Şimdi Ara

LG IPS236V IPS Monitör [ANA KONU] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
10
Favori
71.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wto

quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

quote:

quote:

4:3 oranı var demişlerdi monitör için ama bulamadım. Acaba varsa nasıl yapabileceğimi bilen biri söyleyebilir mi? Mesajı alıntı yaparsanız makbule geçer.

Yazılımı pc ye yükle ondan sonra alttaki tuşlardan soldan 1.ye bas sonra da hemen sağındaki yuşa bas, o zaman menüyü görmen lazım

yazılımı yükledim ama oralar açılmamış : /

Kardeş akşam ben bir bakayım sana ayrıntılı bir şekilde yazarım, bu arada ne için kullanacaktın?

CS oynuyorum, daha iyi oluyor. O yüzden.

Ya onu ekran kartının ayarlarından yapabilirsin Yazılım yüklemene filan gerek yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

4:3 oranı var demişlerdi monitör için ama bulamadım. Acaba varsa nasıl yapabileceğimi bilen biri söyleyebilir mi? Mesajı alıntı yaparsanız makbule geçer.

Yazılımı pc ye yükle ondan sonra alttaki tuşlardan soldan 1.ye bas sonra da hemen sağındaki yuşa bas, o zaman menüyü görmen lazım

yazılımı yükledim ama oralar açılmamış : /

Kardeş akşam ben bir bakayım sana ayrıntılı bir şekilde yazarım, bu arada ne için kullanacaktın?

CS oynuyorum, daha iyi oluyor. O yüzden.

Ya onu ekran kartının ayarlarından yapabilirsin Yazılım yüklemene filan gerek yok

MSI HD6950 Twin FrozrIII ekran kartım. Biraz baktım ama bulamadım : / Nasıl yapabilirim ?

• Merhaba arkadaşlar.Bu monitörü film ağırlıklı tavsiye edermisiniz? Ayrıca film için tavsiye edeceginiz monitör varmı?teşekkürler...
  • quote:

Patronu daha ikna edemedin mi

Ettim, ettim hatta şimdi sistemleri de yeniliyoruz. Yakındır bizim ofisin de IPS'e geçişi Karar net, bu monitör alınacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Patronu daha ikna edemedin mi

Ettim, ettim hatta şimdi sistemleri de yeniliyoruz. Yakındır bizim ofisin de IPS'e geçişi Karar net, bu monitör alınacak.

Hadi hayırlı olsun, gülegüle kullanın, tam bir f/p ürünü

• Bugün siparişi geçtirdim bakalım bizim satın almacıya bin bir zorlukla. Şimdilik 3 tane istedik, diğerleri de LG E2381VR TN panelli monitörler oldu. İyi bir revizyon yaptık
  • quote:

Bugün siparişi geçtirdim bakalım bizim satın almacıya bin bir zorlukla. Şimdilik 3 tane istedik, diğerleri de LG E2381VR TN panelli monitörler oldu. İyi bir revizyon yaptık

Hayırlı olsun ben memnunum valla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Bugün siparişi geçtirdim bakalım bizim satın almacıya bin bir zorlukla. Şimdilik 3 tane istedik, diğerleri de LG E2381VR TN panelli monitörler oldu. İyi bir revizyon yaptık

Teşekkür ederim, profesyonel kalibrasyon yaptıramazsak başını ağrıtacağım senin
  • quote:

quote:

quote:

Kalibrasyon mu o ne yenir mi? kih kih.

Şaka bi yana iş yerinde kalibrasyon filan hak getire :D

Onu anca evde yaparım sakin sakin :P

• quote:

quote:

Kalibrasyon mu o ne yenir mi? kih kih.

Şaka bi yana iş yerinde kalibrasyon filan hak getire :D

Onu anca evde yaparım sakin sakin :P

O zaman izinden yürüyeceğim ben de

• Ben de bu monitörü alanlar arasına girdim
    İlk önce hem tv hem de monitör olarak bir ürün aramışdım ancak her ikisinide iyi yapacak bir ürün bulamayınca ıps e yöneldim.
    Amacım kesin görüntü ve görüntü açısının geniş olması idi bu ürün her ikisinide çok iyi sağlıyor Renk dolgunluğu tn panel kullananların akılını alacak cinsden
    hackintosh makinamda mac os x ips monitör ile ayrı bir güzel oldu

• Bizim canavarlar da geldi sonunda ofise. Satın almacı kontrol ettikten sonra kavuşacağım umarım.
  • Arkadaşlar, vatandaki LG 23" IPS236V monitor, sonunda -PN olmadığına göre 6 bit mi oluyor??
    Bu konuda bilginiz varmı acaba, teşekkürler...

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/lg-ips236v-23-ips236v-genis-ekran-led-ips-monitor/productdetails.aspx?I_ID=56515
  • Burada gördüğümüz ve tartıştığımız ve hatta LG'den gelen bilgiye göre Türkiye'ye gelen paneller IPS236V-PN'miş Türkiye garantisiyle satılanlar. IPS236V hiç getirmedikleri için modele sadece IPS236V deniyor ama monitörün arkasında IPS236V-PN yazıyor(muş, daha gelemedi masama yavrum.)
  • Piyasada ki en fazla iade edilen IPS panel monitör modeli olmasıyla ünlü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rotten81

Piyasada ki en fazla iade edilen IPS panel monitör modeli olmasıyla ünlü :)

Öte taraftan en çok kullanılan da diyebiliriz. Valla şu an IPS'imden yazıyorum sizlere. Gözlerim resmen inanılmaz algılıyor farkı. Birazcık kasası sallanıyor gibi ama benim masam çok kocaman ve sağlam olduğu için sıkıntı yaratmadı. Küçük PC masalarında epey sallanır ama sanki.
  • Doğrudur :) ekranın ortasına ve kenarlarına doğru çıkan gereksiz parlaklıktan dolayı iade edilir bu monitör hep. Birde oyunlarda geçişlerde renk kaybı görülüyor. Sendeki inşallah sorunsuz bir seridir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapist9

Arkadaşlar, vatandaki LG 23" IPS236V monitor, sonunda -PN olmadığına göre 6 bit mi oluyor??
    Bu konuda bilginiz varmı acaba, teşekkürler...

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/lg-ips236v-23-ips236v-genis-ekran-led-ips-monitor/productdetails.aspx?I_ID=56515

Hayır bütün modelleri 8 bit :)

• quote:

Orijinalden alıntı: rotten81

Doğrudur :) ekranın ortasına ve kenarlarına doğru çıkan gereksiz parlaklıktan dolayı iade edilir bu monitör hep. Birde oyunlarda geçişlerde renk kaybı görülüyor. Sendeki inşallah sorunsuz bir seridir :)

Oyun için kullanacak olsaydım zaten son tercihlerim olurdu IPS'ler, PVA'lar. Şu an canavar gibi bana önümdeki projeyi acaip gösteriyor. Saygı duydum. Ofiste karanlıkta kullanmayacağım için BLB'yi de sorun etmedim. Biraz var elbette alt köşelerde ama gündüz çalışırken hiç rahatsızlık vermedi.
  • Senin gibi bir kullanıcı için güzel monitör. Bazılarımız çok pimpiriklidir bilirsin :):)
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.