Şimdi Ara

LG ht502sh/th ve PC baglantisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir bilgisayar alali 1 ay kadar oluyor. Bu sisteme bir ses sistemi almak istedigimde, creative philips gibi markalarin fiyatlari 500 ytl uzerinde. Ben de dusundum ki, evde 2. bir ev sinema sistemi alayim ama fiber ses girisi olsun. Bilgisayari da buna baglayayim sesi bu sekilde alalim. sonuc olarak fiber baglantidan gelecek digital sinyali ev sistemi alip isleyip uygun sekilde verecektir.

Ancak bunu icin cok fazla para da ayirmayi dusunmuyorum. Simdi bu kriterler icinde,

LG ht502 SH diye 500 wattlik ortalama bir sistem buldum. 370 ytl ye. Ses kalitesi vasat ustu ama bilgisayar icin fazlasi ile yeterli olacaktir. Divx6 ya kadar her bir formati da destekliyor ve bu fiyat sinirinda bilindik markalar arasinda fiber destegi olan tek marka model. Gerci sadece ses cikisi icin kullanacagiman diger ozellikleri cok da umrumda degil.

Lakin mavi bilgisayardaki gorevli arkadas, fiber ile bilgisayara baglanamayacagini iddia ettiler. Deneyip haber edecekler gerci ama ben sizlerede sormak istedim. Aranizda bilgisayarin fiber cikisindan cikip bu sekilde bir ses sistemine giris yapip sorunsuza calistiran var mi?

Tesekkurler

• pcye baglantısını anlatırmısnız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.