Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • super bir gelişme... peki sizce 2.2 ile ne gibi bir gelişme olacak? sanırım hız farkı olacak başka bir şey var mıdır?

bir de adres nedir romu görmek için? ayrıca ingilizce midir ROM?

quote:

Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi

Ruslar driver problemlerini halletmişler. Başarıyla telefona 2.2 yüklemesi yapmışlar. Şimdi test ediyorlar. SAbırla romu piyasaya sürmelerini bekliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tarkan75

hafıza kartımı 3 bölüm olarak ayırdım fat swap ve diğer bölüm olarak ama telefona taktığımda kartı okuma yapmıyor tekrar pc ye taktığımda ise kartı sorunsuz 3 parça olarak görmekte nerede hata yapıyorum acaba varmı bilgisi olan..

Fat olan bölüm çalışmıyor mu?

ext2 ve swap bölümlerini telefonda göremezsiniz. Ama onlar var ve çalışıyor. Kartı çıkarttığınız için tüm işlemi tekrarlamanız gerekiyor. Bölümleme işlemi hariç.

yok hocam kartı tel tanımıyor hiç ama pcye kart okuyuc ile takıyorum biçimlendirdiğim program 3 part olarak görmekte pcde fat 32 olarak görmekte...acaba kart telefondayken mi programı kullanmalıyım diyerek birde öyle deneyeceğim..

• fat32 olan bölümü birincil bölüm olarak mı oluşturdunuz? Eğer öyleyse fat16 ya çevirin bir de öyle deneyin.
  • quote:

fat32 olan bölümü birincil bölüm olarak mı oluşturdunuz? Eğer öyleyse fat16 ya çevirin bir de öyle deneyin.

evet birincil olarak oluşturdum 16 gb kartım
    350 swap ve 100 gibi giğer bölüm yaptım o zaman ilk dediğiniz gibi fat 16 ya direk pcden format atayım bakalım
  • Selam arkadaşlar,şu anda se w810i kullanıyrm ve lg gt 540 optimus almayı düşünüyorum. youtube de yapılan incelemelere falan baktım,telefon dokunmatiğiyle,işlemcisiyle baya hızlı görünüyor.

Merak ettiğim bi konu var, facebooktaki videolar izlenebiliyr mu ve farmville tarzı oyunlar oynanabiliyor mu?

Fiyatı şuanda hepsiburada'da 499 tl.sizce nasıl fiyat???

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden tşk...
  • arkadaşlar biri modaco forumda europe open yüklemiş.

I flashed EuroOpen on my Optimus. Had no problems at all. 3g works, gps works, only sims not, but i probably need som SD data for them.

Live wallpapers are a nice addition, also the new transition effects. phone i a bit faster now, we'll se when i install all the needed apps, will he still get a hold of it.
    like the new contacts layout..

So Tele2 Network Croatia, EuropeOpen Rom APPROVED fully working smile.gif

now i need to master the rooting for 2.1 and remove sims , layar and foursquare. wapedia too. and i have a clean nice system.

bunu çevirecek varmı tam anlamıyla?
  • quote:

arkadaşlar biri modaco forumda europe open yüklemiş.

I flashed EuroOpen on my Optimus. Had no problems at all. 3g works, gps works, only sims not, but i probably need som SD data for them.

Live wallpapers are a nice addition, also the new transition effects. phone i a bit faster now, we'll se when i install all the needed apps, will he still get a hold of it.
    like the new contacts layout

now i need to master the rooting for 2.1 and remove sims , layar and foursquare. wapedia too. and i have a clean nice system.

EuroOpen romunu Optimusuma yükledim. Hiçbir problemim yok. 3g,gps çalışıyor.Sadece sims çalışmıyor, büyük ihtimalle sd karttaki bazı dosyalara ihtiyacım var.

Canlı duvarkağıtları güzel bir ekleme. aynı zamanda yeni geçiş efektleri de iyi. Telefon biraz daha hızlı şimdi. Gerekli tüm uygulamaları yükledikten sonra göreceğiz. rehbere girerken bekleme yapacak mı göreceğiz.

Tele2 hırvatistan şebekesi bu romda çalışıyor.

Şimdi 2.1 için root yapmayı öğrenmem lazım.(yazının devamında yazdığı uygulamaları kaldırmak için.)

• valla ne yaptıysam olmadı alper hocam fat 16 olarak ayıramadım zaten kullandığım programda yok o secenek fat var ama oda 4 gb gibi gösteriyor..aksilik kartı her yer görüyor( pc,foto makine filan)ama tel görmüyor sanırım format lazım makineye yada europa romu yüklemeyi düşünüyorum şimdi...
  • quote:

quote:

arkadaşlar biri modaco forumda europe open yüklemiş.

like the new contacts layout

EuroOpen romunu Optimusuma yükledim. Hiçbir problemim yok. 3g,gps çalışıyor.Sadece sims çalışmıyor, büyük ihtimalle sd karttaki bazı dosyalara ihtiyacım var.

Canlı duvarkağıtları güzel bir ekleme. aynı zamanda yeni geçiş efektleri de iyi. Telefon biraz daha hızlı şimdi. Gerekli tüm uygulamaları yükledikten sonra göreceğiz. rehbere girerken bekleme yapacak mı göreceğiz.

Tele2 hırvatistan şebekesi bu romda çalışıyor.

Şimdi 2.1 için root yapmayı öğrenmem lazım.(yazının devamında yazdığı uygulamaları kaldırmak için.)

teşekkürler Alper.

Bu europe open rom yüklesekmi sence.Ben yükleyecektim ama kafamı karıştırmıştı rom dosya boyutu ile greece rom boyutu aynı idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin444 -- 4 Kasım 2010; 12:24:03 >

• fat 16 dediğim zaten fat .

Şu an hangi romu kullanıyorsunuz?
  • valla görmüyor makine bir türlü eski haline de getirsemde.. şuan greece rom var bende 3 gündür kullanıcıyım zaten europayı indirdim V10C_00 olanı denediniz mi acaba ha format atmışım ha yeni rom kurmuşum aynı geliyor bana sanki :))
  • Bu konu hakkında internetten daha fazla yardımcı olamayacağım. Telefonu görmeden birşey söylemek zor. Ben fransa ve rus romlarında denedim sorunsuz çalıştı.
  • haklısınız bişeyler yalnış yapıyorum ama ne bilmiyorum teşekkürler şu eoropa romunu kuracağım şimdi umarım sorunsuz bir romdur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkan75

haklısınız bişeyler yalnış yapıyorum ama ne bilmiyorum teşekkürler şu eoropa romunu kuracağım şimdi umarım sorunsuz bir romdur..

kardeş kurduktan sonra bizede ayrıntılı bilgi ve görüşlerini paylaşırsan memnun oluruz
  • Ben bazı arkadaşların mesajlarını göremiyorum. Bana mail geliyor ama buraya gelince yok? Başkasında da bu sıkıntı var mı?
  • evet bende maili görüyorum ama mesaj olmuyor.. bu arada europa romu yüklerken tel dowloand modda kaldı daha ilerlemedi yükleme hata verdi... bende pili çıkarıp taktım tekrar bu seferde lg yazısı öylece kaldı pcde görmüyor telefonu göçtü sanırım yaa :((
  • sim kart ve sd kartı çıkartıp tekrar açmayı deneyin olmazsa lg mobile update programından recovery yapmaya çalışın.
  • birde öyle deneyelim hocam pc gördü tekrar rom yükledmek için açtım programı ama sanırım usb ayıklama filan secili olmadığı için hata verdi hep..
  • Olmazsa tekrar yunan romunu yüklemeyi deneyin bakalım ne olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.