Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon kapalıyken alarm çalmıyor. Sizde de öyle mi?
  • o zaman siz fazla uygulama yüklemiyorsunuz çünkü biraz uygulama yükleyince hafıza az uyarısı veriyor bu nedenle 2.2 sürümünde uygulamaları hafıza kartına kurabilme seçeneği var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hautbois

o zaman siz fazla uygulama yüklemiyorsunuz çünkü biraz uygulama yükleyince hafıza az uyarısı veriyor bu nedenle 2.2 sürümünde uygulamaları hafıza kartına kurabilme seçeneği var

fazla derken adet olarak ne kadar ? 10-15 felanmı yoksa daha fazlamı?
  • evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: hautbois

evet

ben 10 tane felan yükledim sorun vermedi ama senin yüklediğin uygulamalar ile benim yüklediklerim farklıdır zaten.Ben program yüklüyorum,tema,oyun felan yüklüyorum 15-20 tane uyarı vermiyor telefon.Sonrada beğenmediğimi siliyorum.Senin yüklediğin uygulamalar mb olarak fazla yer kaplayan uygulamalarda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Telefon kapalıyken alarm çalmıyor. Sizde de öyle mi?

?
  • quote:

quote:

Telefon kapalıyken alarm çalmıyor. Sizde de öyle mi?

?

hiç olmadı bende öyle birşey
  • Bir ayarı falan mı var? Her yolu denedim ama kapalıyken alarm çalmıyor. Bendeki üzerinde gelen android 1.6 sürümü.
  • quote:

Bir ayarı falan mı var? Her yolu denedim ama kapalıyken alarm çalmıyor. Bendeki üzerinde gelen android 1.6 sürümü.

1.6da 2.1de öyle sorun görmedim ayarı falanda yok karıştırdım biraz telefonu.
    benimkindede telefonu kapatınca tekrar açılıyor reset atmış gibi 2 kez kapatmam gerekiyo telefonu
  • Bu arada GT540 için Türkçe yasal 2.1 güncellemesi çıktı mı?
  • daha çıkmadı
  • daha çıkmadı.lg müşteri hizmetlerine birkaç kez mail attım hep yuvarlak cevap veriyorlar en son cevapları da şu şekilde "GT540 Model cihazın 2.1 sürümü için yazılım firmasından bilgi beklenmektedir.
    Konuhakkında web sayfasından güncellemeleri takip edebilirsiniz."
  • arkadaşlar bu telefonun siyahı piyasada yok , bu konuda bi bilginiz varmı? yeni android sürümüyle beraber gelir diye ümit ediyorum ama hayırlısı :)
  • arkadaşlar telefonun 2.1 yazılım güncellemesini yapanlar anlatabilirmi?
  • http://www.log.com.tr/lg-gt540-optimus-incelemesi/
    Bu incelemede eleman andorid yükseltilemiyo demiş, burda bi yanlış bilgilendirme var dimi ? yükseltilemese burda güncelleme yapan arkadaşlar nası yapıyor
  • android 2.1 e yükselttim ben ve diğer buradaki arkadaşlar.Android 2.1 türkçe güncelleştirmesi (türkiye için) olanı daha gelmedi ama biz diğer ülkeler için çıkarılanları kurduk.Türkçe dil desteği var tabiki.Yunanistan için çıkarılan 2.1 de türkçe dil desteği var.Biz onu kurduk ve gayet düzgün,stebil çalışıyor.
  • Ufak bir bilgilendirme:

Fransa romunda mesajlarda türkçe karakter problemi var. Karakterler gösterilemiyor.
  • uygulamaları sd karta yükleyebilen var mı yani app2sd?http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/319192/app2sd-was-here-d/ bu linkte anlatılmış ama olmadı bir türlü.
  • sizce teknosa dan 600 e 500gb hardisk hediyesi ile beraber bu ürünü mü almalıyım yoksa %10 bonus da veriyormus +50 tl hediye ceki.yoksa garantili 2.el samsung i7500 ü 400 tl civarında mı almalıyım.karar veremedim.harddisk 150 liraymıs.60lirada bonus verirse 200 lira.50 lira hediye ceki zannımca bir işe yaramayacak 500 lira üzeri alışverişlerde geçerli galiba.400 gibi bi fiyata geliyr lg optimuste.ne dersiniz???
  • bu telefonu en uygun nerede bulabilirim internetten acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.