Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya şu market enebler denen şeyi bir türlü aktiv edemedim hep bir sorun var diyip açamıyorum su dosyası diyor progrmla yüklemeye çalışıyorum faild yazıyor çok önemli değil belki ama olsa ii olur galiba root yaptım ama superroot olmuyor kısa çözümü varmı acaba...
  • Almanyada 130 euro bu telefon git gide fiyatida düsüyor Siparis verdim bende bakalim :D Hepsi sizin yüzünüzden oldu , hic almaya niyetim yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldmember

Almanyada 130 euro bu telefon git gide fiyatida düsüyor Siparis verdim bende bakalim :D Hepsi sizin yüzünüzden oldu , hic almaya niyetim yoktu

oldmember, bende Almanyadan aldıracağım bayramda, 130 euro fiyatı nereden aldın. mediamarkt.de ve saturn.de baktım ama onlarda göremedim telefonu.
    Birdehttp://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/2045377_-optimus-gt540-lg-electronics.html burada fiyatlar var.

• teknosada pembe olanıda 499 görünüyor

ama hdd hediyesi felan yazmıyor
  • ya bu programları karta yüklemeyi yapıp randıman alan oldumu acaba çok karışık geldi ve hep hata alıyorum yaparken başka yolu varmı acaba prog.ları karta yüklemenin..
  • Selamlar;

Yaklaşık bir aydır birçok telefonu inceledim (5800,X6,i7500,i5700,GT540 v.s.) ve maksimum 500 lira civarı bir telefon almak istiyorum. Birçok siteden incelediğim kadarı ile dokunmatik performansı, hızı, tasarımı gibi konularda GT540 kafama yattı gibi. Şu ana kadar hep NOKIA kullanmış ve memnun kalmış biri olarak LG almak zor geliyor bana gerçi.

Merak ettiğim biraç şey var :
    * Bu telefonda görüntülü görüşme olayı var mı? (Almışken olsun istiyorum)
    * Browser kullanımı rahat mı ve yatay kullanılabiliyor mu ?
    * Resmi 2.1 sürümüne geçme şansımız birgün olacak mı ?
    * Başka bir telefon öneriniz var mıdır ? :)

İyi günler...
  • Xperia x10 mini mi LG GT 540 Optimus mu sizce?

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 3 Kasım 2010; 14:57:30 >
  • Burda nolmuş yahu? htc wildfire'la gt540 karşılaştırmam silinmiş kavga çıktıda aradamı kaynadık?

@akeon

önde kamerası yok telefonun, browser, menü vs, heryerde ekranı yatay yapabiliyosun, ayrıca resmi olarak 2.1 çıktı bi çok rom var en son 2gün önce avrupa geneline europe romu çıktı türkçe dil desteğide vardır
  • Teşekkür ederim cevabınız için.
    Merak ettiğim bir konu daha var : Acaba bu cihazın navigasyonu tatmin edici midir ? Deneyen yorum yapacak olan var mı?
  • arkadaşım ben Ndrive ve copilot navigasyon programlarını kurdum sorunsuz şekilde kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrew

quote:

Orijinalden alıntı: oldmember

Almanyada 130 euro bu telefon git gide fiyatida düsüyor Siparis verdim bende bakalim :D Hepsi sizin yüzünüzden oldu , hic almaya niyetim yoktu

oldmember, bende Almanyadan aldıracağım bayramda, 130 euro fiyatı nereden aldın. mediamarkt.de ve saturn.de baktım ama onlarda göremedim telefonu.
    Birdehttp://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/2045377_-optimus-gt540-lg-electronics.html burada fiyatlar var.

http://cgi.ebay.de/LG-GT540-Optimus-Black-Schwarz-NEU-Rechnung-/170556239669?pt=DE_Handys_ohne_Vertrag_KM&hash=item27b5f1af35

Ebay den firma bazli yerlerden alirsaniz sorun cikmiyor. 20 euro fazla veririm derseniz alttaki linkteki firmadan aliniz.

http://cgi.ebay.de/LG-GT540-OPTIMUS-ANDROID-HANDY-TOUCHSCREEN-3MPX-KAMERA-/140463338835?pt=DE_Handys_ohne_Vertrag_KM&hash=item20b4447553

Mediamarkt saturn connrad kazik yerlerdir.. SÖyleki adamlarin koca magazalari var , calisani cok , kirasi elektrik bilmem ne buda fiyatlara yansir. Dersenizki ben fazla veririm 100 euro sonrasinda iyi hizmet alirim , magazadan almak iyisi ama bu ebay dükkanlarida 24 ay garantili satiyorlar. Tercih size kalmis

• Ben de IGO8 kurdum 10 numara çalışyor. Tavsiye ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: AKEON

Teşekkür ederim cevabınız için.
    Merak ettiğim bir konu daha var : Acaba bu cihazın navigasyonu tatmin edici midir ? Deneyen yorum yapacak olan var mı?
  • arkadaşlar bu navigasyon programları offline mi? değilse offline navigasyon varmı?
  • İGO8 nerden yüklediniz paylaşabilir misiniz? bende igo myway yüklü yavaş çalışıyor
  • Açıkçası IGO8 derken IGO myway kastetmiştim. Bende de o yüklü biraz yavaş ama genede fena değil.
    quote:

Orijinalden alıntı: hautbois

İGO8 nerden yüklediniz paylaşabilir misiniz? bende igo myway yüklü yavaş çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Telefon kapalıyken alarm çalmıyor. Sizde de öyle mi?

evet bende de aynı sorun var
  • hafıza kartımı 3 bölüm olarak ayırdım fat swap ve diğer bölüm olarak ama telefona taktığımda kartı okuma yapmıyor tekrar pc ye taktığımda ise kartı sorunsuz 3 parça olarak görmekte nerede hata yapıyorum acaba varmı bilgisi olan..
  • resmi sürümü sitede bulamadım ben arkadaslar.çıktı demişsiniz ama nasıl yükleniyor bu çömeze anlatsanız:)telefonu sevmeye başladım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkan75

hafıza kartımı 3 bölüm olarak ayırdım fat swap ve diğer bölüm olarak ama telefona taktığımda kartı okuma yapmıyor tekrar pc ye taktığımda ise kartı sorunsuz 3 parça olarak görmekte nerede hata yapıyorum acaba varmı bilgisi olan..

Fat olan bölüm çalışmıyor mu?

ext2 ve swap bölümlerini telefonda göremezsiniz. Ama onlar var ve çalışıyor. Kartı çıkarttığınız için tüm işlemi tekrarlamanız gerekiyor. Bölümleme işlemi hariç.
  • Ruslar driver problemlerini halletmişler. Başarıyla telefona 2.2 yüklemesi yapmışlar. Şimdi test ediyorlar. SAbırla romu piyasaya sürmelerini bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.