Şimdi Ara

LG HT904TA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
3
Favori
73.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayhifi dostum çok sağolasın açıklamalar için:) Yanlış anlama bana çok yardımcı olsada kullanan birinin cevaplaması bu aleti alıp almamamda karar vermemi sağlıycak çünki belirttiğim kriterler olmazsa olmaz benim için:) Yani bunlar olmadımı ben o isstemi boşa almışım gibi hissederim bu aleti almamdaki amaç onlar zaten...
  • Arkadaşlar selam,dün mediamarkt'ta hmdi in girişi bulunan lg marka home sinema sistemine laptop'u bağladım.Görevli arkadaşlar hdmi üzerinden ses alınamayacağını söylüyorlardı.Hakikaten ilk taktığımızda ses alamadık ama pc üzerinde ses çıkış ayarı yapınca ses gelmeye başladı fakat ses tam olarak doğru gelmiyordu çünkü götürdüğüm bilgisayarda VLC player ile oynatmak zorunda kaldık.Sanırsam doğru codec ve doğru ayarlarla hmdi üzerinden sesi digital olarak taşıma işi olacaktır...
  • arkadaşlar benm ses sistemi tekrar bozuldu :D

dvd playerın ekranı karardı, ses acma dugmesınde mavi ışık var ama ekranda hicbir şey yanmıyor ( hdmi in , fm , aux ... vs. yazan kısımdan bahsedıyorum )

bu sorun bimeks ten ilk aldıgım ses sistemiğnde de vardı acar acmaz ısık cok kısıktı yenısını aldım aynı gun, ancak aradan 1 ay gecmeden bu sefer ekran tamamen gitti ,

şimdi servisten arızalıdır raporunu alıp bimekse gidip iade edicem aleti, ya ben cok şanssızım 2 kere aynı sorun bana denk geldi, yada aletın fabrıkasyon bi sorunu var, ancak alet tum işlevleti goruyor herseyı calısıyor sadece ekranı gitti,

yani 1 ayda bir ben bunu kaldırıp yenısıylemı degıstırecem:D bunlarla hiçç ugrasamam valla, memnundum aletten ama bu sorun midemi bulandırdı acıkcası,

benden baska boyle bır sorun yasayan oldumu?

yada herhangi sorun goren ekranda oldumu , boyle bir arızatya rastlayan oldumu?

alet yeni bi alet oldugu ıcın kullanıcı sayısı cok az, ama sorun bu arkadaşlar paylaşmak istedim ... yarın servis gelsin raporu alıp buyuk ihtimalle iade edicem , bu fiyatada uygun bişiler bulabılcemmı onuda bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: champi10

Herkese öncelikle selamlar arkadaşlar...
    Benim bazı sorularım olucaktı ben bu sayfayı baştan sona okudum ama bazı yerlerde takıldım çünki biçok şeyi sizin kadar iyi bilmiyorum...:)
    Sizlerden ricam ben bazı sorular sorıyım sizlerde bana bu olur yada olmaz diyin lütfen çünki bu sistemi almam bu keiterlere bağlı...

Öncelikle bir samsung 7 serisi tv ye sahibim ve tv içinde zaten bir media centre bulunmakta ve usb girişinden harici disk bağlayıp filimleri izleyebiliyorum... Tek derdim mkv uzantılı filmlerde ses codekleri açılmıyor DTS ses alabilmem için bir anfiye ihtiyacım olduğunu bildirdiler... Şimdi buraya kadar sabırla okuyan arkadaşlarıma teşekür ediyorum ve bası sorularımı cevaplandırırsanız sevinirim...

1- benim için en önemli husus demin dediğim gibi mkv uzantılı filmleri tvden zaten açıcam ama bu sistemden sesleri alabilirmiyim?

4- Benim tek derdim filmleri usb den açmak istediğimde ses codeki desteklemediğinden açılmıyor diyor bu sistemle bu problemi aşabilirmiyim yoksa bu sistemde işe yaramazmı asl sesin güzel gelmesi veya sesin yüksek çıkması gibi sistemin güzel yanlarından daha önemli...

Bu yazıyı sabırla okuyup cevaplayan arkadalşara şimdiden teşekkür ederim...

Arkadaşım bu konuda beni ilgilendiren 2 madde de yardımcı olayım..

1)Sahip olduğum Samsung B65X serisi Tv ile senin sahip olduğun 7 Serisi Tv Media Oynatıcısı olarak aynı özelliklere sahipler..İlk başta bilmen gereken birşey varsa oda senin sesi Harici Kaynaktan alma düşüncenin burda bahsi geçen Ürünle veyahut diğer harici Ses Sistemleriyle hiç bir ilgisi yok..Nedenine gelirsek iş TV de bitiyor çünkü..Senin başına ve benimde başıma gelen sorun yani ekranda beliren "Desteklenmeyen Ses Codeği" yazısının çözümünün tek cevabı TV yazılımı ile olabilir..Bununda 2 yolu vardır.Ya TV üreticisi DTS ses codeclerini tv ye yazılım ile yükletip,bu desteği açacak ya da Tv sahip olduğu Ses Çıkışlarından sesi dışarıya verirken (Örn:Optic ) PassThrough(çalmasa bile dışarıya verme özelliği,harici kaynağın ses codeğini çözmesi için) özelliğini aktif edecek..Şu anda bu iki özellikte açık değil ama bu ürünlere sahip herkes ilerde bu özelliklerin ekleneceğinden ümitliler..

4)1. maddede açıkladığım doğrultuda bu isteğinin gerçekleşmesi için PassThrough özelliğinin açık olması lazım,ama malesef bu özellik şuan etkin olmadığın için sonuç alamazsın bu ve benzeri sistemlerden..

Dipnot: Samsung 40B651 TV (Senin Tv modelin ile hemen hemen aynı özelliklerde) ve LG HT903TA (LG HT904TA modeli ile tammamiyle aynı özelliklere sahip) Ses Sistemine sahip olduğum için ve denemelerimle sonuçlar sabit olduğu için bilgiler,kesin ve katidir..

Sağlıcakla Kal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 8 Kasım 2009; 16:10:47 >

• Öyleyse şu sonuç çıkıyor ortaya. Daha önce yukarıda da önerdiğim mkv filmleri bilgisayarda oynatmak. Görüntü tv ye ses ise 904 e gidecek. Başka da çözüm yok gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

arkadaşlar benm ses sistemi tekrar bozuldu :D

dvd playerın ekranı karardı, ses acma dugmesınde mavi ışık var ama ekranda hicbir şey yanmıyor ( hdmi in , fm , aux ... vs. yazan kısımdan bahsedıyorum )

bu sorun bimeks ten ilk aldıgım ses sistemiğnde de vardı acar acmaz ısık cok kısıktı yenısını aldım aynı gun, ancak aradan 1 ay gecmeden bu sefer ekran tamamen gitti ,

şimdi servisten arızalıdır raporunu alıp bimekse gidip iade edicem aleti, ya ben cok şanssızım 2 kere aynı sorun bana denk geldi, yada aletın fabrıkasyon bi sorunu var, ancak alet tum işlevleti goruyor herseyı calısıyor sadece ekranı gitti,

yani 1 ayda bir ben bunu kaldırıp yenısıylemı degıstırecem:D bunlarla hiçç ugrasamam valla, memnundum aletten ama bu sorun midemi bulandırdı acıkcası,

benden baska boyle bır sorun yasayan oldumu?

yada herhangi sorun goren ekranda oldumu , boyle bir arızatya rastlayan oldumu?

alet yeni bi alet oldugu ıcın kullanıcı sayısı cok az, ama sorun bu arkadaşlar paylaşmak istedim ... yarın servis gelsin raporu alıp buyuk ihtimalle iade edicem , bu fiyatada uygun bişiler bulabılcemmı onuda bilemiyorum

Enterasan bir sorunmuş.
    Sleep modunda ses düğmesinin ışığını kapatabiliyor belki bu özellik aktif olmuş olabilir. Bi dene istersen belki bundandır.
    Umarım yenisi ile değişim yaparlar, yeni alınmış ürünü tamir edilmesi çok sinir bozucu olur.

• @Roohans

yok kardeş sleep moddan diil yaw baktım sleep modda ısık hafıf gorunuyor ama benım alette tık yok :D

valla gotrdm servise dedim iade alın bunu, aletıde bırakmıcam dedım yaparlar fılan dıye :D daha alalı 1 ay olmadı dedım sen raporunu tut ben bimeksten iademi alayım dedım bimekste de urun kalmamıs sımdı aldıgım fiyata baska kalıtelı bı sıstem varsa ayaklı ona bakarım yoksa yine aynısını baska magzadan alırım artık , ama 2 alette aynı sorun olunca alettende kıllanmadım degil,

bu arada saol onerın ıcın
  • @kagan06
    geçmiş olsun kardeş bende bimeksten almıştım senden sonra aldım sanırım ama hiç bir sorun çıkmadı şuana kadar,aslında bende aşırı şanssız biriyimdir ama taş gibi maşallah :)
    umarım sorunu en kısa zamanda çözersin ayrıca bu fiyata bundan daha iyi bir sistem bulman zor gözüküyor sanırım hem ayaklı hem optik çıkışlı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: team_mclaren

@kagan06
    geçmiş olsun kardeş bende bimeksten almıştım senden sonra aldım sanırım ama hiç bir sorun çıkmadı şuana kadar,aslında bende aşırı şanssız biriyimdir ama taş gibi maşallah :)
    umarım sorunu en kısa zamanda çözersin ayrıca bu fiyata bundan daha iyi bir sistem bulman zor gözüküyor sanırım hem ayaklı hem optik çıkışlı ?

teşekkurler kardeş şimdi iade işini hallettim parayı hesabıma gecıcekmlermıs yanı bonus kartımın hesabına,
    bilerek degişim istemedim cunki faturam tam 1 ay olmustu o zamanı doldurmak ıstemedım, şimdi sanırım yine ayn urunu alıcam ama faturam yenı kesıldıgı ıcın sıfırdan surecı baslatmıs olacagım, boyle dusunerek para iadesi istedim,

şimdi en uygun nerden alınabılır arkadaslar onerılerınızı bılgılerınızı beklıyorum, bu aldıgımız fiyata ayaklı set fılan yok ayrıca :D

ben sevdim aleti ama bu iş midemi bulandırdı ama lg servisleri yada lg nin kendısı musterı hızmetlerınde cok alakalı hıc bır sıkıntı yasamazssınız ıcınız rahat olsun servislik olursanız, ayrıca kucuk degil buyuk servisleri tercih edin yoksa ugrasırsınız :D

şimdi onerılerı en uygun fıyatlı olanları alalım :D

• hepsiburada dan alan varmı urunu?
  • Dostum çok sağolasın inan beni çok büyük bi dertten kurtardın... Ben bu ses sistemini sadece bu codecleri çözmek ümidiyle alıcaktım... Ya yoksa aslında öyle bir zaruri ihtiyacımda yoktu... Özellikle seninde benzer bir özellikte tv ye sahip olman ve bunu açıklaman benim açımdan bulunmaz b nimet olmuş:) çok sağolasın...

Tekrar teşekkürler...

quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

quote:

Orijinalden alıntı: champi10

Herkese öncelikle selamlar arkadaşlar...
    Benim bazı sorularım olucaktı ben bu sayfayı baştan sona okudum ama bazı yerlerde takıldım çünki biçok şeyi sizin kadar iyi bilmiyorum...:)
    Sizlerden ricam ben bazı sorular sorıyım sizlerde bana bu olur yada olmaz diyin lütfen çünki bu sistemi almam bu keiterlere bağlı...

Öncelikle bir samsung 7 serisi tv ye sahibim ve tv içinde zaten bir media centre bulunmakta ve usb girişinden harici disk bağlayıp filimleri izleyebiliyorum... Tek derdim mkv uzantılı filmlerde ses codekleri açılmıyor DTS ses alabilmem için bir anfiye ihtiyacım olduğunu bildirdiler... Şimdi buraya kadar sabırla okuyan arkadaşlarıma teşekür ediyorum ve bası sorularımı cevaplandırırsanız sevinirim...

1- benim için en önemli husus demin dediğim gibi mkv uzantılı filmleri tvden zaten açıcam ama bu sistemden sesleri alabilirmiyim?

4- Benim tek derdim filmleri usb den açmak istediğimde ses codeki desteklemediğinden açılmıyor diyor bu sistemle bu problemi aşabilirmiyim yoksa bu sistemde işe yaramazmı asl sesin güzel gelmesi veya sesin yüksek çıkması gibi sistemin güzel yanlarından daha önemli...

Bu yazıyı sabırla okuyup cevaplayan arkadalşara şimdiden teşekkür ederim...

Arkadaşım bu konuda beni ilgilendiren 2 madde de yardımcı olayım..

1)Sahip olduğum Samsung B65X serisi Tv ile senin sahip olduğun 7 Serisi Tv Media Oynatıcısı olarak aynı özelliklere sahipler..İlk başta bilmen gereken birşey varsa oda senin sesi Harici Kaynaktan alma düşüncenin burda bahsi geçen Ürünle veyahut diğer harici Ses Sistemleriyle hiç bir ilgisi yok..Nedenine gelirsek iş TV de bitiyor çünkü..Senin başına ve benimde başıma gelen sorun yani ekranda beliren "Desteklenmeyen Ses Codeği" yazısının çözümünün tek cevabı TV yazılımı ile olabilir..Bununda 2 yolu vardır.Ya TV üreticisi DTS ses codeclerini tv ye yazılım ile yükletip,bu desteği açacak ya da Tv sahip olduğu Ses Çıkışlarından sesi dışarıya verirken (Örn:Optic ) PassThrough(çalmasa bile dışarıya verme özelliği,harici kaynağın ses codeğini çözmesi için) özelliğini aktif edecek..Şu anda bu iki özellikte açık değil ama bu ürünlere sahip herkes ilerde bu özelliklerin ekleneceğinden ümitliler..

4)1. maddede açıkladığım doğrultuda bu isteğinin gerçekleşmesi için PassThrough özelliğinin açık olması lazım,ama malesef bu özellik şuan etkin olmadığın için sonuç alamazsın bu ve benzeri sistemlerden..

Dipnot: Samsung 40B651 TV (Senin Tv modelin ile hemen hemen aynı özelliklerde) ve LG HT903TA (LG HT904TA modeli ile tammamiyle aynı özelliklere sahip) Ses Sistemine sahip olduğum için ve denemelerimle sonuçlar sabit olduğu için bilgiler,kesin ve katidir..

Sağlıcakla Kal..

• quote:

hepsiburada dan alan varmı urunu?

Arkadaşım aldı ürünü göndermiyorlar alternatif ürün öneriyorlar bilgin olsun.
  • Merhaba arkadaşlar.

Birkaç gün önce lg 42 pq6000 aldım. Ses sistemine de ihtiyacım var. 904TA düşünüyorum.

Benim için bu konuda en önemli husus ses sisteminin basları. Bol tempolu filmlerde misal arabayla kaçışlarda motor sesini bütün iç organlarımda hissetmeliyim. Yani yükses ses değil basın kalitesi ve bana hissettirdiği tat önemli. Bu set bu dediğimi yapıyor mu acaba?

Bir de altyazı boyutu ve konumunu ayarlamak mümkün mü?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hwa

quote:

25.11.2009 tarihinde ürün stoklarında.ayrıca şu an türkiyede hiçbiryerde ürün yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marstazaman

Merhaba arkadaşlar.

Birkaç gün önce lg 42 pq6000 aldım. Ses sistemine de ihtiyacım var. 904TA düşünüyorum.

Benim için bu konuda en önemli husus ses sisteminin basları. Bol tempolu filmlerde misal arabayla kaçışlarda motor sesini bütün iç organlarımda hissetmeliyim. Yani yükses ses değil basın kalitesi ve bana hissettirdiği tat önemli. Bu set bu dediğimi yapıyor mu acaba?

Teşekkürler.

bende de aynı tv var. çok düşündüm hangisini alsam diye ama @kagan06 arkadaşımında tecrübe ve destekleriyle 25.11.2009 tarihinde hepsiburada ya gelicek olan lg ht904ta modeli için 629,61tl (world 6taksit) ön siparişi verdim sabırsızlıkla bekliyorum. ürünü aldıktan sonra yorumlarımı paylaşırım. ben bunu tvnin optik çıkışına bağlayıp hdmiden tvye bağlı olan teledunya ve scarttan bağlı olan ps2 için ve arada film izlemek içinde laptopu bağlayarak kullanmayı planlıyorum yalnız bazı cihazlarda tvden optik çıkışla bağlanıldığında sesle goruntu arasında bır kaç sanıyelık fark olduğunu ses sistemini tv yerine direk recieverın optik çıkışına bağlandığında böyle bir sorun olmadığını falan yazmışlar tvnin optik çıkışına bağladığımda tv uzerinden izlediklerimde böyle bir ses görüntü sorunu yaşarmıyım sizce yada yaşan varmı?
    bide bu WD TV nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: hwa

quote:

alalh alalh oyle seymi olur yaw, stoka giricek 25 ınde yazıyor ayrıca bana sormadan ne alternatıf urunu yollayacakmıs?

birde arkadasınıza hangı urunu yollamıslar kardeş bilgin varmı?

belki ust seri yollarlarsa kabul ederım bende :D

ama oyle birsey yaparlarsa urunu kargodan bıle almam direk gerı yollarım ki baska urun yollamaları sacma cunku urun yenı acaba 903 filanmı yollamıslar?

sana zahmet bi ogrenırsen cok sevinirim bugun sıparıs gecıcem 630 a baska yerde bulmam cok zor cunki

• yaww öneriyorlar kısmını gönderiyorlar diye okumuşum :D

önersin önermesinede, kabul etmezssek bekletiyorlarmı ? yoksa iptal edin mi diyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marstazaman

Merhaba arkadaşlar.

Teşekkürler.

Sorumu öne alayım

Evet şu alternatif ürün önerme meselesini de biraz açabilir miyiz? Saçma bir durum. Kafa karıştırıyor...

• quote:

25.11.2009 tarihinde hepsiburada ya gelicek olan lg ht904ta modeli için 629,61tl (world 6taksit)

enteresan hb da 898 6 taksit görünüyor
  • onceden uye ısenız sıze ozel ındırımlerde 169 tl kdv dahıl 200 tl ındırım cıkıyor, en son odeme de de world card 6 taksıt secersenız o fiyat oluyor ;)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.