız reklamlar vardı ama yunan rom fransız romdan daha iyi bence bunda reklam degilde uygulama var bir kaçtane zaten güncelleyince görürsun artık türkçe rom beklemekten başka şansımız yok tabi çıkarsa

unutmadan önemli bi nokta var güncelleme bitince tlf açılınca 5-10 sanide de bir hata mesajı veriyor onuda fabrika ayarlarına (hard reset)getirmen gerekiyor

http://www.hard-reset.com/lg-optimus-gt540-hard-reset.html buna bakarak yapabilirsin kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lejyon80 -- 15 Ekim 2010; 14:59:05 >
  • quote:

bende ilk fransız romu yüklemiştim dedigin gibi fransız reklamlar vardı ama yunan rom fransız romdan daha iyi bence bunda reklam degilde uygulama var bir kaçtane zaten güncelleyince görürsun artık türkçe rom beklemekten başka şansımız yok tabi çıkarsa

unutmadan önemli bi nokta var güncelleme bitince tlf açılınca 5-10 sanide de bir hata mesajı veriyor onuda fabrika ayarlarına (hard reset)getirmen gerekiyor

http://www.hard-reset.com/lg-optimus-gt540-hard-reset.html buna bakarak yapabilirsin kolay gelsin

french romdan baska bi roma sorunsuz geçtiysen çok iyi, ben v20b ye dönerken sorun çıkartmıştı sim kartı okumadı..
    bide bu reklam değilde uygulama var dediğin uygulamalar neler? baska bi gsm şirketi için olan uygulamalarmı? romu ayrıntılı anlatırmısın biraz french'den farkını

• resimler bunlar

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lejyon80 -- 15 Ekim 2010; 18:37:29 >

• ben 2.1 baltık sürümünü yükledim ama dokunmatik ekran hassaslığını yitirdi.fransız ve yunan versiyonları da öyle mi? 1.6 sürümüne dönmek mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hautbois

ben 2.1 baltık sürümünü yükledim ama dokunmatik ekran hassaslığını yitirdi.fransız ve yunan versiyonları da öyle mi? 1.6 sürümüne dönmek mümkün mü?

ben dün yunan versiyonunu yükledim ekran hassaslığı kötü değil,eskisi gibi yani.Baltık sürümünde türkçe varmı?
  • türkçe yok. yunan versiyonu 1.6 ya göre hızlı mı?
  • quote:

türkçe yok. yunan versiyonu 1.6 ya göre hızlı mı?

hız aynı diyebilirim.1.6 ya geri dönüş yok diye biliyorum yanılıyrda olabilirim tabiki.sen birde yunan rom kur dene
  • baltık sürümünün güzel bir tarafı youtube yüklü geliyordu. 1.6 da ne yaptımsa youtube bir türlü girememiştim yunan versiyonunda youtube var mı? bir de farklı uygulamalar var mı? ayrıca sizce 1.6 mı 2.1 mi? iki sürümün de artı ve eksilerini yazabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hautbois -- 17 Ekim 2010; 22:24:15 >
  • quote:

baltık sürümünün güzel bir tarafı youtube yüklü geliyordu. 1.6 da ne yaptımsa youtube bir türlü girememiştim yunan versiyonunda youtube var mı? bir de farklı uygulamalar var mı? ayrıca sizce 1.6 mı 2.1 mi? iki sürümün de artı ve eksilerini yazabilir misiniz?

youtube yüklü geldi ve açıyor rahatlıkla

shazam,twitter,facebook,wapedi,yerler,the sims3,navigasyon,market,foursquare,google talk,app advisor,Layar,latitude,youtube >> bunlar 1.6 da olmayan uygulamalar.çoğunun ne işe yaradığını bilmiyorum.bence güzel yani.Çoğu programları 1.6 desteklemiyordu 2.1 destekliyor.Yunan romu kur bence

• en kısa zamanda yükleyeceğim.telefonun en sevmediğim tarafı birkaç uygulama yükleyince hafıza dolu diye uyarması. yabancı forumlarda uygulamaları sd karta yükleme anlatılmış app2sd uygulayan var mı çalışıyor mu?
  • quote:

en kısa zamanda yükleyeceğim.telefonun en sevmediğim tarafı birkaç uygulama yükleyince hafıza dolu diye uyarması. yabancı forumlarda uygulamaları sd karta yükleme anlatılmış app2sd uygulayan var mı çalışıyor mu?

bende hiç olmadı hafıza dolu uyarısı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.