Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ybaşka rom yükletmiyor ama dediğiniz gibi uptade servisten seri ve imei no girdim bana bundle cd indirtiyor 120 mb filan da onu nasıl kuracağım bakalım filmiyorum...ya kart biçimlendirden nerelere geldi tel yaa :))
  • Daha önce ben telefonu recovery moduna getiremedim. :) O yüzden nasıl yüklenir bilmiyorum.
  • zaten indirdiğide gene pc suite olmuş :)
  • hard reset atmak işe yaramıyormu?
  • servse götüreceğim şimdi ama pek umutlu değilim içindeli rom başka diye yapmazlar sanırım...
    bu arada özür çok işgal ettim burayıda.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkan75 -- 4 Kasım 2010; 14:13:43 >
  • Olmadıysa kamera kısayoluna basılı tutarak güç düğmesine basın açılıyor mu bakın.

Eğer bu komuta tepki veriyorsa servise gitmenize gerek yok recovery yapabliriz hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperAkbilgi -- 4 Kasım 2010; 14:20:30 >
  • telefon açılıyor ama lg yazısında kalıyor pcye taktığımda donanım bulundu sesi geliyor ama hangi yükseltmeyi denesem o anda pc bağlantı kopup lg yazısı devam ediyor
  • ses kısma+kamera düğmesi+güç düğmesi kombinasyonunu deneyin
  • denedim şimdi download mode yazıyor hocam bu sefer burdan ne yapmalıyım acaba romu yüklerkende burda kalmışyı işte..
  • Aynı rom yükler gibi bilgisayarda herşeyi hazırlayın. Windows enableri unutmayın. telefonu bu moda alıp bilgisayara bağlayın. eğer olmazsa bilgisayara bağladıktan sonra bu tuş kombinasyonunu yapın. Rom olarak da greece romunu seçin. Rom yüklemeyi bir de böyle deneyin.
  • yok hocam olmuyor ne kadar da denesem program çalışınca bağlantıyı pc kesiyor telefondan tek çare sanırım servis oda yaparlar mı bilmiyorum artık
  • Yapmazlarsa bana gönder telefonu. Uğraşıp çalıştıracağıma inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkan75

yok hocam olmuyor ne kadar da denesem program çalışınca bağlantıyı pc kesiyor telefondan tek çare sanırım servis oda yaparlar mı bilmiyorum artık

Çözümü buldum yapamadıysan yada yaptıramadıysan anlatayım.
  • telefon divx filmleride oynatıyomuş doğrumu?
  • Evet oynatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi

quote:

yok hocam olmuyor ne kadar da denesem program çalışınca bağlantıyı pc kesiyor telefondan tek çare sanırım servis oda yaparlar mı bilmiyorum artık

hocam çok ilgilendin teşekkürler de atladım mcköy deki servislerine ya bunu kardeşime ldım oda ne yaptıysa böyle oldu ayağına yattım :) hemen yazılım atalım dediler 10 dakika sonra makine göçmüş size yenisini talep ettik mesaj gelince gelin alın dediler telefonu hala şoktayım...sorgusuz sualsiz ne oraya buraya gönderelim nede 2 ay bekle filan yok verdiler kağıdı gelip alın kapalı kutu sıfır çihazı dediler...burdan 2 ders çıkardım 1. bu cihazla fazla oynanmaya gelmez...2. tel alacaksam birdaha LG den şaşmam...2 gün olmuştu alalı keşke biraz daha yıpransaydı ama sonuç önemli olan...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi

quote:

hocam çok ilgilendin teşekkürler de atladım mcköy deki servislerine ya bunu kardeşime ldım oda ne yaptıysa böyle oldu ayağına yattım :) hemen yazılım atalım dediler 10 dakika sonra makine göçmüş size yenisini talep ettik mesaj gelince gelin alın dediler telefonu hala şoktayım...sorgusuz sualsiz ne oraya buraya gönderelim nede 2 ay bekle filan yok verdiler kağıdı gelip alın kapalı kutu sıfır çihazı dediler...burdan 2 ders çıkardım 1. bu cihazla fazla oynanmaya gelmez...2. tel alacaksam birdaha LG den şaşmam...2 gün olmuştu alalı keşke biraz daha yıpransaydı ama sonuç önemli olan...

Çok iyi. Geçmiş olsun. :)

• teşekkürler ama sonra modaco da aynı sorunu yapanlar olmuş..acele ettim biraz..

• Selam arkadaşlar,şu anda se w810i kullanıyrm ve lg gt 540 optimus almayı düşünüyorum. youtube de yapılan incelemelere falan baktım,telefon dokunmatiğiyle,işlemcisiyle baya hızlı görünüyor.

Merak ettiğim bi konu var, facebooktaki videolar izlenebiliyr mu ve farmville tarzı oyunlar oynanabiliyor mu?

Fiyatı şuanda hepsiburada'da 499 tl.sizce nasıl fiyat???

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden tşk...

• quote:

Orijinalden alıntı: sweet.strong

Selam arkadaşlar,şu anda se w810i kullanıyrm ve lg gt 540 optimus almayı düşünüyorum. youtube de yapılan incelemelere falan baktım,telefon dokunmatiğiyle,işlemcisiyle baya hızlı görünüyor.

Merak ettiğim bi konu var, facebooktaki videolar izlenebiliyr mu ve farmville tarzı oyunlar oynanabiliyor mu?

Fiyatı şuanda hepsiburada'da 499 tl.sizce nasıl fiyat???

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden tşk...

arkadaşım dokunmatik gayet iyi 2.1e gecince hem sistem hem de dokunmatik daha rahatlatıyor..facede her video açılıyor ama çiftliği denemedim...bence böyle bir telefonda dizayn sağlamlık kaliteye bakmak gerek ki onlarda Gt 540'da var...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.