Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Media Markt dan hoparlör ayağı aldım , arka sağ hoparlöre vidası girmiyor sanırım yivlerinde sorun var.Ulan o kadar özendik kablo kanalıydı ayağıydı derken gene çıktı bir problem neyse hallolur herhalde.Radyosunu kullanan var mı ? içinden gene anten diye kablo çıktı zira :))
  • Cihazı çalıştırdıktan sonra yapmam gereken ayarlar varmıdır ?
  • ben optik kablo aldım normal tv yayınlarının sesini alabilmek için ama nedense sadece 2 hoparlör çalışıyor diğerlerini çalıştıramadım tv de lg lw5500 onun dışında baya karıştırıyorum ses şu an güzel aldığıma pişman olmadım arkadaşların dediği gibi sadece 3d bluray playerlere 400 lira istiyorlar ki bu sistem bu fiyata çok uygun düşünenler karçırmasın ve kampanyaları takip etsin..
  • optik kabloyu boşuna almışsınız sanki. ses sistemi ve tv arasında hdmi bağlantı varsa (tv'nin arc'li hdmi girişinden) ses sisteminde kaynak olarak ARC seçerseniz tvnin sesi taşınır.

stereo gelen sesi 6 hoparlördende duymak için ses efektini natural plus veya game yapmanız gerekir. dolby prologic lisansı ödememek için bunu uydurmuşlar.
  • Bu ürün Markapon.com'da satılıyor. fiyatı 810 TL. iyi fiyat mı sizce?

http://www.markapon.com/firsat/lgevsinema/373
  • Ben Media Markt Kampanyadan 799 a almıştım. Yeni yazılımla apps ler de eklendi. Cihaz bayağı bir değişti.
  • teknosa.com sitesinde 799 TL
  • vatan bilgisayarda 674 TL
  • Sonuç olarak bu sistem alınır gibi duruyor. Ben bir de yerinde göreceğim. Muhtemel görmeye gittiğimde alırım. Fulya MM de vardır umarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Ben Media Markt Kampanyadan 799 a almıştım. Yeni yazılımla apps ler de eklendi. Cihaz bayağı bir değişti.

Neler değişti biraz bahsedermisiniz ? bir sorum daha olacak.optik girişten digitürk hd receiver ı bağladım.İlk denememde tüm hoparlörlerden ses gelmişti , geçen gün premier lig i açtım sadece ön hoparlörlerden ses geliyordu acaba yayından mıdır yoksa bir ayarıyla oynayıp karıştırmış olabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Ben Media Markt Kampanyadan 799 a almıştım. Yeni yazılımla apps ler de eklendi. Cihaz bayağı bir değişti.

Neler değişti biraz bahsedermisiniz ? bir sorum daha olacak.optik girişten digitürk hd receiver ı bağladım.İlk denememde tüm hoparlörlerden ses gelmişti , geçen gün premier lig i açtım sadece ön hoparlörlerden ses geliyordu acaba yayından mıdır yoksa bir ayarıyla oynayıp karıştırmış olabilirmiyim

yayının sesi stereo olduğunda sade ön ve merkez hop den ses gelir ses modu naturel veya game yapıcann eski cihazlardaki matrix modu stereo sesi yapay
    5+1 yapan mod

• görüntü : H264 MPEG AVC [part 10] [acv1]
    ses : A52 Audio [aka AC3] (A52)

formatında mkv dosyasını çalıştırmadı sistem. LG 42lw5500 'in media player'i ile problemsiz olarak oynatıp, bu sistemde oynatmaması hayal kırılıklığı yarattı biraz. Broşüründeki desteklediği ses ve görüntü codeclerine baktığımda bunlar yer alıyor. neden çalışmıyor anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

görüntü : H264 MPEG AVC [part 10] [acv1]
    ses : A52 Audio [aka AC3] (A52)

formatında mkv dosyasını çalıştırmadı sistem. LG 42lw5500 'in media player'i ile problemsiz olarak oynatıp, bu sistemde oynatmaması hayal kırılıklığı yarattı biraz. Broşüründeki desteklediği ses ve görüntü codeclerine baktığımda bunlar yer alıyor. neden çalışmıyor anlayamadım.

bendede bazı mkv leri oynatmıyor ama tv 55lw570s tv nin playeri oynatıyor codec farkı herhalde tv lerdeki codec çeşitliliği bu cihazdan fazla
    ben şöyle diyim 10 mkv den bende 7 tanesi oynuyor yani genellersek % 70 filmi oynatıyor
    şöyle seçeneğimiz var hdd deki mkv filmlerimizin bu cihazın açmadıklarını tv ye bağlıyoruz tv açıyor
  • Lg Apps Ekleri geldi. Yeni oyunlar var google maps var daha yeni yeni açılıyor LG Apps bir çok özellik ekleyeceklerdir.. Menüsü değişti. Fena olmadı.

Bende de öyle sorunlarda Laptop Exper Nr 81a dan HDMI ile bağlıyor öyle izlemeye çalışıyorum.
  • Kampanya olunca sıcak fırsat felan burdan bildirirseniz almak isteyenler bilgilenmiş olur
  • Hard disk bağlı ses sistemine DLNA ile PC ye bağlanıp harddisk içerisine dosya falan atabilme imkanımız varmı ??
    Ayrıca PC deki filmleri oynatmak için bağlantıyı nasıl yapmamız gerekiyor bir türlü beceremedim. Program falan mı kurmak gekeriyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyk123

Hard disk bağlı ses sistemine DLNA ile PC ye bağlanıp harddisk içerisine dosya falan atabilme imkanımız varmı ??
    Ayrıca PC deki filmleri oynatmak için bağlantıyı nasıl yapmamız gerekiyor bir türlü beceremedim. Program falan mı kurmak gekeriyor acaba?

Nero MediaHome4'ü kurarsanız DLNA aracılığı ile PC'den paylaştırdığınız dizinleri, Cihazdan DLNA'a bağlanarak paylaştırdığınızı film - müzik - resimleri %90 codec sorunu olmadan izlenebiliyor.

PC'ye bağlantı olarak Wireless yerine Lan kullanırsanoz filmleri takılmadan izleyebiliyorsunuz.
  • quote:

quote:

Hard disk bağlı ses sistemine DLNA ile PC ye bağlanıp harddisk içerisine dosya falan atabilme imkanımız varmı ??

Nero MediaHome4'ü kurarsanız DLNA aracılığı ile PC'den paylaştırdığınız dizinleri, Cihazdan DLNA'a bağlanarak paylaştırdığınızı film - müzik - resimleri %90 codec sorunu olmadan izlenebiliyor.

PC'ye bağlantı olarak Wireless yerine Lan kullanırsanoz filmleri takılmadan izleyebiliyorsunuz.

Nero media home kurdum paylaşımdan dosyaları gördüm yanlız benim istediğim player a bağlamış olduğum hard diskin içini bilgisayardan erişebilmek. İndirdiğim filmleri HDD nin içine atıyorum altyazıları da bilgisayardan direk HDD nin içine atmak istiyorum ama sanırım bu mümkün değil. Ayrıca Nero home 4 paralı, ücretsiz bir yazılım yokmu?

• quote:

quote:

quote:

Nero media home kurdum paylaşımdan dosyaları gördüm yanlız benim istediğim player a bağlamış olduğum hard diskin içini bilgisayardan erişebilmek. İndirdiğim filmleri HDD nin içine atıyorum altyazıları da bilgisayardan direk HDD nin içine atmak istiyorum ama sanırım bu mümkün değil. Ayrıca Nero home 4 paralı, ücretsiz bir yazılım yokmu?

nero home 4 ücretsizdir ev sin sistemi içinden cd çıkıyor kuruyorsun sende paketten cd çıkmadımı

• quote:

quote:

quote:

nero home 4 ücretsizdir ev sin sistemi içinden cd çıkıyor kuruyorsun sende paketten cd çıkmadımı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.