yaw herşey iyi hoşta, ben hepimizi bir araya toplamaya çalışıyorum Lg Arena Türkiye sitesinde en azından kendimiz için bulduğumuz her türlü bilgiyi paylaşmaya çalışıyoruz. Amacımız reklam değil bulunabilirliği kolaylaştırmaktır. Tüm arkadaşların desteklerini bekliyorum. Elimizden geldiğince paylaşımlarda bulunuyoruz. Yeni araştırmalarımızı ve gelişmeleri ekliyoruz.
valla ben oraya da üyeyim orayıda takip ediyorum kullanıcı adımda emrah.dincer bana söyleme yani
İlk sayfaya arena ile ilgili siteleri eklemeyi düşünüyorum oraya senin siteyide koyacağım.
bundan önceki 21 sayfayıda okudum fakat wifi ile bağlanırken sorun yaşayan yok galiba. 2 gün oldu km900 alalı, wifi ile internete bağlandıktan 10 15 dk sonra yeni bi sayfa açmak istediğimde wifi işareti ve dünya simgesi çalışmasına rağmen yeni sayfa açılmıyor ancak wifi yi tekrar kapayıp açınca normal bağlanıyor.yani her 10 dk da bir wifi yi tekrar bağlamam gerekiyor.birde internette dolaşırken telefonu yan çevirdiğimde belli bi süre sonra dahili hafıza dolu uyarısı verip explorerı kapatıyor.bu sorunlar güncelleme ile cözülebilirmi yoksa donanımsal bi sorun mudur bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim teşekkürler.javascript:void(AddText(''))
quote:
Orijinalden alıntı: emrah.dincer
quote:
Orijinalden alıntı: asiboldon
Arkadaşlar bu telefonda aynı anda birden fazla Java uygulaması açabilir miyiz?
Aynı anda birden fazla java çalıştırabilirsin. İlk önce açmak istediğin uygulamayı çalıştırıyorsun daha sonra küp menüsüne dönmek için kullandığın ortadaki tuşa basılı tutuyorsun. Taskmaneger tarzı bir yer açılıyor. Ordan Oyunlar ve Uygulamalar yazan yere tıklarsan uygulama menüsüne geri dönüyorsun. Önceki çalıştırdığın javanın yanında pause işareti oluyor. Başka bir uygulamayı çalıştırdıktan sonra tekrar aynı işlemleri yaparak uygulama menüsüne geri döndüğünde açık olan uygulamaların hepsinin yanında pause işareti oluyor. İstediğine tıklayıp kaldığın yerden devam edebiliyorsun.
Cavap için teşekkür ederim. Ancak bu cevap üzerine bir soru daha sormak gerekti... Keşke ne yapmak istediğimi ayrıntılı yazsaysım.
MSN kullanırken bir yandan da Opera Mini (ya da vs. tarayıcılarla) ile internette gezinebilir miyim? Yani ben internette iken bana gelen msn mesajları için uyarı alır mıyım? Zira eğer Pause işareti var ise MSN uygulaması durakatıldığından bu istediğim gerçekleşmez. diye düşünüyorum.
Daha da genellersek ARENA şu yeni çıkan 700-800 Tl lik NETbook lara denk gelir mi? Benim amacım "internette surf ve MSN" Bundan dolayı şöyle ufacık bir cihaz almak istiyorum. Artısı telefon, foto-video makinesi ve kulaklıkla müzik olacak olan Arena'yı almam benim isteklerimi iyi bir şekilde karşılar mı? Hemen belirteyim hem evde hem ofiste masaüstü bilgisayarım mevcut. Ancak ben PC masasına bağımlı kalmak istemiyorum.
quote:
quote:
quote:
Arkadaşlar bu telefonda aynı anda birden fazla Java uygulaması açabilir miyiz?
Aynı anda birden fazla java çalıştırabilirsin. İlk önce açmak istediğin uygulamayı çalıştırıyorsun daha sonra küp menüsüne dönmek için kullandığın ortadaki tuşa basılı tutuyorsun. Taskmaneger tarzı bir yer açılıyor. Ordan Oyunlar ve Uygulamalar yazan yere tıklarsan uygulama menüsüne geri dönüyorsun. Önceki çalıştırdığın javanın yanında pause işareti oluyor. Başka bir uygulamayı çalıştırdıktan sonra tekrar aynı işlemleri yaparak uygulama menüsüne geri döndüğünde açık olan uygulamaların hepsinin yanında pause işareti oluyor. İstediğine tıklayıp kaldığın yerden devam edebiliyorsun.
Cavap için teşekkür ederim. Ancak bu cevap üzerine bir soru daha sormak gerekti... Keşke ne yapmak istediğimi ayrıntılı yazsaysım.
MSN kullanırken bir yandan da Opera Mini (ya da vs. tarayıcılarla) ile internette gezinebilir miyim? Yani ben internette iken bana gelen msn mesajları için uyarı alır mıyım? Zira eğer Pause işareti var ise MSN uygulaması durakatıldığından bu istediğim gerçekleşmez. diye düşünüyorum.
Daha da genellersek ARENA şu yeni çıkan 700-800 Tl lik NETbook lara denk gelir mi? Benim amacım "internette surf ve MSN" Bundan dolayı şöyle ufacık bir cihaz almak istiyorum. Artısı telefon, foto-video makinesi ve kulaklıkla müzik olacak olan Arena'yı almam benim isteklerimi iyi bir şekilde karşılar mı? Hemen belirteyim hem evde hem ofiste masaüstü bilgisayarım mevcut. Ancak ben PC masasına bağımlı kalmak istemiyorum.
Malesef şu anda aynı anda 2 programı birden çalıştıramıyorsunuz. Sadece aralarında geçiş yapabiliyorsunuz biri çalışırken diğeri duraklatılıyor anladığım kadarıyla. Windows mobile olan telefon kullanmadığım için onlarda durum nasıldır bilmiyorum ama muhtemelen onlarda aynı anda birden fazla program çalıştırılabiliyordur diye düşünüyorum çünkü mobile da olsa sonuçta windows
@emrah.dincer teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: efkant
bundan önceki 21 sayfayıda okudum fakat wifi ile bağlanırken sorun yaşayan yok galiba. 2 gün oldu km900 alalı, wifi ile internete bağlandıktan 10 15 dk sonra yeni bi sayfa açmak istediğimde wifi işareti ve dünya simgesi çalışmasına rağmen yeni sayfa açılmıyor ancak wifi yi tekrar kapayıp açınca normal bağlanıyor.yani her 10 dk da bir wifi yi tekrar bağlamam gerekiyor.birde internette dolaşırken telefonu yan çevirdiğimde belli bi süre sonra dahili hafıza dolu uyarısı verip explorerı kapatıyor.bu sorunlar güncelleme ile cözülebilirmi yoksa donanımsal bi sorun mudur bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim teşekkürler.javascript:void(AddText(''))
ben wifi kullanırken bir sorun yaşamadım hiç açıkçası ama öyle 15-20 dk boyuncada hiç kullanmadm wifi ondanda olabilir. Daha uzun süreli wifi kullanan arkadaşlar varsa onlar belki yardımcı olabililer bu konuda sana. Hangi versiyonu kullanıyorsun bilmiyorum ama Turkiye için en kararlı sürüm şu anda G sürümü görünüyor istersen ona yükselt telefonunu eğer G sürümü yüklü değilse. Nerdeyse 1 ay dan fazla olacak telefonu alalı daha hiç dahili hafıza dolu mesajı ile karşılaşmadım.
Wi-Fi de hiç bbir problemle karşılaşmadım. Gayet takır takır çalışıyor. Hatta daha önceden bahsettiğim gibi şirkette 2 arkadaşımda iphone var. Biri 2G ve biri 3G. Wireless modemin olduğu mesafe yaklaşık 100 metre ve arada duvarlar var.
Benim LG wifiyi bulup bağlanıp takır takır çalışırken arkadaşların iphoneleri wireless modemle aynı koridora çıkmadan wireless i bulamıyor bile.
Herneyse lafın kısası wireless da bi problem görmedim sadece tuş kilidi aktif olunca bağlantıyı stand-by konumuna alıyor.
Arkadaşlar iyi geceler.Bilgili arkdaşlara birkaç sorum olacaktı. 1) Kamera ile 4 5 adet fotoğraf çektim.2gün sonra tekrar çekmek istediğimde "Yakalamada Yeterli Sistem Belleği Yok" uyarısını alıyorum.Bu sorunu çözebilecek bir arkadaş varsa çok mutlu olurum yardımcı olursa.
2)Telefon ile bir otelin modemine bağlandım Wi-Fİ ile yani.Bağlandı çok rahat fakan telefonun kendi tarayacısına gitdiğimde bir KUllanıcı Adı ve şifre istiyor.
Bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.Şimdiden teşekürler
emrah.dincer ve n0sferatu arkadaşlar teşekürler ilgilendiğiniz için bugunde denedim hala aynı sorun var..dün geceden beri şarj etmeme rağmen sadece 2 saat sonra şarjı bitti.herhalde telefon arızalı teknosaya gittiğimde 4 gün içinde değişim hakkım olduğunu sölediler ama donanım sorunu olunca değiştiryorlarmış yazılımsal olunca servise gönderiyoruz diye yan çizdiler 900tl yi biz havadan buluyoruz ya. sorunun donanımsalmı yazılımsalmı olduğunu merak ettiğim için sormuştum yardımlarınız için teşekkür ederim.
@tiryakipasa
2. Sorun için kullanıcı adı şifre istemesi hotelin wireless inin paralı olmasından dolayıdır. Bazı hotel ve restoran vs.. gibi yerlerde bu tarz wireless sistemi kullanıyorlar.
Ama ilk sorun için hiç bir fikrim yok maalesef.
Bu Arada Kendi düzenlediğim LG (480*800) duvar kağıtları için
güzel konu olmuş ellerine saglık herkezin yararlanabilecegi bir konu...
bekledigim tek şey arenada thema olayı :) olsa süper olacak
quote:
Orijinalden alıntı: tiryakipasa
Arkadaşlar iyi geceler.Bilgili arkdaşlara birkaç sorum olacaktı. 1) Kamera ile 4 5 adet fotoğraf çektim.2gün sonra tekrar çekmek istediğimde "Yakalamada Yeterli Sistem Belleği Yok" uyarısını alıyorum.Bu sorunu çözebilecek bir arkadaş varsa çok mutlu olurum yardımcı olursa.
2)Telefon ile bir otelin modemine bağlandım Wi-Fİ ile yani.Bağlandı çok rahat fakan telefonun kendi tarayacısına gitdiğimde bir KUllanıcı Adı ve şifre istiyor.
Bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.Şimdiden teşekürler
2.sorunun cevabı siz büyük ihtimal ttnetin kablosuz ağına giriyorsunuz şifre istemiyor diye ttnetin ağına girince direk sizi ttnetin sayfasına yönlendiriyor ve evdeki ttnetinizin kullanıcı adı ve şifresini soruyor yani bunun telefonla alakası yok başka ağlara girin
ustalar lg km 900 arena direk hafıza kartına resim yada video kayıt yapabiliyormu?? yardımcı olursanız sevinirim
hocam ben GC900 bu telefona talibim ancak KM900 ile bunun arasında seçim yapmakta zorlanıyorum. Arenanın metal kasası çizilmeye dayanıklı ekranı, bütünleşik geniş hafızası, 3.5 evrensel kulaklık çıkısı ve fm transformtr gibi çok hoş özellikleri ver buna karşın şarjı 1 gün gidiyormuş. GC900 e gelecek olursak 8 megapxl kamera ve gelişmiş kamera özellikleri, daha uzun konuşma ve bekleme süresi. Bir türlü karar veremiyorum arenayı kısada olsa inceleme şansım oldu ama bu cihazı henüz görmedim. Sizce bir değerlendirme yapacak olsanız neden arena yada neden GC900 ? şimdiden teşekkürler.
Bence GC900'ün şarjı ile Km900'ün şarjı aynı olabilir hatta GC900'de kamerayı çok kullanırsan şarj süresi iyice kısalır. Bende ikisi arasında kararsızdım.Sanırım Km900 arena alacağım. Bu arada nihayet tam anlamıyla KM900'ü bir yerde açık şekilde istediğim gibi inceledim.Dokunmatik ekranı çok iyi gerçekten.Keşek kübik ekrandaki arka plan renkleri değiseymiş.Seçtiğinz arka plan sadece telefon kilitliyken gözüküyor sanırım. Yalnız alet bağlı olduğundan mıdır anlamadım telefonu mesaj yazarken yan çeviriyorum tepki vermiyor.Bir iki kere geç tepki verdi ama sonra tekran geri döndü verisyonu v10hf mi neydi? Acaba G sürümü ile bu sorun var mı hala? Wi-fi yi açmak aynı iphone daki gibi olmuş.Tam bir iphone killer denebilir bu alete.
quote:
Orijinalden alıntı: toprak2000
ustalar lg km 900 arena direk hafıza kartına resim yada video kayıt yapabiliyormu?? yardımcı olursanız sevinirim
hafıza kartı kullanmıyorum ama kayıt yeri olarak hafıza kartı gösterilebiliyor kamerada o yüzden kaydediliyordur kesinlikle.
quote:
Orijinalden alıntı: efkant
emrah.dincer ve n0sferatu arkadaşlar teşekürler ilgilendiğiniz için bugunde denedim hala aynı sorun var..dün geceden beri şarj etmeme rağmen sadece 2 saat sonra şarjı bitti.herhalde telefon arızalı teknosaya gittiğimde 4 gün içinde değişim hakkım olduğunu sölediler ama donanım sorunu olunca değiştiryorlarmış yazılımsal olunca servise gönderiyoruz diye yan çizdiler 900tl yi biz havadan buluyoruz ya. sorunun donanımsalmı yazılımsalmı olduğunu merak ettiğim için sormuştum yardımlarınız için teşekkür ederim.
arenanın şarj problemi var ok. Ne kadar kurcalarsan o kadar çabuk bitiyor şarj ama bütün gün şarjda durduysa eğer 2 saatte de bitmesine imkan yok. Senin telefonun şarjında bir problem olabilir en kötü sarjı değiştirip geri verirler götür bence aldığın yere.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: OT_MARİ
update edemiorum ya lf sport toll programini aciyorum start updatingi seciorum LG akilli telefon güncelleme yaziyor altdada verilerinizi kopyalayin felan yazio silinir felan dio ondan sonra next tusuna basiorum lutfen activesync programini calistirin(telefonunuzu usb kablo ile bilgisayara baglayin) bagli oldu halde böle yazio ileri yapamiorum napmam gerek yardimci olcak biri varmi
B2CAppSetup.exe ile güncelleme yapacaksan yükseltmeyi başlat yazana tıklaman gerekiyor. Smart Update yazana tıklıyorsan eğer ordan KM900 e güncelleme yapamazsın. Yükseltmeyi başlat yazana tıkladığında açılan pencereden, KM900 e çift tıklayıp usb sürücüyü indirip kurman gerekiyor. Sonra seni yönlendiriyordu zaten diye hatırlıyorum.
İnternetten indirdiğin kdz uzantılı bir versiyonu update etmek istiyorsan da yukarda 1. mesajdaki rehberde anlatılanları yapman lazım.
cevap icin tesekürlerde ben zaten yukardaki gibi güncelleme yapmak istiorum ama olmuo smart updatede sorun yasiorum
quote:
quote:
quote:
update edemiorum ya lf sport toll programini aciyorum start updatingi seciorum LG akilli telefon güncelleme yaziyor altdada verilerinizi kopyalayin felan yazio silinir felan dio ondan sonra next tusuna basiorum lutfen activesync programini calistirin(telefonunuzu usb kablo ile bilgisayara baglayin) bagli oldu halde böle yazio ileri yapamiorum napmam gerek yardimci olcak biri varmi
B2CAppSetup.exe ile güncelleme yapacaksan yükseltmeyi başlat yazana tıklaman gerekiyor. Smart Update yazana tıklıyorsan eğer ordan KM900 e güncelleme yapamazsın. Yükseltmeyi başlat yazana tıkladığında açılan pencereden, KM900 e çift tıklayıp usb sürücüyü indirip kurman gerekiyor. Sonra seni yönlendiriyordu zaten diye hatırlıyorum.
İnternetten indirdiğin kdz uzantılı bir versiyonu update etmek istiyorsan da yukarda 1. mesajdaki rehberde anlatılanları yapman lazım.
cevap icin tesekürlerde ben zaten yukardaki gibi güncelleme yapmak istiorum ama olmuo smart updatede sorun yasiorum
Peki tam olarak yukardaki adımlardan hangisinde takılıyorsun? Çünkü yukardaki yötemle defalarca yazılım güncelledim. Eksik bir şeyler yapıyor olmalısın mutlaka.