Şimdi Ara

LG HB906TA-TAW 3D Blu-Ray Home Theatre (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
4
Favori
41.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cgty89
    hb906 stoğu olan bi yer bulmuşsunuz şanslısınız.ben antalyada özdilek ekstra mağazsında görmedim daha.cihazı bi görüp test etmek istiyorum ama

Antalya da aşağıdaki mağazalarda stok var görünüyor.

TEKNOSA MİGROS
    TEKNOSA DEEPO
    TEKNOSA ALANYA ALANIUM
    TEKNOSA KEPEZ ÖZDİLEK EXXTRA
    TEKNOSA TERRACİTY EXXTRA
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysavas

quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

bugun bende aldım çok şükür yalnız bununda kurulumunu servis mi yapıyor kendimizmi yapıyoruz ben açtım da tv nin normal uydu yayının sesini sistemden alamadım(player a cd takınca ses geliyor) içinden analog kablo çıkıyormuydu? veya kablo çıksa nereye nasıl takıcaz arkdşlar

Servis yapmiyor kurulumu sen yapiyon
    uydu alicin tv ye bagli. tv den cihaza optik kablo ile baglanti yapican.
    bide tv arc alttaki hdmi den cihaza hdmicikisina bagla bu sekilde optik kablosuzda arc den hdmi fen sesi alirsin

teşekkür ztn dahili uydu alıcı tv de lw570s sadece o zaman tv den tek kablo iniyor ama optik kablo kutudan çıkmıyor heralde değilmi? birde simplink olayı nasıl yapılıyor

optik kablo opsiyonel sen alıcan ama optiğe gerek yok hdmı arc den tv ile 906 yı bağla bu yeterlidir tv den dijital sesi 906 dan alıyorsun
    bağlantıları yapınca tv menüden simplinki açık yap ok de tamamdır

• quote:

quote:

quote:

quote:

bugun bende aldım çok şükür yalnız bununda kurulumunu servis mi yapıyor kendimizmi yapıyoruz ben açtım da tv nin normal uydu yayının sesini sistemden alamadım(player a cd takınca ses geliyor) içinden analog kablo çıkıyormuydu? veya kablo çıksa nereye nasıl takıcaz arkdşlar

Servis yapmiyor kurulumu sen yapiyon
    uydu alicin tv ye bagli. tv den cihaza optik kablo ile baglanti yapican.
    bide tv arc alttaki hdmi den cihaza hdmicikisina bagla bu sekilde optik kablosuzda arc den hdmi fen sesi alirsin

teşekkür ztn dahili uydu alıcı tv de lw570s sadece o zaman tv den tek kablo iniyor ama optik kablo kutudan çıkmıyor heralde değilmi? birde simplink olayı nasıl yapılıyor

optik kablo opsiyonel sen alıcan ama optiğe gerek yok hdmı arc den tv ile 906 yı bağla bu yeterlidir tv den dijital sesi 906 dan alıyorsun
    bağlantıları yapınca tv menüden simplinki açık yap ok de tamamdır

optik kabloyu aldım bağladım ses oldu çok da güzel oldu yalnız aynı zamanda hdmi dnda player dan cd izlemek için vs. bağlı fazladan bağlamış olmuyor heralde

simplink olayınıda dediğin gibi yaptım oda harika oldu dün denemek için blurey orjnal 3d film alıcaktım 60 küsür lira olduğunu görünce vazgeçmişdim bugun korsan blurey 3d film aldım çalıştırıyor valla mükemmel oldu ses çok başarılı çok teşekkür ederim bir arada şu telefondan resim paylaşım olayına bakacağım

• Cihazı satın alan arkadaşlara hayırlı olsun diyor ve sistemin kurulumdan sonraki resimlerinizi paylaşmanızı isyitorum :)
    Ayrıca bi arkadaş kurulum yaparken bikaç fotoğraf çekip yayınlarsa, kurulum yapmak isteyipde çekincesi olanlara faydası olur.
    Satın alacak olanlara görsel olarakda destek sağlamış oluruz.
  • ürün şuan bimekste sadece ankarada olmak kaydıyla 839 tl görünüyor
  • evet sadece ANkara Etlik Forum daymış :(
    webdende alınmıyor.
  • Evet webden de alinamiyor, usenmedim kalktim gittim m.city bimekse ellerinde yokmus gercektende
    Sonra elekroworde gittim onlarda 1300 yazmislar, bimekste 840 tl sizde niye boyle dedim ayni fiyata verin aliyim dedim yok veremeyiz o fiyata dediler, ayni taktigi teknosada da soyledim ama malesef onlarda o fiyata veremeyiz dediler almadim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidongs

Evet webden de alinamiyor, usenmedim kalktim gittim m.city bimekse ellerinde yokmus gercektende
    Sonra elekroworde gittim onlarda 1300 yazmislar, bimekste 840 tl sizde niye boyle dedim ayni fiyata verin aliyim dedim yok veremeyiz o fiyata dediler, ayni taktigi teknosada da soyledim ama malesef onlarda o fiyata veremeyiz dediler almadim bende

en yakın bimeks e gidersen oradan satın alabiliyorsun kargo ile mağazaya yolluyor olmaları lazım bende almadan önce o fiyata antepdeydi yolluyacaklardı teşirdi istemedim
  • ben daha önce aradım etlik bimeksi teşhir var sadece dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrok -- 1 Ocak 2012; 16:41:53 >
  • ankaradaki teşhir ise bu durumda 839 tl ye alınabilecek hiç bir yer yok şuan
    hep 1200 tl lerde bu bu kadar para vermem, kampanya yaparlarsa alırım
  • arkadaşlar şu üç model içinde yine lg hb906ta mı dersiniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_56167802/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56167802
  • quote:

Orijinalden alıntı: tplav

arkadaşlar şu üç model içinde yine lg hb906ta mı dersiniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_56167802/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56167802

samsungu ele çünki usb den hdd desteği yok

lg hb906 ta yı öneririm usb den 4 tb hdd destekliyor

bendede hb 906 sb var bunun kulesiz olanı
  • lg lerde usb den hdd bağlayıp direk film izleyebiliyor, samsungda izleyemiyor muyuz?
  • quote:

ankaradaki teşhir ise bu durumda 839 tl ye alınabilecek hiç bir yer yok şuan

teknosa da kampanya vardı tv(marka fark etmiyor) ile birlikte alana 999 tl ben cuma aldım başkası tv alırken sistemide araya sıkıştırdıttım tavsiye ederim o şekilde kampanya kovalamaktan illah gelmişdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tplav

lg lerde usb den hdd bağlayıp direk film izleyebiliyor, samsungda izleyemiyor muyuz?

samsung usb dr hdd den film oynatamazsın yinede samsung u düşünüyorsan iyice araştırp sor usb hdd desteği varmı diye

samsung tr sayfasında modeli yaz kull kılavuzuna bak orda yazar
  • bimeks in sitesinde bağlantılar kısmında USB de görünüyor ama hdd desteği yok mu bi bakayım...
  • quote:

ankaradaki teşhir ise bu durumda 839 tl ye alınabilecek hiç bir yer yok şuan

Bu fiyat düşürüp stokda olmama durumu birazcık reklam amaçlı yapılıyor, nezaman ürün stock larda tükenince fiyatı düşürüyorlar ürün gelince fiyat yükseliyor. İlk olarak istanbulbilişim bu furyayı başlattı sonrada moda oldu. Bu sistemi alma aşamasında aynı şeyi Vatan computerde yaşadım, Türkiyedeki hiçbir şubesinde HB906TA bulunmazken fiyatı 999 TL olarak gözüküyordu sitesinde, ürün stoklara girince 1.400 TL ye yükselmişti. Bimeks de aynı şeyi yapmış olabilir. Ucuz bir satış politikası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barahirr -- 1 Ocak 2012; 20:32:03 >

• Evet Arkadaşlar,
    Çok uzunca araştırmalar sonrasında bende aranıza katılmış bulunmaktayım, Logitech Z5500/Logitech Z906/LG HB906TA arasında inanılmaz derecede çok git geller yaşadım,
    Son olarak LG HB906TA yı bugün almış ve kafamdan artık bu konunun kalkmış olmasından mutluyum, henüz kurmadım arabanın bagajında bekliyor akşam kuracağım kısmetse inşallah.

Almayı düşünen arkadaşlara piyasada şuan en ucuz satan bir yer söyleyeceğim,
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-lg-3d-ses-sistemi-990-tl-enucuzu-hb-906ta-61053022/detay/

Dükkanı kasımpaşada, 990 TL peşin fiyatı, 1050 TL world 10 taksit 4 ay ertelemli/1070 TL bonus 10 taksit ertelemesiz
    Yanımda world kartım olmadığından bonus ile 1070 TL/10 taksit alıp ertelemeden faydalanamadım, almak isteyenler duyurulur.

Elinde son 1 tane açılmamış vardı, arayıp görüşebilirseniz stoğa alması konusunda yardımcı olabilir sanıyorum.

Akşam kurarken fotoğraf çekmeye çalışıcam bir aksilik olmazsa, sonrada paylaşabilirim umarım.

• quote:

Evet Arkadaşlar,
    Çok uzunca araştırmalar sonrasında bende aranıza katılmış bulunmaktayım, Logitech Z5500/Logitech Z906/LG HB906TA arasında inanılmaz derecede çok git geller yaşadım,
    Son olarak LG HB906TA yı bugün almış ve kafamdan artık bu konunun kalkmış olmasından mutluyum, henüz kurmadım arabanın bagajında bekliyor akşam kuracağım kısmetse inşallah.

Almayı düşünen arkadaşlara piyasada şuan en ucuz satan bir yer söyleyeceğim,
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-lg-3d-ses-sistemi-990-tl-enucuzu-hb-906ta-61053022/detay/

Dükkanı kasımpaşada, 990 TL peşin fiyatı, 1050 TL world 10 taksit 4 ay ertelemli/1070 TL bonus 10 taksit ertelemesiz
    Yanımda world kartım olmadığından bonus ile 1070 TL/10 taksit alıp ertelemeden faydalanamadım, almak isteyenler duyurulur.

Elinde son 1 tane açılmamış vardı, arayıp görüşebilirseniz stoğa alması konusunda yardımcı olabilir sanıyorum.

Akşam kurarken fotoğraf çekmeye çalışıcam bir aksilik olmazsa, sonrada paylaşabilirim umarım.

Uygun bir fiyata almışsınız hocam hayırlı olsun. Yalnız bir şeyi merak ettim. Ürün paralel ithalat mı yoksa marka garantili mi? Çünkü diğer mağazalarda falan 200 lira daha pahalı görünüyor.

• LG Türkiye garantili hocam,
    LG nin fabrika satış mağazasıyız dedi, mağaza LG şubesi zaten başka ürün satmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poseidongs -- 4 Ocak 2012; 13:48:40 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.