Şimdi Ara

LG HB906TA-TAW 3D Blu-Ray Home Theatre (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
4
Favori
41.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: poseidongs

quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

parlamenter;

http://forum.donanimhaber.com/m_51056595/tm.htm
    bu linkteki bazı arkadaşlar Dolby Prologic özelliği olmadığından dolayı yaşadıkları hayal kırıklıklarından söz etmişler, senin yorumun nedir konuyla ilgili

alakan için çok teşekkür ederim

şöyle ben 3 aydır kullanıyorum lg hb 906 sb 5+1 kulesiz modeli e.wordden 675 tl 10 taksit almıştım bende kuleli modeli istiyordum ama benim aldığım

zaman kuleli modeli yeni piyasaya girmişti ve 1500 tl idi bütçe durumu uymadığından kulesiz olanı aldım

cihazın 7-8 tane ses modu var ayrıca kullanıcı ayar ses modu da var şimdi bende samsung un 5+1 ev sin sistemide var dolbproloğic dediğin stereo sesi 2 kanalı
    ,
    5+1 veriyor bu lg dede şöyle naturelplus ve game modda 5+1 ses alıyorsun yani dolbyproloğic lisansı almamış ama naturelplus modda 5+1 ses veriyor

ben cihazın ses kalitesinden memnunum 3d blurey 1080p mkv 720 p mkv filmler izliyorum ses kalitesi bence çok iyi ön arka höperler gecikme ayarları yapılabiliyor

smart tv var dlna var wifi direct var ıphonedock var arc ses bağlantısı var hdmı yetiyor optik bağlantıya gerek yok lg tv varsa sımplınk ile tek kumanda kullanıyorsun

yani cihazda yok yok

uygun fiyata almışsın zamanında sende sistemi
    bende seninle aynı fikirdeyim kuleli modeli daha fazla beğeniyorum kulesize göre

1-peki hocam başka bir soru sormak istiyorum, aslında benim amacım z5500 almaktı fakat artık sıfır hiçbir yerde olmadığından bulamıyorum ve alternatiflere yöneldim, HB906TA nın sesi z5500 e göre nasıldır, ikiside farklı sistemler biliyorum yalnız HB906TA yı sadece ses bakımından değerlendirmeni rica eder merakla yorumunu beklerim
    2-lg tv yok bende, panasonic 46g20 plazma var uyum sorunu gibi herhangi bir problem yaşamam değil mi

torium avm ye yakın değilim fakat hiç bir yerde 899 tl ye bulamazsam orayada giderim sorun olmaz,
    çok teşekkür ederim değerli yorumların için

ben hb906ta almadan önce 1ay kadar z5500 kullandım (ondan öncede pioneer 5+1 ht) vardı onu aratmaz.

• quote:

quote:

quote:

parlamenter;

bu linkteki bazı arkadaşlar Dolby Prologic özelliği olmadığından dolayı yaşadıkları hayal kırıklıklarından söz etmişler, senin yorumun nedir konuyla ilgili

şöyle ben 3 aydır kullanıyorum lg hb 906 sb 5+1 kulesiz modeli e.wordden 675 tl 10 taksit almıştım bende kuleli modeli istiyordum ama benim aldığım

zaman kuleli modeli yeni piyasaya girmişti ve 1500 tl idi bütçe durumu uymadığından kulesiz olanı aldım

cihazın 7-8 tane ses modu var ayrıca kullanıcı ayar ses modu da var şimdi bende samsung un 5+1 ev sin sistemide var dolbproloğic dediğin stereo sesi 2 kanalı
    ,
    5+1 veriyor bu lg dede şöyle naturelplus ve game modda 5+1 ses alıyorsun yani dolbyproloğic lisansı almamış ama naturelplus modda 5+1 ses veriyor

ben cihazın ses kalitesinden memnunum 3d blurey 1080p mkv 720 p mkv filmler izliyorum ses kalitesi bence çok iyi ön arka höperler gecikme ayarları yapılabiliyor

smart tv var dlna var wifi direct var ıphonedock var arc ses bağlantısı var hdmı yetiyor optik bağlantıya gerek yok lg tv varsa sımplınk ile tek kumanda kullanıyorsun

yani cihazda yok yok

bende seninle aynı fikirdeyim kuleli modeli daha fazla beğeniyorum kulesize göre

1-peki hocam başka bir soru sormak istiyorum, aslında benim amacım z5500 almaktı fakat artık sıfır hiçbir yerde olmadığından bulamıyorum ve alternatiflere yöneldim, HB906TA nın sesi z5500 e göre nasıldır, ikiside farklı sistemler biliyorum yalnız HB906TA yı sadece ses bakımından değerlendirmeni rica eder merakla yorumunu beklerim
    2-lg tv yok bende, panasonic 46g20 plazma var uyum sorunu gibi herhangi bir problem yaşamam değil mi

torium avm ye yakın değilim fakat hiç bir yerde 899 tl ye bulamazsam orayada giderim sorun olmaz,

z5500 şu meşhür mavi göstergeli büyük subwoferli cihaz herhalde yalnız z5500 sade ses sistemi hb906 ta ise komplike bi cihaz 1100 wat ses var
    180 watx5 1x200 toplam 1100 wat söyle diyim dts sesli bir filmde ben sesi 20 ye getiediğimde salon 50 m2 oda dts sesde inliyor tabi sesin ve filmin
    kalitesi ile ilgili yani 40 volümde 20 volüm yeterli oluyor

panasonic tv hdmı girişi varmı zaten sesi optikle bağlıycan

• quote:

quote:

quote:

quote:

parlamenter;

,

yani cihazda yok yok

z5500 şu meşhür mavi göstergeli büyük subwoferli cihaz herhalde yalnız z5500 sade ses sistemi hb906 ta ise komplike bi cihaz 1100 wat ses var
    180 watx5 1x200 toplam 1100 wat söyle diyim dts sesli bir filmde ben sesi 20 ye getiediğimde salon 50 m2 oda dts sesde inliyor tabi sesin ve filmin
    kalitesi ile ilgili yani 40 volümde 20 volüm yeterli oluyor

panasonic tv hdmı girişi varmı zaten sesi optikle bağlıycan

aynen ben de sesi açamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fikrethoca

kardeş ethernetle tv ye bağlanıyorum. fakat biryerde ethernet kabloyla bağlanıldığı zaman playerinde bu bağlantıyı algılayacağını okumuştum fakat algılamıyor şimdi dlna özelliğini kullanmak için yani senin dediğin gibi pc deki içeriğe nero 4 le erişmek için hem playere hem tv ye ayrı ayrı ethernet kablosumu çekmek lazım yoksa başka yolu var mı? Bunu neden sorduğuma gelince örneğin top girrl videosunu tv nin playeri oynatırken 906 oynatmıyor

bizim soru araya kaynamış şu bağlantı sorununu çözemedim gitti switcle bağlayacam bu sefer de tv den mi görecek playerden mi ona karar veremiyom
  • quote:

quote:

kardeş ethernetle tv ye bağlanıyorum. fakat biryerde ethernet kabloyla bağlanıldığı zaman playerinde bu bağlantıyı algılayacağını okumuştum fakat algılamıyor şimdi dlna özelliğini kullanmak için yani senin dediğin gibi pc deki içeriğe nero 4 le erişmek için hem playere hem tv ye ayrı ayrı ethernet kablosumu çekmek lazım yoksa başka yolu var mı? Bunu neden sorduğuma gelince örneğin top girrl videosunu tv nin playeri oynatırken 906 oynatmıyor

bizim soru araya kaynamış şu bağlantı sorununu çözemedim gitti switcle bağlayacam bu sefer de tv den mi görecek playerden mi ona karar veremiyom

modemin tv yanındamı modeminde kaç eternet çıkışı var 2 tane ise birini tv ye diğerini 906 ya bağla tabi pc nerde onunda yerine göre ya eternetten
    yada wifi dongle ile modeme bağlıycan ki dlna dan pc serveri çalışıp eternet kanalıyla 906 ya ilettsin veya tv ne ilettsin

bak bende şu şekilde ona göre hareket et

benim tv ve 906 alonda 55570s 906sb altalta hemen yanda salona gelen fiber internet var tılgın modem 2 giriş 4 çıkışlı modemden 1 çıkış tv ye bir çıkış 906 ya
    eternet bağlı 906 tv ye hdmı arc den bağlı tv 906 ya optik kablo ile bağlı arc varken optiğe gerek yok
    pc ise 2 oda ötede pc ye tp lınk wifi adaptörle salondaki modeme bağlı pc açık olup salonda bağımsız olarak hem tv den dlna dan pc deki filmleri izliyorum
    yine bağımsız olarak 906 dan dlna dan filmleri izliyorum bende nero açık ama ben plex den izliyorum plex dts ses veriyor

benim sistem bu şekilde

bide şunu soruyum sendeki 906 da wifidirectmi şayet wifidirect se modeme 906 yı kablosuzda bağlayabilirsin ama kablosuz bağlantıda 720p oynatır ama 1080p mkv
    3d blureylerde çok takılma yapar

bu açıkladığım şekilde bak takıldığın olursa yine yardımcı olurum

• parlementer kardeş açıklamaların için teşekkürler Ben durumumu ve kırılma noktasını şöyle özetleyeyim ,
    1-modem senin gibi tp link ve 4 port-wifi
    2-Bana 5 port lazım (diğer portlarım dolu birini tv ye birini playere bağlayamam)
    3-Wifiyi denedim dediginiz gibi takılmalar oluyor.
    4-Optic çıkış kullanmıyorum. Eğer önerirseniz kullanabilirim.
    5-Portlardan birinden cat kablo ile bildiğiniz gibi tv ya da playere ethernetle bağlanıyorum. Bağlantı da nero 4 kullanıyorum. Sorun burada başlıyor ben playeri kullanmak istiyorum çünkü malumunuz playerin açamadığını tv Tv nin açamadığını player açıyor.( Bu nasıl bir sistem kurmuşlarsa) O yüzden kablo tak çıkart yapmak istemiyorum dlna bağlantısında.
    6-Bu yüzden switch alıp tv playere giden kabloyu çoklayıp hem tv hem playere ethernetle bağlantı kurarsam ya da çift kabloyla porttan , merak ediyorum sistem hangi dlna bağlantısını görecek tv mi player mi ? Ya da ikisinden birini seçme şansımız olacak mı? işte bu sorunu çözmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikrethoca -- 22 Aralık 2011; 18:19:39 >

• Orijinalden alıntı: fikrethoca

parlementer kardeş açıklamaların için teşekkürler Ben durumumu ve kırılma noktasını şöyle özetleyeyim ,
    1-modem senin gibi tp link ve 4 port-wifi
    2-Bana 5 port lazım (diğer portlarım dolu birini tv ye birini playere bağlayamam)
    3-Wifiyi denedim dediginiz gibi takılmalar oluyor.
    4-Optic çıkış kullanmıyorum. Eğer önerirseniz kullanabilirim.
    5-Portlardan birinden cat kablo ile bildiğiniz gibi tv ya da playere ethernetle bağlanıyorum. Bağlantı da nero 4 kullanıyorum. Sorun burada başlıyor ben playeri kullanmak istiyorum çünkü malumunuz playerin açamadığını tv Tv nin açamadığını player açıyor.( Bu nasıl bir sistem kurmuşlarsa) O yüzden kablo tak çıkart yapmak istemiyorum dlna bağlantısında.
    6-Bu yüzden switch alıp tv playere giden kabloyu çoklayıp hem tv hem playere ethernetle bağlantı kurarsam ya da çift kabloyla porttan , merak ediyorum sistem hangi dlna bağlantısını görecek tv mi player mi ? Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlamenter -- 22 Aralık 2011; 21:00:47 >

• bimekste hb906ta 3d bluray ev sinema sistemi 839tl fakat optik çıkış yok olarak gösteriyor.aynı sitede yine ht906taw modeli var wireless olanlı model.bunda da 3d bluray yok ama optik çıkış var gösteriyor ve kablosuz kullanma özelliği var.bunlar dışında bu 2 model arasında fark varmı?
  • optik çıkışı var hb nin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

bimekste hb906ta 3d bluray ev sinema sistemi 839tl fakat optik çıkış yok olarak gösteriyor.aynı sitede yine ht906taw modeli var wireless olanlı model.bunda da 3d bluray yok ama optik çıkış var gösteriyor ve kablosuz kullanma özelliği var.bunlar dışında bu 2 model arasında fark varmı?

hb 906 ta alınız complike optik de var
  • quote:

bimekste hb906ta 3d bluray ev sinema sistemi 839tl fakat optik çıkış yok olarak gösteriyor.aynı sitede yine ht906taw modeli var wireless olanlı model.bunda da 3d bluray yok ama optik çıkış var gösteriyor ve kablosuz kullanma özelliği var.bunlar dışında bu 2 model arasında fark varmı?

ben bugun bimeks den alıcaktım ürünü ürün gaziantep de hatta ücretini ist den ödedim istanbula göndericeklerdi yanlız altını çizdim teşhir ürün ise istemiyorum diye aldıktan bir saat sonra aradılar ürün teşhirmiş diye yarın gidip ücret iade alıcam yani ürün teşhir başkada yok ellerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysavas -- 24 Aralık 2011; 0:35:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysavas

quote:

ben bugun bimeks den alıcaktım ürünü ürün gaziantep de hatta ücretini ist den ödedim istanbula göndericeklerdi yanlız altını çizdim teşhir ürün ise istemiyorum diye aldıktan bir saat sonra aradılar ürün teşhirmiş diye yarın gidip ücret iade alıcam yani ürün teşhir başkada yok ellerinde

her ay bu indirim oluyor bir dahaki seferi beklerim çok acelesi yok benim için fiyat önemli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ysavas

quote:

her ay bu indirim oluyor bir dahaki seferi beklerim çok acelesi yok benim için fiyat önemli.

bencede aynı ürün şuan teknosa 999 tl geçen hafta turuncuda 890 a inmişti bir daha turuncuya girerse daha ucuz olur valla bu foruma alışalı fiyat kovalar oldum daha önceden pek dikkat etmezdim

• teknosada yarın yine turuncu var bi bakarım.zten ctesi pazar avm deyim part time çalışıyorum ondan sorun olmaz :D
  • Arkadaşlar bu ürünü bugün teknosadan aldım ve fiyatı 1249 TL. İnternette araştırdım en ucuz 1100 civarında idi internetten almaktansa bizzat almayı tercih aradaki farka katlanarak.
    Siz nasıl o fiyatlara buldunuz anlamadım. Her ne ise benim sorunum aslında başka, aldım update ediyim dedim update oldu son versiyona ama bu olduktan sonra açılıyor LG Home geliyor sonra good-bye yazıp kapanıyor. Hiç bir şekilde menülerde gezinmeme bile fırsat vermeden kapanıyor. Sizlerden başına gelen oldu mu bu olay? Yarın teknik servisle konuşacağım ama muhtemelen cihazı almaları gerekecek reset vs şansım yok mu menülere girmeden bilenniniz var mı?
  • teknosa da turuncu değil morartan indirimde hb906ta indirim yokmuş
    ht906ta da indirim yapmışlar 599 tl imiş

eletroword ve mediamarkt da hb ne kadar acaba bilen var mı arkadaşlar

ayrıca bimekste nette hb gündüz 840 tl idi akşam 1120 tl olmuş, hemde sadece gaziantepte varmış hemde o da teşhirmiş bunlarda kolpacı çıktılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: theBC

dts çözemezsin.
    arka hoparlorler tamamen kablosuz.

eğer gerçekten böyle ise düşünmeye bile gerek yok bence...dts olmadan olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliihsan83

Arkadaşlar bu ürünü bugün teknosadan aldım ve fiyatı 1249 TL. İnternette araştırdım en ucuz 1100 civarında idi internetten almaktansa bizzat almayı tercih aradaki farka katlanarak.
    Siz nasıl o fiyatlara buldunuz anlamadım. Her ne ise benim sorunum aslında başka, aldım update ediyim dedim update oldu son versiyona ama bu olduktan sonra açılıyor LG Home geliyor sonra good-bye yazıp kapanıyor. Hiç bir şekilde menülerde gezinmeme bile fırsat vermeden kapanıyor. Sizlerden başına gelen oldu mu bu olay? Yarın teknik servisle konuşacağım ama muhtemelen cihazı almaları gerekecek reset vs şansım yok mu menülere girmeden bilenniniz var mı?

Bağlantılarda bir proplem olabilir Kumanda tuşu takılı kalmış olabilir bunlar değilse servis :(
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu ürünü bugün teknosadan aldım ve fiyatı 1249 TL. İnternette araştırdım en ucuz 1100 civarında idi internetten almaktansa bizzat almayı tercih aradaki farka katlanarak.

Bağlantılarda bir proplem olabilir Kumanda tuşu takılı kalmış olabilir bunlar değilse servis :(

cihazın fişini çek 2-3 dakka bekle tak dene

• quote:

quote:

quote:

cihazın fişini çek 2-3 dakka bekle tak dene

Beklettim hatta akşamdan sabaha kadar beklettim yine aynı durum.
    Zaten haftasonu keyf yapayım diye acele ile pahalı aldığımı anladığım bir cihazın bir de böyle bir durum yaratması çok can sıkıcı.
    Servise götürdüm artık ne zaman teslim ederler bilemiyorum.
    Benim anlamadığım kendi menüsünden güncelleme yaptım başarı ile bitti dedi ve bu durum oluştu benim yapmış olabileceğim hiç bir hata aklıma gelmiyor.
    Yardımlarınız için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.