Şimdi Ara

LG IPS236V IPS Monitör [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
10
Favori
71.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende siparişi verdim(netsipariş. com'dan).
    DVI kablo almak kaldı geriye(Kutudan çıkan kablo pek sevilmemiş gibi).
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayaer07

quote:

Orijinalden alıntı: savanam

Siparişi verdim. Bakalım yarın elime geçeceği söyleniyor. Umarım sorun olmaz. Merakla bekliyorum.

Hangi siteden aldın?

webdenal.com'a verdim siparişi. Netsiparişten alacaktım. Axesle çalışmıyolar o nedenle alamadım. Webdenala bu sabah siparişi verdim sabah 10 gibi. 562 liraydı siparişi verdiğimde. Öğleden sonra işten geldim 15.30 gibi baktım siteye fiyat 660 dolaylarında birşey olmuş. Şimdi baktım stoklarda kalmadı demişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyRomeo156

Bende siparişi verdim(netsipariş. com'dan).

Kablo demişken şöyle birşey buldum. Başka tavsiyesi olan arkadaş varsa bekliyoruz.

Pacific Home Cinema DVI-D
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuakeM

quote:

Orijinalden alıntı: CrazyRomeo156

Bende siparişi verdim(netsipariş. com'dan).

Kablo demişken şöyle birşey buldum. Başka tavsiyesi olan arkadaş varsa bekliyoruz.

Pacific Home Cinema DVI-D

Kablo için;

http://www.hepsiburada.com/Liste/inca-dvi-to-dvi-18mt-altin-uclu-kablo-blisteraskili-idd-01/productDetails.aspx?productId=bs9881&categoryId=84120&SKU=BS9881-

yada

http://www.hepsiburada.com/Liste/s-link-slx-m994-dvi-241-erkek-to-dvi-241-erkek-15m-kablo/productDetails.aspx?productId=bs1736&categoryId=84120&SKU=BS1736#Gorseller

http://www.webdenal.com/s-link-slx-m994-1-5-metre-kilifli-metal-altin-uclu_235968.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r78developer -- 5 Aralık 2011; 23:39:57 >

• Bende siparişimi webdenal.com a verdim. Havale ile kargo dahil 335 tl ye gelmiş oldu. Sitesinde onaylandı-kargoya verilmedi yazıyor inşallah yarın kargoya verirler. Savanam'ım dediği gibi şimdi de stoklarda kalmadı yazmışlar. Gelince ben de yazarım yorumumu. Ölü piksel çıkmaz inşallah.
  • "Havale ile kargo dahil 335 tl ye gelmiş oldu." emin misiniz ?
  • 535 tl dir o :)
  • Ayarları manuel olarak yapmak isteyenler için test resimlerini ekliyorum. (resimi tıklayınca büyütemeyenler için sağ tıklayıp "resme bak" tıklatın)

Alttaki renk geçişleri pürüzsüz olmalı. En sol siyah, sağ taraf ise rengin en canlı hali olmalı.

LG IPS236V IPS Monitör [ANA KONU]

Eğer dalga dalga görünüyorsa paneliniz 6 bittir. Renk geçişinde bir anormallik varsa (yani ortadan sağa doğru aynı renkte devam ediyorsa) kontrast ayarlarını kurcalayın.

Gama ayarları için aşağıdaki resmi kullanıyoruz. Şimdi resmi büyütüp geriye doğru uzaklaşın monitörden. Belli bir mesafeden sonra (misal ben 3 mt geriye gittim) kutulardan biri arka plan ile aynı renk gibi gözükücek. O kutunun yerini unutmadan (üstten soldan kaçıncı olduğunu) yaklaşın ve üzerindeki değeri gama ayarı olarak girin.

Gama ayarını doğru yaptığınızda #254 nolu kutuyu zorda olsa görmeniz lazım. (İlk sayfadaki test resimi)

Ben bütün ayarları yaptıktan sonra aşağıdaki resim ile denedim. Resimdeki kurbağa 3 boyutlu gibi arka plandan önde duracak gibi gerçekci olmalı.

Her ne olursa olsun yine sizin gözünüze hoş gelen şekilde ayarlayın. Bizimkisi bir tavsiye sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuakeM -- 6 Aralık 2011; 1:49:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aalicim

Bende siparişimi webdenal.com a verdim. Havale ile kargo dahil 335 tl ye gelmiş oldu. Sitesinde onaylandı-kargoya verilmedi yazıyor inşallah yarın kargoya verirler. Savanam'ım dediği gibi şimdi de stoklarda kalmadı yazmışlar. Gelince ben de yazarım yorumumu. Ölü piksel çıkmaz inşallah.

335 liraya bahsettiğimiz monitörü aldıysanız bravo gerçekten. Yalnız bunu nasıl yaptınız merak ettim. Ayrıca ölü piksel yada herhangi bir sorun çıkmasından ben de endişeliyim. Umarım beklediğimiz gibi çıkar.
  • Pardon 535 yazacakken yanlış yazmışım. 335 e nerde hocam. Gece geç vakitte mesaj yazarken kafam dalmış gitmiş herhalde. Ürün hala kargoya verilmedi bu arada...
  • quote:

Pardon 535 yazacakken yanlış yazmışım. 335 e nerde hocam. Gece geç vakitte mesaj yazarken kafam dalmış gitmiş herhalde. Ürün hala kargoya verilmedi bu arada...

Hayırlı olsun, webdenal.com hızlı kargoları ertesi gün 15:30 den sonra kargoluyor diye biliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuakeM

Ayarları manuel olarak yapmak isteyenler için test resimlerini ekliyorum. (resimi tıklayınca büyütemeyenler için sağ tıklayıp "resme bak" tıklatın)

Alttaki renk geçişleri pürüzsüz olmalı. En sol siyah, sağ taraf ise rengin en canlı hali olmalı.

Eğer dalga dalga görünüyorsa paneliniz 6 bittir. Renk geçişinde bir anormallik varsa (yani ortadan sağa doğru aynı renkte devam ediyorsa) kontrast ayarlarını kurcalayın.

Gama ayarları için aşağıdaki resmi kullanıyoruz. Şimdi resmi büyütüp geriye doğru uzaklaşın monitörden. Belli bir mesafeden sonra (misal ben 3 mt geriye gittim) kutulardan biri arka plan ile aynı renk gibi gözükücek. O kutunun yerini unutmadan (üstten soldan kaçıncı olduğunu) yaklaşın ve üzerindeki değeri gama ayarı olarak girin.

/>

Gama ayarını doğru yaptığınızda #254 nolu kutuyu zorda olsa görmeniz lazım. (İlk sayfadaki test resimi)

Ben bütün ayarları yaptıktan sonra aşağıdaki resim ile denedim. Resimdeki kurbağa 3 boyutlu gibi arka plandan önde duracak gibi gerçekci olmalı.

Her ne olursa olsun yine sizin gözünüze hoş gelen şekilde ayarlayın. Bizimkisi bir tavsiye sadece.

Mükemmel!!!! İlk mesaja eklendi

• Windows 7′de ekran rengi ve gama ayarları nasıl yapılır?

Devamı:http://windows7.pclabs.com.tr/494/windows-7de-ekran-rengi-ve-gama-ayarlari-nasil-yapilir/

Yukarıdaki videoda ayar için faydalı olacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: r78developer

Windows 7′de ekran rengi ve gama ayarları nasıl yapılır?

Devamı:http://windows7.pclabs.com.tr/494/windows-7de-ekran-rengi-ve-gama-ayarlari-nasil-yapilir/

İlk mesaja bu video da eklendi İyi gidiyoruz Ben henüz alamadım tabii orası ayrı

• quote:

quote:

Pardon 535 yazacakken yanlış yazmışım. 335 e nerde hocam. Gece geç vakitte mesaj yazarken kafam dalmış gitmiş herhalde. Ürün hala kargoya verilmedi bu arada...

Hayırlı olsun, webdenal.com hızlı kargoları ertesi gün 15:30 den sonra kargoluyor diye biliyorum...

Sağolasın. Baktım da verilmiş kargoya sabırsızlıkla bekliyorum. Gelsin de şu ayarlara da bakarız inşallah.
  • Benim monitör geldi. Herhangi bir sorun görmedim. Yani gerçekten etkilendim ya. !080 piksel 23 inch Gerçekten olağanüstü.
  • Hayırlı olsun

Bende bu kabloyu aldım gelsin yorumumu yazarım...
    http://www.webdenal.com/s-link-slx-m994-1-5-metre-kilifli-metal-altin-uclu_235968.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r78developer -- 6 Aralık 2011; 18:36:55 >
  • quote:

Windows 7′de ekran rengi ve gama ayarları nasıl yapılır?

Windows 7 de ekran rengi ve gama ayarını bilmeyenler için yararlı ama çok basit olmuş. Yani eleman ekranda yazanı okumuş geçmiş. Biraz detaya girebilirdi.

Hatırlar mısınız eskiden Philips crt monitörlerin yanında mavi-turkuaz renginde bir plastik kart verirdi. Onu monitörün ekranına koyar aynı rengi tutturmaya çalışırdık. Aslında ana renklerin olduğu kartlar olsa monitörlerin yanında gelen ve bizde ona göre kalibre etsek çok daha kolay olurdu.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.