Şimdi Ara

LG HT503TH (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
11.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tolgademirel28

Selam arkadaşlar bende bu ürünün sh modelini 430 ytl ye netten aldım odama kurdum wd tv live ile birlikte kullanıyorum çok memnunum zaten 25 den yukarı sesi açamıyorum müstakil olmasına rağmen fakat birşey sormam gerekiyor anlayan varsa wd tv lıveda mkv filmleri açtığımda ac3 sesli filmlerden 5.1 olarak ses alamıyorum matrix modunda alabiliyorum fakat orjinal olarak dts gibi 5+1 olarak ses alamıyorum ne yapmam gerekir birde flac dosyalarını açamıyorum wd tv lıve olmasına rağmen teşekkürler

Flac müzik ne bilmiyorum ama ac3 yada diğer formattaki seslerde kendinden dolby 5.1 desteği varsa 5.1 olarak ses alabilirsin ama ses ac3 olupta dolby 5.1 desteği yoksa amfinin vsm tuşunu matrix yaparak ancak 5.1 alabilirsin zaten. Bende de aynı sistem var 503sh ve WD TV özellikle dts müziklere hasta oldum. Bir kaç dts albüm indirdim süper ses veriyor gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: guarding

Arkadaslar kolay gelsin.Bende 5.1 LG HT503Th ev sinema sistemi ve 40" samsung LE40B651full HD LCd tv var.Elimde 2.5" 500GB HDD var.HD kalitesinde yüksek cözünürlükte film izlemek istiyorum.Harddiskimin dosya sistemi ntfs idi.NTFS oldugu icin 5.1 sinema sistemim okumuyordu.LCD tvime bağladım gördü ancak ses kodec sorunu yasadım ses alamadım.Bu sefer Harddiskimin dosya sistemini Fat32 ye cevirdim ancak bu seferde HD kalitesindeki yüksek cözünürlüklü film dosyası büyük oldugu icin harddiske atamadım.Bu seferde harddiski ikiye böldüm bir bölümünü fat32 diğer bölümünü NTFS yaptım ve yüksek cözünürlüklü filmlerimi ntfs bölümüne attım oldu ve 5.1 sinema sistemime taktım okudu.Her iki bölümüde gördü ancak NTFS dosya sistemli olan bölümü aç dediğimde ise No Data diye uyarı veriyor acmıyor.Artık sinir kat sayılarım yükselmeye basladı.Yol gösterecek bir arkadas varsa sevinirim...

Dostum senin için en iyi çözüm harici diskinde var sanırım, WD TV Media player almak olur. Hariciyi WD TV e bağlıyorsun her türlü videoyu okutuyorsun. full hd tv nin tadı o zaman çıkıyor. Eagles ın hotel california konser klibini izledim ht503+WD TV ile 1080p dts sesli klipti görüntü ve ses muhteşem kesinlikle tavsiye ederim. Tabi bütçe meselesi WD TV 200 - 220 tl civarında sanırım.

• Hocam saolasın cevebın icin.Bu WD TV Media player'i tvye mi bağlıcam yoksa sinema sisteminemi.Eğer sinema sistemine bağlamam gerekiyosa sadece cıkış var giriş yok HDMI olarak.TV'de bağlarsam dts ses codec sorunum ortadan kalkarmı pek kalkıcanıda zannetmiyorum acıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: guarding

Hocam saolasın cevebın icin.Bu WD TV Media player'i tvye mi bağlıcam yoksa sinema sisteminemi.Eğer sinema sistemine bağlamam gerekiyosa sadece cıkış var giriş yok HDMI olarak.TV'de bağlarsam dts ses codec sorunum ortadan kalkarmı pek kalkıcanıda zannetmiyorum acıkcası

İkisine birden bağlayacaksın!
    WD TV yi hdmi kablosu ile televizyona, optik ses kablosu ile de ev sinema sistemine bağlayacaksın. Böylece full hd görüntüleri hdmi kablo sayesinde süper bi şekilde tv den izlerken, sesleri de optik kablo sayesinde çok net ve kaliteli biçimde 5+1 ses sisteminden dinleyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FOREVERFORYOU -- 5 Ocak 2010; 22:29:30 >
  • Merhaba bende de egreat media player var. Ses sistemi olarak lg ht503th almayı düşünüyorum. Bu cihaz dts kodlu filmlerde sesi çözebiliyormu? Yani egreat in optik çıkışını bu cihazın optik girişine bağlarsam dts çözdürebilirmiyim? Teşekkürler...
  • Tamam hocam saolasın daha iyi anladım şimdi aynen öyle yapıcam sonucuda yazarım tekrar buraya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep kaya

Merhaba bende de egreat media player var. Ses sistemi olarak lg ht503th almayı düşünüyorum. Bu cihaz dts kodlu filmlerde sesi çözebiliyormu? Yani egreat in optik çıkışını bu cihazın optik girişine bağlarsam dts çözdürebilirmiyim? Teşekkürler...

Evet hocam DTS yi cözdürürsün bu ürün DTS'yi destekliyor..
  • Arkadaşlar Merhaba,

Bir konu hakkında yardımlarınızı rica edeceğim.Ht503th ses sistemi ve sony kdl4000 lcd tv var.Hdmı kablosu ile tv ve ses sistemini bağlamaya çalıştım fakat scarttan daha kaliteli bir görüntü alamadım.Dvd ayarlarında 1080p görünüyor fakat seçince bir değişiklik yok bir yerlerde yanlış yapıyorum..dvd playeri hdmı kablosuyla lcdye bağlayınca ses var görüntü yok scartı eklersem grnt.geliyor.Tv de hd seçince cihaz bulunamadı diyor.Tanımadı heralde.Kablodanmı? diye düşünüyorum gerçi yassı altın uçlu, iyi diye tabir edilen ttaf kablo.
    Bu bağlantıyı nasıl yapabilirim?yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar bu konuya cevap verecek kimse yokmu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_rn

Arkadaşlar Merhaba,

Bir konu hakkında yardımlarınızı rica edeceğim.Ht503th ses sistemi ve sony kdl4000 lcd tv var.Hdmı kablosu ile tv ve ses sistemini bağlamaya çalıştım fakat scarttan daha kaliteli bir görüntü alamadım.Dvd ayarlarında 1080p görünüyor fakat seçince bir değişiklik yok bir yerlerde yanlış yapıyorum..dvd playeri hdmı kablosuyla lcdye bağlayınca ses var görüntü yok scartı eklersem grnt.geliyor.Tv de hd seçince cihaz bulunamadı diyor.Tanımadı heralde.Kablodanmı? diye düşünüyorum gerçi yassı altın uçlu, iyi diye tabir edilen ttaf kablo.
    Bu bağlantıyı nasıl yapabilirim?yardımcı olursanız sevinirim.

Dostum ses sisteminin hdmi çıkşı var ama bu ses sisteminin 1080p görüntü vereceği anlamına gelmez. Gerçi 1080p upscalling özelliği var ama dvd filmde scartla arasında çok farklı bir görüntü kalitesi olmaz. Yani bu upscalling özelliği büyük oranda faso fiso. Bende denedim aynı dvd yi hem scartla, hem de hdmi ile gözüme çarpan bi fark bulamadım açıkcası. Sanırım ya hdmi kablosunda bir sorun var, ya da tv nin ayarlarıyla alakalı bir sorun olabilir. Lcd nin input ayarlarında doğru hdmi çıkşını seçtiğinden emin ol. Tabi birde tv de hd seçmenden kaynaklanıyor olabilir. Çünkü gelen görüntü dvd de standart 576p dir. O da hd değil o sabeple göstermiyordur belki. Tv de otomatik çözünürlüğü seç varsa, o zaman kaynağın çözünürlüğüne göre kendini ayarlayacaktır.

• Cevap için çok teşekkür ederim..Kabloyu başka bir yerde denedim herhangi bir sorun yok.Tvde 2 hdmı
    çıkışı var ikisiylede denedim olmadı.Tvde cihazı bulamıyor ayarlarıda yaptırmıyor anlamadım doğrusu.
  • slm evimde toshiba 37 inc full hd tvi war ps3üm nintendo wii philips bluray okuyucu hepsi tvide bağlı ses sistemini optic kablo ile tviye bağladım bluray okuyucudan bluray film izlerken yada ses sisteminden divx ixliyeip müzik dinlerken arka hoparlörlerden ses nerdeyse gelmiyor kadar az çıkıor.hadi divx flan anlarımda bluray okuyucudan bluray filme bakıorum dts ses almam gerekmiyormu?bide bu cihazın eksisi yaptıklarını hafızasına kaydetmiyor matrix moduna getirmezsen herseferinde sadece ön hoparlörler çalışıyor.lütfen yardımcı olursanız iyiforumlar....
  • hortanzhi...

503sh aldım haftasonu ama ps3 ile ilgili bir sıkıntım var. western-digital hd tv için wd yi hdmi la lcd ye, optical cable la 503sh a bağladım da başarı var. ama aynı olayı ps3 te denediğimde ses alamıyorum. hatta ps3 ten audio settings ten çıkışı optic seçmeme rağmen yardımlarınızı bekliyorum.

şimdiden sağolun...
  • merhabalar.bu sistem uzun süredir bendeydi.kullanmak ve kutusunu açmak yeni eve taşınmamla oldu.bu mkv filmleri oynatamadığını okudum.bunun için firmware upgrade gibi bir seçenek varmı?yoksa bu dosya formatını kalitesini bozmadan bu cihazın oynatacağı hangi formata neyle çevirebilirim?
  • selam ben de yaklaşık 1 yıldır ht 503 sh kullanıyorum....ancak mkv uzantılı dosyaları okumuyor...bu sorunu yazılım güncelleyerek halletmenin yolu varmı? LG bu cihazlar için yeni yazılımlar üretiyormu? yardımcı olursanız sevinirim.....
  • Bende bugün Hepisburda dan "Lg HT-503TH Tallboy 5+1 Ev Sinema Paketi" 629 +8 taksit olarak satın aldım kargo bedavaya geldi bakalım ne zaman teslim edecekler,yalnız Ps3 ile kullanan arkadaşlar ses kalitesi nasıl,Tiz oranı,netlik,bas sertmi,sizi tatmin ettimi bunları detaylı birşekilde yazarsa çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa Zoro

Bende bugün Hepisburda dan "Lg HT-503TH Tallboy 5+1 Ev Sinema Paketi" 629 +8 taksit olarak satın aldım kargo bedavaya geldi bakalım ne zaman teslim edecekler,yalnız Ps3 ile kullanan arkadaşlar ses kalitesi nasıl,Tiz oranı,netlik,bas sertmi,sizi tatmin ettimi bunları detaylı birşekilde yazarsa çok iyi olur.

Pahalı almışsın keşke iraz araştırsaydın
    Vatanda 450 civarı sanırım aynı ürün
    Ben HT904TA 1000WA aldım 695TL 12 Taksit
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa Zoro

Bende bugün Hepisburda dan "Lg HT-503TH Tallboy 5+1 Ev Sinema Paketi" 629 +8 taksit olarak satın aldım kargo bedavaya geldi bakalım ne zaman teslim edecekler,yalnız Ps3 ile kullanan arkadaşlar ses kalitesi nasıl,Tiz oranı,netlik,bas sertmi,sizi tatmin ettimi bunları detaylı birşekilde yazarsa çok iyi olur.

Pahalı almışsın keşke iraz araştırsaydın
    Vatanda 450 civarı sanırım aynı ürün
    Ben HT904TA 1000WA aldım 695TL 12 Taksit

Vatan da çoktan bitti bu set nerdeyse yıl olacak biteli hala ürün gelcek vatana,İstanbul da otursam dediğin doğru,ama Samsun dayın bul bana samsun da 450 Liraya hemen alim,Koca samsun da bir tek lg bayi var ona gttim sordum adam elimizde yok diyor,öyle bir sistem mi mi var? gibi bakıyor yüzümenereye baksam en uygun ve güvenilir hepsburda gibi geldi bana ben de 8 takistili aldım,başka çarem yoktu yani.

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-ht503th-ht503th-ev-sinema-sistemi,hdmi,5+1,500w/productdetails.aspx?I_ID=33428

Vatanın stok görüntüsü bu,yoksa çok araştırdım internette,400 Liraya bile buldum sıfırını ama adama güvenemdim almadım, oda başkasına sattı bende hepsiburdaya yöneldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 20 Mayıs 2010; 0:50:25 >

• @Roronoa Zoro

Hayırlı olsun hemşerim güle güle kullan.
    Bende başlarda bunu düşünüyordum. Bas seslerde yetersiz şeklinde birkaç yoruma rastladım.
    Çoğunluk HT-904TA (eski HT-903TA) kullanıyor ve memnunlar.
    Detaylı fiyat araştırması sonucu en hesaplı burada buldum ve aldım.

http://www.webdenal.com/lg_ev-sinema-sistemleri-221.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

@Roronoa Zoro

Hayırlı olsun hemşerim güle güle kullan.
    Bende başlarda bunu düşünüyordum. Bas seslerde yetersiz şeklinde birkaç yoruma rastladım.
    Çoğunluk HT-904TA (eski HT-903TA) kullanıyor ve memnunlar.
    Detaylı fiyat araştırması sonucu en hesaplı burada buldum ve aldım.

http://www.webdenal.com/lg_ev-sinema-sistemleri-221.html

Sağolasın hocam,inanki bunu bile zoraki aldım benim bütçem 450,500 Liraydı zoraki 600 Liraya tamamladım 700 Liraya hiç alamazdım,sınırlarımı sonuna kadar zorladım

"Bende başlarda bunu düşünüyordum. Bas seslerde yetersiz şeklinde birkaç yoruma rastladım.

Hocam bass gümbür gümbür ben rahatsız oldum bass dan ,komşularda rahatsız olur diye -5db de kullanıyorum hala bası fazla ne yapacam bilmiyorum bu bass konusu canımı sıktı öyle bir bass vuruyorki pasif bir bass kolonundan beklemesin yani,kesşke daha az bass vuran bişey olsaymış diyorum çok rahatsız edici özellikle komşuları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 22 Mayıs 2010; 23:40:35 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.