Bildirim
LG HT904TA (10. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ben hepsiburadadan aldım ürünü yaklaşık 10 gün oluyo ve gayet memnunum bi sorun çıkmadı... -
quote:
Orijinalden alıntı: kagan06
yaww öneriyorlar kısmını gönderiyorlar diye okumuşum :D
önersin önermesinede, kabul etmezssek bekletiyorlarmı ? yoksa iptal edin mi diyorlar?
Zorla göndermiyorlar tabiki :)
ay sonu dediler arkadaşada tedarik için :).
Ay sonuna çok var o yüzden dedim -
Arkadaşlar önceki sayfada sorduğum sorulara hala cevap veren çıkmadı. Buradaki mağazalarda 904ta yok deneyecek. Bir arkadaşta dün 503ta'ydı sanırım. 903TA ile aynı tipte. Sadece 500W olanı. Onu denedik ama pek beni tatmin edemedi. Bilhassa basları bence zayıftı.
904 TA'da Baslar nasıl arkadaşlar? Düşük seste bile tatminkar mı? Benim için çok önemli bu? Bir de altyazı konum ve boyutu ayarlanabiliyor mu divxlerde? -
fırsatlarımda o ürün görünmüyor 6 taksit seçtiğimde world le 809 a geliyor
edit : fırsatlarım herkesde farklı çıkıo mesela bende küçük elektronik şeyler var hep arkadaşta dvd film var genelde alışverişlerinize bağlı olarak değişiyor sanırım + lcd alanlara var yazıyor o 160 tl indirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haadeess -- 13 Kasım 2009; 12:55:53 > -
Hepside Stok giriş tarihi 04.12.2009 oldu.25.11.2009'du. -
quote:
Orijinalden alıntı: marstazaman
Arkadaşlar önceki sayfada sorduğum sorulara hala cevap veren çıkmadı. Buradaki mağazalarda 904ta yok deneyecek. Bir arkadaşta dün 503ta'ydı sanırım. 903TA ile aynı tipte. Sadece 500W olanı. Onu denedik ama pek beni tatmin edemedi. Bilhassa basları bence zayıftı.
904 TA'da Baslar nasıl arkadaşlar? Düşük seste bile tatminkar mı? Benim için çok önemli bu? Bir de altyazı konum ve boyutu ayarlanabiliyor mu divxlerde?
Ses sisteminin ses kalitesinden şüphen olmasın bence. Gerçekten tatminkar edici.
Düşük seste bile basslar kuvvetli. (ses modlarına göre değişiyor)
Batman dark knigt izledim ve inanılmazdı. Motorla gidişindeki seste ev sallandı resmen.
Fiyat/performans bakımından çok iyi ürün, gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: marstazaman
904 TA'da Baslar nasıl arkadaşlar? Düşük seste bile tatminkar mı? Benim için çok önemli bu? Bir de altyazı konum ve boyutu ayarlanabiliyor mu divxlerde?
valla arkadasim o ses sisteminin basslari yuzunden hem alt hem ust komsuyla papazlik oldum :)
yani basslari ev kullanicisi icin olsukca yeterlidir kaldiki ondan daha fazla bass istersen hifi bir sistem kurman gerekir diye dusunuyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: haadeess
edit : fırsatlarım herkesde farklı çıkıo mesela bende küçük elektronik şeyler var hep arkadaşta dvd film var genelde alışverişlerinize bağlı olarak değişiyor sanırım + lcd alanlara var yazıyor o 160 tl indirim
bende göremiyordum fırsatlarımda ses sistemlerini arattır lg ses sistemlerini incele ht904 sayfasına gir çık biraz özellikleri falan ertesi gun sanada gelir fırsatlarında o da olmazsa sorularınız bolumunden modeli yaz fırsatlarımda bu modelden yararlanmak ıstıyorum diye o şekilde de olur tabi almak istiyorsan
-
quote:
Orijinalden alıntı: cemege35
Hepside Stok giriş tarihi 04.12.2009 oldu.25.11.2009'du.
evet ne yazıkki doğru ben böyle birşey olacağını tahmin ediyordum zaten 25. şerefe günü 26.sı arefe çoğu yer arefe öğleden sonra çalışmıyor bunlarda sıkışmamak için bayram sonuna çektiler sanırım tarihi neyse geç olsun güç olmasın bekliyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: prokopi
quote:
bende göremiyordum fırsatlarımda ses sistemlerini arattır lg ses sistemlerini incele ht904 sayfasına gir çık biraz özellikleri falan ertesi gun sanada gelir fırsatlarında o da olmazsa sorularınız bolumunden modeli yaz fırsatlarımda bu modelden yararlanmak ıstıyorum diye o şekilde de olur tabi almak istiyorsan
629 6 taksit olursa almak istiyorum, aslında samsungun bi ses sistemini alcaktım lcd samsung uyumlu olsun diye 1200 tl fiyatı var beklemeye almıştım ama bu ürün bu fiyatayken kaçırmak olmassbuda LG olsun yorumlara göre performansı iyi benim için ööle aşırı pro bi ses sistemine ihtiyacım yok ses versin görüntüsü güsel olsun yeterli
bu arada sağol dediklerini yapıcam bi kaç gün bakalım noolcak yoksa şu an 6 taksit 809 a geliyo bana
-
-
quote:
resime dikkat edersen ürünü sipariş ettikten sonra bu sayfa çıktı
tamamda fırsatlarıma tıklayıp burda ürüne tıklayıp satın alma işlemine devam edince bu fiyata denk geliyormuş ben en son ödeme işlemine kadar ilerledim 809 tl oluyor bende iptal ettirdim 809 olunca benim fırsatlarımda bu ürün yok ev sinema sistemlerine tıklayıp ordan bulup girdim -
quote:
quote:
resime dikkat edersen ürünü sipariş ettikten sonra bu sayfa çıktı
tamamda fırsatlarıma tıklayıp burda ürüne tıklayıp satın alma işlemine devam edince bu fiyata denk geliyormuş ben en son ödeme işlemine kadar ilerledim 809 tl oluyor bende iptal ettirdim 809 olunca benim fırsatlarımda bu ürün yok ev sinema sistemlerine tıklayıp ordan bulup girdim
o şekilde 809dan daha ucuz olmuyor doğrudur! bugun bir bak bakalım sana tanımlanmış olabilir fırsatların ıcın o da olmazsa sorular bolumune yaz arkadaşlarım bu urunu tavsıye etti fırsatlarından almış bende yararlanıp almak ıstıyorum dıye kesin olur
-
ok saolasın deniycem -
Radyo Kanal Hafızası : 50
Scart Desteği : Var
Desteklediği Formatlar : DVD(PAL), DVD(NTSC), Audio-CD, CD-R/CD-RW, MP3, MP3 ID3 Tag, DVD-R, DVD-RW(Video Mode), DVD+R, DVD+R Double Layer, DVD+RW, WMA, JPEG, Progressive JPEG, CDG, DivX)
Girişler : HDMI (Full HD 1080p upscaling)
Ağırlık (kg) : 3,7
Çıkışlar : USB, Komponent, iPod
Rds İşlevi : Var
Progressive Scan : PAL,NTSC
Boyutlar(gxyxd) (mm) :430 x 73 x 327
iPod® Ready : VAR
LG ürünleri LG Electronics Inc. Türkiye garantisi altındadır
hepsiburada da ürün özellikleri olarak ipod ready var diyor yani bu yanlış anlamadıysam ipod dock hem ipod/iphonumuzu şarj eder hemde içindeki müzikleri ses sisteminden dinlememizi sağlar. daha önce hepsiburada dan bu urunu alan varmı ipod dock çıkıyor mu? yurd dışındaki sitelerde ürüne baktığımızda ürün resminde ipod dock da gorunuyor bir bilgisi olan? -
ipod dock yok Turkiyedeki modellerde. Forumun oncesine bakiniz. -
İpod ready: var İlgili arabirimi alarak kumandadn iprod u kullanabilirsiniz anlamına geliyor. Önceki yazılardan okuduğuma göre bu dosck içinden çıkmıyor ayrıca alıhması gerekiyor.. -
ipod ready dedigi bildiginiz kulaklik girisi.
ayrica satilan ayri bir dockuda yok. dock yurtdisi modellerinde entegre geliyor.
varsada zaten turkiyede zor bulursunuz. -
Gecmis yazilarda okudum ve yurt disindaki resimlerde 904 un ipod docku da oldugunu gordugum icin sordum bide genelde magazadan almis insanlar hb ozellikleri arasinda ipod ready yazinca wardir belki diye dusundum!
Bir soru bilgisayarda creative sb live ses karti var arkasinda da yesil kahverengi ve siyah olmak uzere uc adet ses cikisi var 904 u bu ses kartina baglayabilirmiyim indirdigim7-8gb lik mkv formatli filmleri nasil izleyecegim? Cunku 2gb a kadar olan dosyalari usbden okutabiliyormusuz sanirim alete
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X