Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inprise

Bu ürünü almayı düşünüyorum, ps3 ile oyunlardaki performansı hakkında bilgi verebilecek olan var mı?

Ben çok memnunum.
    Gran Turismo 5, NBA, PES ve FIFA oynadım ben ve özellikle araba yarışında insan kendisini hakikatten o atmosferin içinde buluyor..
    Gaza bastıkça basasınız geliyor, o ses insanı feci gaza getiriyor..

Ben pek FPS oyunu sevmiyorum ama silahlı oyunlardaki performansından da çok memnundu internette okuduğum yorumları yapanlar..

İnşallah yardımcı olabilmişimdir..

• quote:

Orijinalden alıntı: anilaksac

quote:

Bu ürünü almayı düşünüyorum, ps3 ile oyunlardaki performansı hakkında bilgi verebilecek olan var mı?

Ben çok memnunum.
    Gran Turismo 5, NBA, PES ve FIFA oynadım ben ve özellikle araba yarışında insan kendisini hakikatten o atmosferin içinde buluyor..

Ben pek FPS oyunu sevmiyorum ama silahlı oyunlardaki performansından da çok memnundu internette okuduğum yorumları yapanlar..

Bilgilendirme için teşekkürler, böyle bir sistemin ps3 'de de başarılı olacağını düşünüyordum zaten. Peki bu sistem için bildiğiniz önerebileceğin ayak modelleri var mı? Vatan bilgisayardan bugün almayı düşünüyorum, fiyatı 679 tl 'ye inmiş.

• quote:

quote:

quote:

Ben çok memnunum.

Bilgilendirme için teşekkürler, böyle bir sistemin ps3 'de de başarılı olacağını düşünüyordum zaten. Peki bu sistem için bildiğiniz önerebileceğin ayak modelleri var mı? Vatan bilgisayardan bugün almayı düşünüyorum, fiyatı 679 tl 'ye inmiş.

Ben Sonorous marka ayaklardan aldım arka iki hoparlöre.
    Çok şık durdu.
    Media Markt'tan çiftini 79 TL'ye aldım.

• Evet bende dün akşam 906SB sahibi oldum sonunda...Viaport Electroworld de 3 adet daha vardı.

Vatan'ı bekleyemedigimden 699 a geldi benimki.Zaten bugunde Vatan internet stoklarında gozukmuyor.

İlk izlenim olarak oldukça estetik duruyor ve apartmanda yaşayan biri için ideal bir sistem bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cradleofden -- 14 Ekim 2011; 13:48:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cradleofden

Evet bende dün akşam 906SB sahibi oldum sonunda...Viaport Electroworld de 3 adet daha vardı.

Vatan'ı bekleyemedigimden 699 a geldi benimki.Zaten bugunde Vatan internet stoklarında gozukmuyor.

İlk izlenim olarak oldukça estetik duruyor ve apartmanda yaşayan biri için ideal bir sistem bence.

Kulübe yeni bir üye daha katıldı ve o da mutlu..

Süper, güle güle kullanın..
  • Teşekkür ederim...
  • Ses sistemini yeni alanlar genelde bu sorunu yaşıyor sanırım.Digiturk ile 906 nın baglantısını
    yapamadım bir turlu.Ses var görüntü yok..
    Bunun yanında wd media player da bir problem olmadı hdmi ve optik kablo ile bagladım ama
    digiturk de yardım istiyorum.
  • Bu sistem harici diskteki 3D Bluray iso 'ları da oynatıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cradleofden

Ses sistemini yeni alanlar genelde bu sorunu yaşıyor sanırım.Digiturk ile 906 nın baglantısını
    yapamadım bir turlu.Ses var görüntü yok..
    Bunun yanında wd media player da bir problem olmadı hdmi ve optik kablo ile bagladım ama
    digiturk de yardım istiyorum.

Bende Digiturk Plus var, HD olan recever yani..
    Digiturk'ün HDMI çıkışını eskiden direkt TV'ye takıyordum, şimdi o çıkışı ses sistemine takıyorum..
    Ses sisteminin HDMI çıkışını ise götürüp TV'ye takıyorum..

Böylece hiçbir sıkıntı yaşamıyorum..
    Bende PS3 ve Digiturk ses sisteminin receiverına bağlı.. Receiverın çıkışı da TV'ye.. Bu HDMI 1 oluyor mesela TV'de.
    WD HDTV LIVE ise yine direkt olarak HDMI ile TV'ye bağlı (HDMI 2 oluyor bu da), ses için de optik kablo ile ses sisteminin receiverına bağlı..

TV kumandasından HDMI 1 seçersen ses sisteminin receiverı aktif olur..
    Sonra ses sisteminin üzerinden gidip onun içinde HDMI 1 yaparsan Digiturk, HDMI 2 yaparsan PS3 açılıyor..

Yok WD izleyeceksem, o zaman TV'den direkt HDMI 2 yapıyorum, görüntü karşımda..
    Ses sistemini de Optical'a getiriyorsun o zaman, çünkü sesi optikten alıcam WD için.. Oldu bitti..

Bende sistem budur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsalonia -- 17 Ekim 2011; 1:03:23 >

• Tamamdır,teşekkür ederim.Hafta sonu bir türlü nete girme fırsatım olmadı ancak
    bir şekilde dediğiniz ayarları yaptım.Sadece sizden farklı olarak WD media player ı
    ses sistemine bağladım ve ordan izliyordum.Ama o zaman optik ses kablosunun bir anlamı kalmıyor sanırım.
    Media player ı sizin gibi direk hdmi ile tv ye bağlayıp sadece optik kabloyu ses sistemine bağlantı yaparım.
  • İki türlü de olur elbette ama benim optikle taşıyasım geldi sesi..:) O yüzden..
    Yoksa mantık hepsinde aynı..
    İster PS3'ü direk bağla, sonra onun optik çıkışından ses sistemine gir..
    İstersen git direk ses sistemine bağla PS3'ü, optiğe hiç gerek kalmasın..

vs vs..

Kolay gelsin, iyi keyifler..

Ses kalitesi konusundaki görüşlreinizi de paylaşırsanız güzel olur..
    Burada arkadan gelen diğer arkadaşlar için de +1 fikir daha olmuş olur..

Sevgiler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_seaman

Bu sistem harici diskteki 3D Bluray iso 'ları da oynatıyor mu?

oynatmaz
  • iso oynatma özelliği malesef yok
  • bu ne biçim bir firamdır ya, 55lw570s aldık, adı cinema tv ama dts açamıyor, daha doğrusu ses sistemide aldıracaklar ya koymamışlar,
    ee neyse ses sistemini alalım bu seferde tv nin görüntü verdiği 1080p bazı kodekleri açmıyormuş burarada okuduklarıma göre, bu ne şimdi ya, bi firma hiçbirşeyi adam gibi ve tam yapmaz mı?

elinde teknolojisi olmasına rağmen başka ürünler satmak için yapılan bu ucuz esnaf mantığıdır,
    bu tv son lg ürünümdür, bu markanın teşir reyonun yanından bile geçmem artık, çünkü her ürünü saçma sapan eksiklerle dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m044010

bu ne biçim bir firamdır ya, 55lw570s aldık, adı cinema tv ama dts açamıyor, daha doğrusu ses sistemide aldıracaklar ya koymamışlar,
    ee neyse ses sistemini alalım bu seferde tv nin görüntü verdiği 1080p bazı kodekleri açmıyormuş burarada okuduklarıma göre, bu ne şimdi ya, bi firma hiçbirşeyi adam gibi ve tam yapmaz mı?

elinde teknolojisi olmasına rağmen başka ürünler satmak için yapılan bu ucuz esnaf mantığıdır,
    bu tv son lg ürünümdür, bu markanın teşir reyonun yanından bile geçmem artık, çünkü her ürünü saçma sapan eksiklerle dolu.

Onun ses sistemi sattırmakla falan bir alakası yok ama hocam..
    DTS kodeği çoğu TV'de yok..

Bunun çözümü için de illa ki 600-700 TL verip ses sistemi almana gerek yok..
    2. el forumunda 120 TL'ye kadar düşen fiyatlardan (hem de kutulu garantili) satılan bir WD HDTV LIVE media player alırsın, tüm sıkıntıların kökünden hallolur..
    TV'den herşeyi aynı anda beklemek ve bir de o fiyata beklemek hayalcilik oluyor biraz..

Önemli olan doğru komponentleri bilip, tam hizmet veren bir sistemi kurabilmek..
    Yaşadığınız sorunun çözümü en kolay sıkıntılardan biri olduğunu da yinelemek isterim..

Sevgiler saygılar..

• İki gün önce sistemi satın aldım. Optic ile Ps3 bağlantısını yaptım ve oyunlarda denedim, çok memnun kaldım. Oyunların atmosferini inanılmaz değiştirdi, bitirdiğim oyunlara baştan başladım. Yalnız tvden ses sistemine sesi nasıl aktarabilirim?
  • quote:

İki gün önce sistemi satın aldım. Optic ile Ps3 bağlantısını yaptım ve oyunlarda denedim, çok memnun kaldım. Oyunların atmosferini inanılmaz değiştirdi, bitirdiğim oyunlara baştan başladım. Yalnız tvden ses sistemine sesi nasıl aktarabilirim?

TV'den ses sistemine sesi nasıl aktarırım derken?

Digiturk ya da D-Smart'ı falan mı aktarmayı düşünüyorsunuz?
    Tam olarak eldeki sistemi söylerseniz, daha kolay yardımcı olabilirim..
  • Yok hayır lcd tv'den direk ses sistemine sesi aktarmak istiyorum.
  • quote:

Yok hayır lcd tv'den direk ses sistemine sesi aktarmak istiyorum.

Hmm aslında öyle bir şeye yeltenmediğim için bir bilgim yok.
    Ama TV'nizin optik çıkışı varsa aynı yöntemle onu kullanabilirsiniz yine.

Ben kullanmadığım için ne desem yalan olur, ben Digiturk'u PS3'ü falan hepsini HDMI ile direkt ses sistemine bağladım..
    Ses sistemini de HDMI ile TV'ye..

Sizin istediğiniz şekilde kullanan arkadaşlar varsa, onlar daha iyi yardımcı olacaklardır..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m044010

bu ne biçim bir firamdır ya, 55lw570s aldık, adı cinema tv ama dts açamıyor, daha doğrusu ses sistemide aldıracaklar ya koymamışlar,

Onun ses sistemi sattırmakla falan bir alakası yok ama hocam..
    DTS kodeği çoğu TV'de yok..

Bunun çözümü için de illa ki 600-700 TL verip ses sistemi almana gerek yok..
    2. el forumunda 120 TL'ye kadar düşen fiyatlardan (hem de kutulu garantili) satılan bir WD HDTV LIVE media player alırsın, tüm sıkıntıların kökünden hallolur..
    TV'den herşeyi aynı anda beklemek ve bir de o fiyata beklemek hayalcilik oluyor biraz..

Önemli olan doğru komponentleri bilip, tam hizmet veren bir sistemi kurabilmek..
    Yaşadığınız sorunun çözümü en kolay sıkıntılardan biri olduğunu da yinelemek isterim..

Sevgiler saygılar..

Valla benim baktığım hemen hemen tüm tv lerde var dts. hadi onu geçtik, tamam ses sistemini alalalım diyorsun eee bu seferde tv nin açtığı görüntü codek lerini ses sitemi açamıyor bu tam bi komedi bence. Bir ürünü satın almak onun taraftarı olmanızı gerektirmez beyler, ürünün iyiyleri gibi kötü yönleri vardır ve bunları söylememek olmaz.

Napalım şimdi aynı filmin görüntü codek ini tv den ses codek ini ses sistemindenmi alalım? böyle bir komedi olurmu Allah aşkına.
    Kardeşim ben film izlicem, cinema tv diye bir ürün satıyorsun dts yok, ee anladık tamam ses sistemini de alalım paramız bol kerizizya biz, ama ondanda görüntü codek leri sorunlu.

Madem öyle tv ye divx player koyma, fiyatı çok az daha aşağı çek, ses sisteminede az bi fark koy hepsini çalsın, adam gibi firma bence bunu yapar, ikisinede tam çalışmayan özelliklerle piyasaya sürmek bence şark kurnazlığı. Ben forumlara bakmasan mağazadaki satıcının tavsiyesine göre bu ürünü alsam ve eve gidip mkv lerin %30 unu açamadığını görsem ne olacak, böyle birşey olurmu, tv alırsın elinde patlar, ses sistemi alırın elinde patlar. kardeş dedimya kim ne düşünür bilmem bence LG kesinlikle alınacak bir markde değil, ve bu tv den sonrada evime kesinlikle böyle bir markayı sokmam.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.