Şimdi Ara

LG KANAL KAYBOLMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lg 47la6208 kullanıyoruz bizim bölgede yayın yapan yerel kanal uyduya çıktı onu uyduda çıkarıyorum ilk başa taşıyorum kaanalı buraya kadar herşey güzel ama tvyi kapattıp geri açtıgım zaman kanal yerinden kayboluyor hep böyle oluyor sadece bu kanal degil bu kanalın frekansının içinde bulunan kanallarda kayboluyor yardımlarınızı bekliyorum.

• Aynı sorun bende de var arkadaşlar LG 47LM 860 V - ZB SERİ tv de içerisinde forum dan edindiğim kadarıyla iyi kötü bir kanal ayarı yapıp tv izliyordum malumunuz star tv hd ve kanal d hd ücretli platforma geçmiş bulunmakta. Hal böyle olunca star hd ve kanal d hd ci modülü yok diyordu benimde haberin yok ücretli platforma gectiklerinden tv actim akşam işten geldim baktım yok arada sinyaller değiştiği için sinyal kaydı zannedip star tv hd frekansini internetten buldum manuel ayarlamadan sinyali girip ekledim sinyal buldu güncelle dedim ışte o an o anda tv de ki star hd 4numarali sırada idi 4numara kayboldu gitti bulamıyorum işin kötüsü kanal d hd de öyle olur kanal numarası kaybolur diye bir şey yapamadım forumu aradım taradim bir çözüm göremedim bir çözüm yolu bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up! aynı sorun şuan bende var.
  • Baltalayıcı kullanıcısına yanıt
    tv yi kurarken yeni uydu ekleyin. yani 2. uydu yu oluşturun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaybolan Kanal Sorunu
    geçen ay açıldı
    Lg tv sinyal %0 sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.