Şimdi Ara

LG HT-903TA kullanıcıları... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
4
Favori
48.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Direk USB den çalışıyor everest in 100 gb lık hdd si sanırım hdd kutusu içinde notebook hard diski var ya sırf HD filmler için aldım ama bi türlü kullanamıyorum fat 32 de 4 gb dan büyük filmi atamıyorum zaten normal filmleri görsün diyorum onuda yapmıyo bende fat 32 ye çevirirken 3 eşit parçaya böldüm
  • arkadaşlar daha önce deneyeniniz oldu mu bilmiyorum ama, cihazın hdmi girişini sadece ses almak için mi kullanabiliyoruz yoksa hdmi giriş ile gelen veriyi çıkış sayesinde TVye görüntü olarak da aktarabiliyor mu alet?
    şöyle ki BD-ROMa sahip bir laptopum var ve malesef optik ses çıkışı da olmadığı için laptoptan ses ve görüntüyü hdmi ile aktarmak durumundayım...
    yardımcı olabilirseniz sevinirim bikaç güne ben de ht-903 kullanıcısı olmak istiyorum çünkü =)
  • Ewet data DVD olarak yazdırdım. PC de açılıo. Cihazda açılmıoor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tlhlngan
    Arkadaşlar çok merak ettiğim fakat LCD tv`im olmadığı için deneyemediğim upscale özelliğini kullanan varmı?
    Nasıl yapılıyor?İzlerken birden full hd ayarına getiriliyormu?Birde harbiden arada süper görüntü farkı oluşuyormu?
    Eğer oluşuyor diyorsanız orjinal dvd`ler alıp sonra onları upscale özelliği ile full hd izlemek istiyorum

ahım şahım birşey bekleme .. belirgin bir fark yok ..
  • Arkadaşlar benim iki önemli sorum olacak, daha önceden aldığım LG ses sistemimden olağan üstü memnun kaldım ama aradığım iki yeni özellik bunda var ise sistemimi yenilemek istiyorum.

1- Harici HDD 1Tb üstü kaç dosyaya kadar destek veriyor, bendeki destekliyor ama dosya sayısı sınırlı, sınırsız dosya sayısı istiyorum.

2- Optik ses girişleri var mı, ileride alacağım harici oynatıcılar için ikinci bi anfi kullanmak değil bu cihazın ondan gelecek 5.1 sesleri de çözebilmesini istiyorum, bu mümkün mü?
  • walla dostum hariciye bişey diyemiyorum çünkü ben hala 100gb lık bi hdd yi çalıştıramadım makinede
  • Ya millet aklıma takıldı demin makinenin fotolarına baktım sizin eklediğiniz ilk sayfadaki bass kutusunun ayakları var parlak metal şekilde bende öyle bişey yok yeni dikkatimi çektide varmı öyle ayarkalrı yoksa resme özel bişeymi
  • Benimkininde ayakları parlak değil... o resimdeki cihazın ses düğmesiide parlak.. bizimkiler öle diil. endişe etme bnce normal... herkesde öle sanıorum..
  • evet resmi eklerken benimde dikkatimi çekti orda daha şık duruyor.
  • HDD'lerinizi tanıtabilmek için FAT32 formatlamanız gerek, böyle yaparsanız 1TB'lık HDD'ler bile görürsünüz, ama makinenizini destelediği sayıda dosyayı açmaya izin verir veya gösterir. 100gb pek sorun olmasa gerek.
  • walla dostum bende bi türlü okumuyor sürekli searching diyo başka bişey yok sizin HDD lerin markası ne bu hafta olmadı sizdekilerden bi tane alıp deneyeyim
  • harici hard disklerini tanıtamayan arkadaşlar dosya sistemlerini NTFS'den FAT32"ye çevirebilmek için aşağıdaki konudan yardım alabilirler.
    unutmayın NTFS dosya sistemine sahip hiçbir harici diski cihazınız OKUMAZ

http://forum.donanimhaber.com/m_17650885/tm.htm

ben 4 gblik kingston, 500gblik maxtor 3.5" lik hddlerimi sorunsuz bir şekilde çalıştırdım. lakin maxtorumu formatlarken 32 gb FAT32 olacak şekilde ayarlamıştım bu konuda araştırma yaparsanız bazı oynatıcıların belirli bir gb'ye kadar destek verdiğini öğrenebilirsiniz... ht903'ün ise max ne kadar desteklediğini gerçekten bilmiyorum, yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim...
    kullanım kılavuzunda 1000 dosyaya kadar okuma yapılabildiği yazmakta, bir de sürücü sayısının 2 veya daha fazla olması durumunda tek sürücünün görüntüleneceği yazmakta lakin ben hem FAT32, hem de NTFS dosya sistemi olan 2 diskimi de görmüştüm fakat doğal olarak NTFS olana ulaşamamıştım...

sahip olduğum divxlerden malesef 5.1 ses alamadım bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim...

• merhaba heronur indirdiğin divxlerin ses codec`lerinin ac3 olmasına dikkat et.Dvixlerden 5+1 ses alacaksın o zaman.Müzik olarakta DTS öneririm.JAYHUN dostum adam 500 gb hard diski tanıtmış alete yav:)Seninkinde bir problem var herhalde..
  • :o) heralde walla deniyorum ama bi türlü olmuyo şu 500 lüğün markasını modelini versenizde gidip ondan alsam bu
  • teşekkürler tlhlngan divxlerden 5.1 ses almayı başardım hem de gayet başarılı bir şekilde
    sırada dts var onu da indirip bir an önce test etmek istiyorum açıkcası...

anlattığım gibi maxtor basics 3.5" 500 gb hard diskimin 32 gb sini fat32'ye çewirerek çalıştırmayı başarmıştım lakin adaptör derdiyle uğraşmamak için dün onu satarak wd 2.5 320gb almaya karar verdim umarım onu da aynı şekilde çalıştırabilir ve burada sizlere sonucu bildiririm... bu arada JAYHUN hdd alacaksan kesinlikle elektro worlde bakmanı tavsiye ederim, bugün mediamarkta da baktım zira ewden daha iyi fiyat olan hiçbir ürün yoktu meydanda hatta öyle ki ürünlerin de yarısını raflardan indirmişler fiyat farkının 2 katını iade etmemek için mi ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heronur -- 6 Ocak 2009; 23:33:19 >

• iyi akşamlar.arkadaşlar hala bu fiyata bu sistem teknosalarda devam ediyormu ben de almak istiyorum.bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
  • slm tırıt, muhtemelen devam ediyordur teknosalarda kampanya çünkü baya bir süredir çeşitli mağazalarında ara ara yapmaktalar... eğer bulunduğun yerde bikaç teknosa varsa, zamanın da varsa araştır öyle al

bu arada bugün vatan bilgisayardan world carda 135 tlye 2 taksit olarak maxtor 2.5" 320 gb hard diskini aldım.. ankara istanbul yolu mağazalarındaki satış sorumlularının ilgisiyle de teşirde olan ürünü fat32 ye çewirtip, yine teşirde olan ht903de çalıştığını görüp satın aldım... hatta aldıktan sonra satış görevlisi isterseniz sizin için satın almış olduğunuz diski fat32'ye çewirebiliriz teklifini bile sundu... ben bu konuda biraz titiz olduğum için ve bikaç bölüm oluşturacağımdan tekliflerini nazikçe reddettim lakin hem güleryüzlü hizmetleri hem de benimle yaklaşık bir saat ilgiliendikleri için kendilerine burdan bir teşekkür etmeden geçemiycem... sözün özü LG HT-903TA 2.5" lik hard disklerinizi de sorunsuzca çalıştırabilen bir alet

• arkadaşlar benim de 500gb lık hard diskim var ama onu okutmaktan geçtim artık 2gb lık flash belleğimi okutmanın peşindeyim aslında okuyor ama sadece dvix filmler yada video klipler ama normal vcd yi görmüyor dat dosyası oluyor galiba.

veri cd si oluşturup dat dosyalı film attım okudu.neden flash dan dat dosyalı filmleri okumuyor.

ikincisi ise scart girişinde scart takıpta görüntü alamıyorum eski tv de oluyor ama kullandığımız sony de scart girişi yok üçlü giriş var kırmızı beyaz sarı bende bi ucu scart diğer ucu lale jack olan kabloyla bağladım ama görüntü alamadım iki ucu da scart olan kabloyla eski tv ye bağladığımda görüntü geliyor bu konuda kimsenin aklına bişey geliyormu.

bu arada uydudan gelen sesi aynı anda hem tv den hemde sistemden alabiliyorum.aslında bana kalsa direk sisteme bağlarım ama ailem kullanamaz. jack çoğaltıcılar var biri iki yapıyor onlardan ikitane aldım uydunun arkasındaki beyaz ve kırmızı çıkışlara taktım ordan aldığım kabloların ikisi tv ye ikisinide sisteme bağladım oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engerek06 -- 10 Ocak 2009; 7:19:00 >

• Sistemi ben de kurdum..

DVD izlemek harika ancak müzik dinlemek öyle değil. Ses çok suni, eski 250 wattlık koca kabinli SONY müzik setinin yanına yaklaşamaz.

Ses Cdlerini sadece iki hoparlörden veriyor . VSM ile dolby music seçeneğine gelince tüm hoparlörlerden ses geliyor gibi. Başka yapılacak bişey var mı?

DVd takınca VSM de sadece bypass ve virtual seçenekleri aktif oluyor bunlar ne demek ..hangisini seçmeli ?

Bu da ebnim sistemin resmi..Sub yanda olunca ses oradan geliyor gibi. Subı yatırıp ortada kullanabilir miyiz?

@Volki yukarıda kumandadan hallettim dediğinide VSMdeki dolby music seçeneğini mi kastediyordun yoksa başka bişey var mı?

• merhaba x-rayted;
    Arka hoparlörleri arka tarafa atmamışın galiba henüz hepsi bir yerde duruyor Subı resimdeki yere koymayı düşünüyorsan,bence koyma çünkü yer çok dar bass`lar boğulur.Sende ki Samsung kaç serisi?Benimde evlenme tarihi yaklaşıyo 5 serisi ile 4 serisi arasında kaldım.Hangisini tercih ederdin?Birde :) Upscaling yaptın mı nasıl iyi mi?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.