Şimdi Ara

LG IPS236V IPS Monitör [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
10
Favori
71.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun... Kontrol ettirerek mi aldınız? Bahsedilen ışık yansıması durumu ne alemde acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet20006

Bu monitör Ergotron LCD koluna bağlanabilir mi?

ERGOTRON 45-241-026 LX Desk Mount LCD Armhttp://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824994063

Evet arkasında kare seklınde dıvar ve bu tıp kollara montaj için delikleri var kutudan vidalarıda çıkıyor.
  • Ben de bugun aldim vatan'dan.. isik sizmasi var genis bi alanda.. 3 kosede var diyebilirim.. degisim istemeyi dusunuyorum ama hepsi boyleyse ugrasmayayim bosuna.. sadece siyah fonda belli oluyor.. ama en dusuk aydinlatma seviyesinde bile belli. napsam ki.. bi de degistirirler mi ondan da emin degilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CigTaNeSi

Hayırlı olsun... Kontrol ettirerek mi aldınız? Bahsedilen ışık yansıması durumu ne alemde acaba?

evet kontrol etirerek aldık kontrolünü görmedim ama bir jelatinle üzerinde yazıo kutu açılmış türkiye lg kontrolümü ne tam hatırlamıyorum jelatini attım
    herkeze öneriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAGLARRR

Ben de bugun aldim vatan'dan.. isik sizmasi var genis bi alanda.. 3 kosede var diyebilirim.. degisim istemeyi dusunuyorum ama hepsi boyleyse ugrasmayayim bosuna.. sadece siyah fonda belli oluyor.. ama en dusuk aydinlatma seviyesinde bile belli. napsam ki.. bi de degistirirler mi ondan da emin degilim

şey ışık sızması ney ben mönitörde bir şey görmedim zaten pek de dikatli baktığım söylenemez ps3 kapalı ps3 için kulanıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: wto

quote:

Orijinalden alıntı: hebeeee

Arkadaşlar bana bir yardım. 2 monitör arasında kaldım:

1. LG 23" IPS236V GENİŞ EKRAN LED-IPS MONİTÖR
    2. SAMSUNG 23" S23A550HS GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

Aradaki fiyat farkı da göz önüne alınırsa, değer mi?

Şimdiden vakit ayırıp cevap yazdığınız için teşekkürler..

Bunun ikisi arasında kaldıysan, test ederek IPS236V'yi almalısın.

Teşekkür ederim cevabın için. Vatanda yaptığım test sonucunda Asus VS238H aldım. Son derece memnunum, tavsiye ederim

• Bende LG IPS236V aldım test ettirerek. Yeni sistemde gelsin inceleme yazarım.
  • Fotograftaki aydinlik kisimlar

not: sol ustteki 2 beyazlik windows taskbardaki 2 adet acik pencereyi gosteren simgelerin kenarlari, monitor hatasi gibi durdugu icin belirtmek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAGLARRR -- 12 Şubat 2012; 22:47:54 >
  • quote:

Fotograftaki aydinlik kisimlar

not: sol ustteki 2 beyazlik windows taskbardaki 2 adet acik pencereyi gosteren simgelerin kenarlari, monitor hatasi gibi durdugu icin belirtmek istedim

Parlaklık oranı kaç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wto -- 13 Şubat 2012; 0:05:07 >

• Hocam bu panelde ışık sızması mevcut ancak arkadaşın sorduğu parlaklık sorusu da çok önemli. Bana kalırsa sizde görülen sızma standart kullanımda sorun çıkarmayacak türde bir sızma ama yine de değişim isteyebilirsiniz.
  • quote:

quote:

Parlaklık oranı kaç ?

senin resmine oranla baya az azcık bir sızma var,bu ışık sızması görünümünden başka problemler açarmı

• şu ışık sızmalı lg ürününü hala öneriyorsunuz ve insanlar da almaya devam ediyor ya, üzülüyorum gerçekten, heleki bi hardware forumunda bunların standart olduğunu söyleyerek yapıyorsunuz ki bu daha da üzücü.
  • win 7 64 bit ultimate'de ekran kalibrasyonu sonunda hata alıyorum. yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar.? ekran görüntüsü aşağıdaki linktedir.

http://imageshack.us/photo/my-images/64/renkayalarisorunu.jpg/
  • Arkadaşlar aldığımız monitördeki ışık sızmasını burada sizinle paylaşmak adına nasıl bir ortamda nasıl bir mesafeden nasıl bir fotoğraf çekmemiz gerekiyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merl

şu ışık sızmalı lg ürününü hala öneriyorsunuz ve insanlar da almaya devam ediyor ya, üzülüyorum gerçekten, heleki bi hardware forumunda bunların standart olduğunu söyleyerek yapıyorsunuz ki bu daha da üzücü.

O zaman üreticilere iletiniz bence, LED panel üretmeyi bir an önce durdurup daha üst teknoloji panellere geçsinler en kısa zamanda. Yapacak bir şey yoksa ve bu teknolojinin getirdikleri yanında sızma kronik ve alt edilebilir bir hal alıyorsa çok sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

şu ışık sızmalı lg ürününü hala öneriyorsunuz ve insanlar da almaya devam ediyor ya, üzülüyorum gerçekten, heleki bi hardware forumunda bunların standart olduğunu söyleyerek yapıyorsunuz ki bu daha da üzücü.

O zaman üreticilere iletiniz bence, LED panel üretmeyi bir an önce durdurup daha üst teknoloji panellere geçsinler en kısa zamanda. Yapacak bir şey yoksa ve bu teknolojinin getirdikleri yanında sızma kronik ve alt edilebilir bir hal alıyorsa çok sıkıntı yok.

Bu aydınlatmalı lcd teknolojisi ile ilgili değil ki, firmaların bu teknolojiyi nasıl bir mühendislikle kullandıkları ile alakalı. Benim evimdeki monitörümde hiç bir ışık sızması yok. ve o markanın çoğu seri üretimlerinde olmadığını da gözlemledim. bu yüzden Lg nin bu klansmandaki ürünlerinde sık gözükmesini de teknolojiye bağlamamızın doğru olduğunu düşünmüyorum.

• quote:

Bu aydınlatmalı lcd teknolojisi ile ilgili değil ki, firmaların bu teknolojiyi nasıl bir mühendislikle kullandıkları ile alakalı. Benim evimdeki monitörümde hiç bir ışık sızması yok. ve o markanın çoğu seri üretimlerinde olmadığını da gözlemledim. bu yüzden Lg nin bu klansmandaki ürünlerinde sık gözükmesini de teknolojiye bağlamamızın doğru olduğunu düşünmüyorum.

Hocam kullandığınız monitörünüzü neden bizimle paylaşmıyorsunuz? Ya da paylaştınız da ben kaçırdıysam affola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxtotkaxx

quote:

quote:

Parlaklık oranı kaç ?

senin resmine oranla baya az azcık bir sızma var,bu ışık sızması görünümünden başka problemler açarmı

Ben resim koymadım ki hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Parlaklık oranı kaç ?

Bence alıntıda problem yok, arkadaş kendi monitörünü karşılaştırmış fotoğraftaki monitörle

Görününümden başka probleme yol açar mı derken? Problemi görünüme açar zaten. O yüzden genel kullanımda rahatsızlık veriyorsa değiştirmek gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

quote:

quote:

quote:

Parlaklık oranı kaç ?

Bence alıntıda problem yok, arkadaş kendi monitörünü karşılaştırmış fotoğraftaki monitörle

Görününümden başka probleme yol açar mı derken? Problemi görünüme açar zaten. O yüzden genel kullanımda rahatsızlık veriyorsa değiştirmek gerekir.

ben değiştirmicem çünkü zaten siyah ekrana 10 saat bakıcak deilim tm sorun ama o kadar önemli değil oyunlarda hiç anlaşılmıyo ben yinede öneririm görüntüleri baya iyi dün bir god of war oynadım manyak

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.