Şimdi Ara

LG IPS236V IPS Monitör [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
10
Favori
71.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: r78developer

Hayırlı olsun

Bende bu kabloyu aldım gelsin yorumumu yazarım...
    http://www.webdenal.com/s-link-slx-m994-1-5-metre-kilifli-metal-altin-uclu_235968.html

Dostum geldi mi kablo? Geldiyse fark ettirdi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcopascha

Sanıyorum durum öyle değil. Bu tarz siteler çok miktarda ürün çekmişler gibi görünüyor. Bu yüzden başka sitelerde en azından bu fiyatlarda yok.

O yüzden genelin durumu da önemli. Genelde ölü piksel çıkmadıysa şansımı deneyeceğim. Üretim partisi çok önemli bu gibi durumlarda.

Evet, bu tarz yan ithalat sitelerin büyük çoğunluğu toplu mal çekip, satışını öyle gerçekleştiriyor. Yan ithalatta her şey çok önemli. Ürünün hangi partiden çıktığı, ne şekilde nakliye edildiği, nakliye sırasında nasıl taşındığı, depoda nasıl yerleştirildiği vs.

Fiyatlar da bu kriterlere göre kırılıyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aalicim

quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

http://www.webdenal.com/lg-23-ips236v-pn-5ms-hdmi-dvi-siyah-led_389577.html?ref=akakce&v=1.18 alayımmı???

Hocam bende burdan aldım ama ben aldığımda 529 tl ydi fiyat. Şimdi artmış biraz.
    İstersenhttp://www.netsiparis.com/detay/40061180115/LCD-LG-23INCH-IPS236V-PN-IPS-DVI-HDMI-MONITOR buraya bak fiyat daha uygun gibi ama tabi sen bilirsin.

2230h den 2430 a karar verdm dun gece bunu alıcaktm 2. el b2430 u alms bulunmaktaym biraz gecsin. bakalm 2430h den memnun kalmaz isem . satar bundan alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: marcopascha

Sanıyorum durum öyle değil. Bu tarz siteler çok miktarda ürün çekmişler gibi görünüyor. Bu yüzden başka sitelerde en azından bu fiyatlarda yok.

O yüzden genelin durumu da önemli. Genelde ölü piksel çıkmadıysa şansımı deneyeceğim. Üretim partisi çok önemli bu gibi durumlarda.

Evet, bu tarz yan ithalat sitelerin büyük çoğunluğu toplu mal çekip, satışını öyle gerçekleştiriyor. Yan ithalatta her şey çok önemli. Ürünün hangi partiden çıktığı, ne şekilde nakliye edildiği, nakliye sırasında nasıl taşındığı, depoda nasıl yerleştirildiği vs.

Fiyatlar da bu kriterlere göre kırılıyor işte.

o sitelerin mallarının arkasında durmadıgını cok kez okudum. oralardan alcagıma 150 200 tl daha koyup vatandan almayı tercih ediyorum cunku boyle yerlerde 500 tl baska sitelerde 600 -700 bu ekran. guvenmiyorum bu sıtelere ben acıkcası.

• Ben de genelde tercih etmiyorum yan ithalattan ürün almayı ama buradaki arkadaşlar monitörlerini aldıkları sitelerden çok şükür ki sorun yaşamadılar. Gerçi monitör pek TV gibi değil. Arızalanma durumu TV'lere oranla çok daha düşük. Öü pikseli, ışık sızması değişime gidip, sıkıntı çıkarmazsa yan ithalatta neden alınmasın da diyorum yani.
  • Merhabalar...
    Ölü piksel meselesi "önünde yada sonunda" kaçınılmaz bir durum mudur acaba? yani hiç ölü pikseli bulunmayan bir monitörde tahmini ne kadar zaman sonra çıkabilir? Birde aşağıdaki adreste "ölü piksel ve sıkışmış piksel sorununa çözüm!" diye bir yazı var.Deneyip te fayda görenler olmuşmudur.Teşekkürler.
    http://www.langturk.com/lcd-ekran-olu-piksel-ve-sikismis-piksel-sorununa-cozum/
  • quote:

Orijinalden alıntı: gomecli

Merhabalar...
    Ölü piksel meselesi "önünde yada sonunda" kaçınılmaz bir durum mudur acaba? yani hiç ölü pikseli bulunmayan bir monitörde tahmini ne kadar zaman sonra çıkabilir? Birde aşağıdaki adreste "ölü piksel ve sıkışmış piksel sorununa çözüm!" diye bir yazı var.Deneyip te fayda görenler olmuşmudur.Teşekkürler.
    http://www.langturk.com/lcd-ekran-olu-piksel-ve-sikismis-piksel-sorununa-cozum/

İllaki çıkacak diye bir durum yok.Bugüne kadar hiçbir monitörüm de çıkmadı mesela (Dedimya güne kalmaz çıkar )

• Ölü piksel ve yeşil pelikan silgi arasındaki bağ beni her zaman memnun etmiştir yalnız. Sıkıntı yapmayın. Yukarıdaki linkte bezle diyor ama yeşil silgi ile narin bir dokunuş da iş görüyor
  • Arkadaşlar benim monitör yalan oldu...Ayın 7'si itibariyle netsipariş'ten sipariş etmiş buraya da yazmıştım. Ödeme alındı sipariş sayfasında 'ürün hazırlanıyor' yazısını gördüm. Ertesi gün baktığımda ise 'ürün hazırlanıyor' yazısı kalkmış 'ürün tedarik sürecinde yazısı' gelmiş. Hemen mail attım, ben stokta olan bir ürünü almıştım, hem de ürün hazırlanıyor yazısını gördüm, şimdi ise farklı bir şey yazıyor, bu nasıl bir durum, peki ne zaman tedarik edilecek, ne zaman kargoya verilecek? diye sordum. Gelen cevap ilginçti; kampanyadan dolayı stoklarımız tükenmiştir, yeni gelecek ürünlerin fiyatı farklı olacaktır. Cevaba bakar mısınız Allah aşkına, ben sana bunu mu sordum? Benim sorduğum sorunun cevabı nerde? Verdikleri cevap! soğuttu beni zaten. Siparişi iptal ettim.
    Ben bu yüzden hepsiburada.com'dan soğumuştum, fahiş fiyat bi tarafa, 1 hafta hazır ürünün kargoya verilmesini beklemiştim. 1 hafta ya... Sonra Dente Bilgisayarı aramıştım. Ödediğim ürünü göndermiyorlar diye. Dente hepsiburada.com'u sıkıştırmışta 2 milyar para saydığım bilgisayarımı nezaketen göndermişlerdi.
    Elbette düzgün çalışan siteler de var ama harbiden soğudum arkadaşlar, bazen sırf bu yüzden büyük şehirde yaşamayı istiyorum ama dediğim gibi memurum ve yaşadığım yeri seçmek elimde değil.
    Biraz dert yanma yazısı gibi oldu kusura bakmayın arkadaşlar, canım sıkıldı. Monitör işini şimdilik rafa kaldırdım, hem imkanlarımı zorlayarak hatırı sayılır bir para veriyorum, hem de sıkıntısı stresi bana kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: QuakeM

quote:

Hayırlı olsun

Bende bu kabloyu aldım gelsin yorumumu yazarım...
    http://www.webdenal.com/s-link-slx-m994-1-5-metre-kilifli-metal-altin-uclu_235968.html

Dostum geldi mi kablo? Geldiyse fark ettirdi mi?

Kablo geldi (Webdenal.com S-LINK SLX-M994 1,5 Metre Kılıflı Metal Altın Uçlu Dvi/Dvi Kablo ); lakin kablo sorunlu ekranda kırmızı yeşil karıncalanmalar oluyor bağlantı noktasını hafif oynayınca düzeliyor ama tabii ki iki de bir kalkıp düzeltmek için uğraşmayacağız. Daha kullandığım DVI kablo ile fark oldu mu dersen altın uçlu ile aman aman bir fark olmadı renkler sanki birazcık daha canlı gibi (sanki) iade edeceğim kabloyu sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: zorbeymd

Arkadaşlar benim monitör yalan oldu...Ayın 7'si itibariyle netsipariş'ten sipariş etmiş buraya da yazmıştım. Ödeme alındı sipariş sayfasında 'ürün hazırlanıyor' yazısını gördüm. Ertesi gün baktığımda ise 'ürün hazırlanıyor' yazısı kalkmış 'ürün tedarik sürecinde yazısı' gelmiş. Hemen mail attım, ben stokta olan bir ürünü almıştım, hem de ürün hazırlanıyor yazısını gördüm, şimdi ise farklı bir şey yazıyor, bu nasıl bir durum, peki ne zaman tedarik edilecek, ne zaman kargoya verilecek? diye sordum. Gelen cevap ilginçti; kampanyadan dolayı stoklarımız tükenmiştir, yeni gelecek ürünlerin fiyatı farklı olacaktır. Cevaba bakar mısınız Allah aşkına, ben sana bunu mu sordum? Benim sorduğum sorunun cevabı nerde? Verdikleri cevap! soğuttu beni zaten. Siparişi iptal ettim.
    Ben bu yüzden hepsiburada.com'dan soğumuştum, fahiş fiyat bi tarafa, 1 hafta hazır ürünün kargoya verilmesini beklemiştim. 1 hafta ya... Sonra Dente Bilgisayarı aramıştım. Ödediğim ürünü göndermiyorlar diye. Dente hepsiburada.com'u sıkıştırmışta 2 milyar para saydığım bilgisayarımı nezaketen göndermişlerdi.
    Elbette düzgün çalışan siteler de var ama harbiden soğudum arkadaşlar, bazen sırf bu yüzden büyük şehirde yaşamayı istiyorum ama dediğim gibi memurum ve yaşadığım yeri seçmek elimde değil.
    Biraz dert yanma yazısı gibi oldu kusura bakmayın arkadaşlar, canım sıkıldı. Monitör işini şimdilik rafa kaldırdım, hem imkanlarımı zorlayarak hatırı sayılır bir para veriyorum, hem de sıkıntısı stresi bana kalıyor

Başınıza gelene üzüldüm talihsiz bir durum. Uygun kart varsa vatandan alın ölü pixel garantisi de var:
    http://www.vatanbilgisayar.com/Monitör/lg-ips236v-23-ips236v-genis-ekran-led-ips-monitor/productdetails.aspx?I_ID=56515

• quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

quote:

Arkadaşlar benim monitör yalan oldu...Ayın 7'si itibariyle netsipariş'ten sipariş etmiş buraya da yazmıştım. Ödeme alındı sipariş sayfasında 'ürün hazırlanıyor' yazısını gördüm. Ertesi gün baktığımda ise 'ürün hazırlanıyor' yazısı kalkmış 'ürün tedarik sürecinde yazısı' gelmiş. Hemen mail attım, ben stokta olan bir ürünü almıştım, hem de ürün hazırlanıyor yazısını gördüm, şimdi ise farklı bir şey yazıyor, bu nasıl bir durum, peki ne zaman tedarik edilecek, ne zaman kargoya verilecek? diye sordum. Gelen cevap ilginçti; kampanyadan dolayı stoklarımız tükenmiştir, yeni gelecek ürünlerin fiyatı farklı olacaktır. Cevaba bakar mısınız Allah aşkına, ben sana bunu mu sordum? Benim sorduğum sorunun cevabı nerde? Verdikleri cevap! soğuttu beni zaten. Siparişi iptal ettim.

Başınıza gelene üzüldüm talihsiz bir durum. Uygun kart varsa vatandan alın ölü pixel garantisi de var:
    http://www.vatanbilgisayar.com/Monitör/lg-ips236v-23-ips236v-genis-ekran-led-ips-monitor/productdetails.aspx?I_ID=56515

Çok teşekkür ederim, vatan'ın indirimini ben de gördüm, uygun kart var ama bu indirimlerde kargo ücreti alana ait olduğu ve bize gelecek olan baya büyük bi paket olacağı için mesaj yazıp sorsam mı vatana bilgi verirlermi acaba kargo ücreti hakkında

• Bence gerek yok gelecek kargo ups ile gelecek ve bana daha geçen ay 106 ekran lg tv geldi 16 TL mi 12 TL mi ne ödedim. Sizin bu kutunun tutacağı da maximum 10 tl falandır.
  • quote:

Bence gerek yok gelecek kargo ups ile gelecek ve bana daha geçen ay 106 ekran lg tv geldi 16 TL mi 12 TL mi ne ödedim. Sizin bu kutunun tutacağı da maximum 10 tl falandır.

Çok teşekkürler arkadaşım, vereyim siparişi umarım bu sefer işler iyi gider
  • quote:

quote:

Bence gerek yok gelecek kargo ups ile gelecek ve bana daha geçen ay 106 ekran lg tv geldi 16 TL mi 12 TL mi ne ödedim. Sizin bu kutunun tutacağı da maximum 10 tl falandır.

Çok teşekkürler arkadaşım, vereyim siparişi umarım bu sefer işler iyi gider

Hayırlısı olsun
  • dün akşam gaziosmanpaşa vatan bilgisayara uğradım önünden geçerken aklıma geldi gidip bakayım meşhur ips236v varsa birebir test edeyim dedim hafta başında ellerinde 5 tane olduğunu dün öğlen gibi 5.'yi sattıklarını söylediler monitör için gelen kişilerin büyük çoğunluğunun bu monitörü sorduğunu, talebin beklenilenden fazla olduğunu belirtti görevli arkadaş. durum böyle olunca merakım bir kaç kat daha arttı kendisine karşı
  • Vatan computerden siparişi verdim. @Eleman arkadaşın ölü pikselle ilgili mesajından sonra biraz araştırdım 'Satış Sonrası Destek Hizmetleri Sözleşmesi' ne ulaştım. 1. madde h. fıkrasında;
    'h. İçeriğinde Plasma ve LCD panel barındıran bilgisayar ekranlarında ölü piksel, sayısı, niteliği ve niceliği dikkat alınmaksızın ayıp kapsamında değerlendirilecektir. Ürünler satış fatura tarihi itibari ile ilk 30 gün içerisinde tüketicilerden iade alınarak ilgili tedarikçi firmaya iade edilecektir.'
    diyor. Sözleşmede böyle bir maddeye rastlamak çok güzel.
    Tüm metin:http://tedarik.vatanbilgisayar.com/
  • quote:

Vatan computerden siparişi verdim. @Eleman arkadaşın ölü pikselle ilgili mesajından sonra biraz araştırdım 'Satış Sonrası Destek Hizmetleri Sözleşmesi' ne ulaştım. 1. madde h. fıkrasında;
    'h. İçeriğinde Plasma ve LCD panel barındıran bilgisayar ekranlarında ölü piksel, sayısı, niteliği ve niceliği dikkat alınmaksızın ayıp kapsamında değerlendirilecektir. Ürünler satış fatura tarihi itibari ile ilk 30 gün içerisinde tüketicilerden iade alınarak ilgili tedarikçi firmaya iade edilecektir.'
    diyor. Sözleşmede böyle bir maddeye rastlamak çok güzel.
    Tüm metin:http://tedarik.vatanbilgisayar.com/

Talihsizlik için üzüldüm. Arkadaşların dediği gibi Vatan' dan alman daha iyi olur. Üstelik indirimde şu an. Hepsiburada firması el mi değiştirdi ne oldu? Kaç yıldır ürün alırım memnundum son 2 siparişe kadar. Ellerinden gelse 1 ay sonra yollayacaklar. Basit bir kolye seti almıştım mail ata ata en sonunda 2 haftaya geldi. İnşaallah bu sefer sorunsuzca ulaşır monitörün.

• quote:

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

dün akşam gaziosmanpaşa vatan bilgisayara uğradım önünden geçerken aklıma geldi gidip bakayım meşhur ips236v varsa birebir test edeyim dedim hafta başında ellerinde 5 tane olduğunu dün öğlen gibi 5.'yi sattıklarını söylediler monitör için gelen kişilerin büyük çoğunluğunun bu monitörü sorduğunu, talebin beklenilenden fazla olduğunu belirtti görevli arkadaş. durum böyle olunca merakım bir kaç kat daha arttı kendisine karşı

Sanırım bu inceleme sayfası satışları domine etti. Sonuçta 7000' den fazla hiti var. LG' den komisyon mu isteyelim ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuakeM -- 9 Aralık 2011; 21:18:06 >

• quote:

Kablo geldi (Webdenal.com S-LINK SLX-M994 1,5 Metre Kılıflı Metal Altın Uçlu Dvi/Dvi Kablo ); lakin kablo sorunlu ekranda kırmızı yeşil karıncalanmalar oluyor bağlantı noktasını hafif oynayınca düzeliyor ama tabii ki iki de bir kalkıp düzeltmek için uğraşmayacağız. Daha kullandığım DVI kablo ile fark oldu mu dersen altın uçlu ile aman aman bir fark olmadı renkler sanki birazcık daha canlı gibi (sanki) iade edeceğim kabloyu sanırım...

Şansa bak desene. Bende Protel firmasından Pacific Home Cinema marka sipariş ettim bugün. Aslında Philips marka bulmuştum 2. el sitesinden sıfır satan ama satan kişi ile irtibat kuramadım. Bakalım bir gelsin farkı yazarım. Aslında dijital sinyalde çok etkilemez diye biliyorum ama olmuşken iyisi olsun dedim.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.