Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Orijinalden alıntı: feyk123

quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

quote:

Orijinalden alıntı: feyk123

Hard disk bağlı ses sistemine DLNA ile PC ye bağlanıp harddisk içerisine dosya falan atabilme imkanımız varmı ??
    Ayrıca PC deki filmleri oynatmak için bağlantıyı nasıl yapmamız gerekiyor bir türlü beceremedim. Program falan mı kurmak gekeriyor acaba?

Nero MediaHome4'ü kurarsanız DLNA aracılığı ile PC'den paylaştırdığınız dizinleri, Cihazdan DLNA'a bağlanarak paylaştırdığınızı film - müzik - resimleri %90 codec sorunu olmadan izlenebiliyor.

PC'ye bağlantı olarak Wireless yerine Lan kullanırsanoz filmleri takılmadan izleyebiliyorsunuz.

Nero media home kurdum paylaşımdan dosyaları gördüm yanlız benim istediğim player a bağlamış olduğum hard diskin içini bilgisayardan erişebilmek. İndirdiğim filmleri HDD nin içine atıyorum altyazıları da bilgisayardan direk HDD nin içine atmak istiyorum ama sanırım bu mümkün değil. Ayrıca Nero home 4 paralı, ücretsiz bir yazılım yokmu?

nero home 4 ücretsizdir ev sin sistemi içinden cd çıkıyor kuruyorsun sende paketten cd çıkmadımı

CD Çıktı da hiç açıp bakmadım, netten bulup indirmiştim nere home u o da 30 günlüktü.
    Ama yinede dediğim işe yaramıyor Nero home programı.
    Bir filmin altyazı senkron u tutmayınca birdaha altyazı indir hdd yi ses sisteminden çıkar PC ye tak altyazıyı içine at HDD yi tekrar ses sistemine tak falan baya zahmetli oluyor. Ben direk wi-fi üzerinden ses sistemine takılı olan HDD ye dosya atmak istiyorum. Mümkünatı yokmu acaba??

• meşhur z 5500 yerine bu sistemi tavsiye edebilir misiniz ses performansı açısından?
  • geçen ay mediamarkttan aldığım bu ürünü bugün geri iade ettim arızası yüzünden. traye koyduğum cd, tray kapatınınca cd dvd playerın içine düşüyordu. mediamarkttaki eleman 2 gün önce aynı arızadan bir ürün daha iade edildiğini söyledi. tekrar alır mıyım bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: route666

meşhur z 5500 yerine bu sistemi tavsiye edebilir misiniz ses performansı açısından?

arkadaşım z 5500 bir ses sistemidir başka bi özelliği yok çok tutulan ve beğenilen bir sistemdir lghb906sb ise complike bir cihaz 5+1 1100 wat sesinin yanında
    şu zamanda çok kullanışlı 7-8 + özelliği var wifidirekt-ıphonedock-dlna-mkv playback 2 tb hdd desteklemesi remoteandroid klavte kontrol-smart tyoutube
    arc -netcast vs yok yok ha seside dts 1080p mkv filmlerde sinema salonunu aratmıyor ben çok memnunum iyiki almışım diyorum
    z5500 gibi sade ses istiyosan bişey d,yemem tercih senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

meşhur z 5500 yerine bu sistemi tavsiye edebilir misiniz ses performansı açısından?

arkadaşım z 5500 bir ses sistemidir başka bi özelliği yok çok tutulan ve beğenilen bir sistemdir lghb906sb ise complike bir cihaz 5+1 1100 wat sesinin yanında
    şu zamanda çok kullanışlı 7-8 + özelliği var wifidirekt-ıphonedock-dlna-mkv playback 2 tb hdd desteklemesi remoteandroid klavte kontrol-smart tyoutube
    arc -netcast vs yok yok ha seside dts 1080p mkv filmlerde sinema salonunu aratmıyor ben çok memnunum iyiki almışım diyorum
    z5500 gibi sade ses istiyosan bişey d,yemem tercih senin

ben z 5500 almak istemiyorum zatende sonradan pişmanlık yaşamıyım diyorum

• Z 5500 den bir çok avantajı var. Bu cihaz düşük bütçeler için komple bir ev sinema sitemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Z 5500 den bir çok avantajı var. Bu cihaz düşük bütçeler için komple bir ev sinema sitemi

700-800 lira çok düşük bütçe evet..
  • quote:

quote:

Z 5500 den bir çok avantajı var. Bu cihaz düşük bütçeler için komple bir ev sinema sitemi

Ben de bu sistemi kullanmaktayım.
    Çok da memnunum.
    Birkaç hafta önce Vatan Bilgisayar'dan %25 indirimle almıştım, 674 TL'ye.

Ve evet bence performansına, özelliklerine göre muadillerinden çok çok daha alt fiyattan alınabilen bir cihaz.
    Bir Bluray Player'ın tek başına fiyatının bile uçmuş olduğu dönemde böyle komplike ve ses performansı oldukça iyi olan sistemin fiyatı bence çok makul.
    Ve bu tarz sistemlere yönelen arkadaşlar için de düşük bir bütçe 670-700 lira.
    Bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: anilaksac

quote:

quote:

Çok da memnunum.

Ve evet bence performansına, özelliklerine göre muadillerinden çok çok daha alt fiyattan alınabilen bir cihaz.
    Bir Bluray Player'ın tek başına fiyatının bile uçmuş olduğu dönemde böyle komplike ve ses performansı oldukça iyi olan sistemin fiyatı bence çok makul.
    Bence.

1080p mkv leri çalıştırıyor mu peki?

• İçindeki Codece bağlı olarak bir kısmında sorunlar çıkarıyor. 720 p de denediklerimde bir sorun olmadı ama 1080p lerin bir kısmını açmadı
  • En sağlıklı olanı hard diskinizi alıp almak istediğiniz yerde denemek. Elinizdeki filmlerde sorun yoksa alınabilir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çok da memnunum.

Bence.

1080p mkv leri çalıştırıyor mu peki?

Ben 3D ve HD .mkv'lerimi WD HDTV LIVE üzerinden izliyorum.
    Direkt olarak bu cihazın AVR'sine USB bağlayıp da denemedim.
    Ama deneyen arkadaşlar %70-80 oranında başarı sağlamışlar, bazı filmler açılmamış sadece.
    Ama dediğim gibi onların yalancısıyım.
    Zira ben .mkv'leri Media Player'dan oynatıyorum.

• Geçen sefer Vatan %25 indirimi kaçırdım ama umarım yakında bir yerlerden bulurum da alırım.
    Gerçekten arkadaşların dediği gibi f/p olarak gayet güzel bir sisteme benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cradleofden -- 12 Ekim 2011; 13:27:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cradleofden

Geçen sefer Vatan %25 indirimi kaçırdım ama umarım yakında bir yerlerden bulurum da yakında alırım.
    Gerçekten arkadaşların dediği gibi f/p olarak gayet güzel bir sisteme benziyor.

Ben Vatan'ın %25 indirimi ile 674 TL'ye aldım bu cihazı, 5 taksit.

Verdiğim her kuruş helali hoş olsun, enfes bir kompakt sistem, yok yok.
    Özel olarak kafayı ses sistemleri ile sıyırıp profesyonel modeller peşinde değilseniz, bu forumdakilerin bir çoğu gibi apartman dairesinde oturup zaten açabileceğiniz ses düzeyi belli bir eşiği aşamıyorsa bu sistem sizi fazlasıyla tatmin edecektir.

Ben sistemi kurup direkt Er Ryan'ı Kurtarmak filminin Normandiya Çıkarması sahnesinde denedim.
    Alt kattan gerçekten savaş çıktı sanmış olmaları çok muhtemel.
    Zira woofer bir yandan yeri titretiyor, ses sistemi 4 bir koldan farklı mermi seslerini bağırıyor.
    İşte o an insan helal olsun diyor zaten sistem için..

Fazlasıyla tavsiye bir üründür kendi adıma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsalonia -- 11 Ekim 2011; 19:54:06 >

• #anilaksac

Kesinlikle katılılıyorum.İstediğim gibi dinleyemedikten sonra profesyonel modeller şu an için bana uymuyor.
    Önceki tercihim 904TA modeliydi ancak 906SB okuduğum yorumlar ve memnuniyet oranıyla alacağım sistemdir.
  • quote:

#anilaksac

Kesinlikle katılılıyorum.İstediğim gibi dinleyemedikten sonra profesyonel modeller şu an için bana uymuyor.
    Önceki tercihim 904TA modeliydi ancak 906SB okuduğum yorumlar ve memnuniyet oranıyla alacağım sistemdir.

Güzel kampanyalar oluyor, kovalayıp alırsanız güzel olur.
    Dediğim gibi ben 674 TL'ye aldım 2 hafta önce.
    Şimdiden hayırlı olsun, cihaz her yönden tatmin edici bir sistem. Şüpheniz olmasın o konuda.
  • quote:

quote:

#anilaksac

Güzel kampanyalar oluyor, kovalayıp alırsanız güzel olur.
    Dediğim gibi ben 674 TL'ye aldım 2 hafta önce.
    Şimdiden hayırlı olsun, cihaz her yönden tatmin edici bir sistem. Şüpheniz olmasın o konuda.

Teşekkürler...

• Arkadaşlar, ürünü alamayanlar için elektroworld'te fiyatı 699tl stok adedi 100
  • Bu ürünü almayı düşünüyorum, ps3 ile oyunlardaki performansı hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerful

Arkadaşlar, ürünü alamayanlar için elektroworld'te fiyatı 699tl stok adedi 100

Süper fiyat.. 700'ün altındaki her fiyat bu ürün için sıcak fırsattır..
    İlgilenenler için güzel haber, teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.