Şimdi Ara

LG HB906TA-TAW 3D Blu-Ray Home Theatre (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
504
Cevap
4
Favori
41.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugunku teknosa indiriminde hb906ta modelinde indirim yoktu degil mi ?
  • bu modelde turuncu olarak indirim yoktu ama üründe genel olarak indirim vardı 999 tl
  • Hangi teknosada 999 tl gordunuz acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidongs

Hangi teknosada 999 tl gordunuz acaba ?

istanbul marmara forum, arena park.marmara forum da hafta içide 999 tl idi
  • HB906TAW DTS çözer mi? dolby Digital Plus var mı?3d ve bluray oynatıyor mu?Kablosuz olarak bilgisayardan dosya atabiliyor muyuz? HDMI 1.4 var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenix41

HB906TAW DTS çözer mi? dolby Digital Plus var mı?3d ve bluray oynatıyor mu?Kablosuz olarak bilgisayardan dosya atabiliyor muyuz? HDMI 1.4 var mı?

ben de almaya niyetliydim ama burda DTS çözülmüyor diye yazılınca soğudum...
  • bu ses sistemi DTS-HD MA çözüyormu acaba ? DTS-HD MA ve Dolby TrueHD destekliyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

bu ses sistemi DTS-HD MA çözüyormu acaba ? DTS-HD MA ve Dolby TrueHD destekliyormu ?

Kimse bisey yazmamis
  • DTS çözer! sadece DTS olup (High@L5.1) formatlı olan sesleri çözemez.
  • DTS olup (High@L5.1) formatlı olan sesleri (High@L4.1) ve altı versiyonlara çevirmek için IDC Multi Changer isimli bir program kullanılır.

program linki

konuyla ilgili geniş bilgi veren forum sayfası
  • arkadaşlar bende lg model ev sinema sistemi almak istiyorum.
    47lw650s tv var.Burada konusu geçen hb906ta nın bir de hb906taw modeli var.
    aralarında ne fark var.hangisini tavsiye edersiniz.

Ya da bunlar dışında bir model önerir misiniz?
    1.tv nin usb sinden harici hardisk ile film izlerken dts sesi bu ses sisteminden alabilirmiyim?
    2.kablosuz olan hb906taw modelinde arka hoparlörlere ses kablosuz mu gidiyor?bu hoparlörler enerjisini nereden alıyor?pil, elektrik vs.?

başka öneriniz var mı? bütçem 1200 tl ye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardasu -- 25 Aralık 2011; 18:23:20 >
  • bugün marmara foruma gittim, saturn/teknosa/bimeks hepsinde 1250 tl civarındaydı almadım,
    sonra maslak elektro worda uğradım onlarda 1300 yazmışlar sizin ucuz olacağınızı beklerken en pahalısı çıktınız dedim 1200 e verebiliriz dediler, pek cazip değil dedim ordanda almadım,

şuan en ucuzunu (999 TL civarı) arayış içindeyim
    1200 filan civarı vermeyi düşünmüyorum, ucuzunu yakaladığım yerden alma niyetindeyim
  • ben yaklaşık 1 ay önce forum istanbul bimeksten 999 tl ye almıştım. fakat ev tadilatı dolayısıyla sistemi henüz kurmadım. kenarda yatıyor hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gevis

DTS olup (High@L5.1) formatlı olan sesleri (High@L4.1) ve altı versiyonlara çevirmek için IDC Multi Changer isimli bir program kullanılır.

program linki

konuyla ilgili geniş bilgi veren forum sayfası

bu programı nasıl kullanıcaz?sistemi aldıktan sonra içinemi yüklücez?orasını anlıyamadımda ben.

• parlamanter naptın benim sorunu sende çözemedin galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikrethoca

parlamanter naptın benim sorunu sende çözemedin galiba :)

Hocam siz kaça aldınız LG HB 906TA yı

ben hala 999 tl civarı ucuzunu aramaktayım bulabilmiş değilim :)
  • 835 e aldım bimexten indirimden. kargoyla 855 e geldi ama bimexin stoklarında kalmamış bu model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikrethoca -- 26 Aralık 2011; 11:07:10 >
  • çok iyi almışsınız ne zaman aldıysanız
    bimeksi bende takip ediyorum ama stoğa girmesini bekliyorum dediğiniz gibi
  • Bu modelin bir de HB906TA wireless olanı var. Özellik olarak bi farkı var mı HB906TA'dan kablosuz olması dışında bilen var mı? Sony E-980 ve Samsung D5550 ile benzer özelliklerde üstelik Samsung'daki gibi ekstra aparat almadan arka hoparlörler kablosuz olabiliyor. Yalnız bu modelle ilgil ihiçbir yorum yok.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.