Şimdi Ara

LG HT503TH (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
11.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • acaba bu modelde usb den hangi formatları veya şöyle söyleyeyim hangi codec ile sıkıştırılmış videoları oynatabiliyor bu alet.dijital kameradan hd olarak çektiğim mp4 formatlı videolar çalışmıyor anlıyorum.ancak birçok video formatına (avi mpeg) çevirdim.mpeg lerde görüntü kalitesi çok düşük oluyor.yani arada böyle kesilmeler vs. avi ye çevirdiğimde de kısa videolar harika ancak uzun videolarda takılmalar yaşanıyor.yani arada değil sürekli takılmalar.takılma olmadan oynatabileceğim bir video formatı ve çevirici program tavsiyeniz ne olur?
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Ben de bugün SH modelini aldım. Fakat dts ile ilgili sorunum var. Usb den taktıgım dts dosyasını açmadı.. Onu audio cd olarak yazdırıp denedim yine açmadı. Seste her iki yolla da sadece sürekli bir cızırtı alabildim. Ayarlarda mı bir yanlış yapıyorum acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • bende bu modelle LG HT 904 modeli arasında kaldım araştıryorum birisinde karar kılıp alıcam
  • mrb lg 503 th ses sistemim var daha önceden ses geliyordu ama şimdi tv modunda ses gelmiyoruma ama dvd veya radyoda ses geliyor neden acaba
  • 2011 yılında güncelleme yaynlamışlar yükleyenler var mı?eski güncelleme ile kullanıypruz farklılıklar varmıdır ki
  • Merhaba ben de yeni ikinci el aldım ancak apartmanın kendi uydu alıcısı var kablo ile bağladım ses sistemini de hdmi ile tv ye bağladım ancak sadece 2 kolondan ses alabiliyorum. Tv den de ses gelmeye devam ediyor. Tv nin sesini kapatıp sadece kolonlardan ses alabilir miyim ? Optik kabloları okudum onunla mı bağlantı yapmam gerekiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hollow H kullanıcısına yanıt

tv nin sesini hangi kablo ile ses sisteme aktarıyorsunuz.

tv ile ses sistemini hdmı ile bir birine bağladım. tv nin sesini ses sistemine aktarmıyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.