Bildirim
LG LE 5500 VE LG LE 8500 led tv yorumlarınız
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar cevap verebilecek fikirlerini paylaşacak kimse yok mu? -
İ:B den 42LE5500 aldım tam anlamıyla harika bir cihaz Görüntü kalitesi mükemmel panel dizaynı güzel hiç yansıma olayı yok tüm beklentilerimi karşıladı diyebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: batuhanx27
İ:B den 42LE5500 aldım tam anlamıyla harika bir cihaz Görüntü kalitesi mükemmel panel dizaynı güzel hiç yansıma olayı yok tüm beklentilerimi karşıladı diyebilirim.
teşekkürler batuhan. -
EVET ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE İİ AKŞAMLAR....2 HAFTADIR LG 42 LE8500 FUL LED TV Yİ FORUMLARDA ARAŞTIRDIM BENİ TATMİN EDİCİ BİLGİLER BULAMADIM...BUGÜN HABER GELDİ İSTANBUL-İSTİNYE PARKA XXX MAĞZASINA ARKADAŞIM ORDA ÇALIŞIYO VE LG 42 LE 8500 TEŞHİR OLARAK STAND DA DEDİ...BENDE ATLADIM ARABAMA GİTTİM...ÜRÜNÜ YAKINDAN İSTEDİĞİM GİBİ İNCELEDİM KURCALADIM ÖNCELİKLE SD YAYIN İÇİN GÖRÜNTÜYÜ KALİTELEŞTİRMEK İÇİN D-SMART VEYA DİGİTURK PLUS ALMAK LAZIM AMA İDARE EDERİM DERSENİZ ALTIN UÇLU KABLO İLE UYDU DİSİVIR BU YAYINIDA GÖRDÜM FENA DEĞİL TERCİH MESELESİ..... YANSIMA OLAYINA DEĞİNİM LE8500 YANSIMA OLAYI FUL LED OLDUĞU İÇİN KAPATIYO YANSIMA OLAYI YOK HER AÇIDAN BAKTIM YOK YOK.... YANIMDA USB GÖTÜRDÜM TABİKİ:) 5-6 TANE HD FİLM AÇTIM HİÇ SORUN YOK ALT YAZI KUSURSUZ GÖRÜNTÜ MÜKEMMEL FİLMİN İÇİNDEYİM GİBİ VE TV YE BLURAY OYNATICI TAKTIK BİDE ONDA FİLM İZLEDİM YİNE AYNI PERFORMANS SÜPERR ÖTESİİİ....SD YAYIN VE HD YAYINDA MAÇ DA İZLEDİM YOK ÖLE SULU BOYA GİBİ OLUYOMUŞ DA GÖRÜNTÜ FLUU LAŞMA FİLAN :):) HİKAYEEEEEEE CAM GİBİ... VE GELELİM KOSOLA BENİM İÇİN EN ÖNEMLİ KISIM HEYECANLANDIM BİRAZDA:):):) LE 5300 İÇİN PS3 PES OYNARKEN GÜNDÜZ MAÇLARINDA OYUNCULARIN İSMİNİ GÖSTEREN YERDE ÇİZGİLER OLUŞUYO DİYE VEYA MAÇ OYNARKEN İMPUT LAG OLAYI FİLAN KOMUTU VERDİĞİNDE HAREKETİ GEÇ ALGILAMA OLAYI ONU DA DENEDİM TUŞA BASIP KOMUTU VERDİĞİM ANDA ANINDA ALGILADI OYUN OYNARKEN TAKILMA FLUU LAŞMA OYUNCUNUN İSMİNİN ORDA ÇİZGİLER FİLAN HİÇ BİŞY YOKK GAYET SERİ TAKILMADAN GÖRÜNTÜ İÇİN DE CANAVAR DİCEM BEN BU KADARINI BEKLEMİYODUM OYUN GÖRÜNTÜSÜ MÜKEMMELL ÖTESİ GÖRÜNTÜ İŞLEME....GİTMİŞKEN ARKADŞIMLA DA PES DE KAPIŞTIK TABİ 1 MAÇ ÜZÜMLÜ KEK NİYETİNE İİ GELDİ :):):)GOW3 DE OFFFF SÖZE GEREK YOK ARKADAŞLAR ONUDA OYNADIM BİRAZ TABİ OYUN MÜKEMMEL GÖRÜNTÜ ŞAHANE TABİ GOW3 VE PES2010 SATIN ALIPDA OYNADIM DENEDİM...:)EVETT KAFAMDA HİÇÇÇÇÇÇ BİR SORU İŞARETİ KALMADI SD YAYIN, HD YAYIN, BLURAY OYNATICI ,USB FİLM, ALT YAZI, PS3, GÖRÜNTÜ SERİLİK HERŞEY ON NUMARA P.TESİ İB-MECİDİYEKÖY DEN TV Mİ ALICAM...DONANIM FORM DA DA 2 HAFTADIR ARAŞTIRDIM BAKIYORUM KAFAYI YİCEKTİM SİZDE YEMEYİN DİYE:):) ŞİMDİ ÜYE OLDUM VE SİZLERİN DE KAFASINDA SORU İŞARETİ KALMASIN DİYE SİZLERLE PAYLAŞTIM...HERKESE SAYGILAR......quote:
Orijinalden alıntı: ooopsssquote:
Orijinalden alıntı: batuhanx27
İ:B den 42LE5500 aldım tam anlamıyla harika bir cihaz Görüntü kalitesi mükemmel panel dizaynı güzel hiç yansıma olayı yok tüm beklentilerimi karşıladı diyebilirim.
teşekkürler batuhan.
Alıntıları Göster
-
SAYIN OOOPSSS, DÜN TV Yİ İNCELEME FIRSATIM OLDU CİHAZ TAM ANLAMIYLA MÜKEMMEL TAVSİYE EDERİM....DÜN AKŞAMDA ÜYE OLDUM BU FORMA SİZLERLE PAYLAŞIYORUM BÜTÜN LG42 LE8500 KONULARINA YAZIYORUM....SAYGILAR...quote:
Orijinalden alıntı: İNCMEN
EVET ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE İİ AKŞAMLAR....2 HAFTADIR LG 42 LE8500 FUL LED TV Yİ FORUMLARDA ARAŞTIRDIM BENİ TATMİN EDİCİ BİLGİLER BULAMADIM...BUGÜN HABER GELDİ İSTANBUL-İSTİNYE PARKA XXX MAĞZASINA ARKADAŞIM ORDA ÇALIŞIYO VE LG 42 LE 8500 TEŞHİR OLARAK STAND DA DEDİ...BENDE ATLADIM ARABAMA GİTTİM...ÜRÜNÜ YAKINDAN İSTEDİĞİM GİBİ İNCELEDİM KURCALADIM ÖNCELİKLE SD YAYIN İÇİN GÖRÜNTÜYÜ KALİTELEŞTİRMEK İÇİN D-SMART VEYA DİGİTURK PLUS ALMAK LAZIM AMA İDARE EDERİM DERSENİZ ALTIN UÇLU KABLO İLE UYDU DİSİVIR BU YAYINIDA GÖRDÜM FENA DEĞİL TERCİH MESELESİ..... YANSIMA OLAYINA DEĞİNİM LE8500 YANSIMA OLAYI FUL LED OLDUĞU İÇİN KAPATIYO YANSIMA OLAYI YOK HER AÇIDAN BAKTIM YOK YOK.... YANIMDA USB GÖTÜRDÜM TABİKİ:) 5-6 TANE HD FİLM AÇTIM HİÇ SORUN YOK ALT YAZI KUSURSUZ GÖRÜNTÜ MÜKEMMEL FİLMİN İÇİNDEYİM GİBİ VE TV YE BLURAY OYNATICI TAKTIK BİDE ONDA FİLM İZLEDİM YİNE AYNI PERFORMANS SÜPERR ÖTESİİİ....SD YAYIN VE HD YAYINDA MAÇ DA İZLEDİM YOK ÖLE SULU BOYA GİBİ OLUYOMUŞ DA GÖRÜNTÜ FLUU LAŞMA FİLAN :):) HİKAYEEEEEEE CAM GİBİ... VE GELELİM KOSOLA BENİM İÇİN EN ÖNEMLİ KISIM HEYECANLANDIM BİRAZDA:):):) LE 5300 İÇİN PS3 PES OYNARKEN GÜNDÜZ MAÇLARINDA OYUNCULARIN İSMİNİ GÖSTEREN YERDE ÇİZGİLER OLUŞUYO DİYE VEYA MAÇ OYNARKEN İMPUT LAG OLAYI FİLAN KOMUTU VERDİĞİNDE HAREKETİ GEÇ ALGILAMA OLAYI ONU DA DENEDİM TUŞA BASIP KOMUTU VERDİĞİM ANDA ANINDA ALGILADI OYUN OYNARKEN TAKILMA FLUU LAŞMA OYUNCUNUN İSMİNİN ORDA ÇİZGİLER FİLAN HİÇ BİŞY YOKK GAYET SERİ TAKILMADAN GÖRÜNTÜ İÇİN DE CANAVAR DİCEM BEN BU KADARINI BEKLEMİYODUM OYUN GÖRÜNTÜSÜ MÜKEMMELL ÖTESİ GÖRÜNTÜ İŞLEME....GİTMİŞKEN ARKADŞIMLA DA PES DE KAPIŞTIK TABİ 1 MAÇ ÜZÜMLÜ KEK NİYETİNE İİ GELDİ :):):)GOW3 DE OFFFF SÖZE GEREK YOK ARKADAŞLAR ONUDA OYNADIM BİRAZ TABİ OYUN MÜKEMMEL GÖRÜNTÜ ŞAHANE TABİ GOW3 VE PES2010 SATIN ALIPDA OYNADIM DENEDİM...:)EVETT KAFAMDA HİÇÇÇÇÇÇ BİR SORU İŞARETİ KALMADI SD YAYIN, HD YAYIN, BLURAY OYNATICI ,USB FİLM, ALT YAZI, PS3, GÖRÜNTÜ SERİLİK HERŞEY ON NUMARA P.TESİ İB-MECİDİYEKÖY DEN TV Mİ ALICAM...DONANIM FORM DA DA 2 HAFTADIR ARAŞTIRDIM BAKIYORUM KAFAYI YİCEKTİM SİZDE YEMEYİN DİYE:):) ŞİMDİ ÜYE OLDUM VE SİZLERİN DE KAFASINDA SORU İŞARETİ KALMASIN DİYE SİZLERLE PAYLAŞTIM...HERKESE SAYGILAR......
Alıntıları Göster
-
incelemeni bizlerle paylaştığın için teşekkürler incmen. özellik bakımından bende beğendim le8500 ama daha tv yi görme şansım olmadı. inşallah yakın zamanda bende yakından inceleme şansı bulurum.saygılar.quote:
Orijinalden alıntı: İNCMEN
SAYIN OOOPSSS, DÜN TV Yİ İNCELEME FIRSATIM OLDU CİHAZ TAM ANLAMIYLA MÜKEMMEL TAVSİYE EDERİM....DÜN AKŞAMDA ÜYE OLDUM BU FORMA SİZLERLE PAYLAŞIYORUM BÜTÜN LG42 LE8500 KONULARINA YAZIYORUM....SAYGILAR...
Alıntıları Göster -
İ.B den LE5500 modelini aldım. Gerçekten görüntü mükemmel harici HDD sorun yaşamadım. Taktığım gibi anında dosyaları gördüm. Piksel kaybı ve bunun gibi sorunla da karşılaşmadım. Şimdilik bu kadar cihaz baya kapsamlı ilerleyen günlerde tekrar yazarım arkadaşlar. -
LE 5500-LE5300-LE530N gibi LG led tv modellerinin ciddi farklılıkları var mı? Bir de bu cihazlar SD yayınları için nasıl? Bu arada kağıt üzerinde emsallerine göre en fazla enerjiyi bu modeller tüketiyor olarak görünüyor.quote:
Orijinalden alıntı: brandy79
İ.B den LE5500 modelini aldım. Gerçekten görüntü mükemmel harici HDD sorun yaşamadım. Taktığım gibi anında dosyaları gördüm. Piksel kaybı ve bunun gibi sorunla da karşılaşmadım. Şimdilik bu kadar cihaz baya kapsamlı ilerleyen günlerde tekrar yazarım arkadaşlar. -
herkese merhaba ;
bende 42le8500 almaya niyetlendim fakat ib de stokta yok ne zaman geliceğinide bilmiyorlar . Şu an stoklarda le5500 var kontrastı 8500 e göre daha düşük , full led değil edge led ve 200 değil 100 hz. Bunlar tamam da aradaki fark 800 tl fazla vermeye değermi karar veremiyorum aslında.
% 30 SD/HD tv yayını % 30 Mkv ve divx film % 40 pc yi bağlayıp oyun oynayacağım.
Fikirleriniz benim için çok önemli .
şimdiden teşekküler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakzorlu -- 25 Ağustos 2010; 13:10:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: burakzorlu
herkese merhaba ;
bende 42le8500 almaya niyetlendim fakat ib de stokta yok ne zaman geliceğinide bilmiyorlar . Şu an stoklarda le5500 var kontrastı 8500 e göre daha düşük , full led değil edge led ve 200 değil 100 hz. Bunlar tamam da aradaki fark 800 tl fazla vermeye değermi karar veremiyorum aslında.
% 30 SD/HD tv yayını % 30 Mkv ve divx film % 40 pc yi bağlayıp oyun oynayacağım.
şimdiden teşekküler.
evet arkadaşım bende almaya niyetlendim fakat stokta yok. hayırlısı gelir inşallah.aralarında çok büyük bi fark yok 8500 5500 e göre dizayn olarak farklı tv nin duruşu çok şık. panelin önü cam olduğu için çok aydınlık yerlerde(pencere karşısında) parlama sorunu olabiliyor. bir kaç magazada inceleme şansım oldu ben açıkçası beğendim almayıda düşünüyorum. bu tv hakkında bilgi sahibi diğer arkadaşlarda düşüncelerini artı ve eksilerini yazarlarsa daha çok bilgi sahibi olabiliriz diye düşünüyorum.saygılarımla...
-
Arkadaşlar 8500 full led mi yoksa yan led arkaaydınlatma mı? kesin olarak bilen varmı.quote:
Orijinalden alıntı: ooopsssquote:
Orijinalden alıntı: burakzorlu
herkese merhaba ;
şimdiden teşekküler.
evet arkadaşım bende almaya niyetlendim fakat stokta yok. hayırlısı gelir inşallah.aralarında çok büyük bi fark yok 8500 5500 e göre dizayn olarak farklı tv nin duruşu çok şık. panelin önü cam olduğu için çok aydınlık yerlerde(pencere karşısında) parlama sorunu olabiliyor. bir kaç magazada inceleme şansım oldu ben açıkçası beğendim almayıda düşünüyorum. bu tv hakkında bilgi sahibi diğer arkadaşlarda düşüncelerini artı ve eksilerini yazarlarsa daha çok bilgi sahibi olabiliriz diye düşünüyorum.saygılarımla...
Alıntıları Göster
2-3 yerde full ibaresine rastladım ib dahil.
-
full led olarak geçiyor.quote:
Orijinalden alıntı: MrSwaH
Arkadaşlar 8500 full led mi yoksa yan led arkaaydınlatma mı? kesin olarak bilen varmı.
2-3 yerde full ibaresine rastladım ib dahil.
Alıntıları Göster -
İncelenek isteyen olursa buradaki bilgiler işine yarayabilir. Kağıt üzerinde özellikleri çok iyi bu tv inin ama birde görmek lazım.quote:
Orijinalden alıntı: cacharel
full led olarak geçiyor.
Alıntıları Göster
http://tvguru.pl/testy/full-led-lg-42le8500-infinia-test/
http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1272872392
2.linkteti en son fotoda tv nin yansıması bariz belli oluyor.
Yukarıda bir arkadaşımız kendi kriterlerine göre bir takım gözlemlemeler yapmış, hoşuma gitti bende görsem tam olacak ama şu yansıma olayına kafam çok takıldı rahatsız edecek boyuttamı yoksa önemsiz birşey mi
Herkesin takıntısı farklıdır onun için anlatılandan çok bu olayı görmekte fayda var
Edit: 2. link eklendi,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSwaH -- 1 Ekim 2010; 21:56:57 >
-
İstanbul Bilişim'de LG markasının LE5500 diye bi modeli yok LH5500 olmasın?quote:
Orijinalden alıntı: MrSwaH
İncelenek isteyen olursa buradaki bilgiler işine yarayabilir. Kağıt üzerinde özellikleri çok iyi bu tv inin ama birde görmek lazım.
http://tvguru.pl/testy/full-led-lg-42le8500-infinia-test/
http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1272872392
2.linkteti en son fotoda tv nin yansıması bariz belli oluyor.
Yukarıda bir arkadaşımız kendi kriterlerine göre bir takım gözlemlemeler yapmış, hoşuma gitti bende görsem tam olacak ama şu yansıma olayına kafam çok takıldı rahatsız edecek boyuttamı yoksa önemsiz birşey mi
Herkesin takıntısı farklıdır onun için anlatılandan çok bu olayı görmekte fayda var
Edit: 2. link eklendi,
Alıntıları Göster
-
vardı ancak stok kalmadıquote:
Orijinalden alıntı: krakatau192
İstanbul Bilişim'de LG markasının LE5500 diye bi modeli yok LH5500 olmasın?
Alıntıları Göster
5500 ile 5300 arasında kontrast ve ethernet girişi (netcast : youtube vs tarzı sitelere giriş imkanı) var kontrast farkını iki cihaza bakarak pek anlayamadım acaba 5300 alınır mı? İB den alınırsa 200tl fark var zaten 5500 de kalmamış -
arkadaşlar stoklarında şuan yok ama satışını yapıyorlar ürünler gümrükte pazartesi günü bn sipariş verdim satın aldım ürünün gelmesini bekliyorum LG 42LE5500quote:
Orijinalden alıntı: huntersercan
vardı ancak stok kalmadı
5500 ile 5300 arasında kontrast ve ethernet girişi (netcast : youtube vs tarzı sitelere giriş imkanı) var kontrast farkını iki cihaza bakarak pek anlayamadım acaba 5300 alınır mı? İB den alınırsa 200tl fark var zaten 5500 de kalmamış
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: burak_jbl
arkadaşlar stoklarında şuan yok ama satışını yapıyorlar ürünler gümrükte pazartesi günü bn sipariş verdim satın aldım ürünün gelmesini bekliyorum LG 42LE5500
Ürün stoklarda
http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_42LE5500-LED-TV,14588.html
-
LG led kesinlikle tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: bilgeolunquote:
arkadaşlar stoklarında şuan yok ama satışını yapıyorlar ürünler gümrükte pazartesi günü bn sipariş verdim satın aldım ürünün gelmesini bekliyorum LG 42LE5500
Ürün stoklarda
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: bilgeolun
quote:
Ürün stoklarda
paralel ithalat olduğu doğru mudur?
Benzer içerikler
- input lag test
- toshiba 65ua2263dt 65"" ultra hd android tv yorum
- lg mi samsung mu
- samsung 58cu7000 yorumlar
- nanocell mi oled mi
- bim bot
- en iyi televizyon markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X