Şimdi Ara

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
122.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrah.dincer

quote:

Orijinalden alıntı: toprak2000

ustalar lg km 900 arena direk hafıza kartına resim yada video kayıt yapabiliyormu?? yardımcı olursanız sevinirim

hafıza kartı kullanmıyorum ama kayıt yeri olarak hafıza kartı gösterilebiliyor kamerada o yüzden kaydediliyordur kesinlikle.

bilgi icin tesekür ederim
  • quote:

quote:

quote:

ustalar lg km 900 arena direk hafıza kartına resim yada video kayıt yapabiliyormu?? yardımcı olursanız sevinirim

hafıza kartı kullanmıyorum ama kayıt yeri olarak hafıza kartı gösterilebiliyor kamerada o yüzden kaydediliyordur kesinlikle.

Evet hafıza kartına yapabiliyor ben hafıza kartına yaptırıyorum Yalnız telefonu TR g sini yükliyemedim yükleme esnasında hata veriyor hala hongkong g sinde ve telefon oldukca yavaş geliyor bana mesela

1-Radyo dinlerken sesi açıp kapamak istediğimde takılma oluyor ve ses ya birden açılıyor veya birden kapanıyor daha sonra normale dönüyor
    2-Mesaj bölümünde oldukca yavaş bir telefon hele ekranı yana çevirirsem 5 sn anca dönüyor ve herkesin başına bela olan T9 sorunu bende de var eskiden yoktu birden otomatik oldu dili ingilizce yapmama rağmen

H versiyonunu yüklemeye çalıscam belki benim indirdiğim g de sorun vardır şuan pc de 3 tane farklı boyutta g versiyonu var biri honkong g si diğerleri ne oldugunu bilmiyorum

Ancak telefon cidden harika eğer bu telefonu android işletim sistemi yüklerseler piyasada en iyi telefon olur veya sorunsuz bir versiyon yapsalar güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oranj001 -- 13 Ekim 2009; 12:16:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oranj

quote:

quote:

quote:

Evet hafıza kartına yapabiliyor ben hafıza kartına yaptırıyorum Yalnız telefonu TR g sini yükliyemedim yükleme esnasında hata veriyor hala hongkong g sinde ve telefon oldukca yavaş geliyor bana mesela

1-Radyo dinlerken sesi açıp kapamak istediğimde takılma oluyor ve ses ya birden açılıyor veya birden kapanıyor daha sonra normale dönüyor
    2-Mesaj bölümünde oldukca yavaş bir telefon hele ekranı yana çevirirsem 5 sn anca dönüyor ve herkesin başına bela olan T9 sorunu bende de var eskiden yoktu birden otomatik oldu dili ingilizce yapmama rağmen

H versiyonunu yüklemeye çalıscam belki benim indirdiğim g de sorun vardır şuan pc de 3 tane farklı boyutta g versiyonu var biri honkong g si diğerleri ne oldugunu bilmiyorum

Ancak telefon cidden harika eğer bu telefonu android işletim sistemi yüklerseler piyasada en iyi telefon olur veya sorunsuz bir versiyon yapsalar güzel olur

Bende tekrar G ye geri döndüm. En iyi o görünüyor şu anda Türkiye için. Aşağıdan N0sferatunun verdiği linkten indirmiştim.

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/KM900/ATURSV/V10g_00/V10G_00.kdz

Bazen hata verebiliyor update sırasında anlamadığım şekilde. O yüzden dosya bozuk diye düşünme tekrar dene. Yukardan indirdiğimi sürümü bende ilk yüklemeye çalışırken hata vermişti bozuk diye silmiştim. Sonra tekrar indirip kurdum dün akşam sorun yok şu anda. Ama belki dediğin gibi indirme esnasında bir sorun olduysa dosyada o yüzden hata vermiş de olabilir. Ben herhangi bir indirme yöneticisi kullanmıyorum flashget vb. Direk firefoxun kendi indirme yöneticisinden indiriyorum.

• Bu arada benim en çok çalıştırmak istediğim uygulama ibb trafik. Acaba kurup çalıştıranınız var mı bu uygulamayı? Bende açılırken %85 de kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0sferatu

Bu arada benim en çok çalıştırmak istediğim uygulama ibb trafik. Acaba kurup çalıştıranınız var mı bu uygulamayı? Bende açılırken %85 de kalıyor.

Ben kurmadım ancak %85 de kalıyorsa biraz bekleyin 5-10 dk. öyle açılır bir oyun var mesela bende 5 dk. anca açıyor %60 da takılı kalıyor takıldımı diyorum kapatıyorum uygulamayı bişey yok ama 5 dk. filan bekleyince açıyorKendi web tarayıcısı çok güzel yani iphone ile yarısır nerdeyse ekranı keske biraz daha büyük olsaydı 3,2 inç filan ama iphone den sonra en iiyi int. gezincek cihaz bence bu iki parmak multıtouch olayı çok güzel hiç takılma olmadı onda sayfayı hemen büyültüp küçültüyor telefonun yazılımı daha oturmadı yeni çıktı cihaz bence bu sene sonuna kadar bu telefon çok güzel olucak

• Selam kardeş bende kc 910 var yalnız offline gps konusunda sorunum var bahsettiğin şekilde bütün işlemleri yapıyorum telefondan programı açıp stored maps kısmını hedef gösteriyorum ancak haritaları görüntüleyemiyorum biraz daha detaylı anlatabilirmisin birde denizli map dosyasını upload edebilirsen sevinirim
  • KM900 de thema olayı ne zaman ve nasıl olur acaba bunun hakkında bişeler bilen varmı? arka plan rengi vesayre gibi özellikler farklı ekran koruyucuları..

ve hareketli ekran koruyucular bu tür özellik varmı bu telefonda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eskisehirli26

KM900 de thema olayı ne zaman ve nasıl olur acaba bunun hakkında bişeler bilen varmı? arka plan rengi vesayre gibi özellikler farklı ekran koruyucuları..

ve hareketli ekran koruyucular bu tür özellik varmı bu telefonda?

Valla aşağıdaki konuyu takip etmek lazım ingilizcesi iyi olanlar ordan bize bilgi verirse iyi olur.

S-Class ı tamamen kırdıkları zaman sanrım thema da dahil birçok şey yapılabilecek. Ama şu an beklemekten başka bişey gelmiyor elden.

http://www.mylgarena.com/index.php?topic=973.0

• Müzik dinlerken telefon %100 yavaşlıyor aynı zamanda kulaklık takılıysa %25 daha yavaşlıyor yani kulaklıkla müzik dinlerseniz telefon %125 yavaşlıyor bu yavaşlığı nasl ölçtün derseniz kulaklık takılı müzik dinlerken mesaj bölümüne girdim ve ekranı yan çevirdim bazen hiç dönmedi bazende 15 sn de filan döndü neyse müziği kapattım 7 sn ye gibi bir süreye indi kulaklıgıda çıkarında 4 sn de ekranı çevirince yatay konuma girdi ancak harici hafıza kartı yavaşlıgı hiç etkilemiyor isterseniz ull doldurun 4 gb takılı bende hiç bir yavaşlığa etkisi yok iphone kadar hızlı olmasını beklemiyorum ama cihaz %50 hızlansa süper olur
  • Arkadaşlar iyi geceler.Bilgili arkdaşlara birkaç sorum olacaktı.
    1) Kamera ile 4 5 adet fotoğraf çektim.2gün sonra tekrar çekmek istediğimde "Yakalamada Yeterli Sistem Belleği Yok" uyarısını alıyorum.Bu sorunu çözebilecek bir arkadaş varsa çok mutlu olurum yardımcı olursa.

2)Telefon ile bir otelin modemine bağlandım Wi-Fİ ile yani.Bağlandı çok rahat fakan telefonun kendi tarayacısına gitdiğimde bir KUllanıcı Adı ve şifre istiyor.

Bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.Şimdiden teşekürler
    ALINTIDIR :)

1 ci sorunun cvbı telefonu kapatıp aç tekrar olmassa tarayıcıya gir ön belleği sil de tekrar aç kapat sorun düzelcektir. Saçma bişey yakalamada ön bellek yok hatası bendede çıkıyo dediğim gibi yaparsan düzeliyo.
    2 ci sorunun cvbını arkadaşlar vermiş zaten.
    Bu arada ben mesejlarınızı alıntı yapamıyorum veya cvp yazamıyorum sadece hızlı cevaptan yazabiliyorm. giriş yapın yetki fln diyo. zaten giriş yapmış durumdayım

• quote:

Müzik dinlerken telefon %100 yavaşlıyor aynı zamanda kulaklık takılıysa %25 daha yavaşlıyor yani kulaklıkla müzik dinlerseniz telefon %125 yavaşlıyor bu yavaşlığı nasl ölçtün derseniz kulaklık takılı müzik dinlerken mesaj bölümüne girdim ve ekranı yan çevirdim bazen hiç dönmedi bazende 15 sn de filan döndü neyse müziği kapattım 7 sn ye gibi bir süreye indi kulaklıgıda çıkarında 4 sn de ekranı çevirince yatay konuma girdi ancak harici hafıza kartı yavaşlıgı hiç etkilemiyor isterseniz ull doldurun 4 gb takılı bende hiç bir yavaşlığa etkisi yok iphone kadar hızlı olmasını beklemiyorum ama cihaz %50 hızlansa süper olur

Kulaklık yanımda olmadığı için şu an deneyemiyorum dediğin şeyleri ama muhtemelen yavaşlıyordur telefon.
    Akşam deneyeceğim eve gidince.

Bu arada ben PACIFIC EDITION V10G_00 diye bir G sürümü daha buldum. Taiwanın sanırım buda linkte ATWNSV yazıyor çünkü. Buda tamamen Türkçe ve El yazısı desteği var. FM Transmitter da araçların içinde görünüyor Honk Kong sürümünde eksikti sanırım. Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum ama test etmedim gene. Hız olarak aynı gibi görünüyor Türkiyenin G sürümüyle şimdilik. Bakalım biraz daha kullanalım o zaman daha iyi anlarız. Link aşağıda.

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/KM900/ATWNSV/V10g_00/V10G_00.kdz

Bu arada telefonunuzun JAVA Benchmarkını ölçmek için bir uygulama var. İşletim sistemi java olduğu için telefonun hızınıda ölçmüş oluyorsunuz bir nevi linki aşağıda herkes kullandığı versiyonların Java Benchmarklarını yayınlarsa ilk sayfaya ekleyeceğim onlarıda.

Benim şu anda kullandığım G sürümünün test skoru 1020 çıktı.
    2D oyunlarda 7.5 FPS
    3D oyunlarda 7.9 FPS

http://www.4shared.com/file/54938847/bc55aaea/FutureMark_SPMarkJava_06.html

• quote:

quote:

Müzik dinlerken telefon %100 yavaşlıyor aynı zamanda kulaklık takılıysa %25 daha yavaşlıyor yani kulaklıkla müzik dinlerseniz telefon %125 yavaşlıyor bu yavaşlığı nasl ölçtün derseniz kulaklık takılı müzik dinlerken mesaj bölümüne girdim ve ekranı yan çevirdim bazen hiç dönmedi bazende 15 sn de filan döndü neyse müziği kapattım 7 sn ye gibi bir süreye indi kulaklıgıda çıkarında 4 sn de ekranı çevirince yatay konuma girdi ancak harici hafıza kartı yavaşlıgı hiç etkilemiyor isterseniz ull doldurun 4 gb takılı bende hiç bir yavaşlığa etkisi yok iphone kadar hızlı olmasını beklemiyorum ama cihaz %50 hızlansa süper olur

Kulaklık yanımda olmadığı için şu an deneyemiyorum dediğin şeyleri ama muhtemelen yavaşlıyordur telefon.

Bu arada ben PACIFIC EDITION V10G_00 diye bir G sürümü daha buldum. Taiwanın sanırım buda linkte ATWNSV yazıyor çünkü. Buda tamamen Türkçe ve El yazısı desteği var. FM Transmitter da araçların içinde görünüyor Honk Kong sürümünde eksikti sanırım. Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum ama test etmedim gene. Hız olarak aynı gibi görünüyor Türkiyenin G sürümüyle şimdilik. Bakalım biraz daha kullanalım o zaman daha iyi anlarız. Link aşağıda.

Bu arada telefonunuzun JAVA Benchmarkını ölçmek için bir uygulama var. İşletim sistemi java olduğu için telefonun hızınıda ölçmüş oluyorsunuz bir nevi linki aşağıda herkes kullandığı versiyonların Java Benchmarklarını yayınlarsa ilk sayfaya ekleyeceğim onlarıda.

2D oyunlarda 7.5 FPS
    3D oyunlarda 7.9 FPS

Bu yeni G versiyonuyla telefon baya bi hızlandı. Türkiye G vardı bende daha önce. Yalnız başlıkların yazı fontları küçüldü.

Ekleme: FM transmitter müzik çalarda görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 16 Ekim 2009; 9:38:06 >

• arkadaşlar gps için we travel programını yükledim. Ancak bu haritayı nerden oluşturacağımı bulamadım. We travel sitesinde Turkey diye bir link var indirdiğimde çok küçük bir png dosyaı iniyor. Nedir bu png dosyası birisi açıklasın lütfen çok rica ediyorum.
  • @emrah.dincer

Bu yeni G versiyonu nasıl?

T9 kapatılabiliyor mu? Playlist oluşturulabiliyor mu ? Hız olarak türkçe G sürümüne göre iyi mi? Tarayıcı performansı nasıl? Bug var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ermeydan

quote:

quote:

2D oyunlarda 7.5 FPS
    3D oyunlarda 7.9 FPS

Bu yeni G versiyonuyla telefon baya bi hızlandı. Türkiye G vardı bende daha önce. Yalnız başlıkların yazı fontları küçüldü.

Ekleme: FM transmitter müzik çalarda görünmüyor.

Ekran ayarlarında yazı tipini büyük yaparsan sanırım başlıklar büyük olacaktır gene.

FM Transmitter Araçların içinde var. Ordan açınca menüsünde müzik çalara git diye bir seçenek var ordan müzik çalara geçiyorsun sanırım. FM transmitter mevcut yani bu sürümde ama düzgün çalışıp çalışmadığını denemedim şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah.dincer -- 16 Ekim 2009; 11:40:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: n0sferatu

@emrah.dincer

Bu yeni G versiyonu nasıl?

T9 kapatılabiliyor mu? Playlist oluşturulabiliyor mu ? Hız olarak türkçe G sürümüne göre iyi mi? Tarayıcı performansı nasıl? Bug var mı?

@n0sferatu

T9 sorunu aynen devam ediyor o yüzden sana uygun değil gene Ama ben el yazısına alıştım artık hem zevkli mesaj yazmak hemde hızlı yazıyorum artık Hız olarak çok bir fark görmedim ama dün oranj arkadaşın bahsettiği müzik dinlerken telefonun yavaşlaması ile ilgili olayı denedim bahsettiği kadar çok büyük bir yavaşlama olmadı bu sürümde. Mesaj yazarken falan telefonu yan çevirdiğimde normalden sadece 1-2 sn daha geç döndü o kadar. Müzik çalarda parça listesi oluşturulabiliyor karıştır özelliğide var.

Yukarda mesajda linkini verdiğim bir program var SPMarkJava diye biliyorsundur belki. O mesajda bu G sürümünün Benchmark puanı var 1020 idi sanırım Sen kendi kullandığın sürümün skorunu ölçerek karşılaştırabilirsin hız olarak.

Tarayıcı yeterli görünüyor hız olarak zoom yaparken falan iyi tepki veriyor.

Bir tane bug ile karşılaştım T9 u saymazsak oda Telefonun tarih saat ayarlarında saat dilimi olarak Londra görünüyor onu Ankara yapmak için girdiğimde diğer ülkeleri listele diyorum telefon reset atıyor.

GPS çalışıyor ama sanki diğer versiyonlarda daha iyi çalışıyordu. Dışarda iken önceden 6-7 tane bulurken uydu şimdi 3-4 tane falan buluyor. Evde kapalı ortamda zaten hiçbir zaman bulamadım ben. A-GPS ile operatör yardımıyla yaklaşık konumumu buluyor google mapste de herhalde ama oda 1100 metre hata payıyla

Kısaca böyle izlenimlerim.

Not:Kullandıkça bir kaç tane daha can sıkıcı bug ortaya çıktı.

1-Widget taki alarm çalışmıyor. Sabah işe geç kalıyordum
    2-Arama gelidiğinde bazen cevap veremiyorsunuz ekran siyah olarak kalıyor ve arayan kişi kapatana kadar geri gelmiyor ekran.
    3-Tarayıcı ile internette dolaşırken reset attı telefon bir kere.

Sırf el yazısı için kullanıyorum bu versiyonu ama yukarıdaki hatalar canımı sıktı. Başk bir sürüme geçicem gene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah.dincer -- 20 Ekim 2009; 13:24:47 >

• Bir bug da benden türkçe klavyede türkçe karakterlerin hepsi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ermeydan

Bir bug da benden türkçe klavyede türkçe karakterlerin hepsi yok.

Ç,Ö ve Ş den bahsediyorsan onlar normalde de yoktu diye hatırlıyorum.

Ç için C ye , Ö için O ya ve Ş için S ye basılı tutman gerekiyor QWERTY klavyede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah.dincer -- 16 Ekim 2009; 20:31:31 >
  • [size=4]arkadaşlar gps için we travel programını yükledim. Ancak bu haritayı nerden oluşturacağımı bulamadım. We travel sitesinde Turkey diye bir link var indirdiğimde çok küçük bir png dosyaı iniyor. Nedir bu png dosyası birisi açıklasın lütfen çok rica ediyorum.
  • Arkadaslar hic bir siteden video izleyemiyorum hangi program gerekli?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.