Şimdi Ara

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
122.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bende bu telefondan var ama babama verdim. Babamın kartında 2 hat yüklü hat1, hat2 diye. Sorun şu ki hatlar arasında geçişi yapamıyorum bi türlü. Ne kadar kurcaladıysamda beceremedim. Eğer bilenler varsa bi cevap yazabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Edit: Biraz daha kurcalamayla buldum. Ana ekrana yeni simgeler ekleyeyim dedim. Ordan çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaremdeCurcuna -- 10 Ekim 2011; 19:37:29 >
  • Emrah.dincer Yabancı bi siteden batarya felan aldım demişsin yurt dışından mı geliyor bu malzemeler sipariş verdiğimizde kargo ücreti ne tutuyor peki yurtdışından geliyorsa bilgilendirirmisin beni .?

tolga_ylmz@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_ylmz -- 11 Ekim 2011; 12:10:36 >
  • ben km 900 arena tlfunumu update yaptım yaptıktan sonra telfonumda tık yok açılmıyor şarj olmuyor tlfon gitti varmı bana yardımcı olabilecek bi arkadaş acaba....?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw83

ben km 900 arena tlfunumu update yaptım yaptıktan sonra telfonumda tık yok açılmıyor şarj olmuyor tlfon gitti varmı bana yardımcı olabilecek bi arkadaş acaba....?

öm
  • Arkadaşlar yurtdışından Km900 geldi ucuza firmware yapmadım türkçe dil desteği vardı ama kim bana mesaj yollarsa uollasın i ş ç ü ö gibi noktalı virgüllü harfler hiç gözükmüyor okurken yoruluyorum bi çözümü varmı mesaj dilini ne yaptıysam olmadı.
    Birde 1 kere wifiyle bağlandım ondan sona nereye gitsem farklı modemlerde denesem wifi bağlantısı kuramadım hep bağlantı başarısız dedi lütfen tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum kafayı yicem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan1

Arkadaşlar yurtdışından Km900 geldi ucuza firmware yapmadım türkçe dil desteği vardı ama kim bana mesaj yollarsa uollasın i ş ç ü ö gibi noktalı virgüllü harfler hiç gözükmüyor okurken yoruluyorum bi çözümü varmı mesaj dilini ne yaptıysam olmadı.
    Birde 1 kere wifiyle bağlandım ondan sona nereye gitsem farklı modemlerde denesem wifi bağlantısı kuramadım hep bağlantı başarısız dedi lütfen tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum kafayı yicem..

işletim sisteminin türkiye versiyonunu indir kur düzelir derim. Ama tabi bu işlemi ehil ellerin yapması uygun düşer. illa da kendin yapmak istersen işletim sistemi kurulumu ile ilgili bolca döküman okuman gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darktooth

quote:

Orijinalden alıntı: sekobal

Ya sıksık olmasada 5-6 kere versiyon değişmiştim bu sitede anlatıldığı gibi aynen ama bu sefer P versiyonunu yükleyemiyorum acaba omu sorunlu diye j yi denedim en son kullandım H yüklüyim belki sorun dierlerindedir diye ama hep aynı hatayla karşılaşıyorum acaba nerede yanlış yapıyorum anlamadm hata uyarısı şudur

"Updating is not possible any longer due to a fatal error while the LG mobile phone software update"

herseferinde bu uyarıyla karşılaşıyorum analysis kısmını tarıyo indir kısmına gleince hemen bu hatayı veriyor :S

güncelleme esnasında ciddi bi hata oluşmuş.. ve bu nedenle tekrar güncelleme yapmak mümkün değil.. diyo

bu tip durumlarda GSMULTI programını öneririm.. benim çok işime yaradı .. indirmek için http://www.m*egaupload.com/?d=BYJOMCU2
    içinde yüklüyebiliceğiniz firmware ve inigilizce anlatımı mevcut

Dostum GSMULTI Programini indirdm fakat nasil kullanacgm konusunda bir bilgm yok yardmci olurmnsz elimde v10X ve v10G sürümleri mevcut telimin sürümü ise v10v updating is not fatal hatasi aliyorum acil yardmci olurmusnz

• s.a
    LG km 900 var telefon gelince ekran kararıyordu ve donuyordu.Tamirciye verdim bi şeyler yaptı şansa çalıştı. şimdide dokunmatiğin en alt bölümü çalışmıyor.Ekranı arızalanmıştır diye yenisini taktırdım,yine aynı bir şey değişmiyor.Ekranın her bölümü çalışıyor fakat telefon açıp kapama düğmelerinin bir üstündeki sıra çalışmıyor..Neden olmuştur ? yardımcı olan olursa sevinirim...
  • çok rezil bi telefon benimde ekranda bazı bölümler çalışmıyor en iyisi çöpe atmak
  • ablamda var bu telefon. işkence gibi kullanmak. program ver. km900at_v10j bu versiyondan sonra update geldimi? geldiyse yukleme işlemi nasil yapilir bilgi verirmisiniz? ekranin bazi kisimlarinda donmus kalmis menu goruntuleri var. mesela sol altta sonuk dijital saat filan var. 1defa servise gitti bu. 800 lira da para vermislerdi yanilmiyorsam.
  • http://www.googleandroid.gen.tr/Forum-lg

Arkadaşlar bu linkten takip edelim Km900 için belki diğer LG nin android uygulamaların room larını uyarlama yapabilirler.... bu sitede bu konuda güzel paylaşımlar var... sizde uğrar bir kaç kelime yazarsanız belkiki dikkat çekebiliriz.... Bu telefona Android süper gider vallahi......
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadzer07

http://www.googleandroid.gen.tr/Forum-lg

Arkadaşlar bu linkten takip edelim Km900 için belki diğer LG nin android uygulamaların room larını uyarlama yapabilirler.... bu sitede bu konuda güzel paylaşımlar var... sizde uğrar bir kaç kelime yazarsanız belkiki dikkat çekebiliriz.... Bu telefona Android süper gider vallahi......

Dostum sanırım takip ediyorsunuz. Bu telefona firmware update filan geldimi? Ablamda var. Ama çok kötü. Ekranda donmuş görüntüler var. Tepkileri süresi çok kötü. Kullanıyor olsam yere çarparim

• arkadaşlar linkler ölü gibi canlandırabilecek varmı ?
  • Bu tel yerine gidin 3310 kullanin ben kaldirdim kutusunda duruyor biraz daha kullansaydim kesin ruh hastasi olurdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dosyalar olu :(
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.