Şimdi Ara

LG HT904TA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
3
Favori
73.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: filips

quote:

Orijinalden alıntı: prokopi

quote:

Orijinalden alıntı: filips

quote:

Orijinalden alıntı: kakaLaenT

Birisi bana yardımcı olabilir mi?
    HDMI bağlantısı ile Laptopı tv'ye bağlayarak 5.1 dts ses alma olanağımız var mı bu sistemle ?
    2. sorum ise z5500 logitech kullanıcısıyım onu satıp bu sistemi almam daha karlı olur mu teşekkürler . . .

ben cevaplayayım, hdmi çıkışlı ekran kartımdan hd4870 güncel sürücüler ile

ekran kartı hdmi out--->lg hdmi in---->Lg hdmi out---->TV hdmi in

1080p görüntü ve DD DTS ses alıyorum, laptopun üstündeki ekran kartının DD dts ses iletme özelliği varmı bunu öğren varsa sorun yok!

benim el altında lenovo n500 laptop var ve Ekran Kartı : Mobile Intel GMA 4500M (GL40), 256MB bu şekilde olması lazım şuan bende değil ve fazla incelemediğim için tam emin değilim ama budur! bu dd iletme özelliği bunda var mı acaba?
    peki bağlantıyı şu şekilde yapsak nasıl sonuç alırız;
    laptop hdmi out ------) tv hdmi in ve tv optic audio out ------) lg 904 optic in gene DD dts ses alamazmıyız bu şekilde deneyenler bilgilendirirse iyi olur
    (ikinci bir HDMI kablo almak ıstemıyorum almışken iyi birşey almak lazım o da 100-150 tl arası

bazı tv ler mesela samsung optical out ile surround ses iletmiyor lisans anlaşmaları yüzünden, tv destekliyormu optical out ile harici kaynaktan dd dts iletmeyi incelemen lazım.

Benim televizyon LG pg6000 optik cikisi destekler mi acaba ben kablolari ondan ona tak cikar yapmak istemiyorum tvden ne izliosam optikle bagalnti kuracagim 904 ten onun sesini almak istiyorum laptop ps2 teledunya reciever gibi..

• destekler tabiki. HDMI ile tvye dts girip optic çıkıştanda dts alınabiliyor mu diyede bakmak lazım aslında. Şu an hdmi inden bağlantı yapmadığım için test yapamıyorum
  • bass'ları nereden açacağız arkadaşlar ? sanki bass sesleri biraz az geliyor bende.
  • Arkadaşlar anfiniz ne kadar ısınıor acaba ?
    benim anfi ateş gibi oluyo geçenlerde tesadüfen farkettim
    üzerinde digiturkun küçük siyah kutusu duruyo ondanmı oluyo acaba yoksa herkesinki böylemi??
  • Merhaba.

Bir süredir yeni aldığım televizyonla ilgili yaşadığım sorunlardan dolayı ses sistemi için pek uğraşamadım. Bu arada daha önceki sorularıma cevap veren sn team_mclaren ve sn Rohaan'a teşekkür ederim.

Bu akşam hb'den sipariş geçeceğim world kartı olan bir arkadaşım vasıtasıyla. İnşallah en yakın zamanda elimize ulaşır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: team_mclaren

Arkadaşlar anfiniz ne kadar ısınıor acaba ?
    üzerinde digiturkun küçük siyah kutusu duruyo ondanmı oluyo acaba yoksa herkesinki böylemi??

ps3 filan takıp dts sesleri ses sistemine çözdürdügümüz zaman arada sırada ısınma oluyor, bende de oluyordu o ateş gibi olma durumu ama bazen de olmuyordu tam anlayamadım nedenini

zaten kontrol etmemıstım sıcaklardandır diyerekten :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

quote:

ps3 filan takıp dts sesleri ses sistemine çözdürdügümüz zaman arada sırada ısınma oluyor, bende de oluyordu o ateş gibi olma durumu ama bazen de olmuyordu tam anlayamadım nedenini

Ne yaptin mudur siparis verdin mi benim firsatimi2 araliga uzatmislar
  • quote:

quote:

Bu tarz bir alette Gayet normal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: prokopi

quote:

quote:

Ne yaptin mudur siparis verdin mi benim firsatimi2 araliga uzatmislar

kardeşim hesap kesimim bu gundu yarın kesılsın hesap ekstresi sora sipariş vericem, evet dedigin gibi 2 sine kadar uzatmıslar süreci,
    umarım 4 unde cıkar yola , ses sistemsiz kaldım yaw :D

• Bayram olduğundan binadaki herkes bir yerlere gitmişti, bende fırsat bu fırsat diyip sistemin sınırlarını zorladım.
    Son seste müzik dinlemek epey heyecan vericiydi, evdeki herşeyin sallanmaya akvaryumdaki balıkların korkmasına sebep oldu.
    Sesinn şidddetini oturduğum koltukta ve içimde hissedebiliyordum, çok fazla bir ses çıkıyor.
    Beyonce-Dejavu şarkısındaki titreci bassta sesin yarattığı basınç oldukça kuvvetliydi.

Tekrardan iyikide almışım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Bayram olduğundan binadaki herkes bir yerlere gitmişti, bende fırsat bu fırsat diyip sistemin sınırlarını zorladım.
    Son seste müzik dinlemek epey heyecan vericiydi, evdeki herşeyin sallanmaya akvaryumdaki balıkların korkmasına sebep oldu.
    Sesinn şidddetini oturduğum koltukta ve içimde hissedebiliyordum, çok fazla bir ses çıkıyor.
    Beyonce-Dejavu şarkısındaki titreci bassta sesin yarattığı basınç oldukça kuvvetliydi.

ne güzel 4 kasımda versinler 5inde elimize geçer sanırım istanbul içi! alt katım boş benim üst katta olmadığı bir zaman zorlayabiliriz hele bir gelsinde ....

• quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Bayram olduğundan binadaki herkes bir yerlere gitmişti, bende fırsat bu fırsat diyip sistemin sınırlarını zorladım.

Heyecan katsayım artmaya başladı. Sabırsızlıkla elime ulaşacağı günü bekliyorum.
  • Bugün The Dark Knightı seyrettim, şiddetle bu filmi izleyin sisteminizde.
    Ama sesi iyice açmak kaydıyla.
  • Sn. Roohans,

Altyazı konusunda cihaz nasıl acaba? Yukarı-aşağı kaydırma, boyut ve font ayarlamasına izin veriyor mu? Bunu özellikle altyazıyı filmlerde genelde olan alttaki siyah banda oturtup oturtamayacağımızı anlamak için soruyorum. Olmadı, altyazı gömmekle uğraşacağız...

Bir de upscale özelliği nasıl cihazın? Divx filmlerde işe yarıyor mu? Görüntü kalitesinde bir artış yaratabiliyor mu?
  • HB den nasıl alacaz arkadaşlar bunu 630 tl ye,stoka 4 aralıkta girecek yazıyor ve worlde özel 809 tl yazıyor.bi yardımcı olun hemen sipariş vereyim bunu yaw.630 lira çok iyi fiyat ama halen aynı indirim devam ediyormu?
  • recever ı bu cihaza optikten bağlamak performans verirmi ? başka nasıl bağlanabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

HB den nasıl alacaz arkadaşlar bunu 630 tl ye,stoka 4 aralıkta girecek yazıyor ve worlde özel 809 tl yazıyor.bi yardımcı olun hemen sipariş vereyim bunu yaw.630 lira çok iyi fiyat ama halen aynı indirim devam ediyormu?

Fırsatlarım kısmında bu setin görünmesi gerek indirim için. Bende ve benim bir arkadaşımın hesabında artık görünmüyor. En iyisi hb'ye mesaj atın. Ben de indirimden yararlanmak istiyorum deyin. Bakalım ne diyecekler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marstazaman

Sn. Roohans,

Altyazı konusunda cihaz nasıl acaba? Yukarı-aşağı kaydırma, boyut ve font ayarlamasına izin veriyor mu? Bunu özellikle altyazıyı filmlerde genelde olan alttaki siyah banda oturtup oturtamayacağımızı anlamak için soruyorum. Olmadı, altyazı gömmekle uğraşacağız...

Bir de upscale özelliği nasıl cihazın? Divx filmlerde işe yarıyor mu? Görüntü kalitesinde bir artış yaratabiliyor mu?

bazı filmler cekilme formatından dolayı sıyah bant bırakıyorlar, altyazıları hareket ettırme renk gibi opsiyonlar yok alette, yani ayar falan yapılamıyor, altyazılar sıyah bantın uzerıne denk getırılemez daha yukarda kalıyor cunki,

divx filmlerde ps3 den daha iyi kalite veriyor ps3 divx konusunda berbat, ama goruntu tatmın edıcı benım acımdan,

ayrıca yukarıda arkadaslar sormuslar bugun world card 6 taksit %10 indirimi saat 00:00 itibariyle bitti, yani alabileceginiz fiyat minimum 699 tl dir, o da fırsatlarım sayfanızda gozukuyor ise,

diger bir sorunun cevabı ise : recevier den digital optik cıkısınız var ise ses sistemine optik kablo alıp baglarsanız ses digital alırsınız ,

ben aletı 3 saat once sipariş ettim , sanırım 4 unde stok ta diyor, ankara ya 7 sinde ulasacagını varsayıyorum en erken:D

sorusu olan sorabilir aleti bayag kullandım bozdum iade yaptım daha ucuza hepsiburada dan aldım bekleyecem artık 1 hafta daha:D

• quote:

Orijinalden alıntı: marstazaman

Sn. Roohans,

Kagan06 arkadaşımız sorularınızı cevaplamış.
    Ben divx seyretmiyorum 42" te görüntü kötü oluyor bu yüzden en kötü dvd seyrediyorum.
    Upscale özelliğinden memnunum, daha geniş alanı görmek filmdeki derinliği arttırıyor. Görüntü kalitesini arttırmıyor ama görüntüyüde bozmuyor. Bu birazda filmin kalitesiyle ilgili.

• quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

HB den nasıl alacaz arkadaşlar bunu 630 tl ye,stoka 4 aralıkta girecek yazıyor ve worlde özel 809 tl yazıyor.bi yardımcı olun hemen sipariş vereyim bunu yaw.630 lira çok iyi fiyat ama halen aynı indirim devam ediyormu?

ewet world carda özel %10 indirim vardı o bitti demekki 630 lira olmaz! benim hb hesabımda fırsatlarım bolumunde urun ındırımlı olarak gorunuyor eğer istersen kullanıcı adımı şifremi vereyım 699 dan sipariş verebılırsın ayrıca 02.12.2009 yani yarın bu indirim fırsatım için son gun ben ilk başta benım hesabımda gorunmedıgı ıcın arkadasın hesabı uzerınden sıparıs verdım (630tl) daha sonra bana da tanımlamışlar kullanmadım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.