Şimdi Ara

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
122.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cristal arkadaşımda var oda güzel telefon bana göre km 900 den tek farkı kamerası ve tuş takımı ben bi fark göremedim kamera senin için önemliyse gd900 derim yoksa km900
  • o telefon televizyon kumandası gibi bi yere sığdıramazsın ondanda vardı çok kaba bi cihaz ayrıca ekranı dar ben km900 veya gd 900 derim hepsiini denemiş biri olarak
  • GD 900 forumda baya sorunu çıkan insanlar vardı .
  • slm arkadaslar ben bır renoir kullanıcısıyım ıkı gun once versıyonu yukseltırken yanlıs bı ıslem sonucu telefonumu cokerttm ban yardımcı olabılıcek arkadaslar varmı acaba renoir topigine kımse ugramıyor orayada yazdım ama ne gelen var nede gıden
  • bu başlık çok eskimiş millet birbirine model tavsiyelerinde falan bulunuyor konu dışına çıkılmış hala daha arena ile ilgilenen arkadaşlar varsa en son versiyon in iyi versiyon nedir ne değildir anlatabilirse sevinirim birde ilk mesajlardaki rehberler tam olarak işe yarıyormu? mesela ben msdos ekranı şeklinde çalışan programla bir türlü istediğimi yapamadım sadece versiyon güncellemesini anlatan yeni bir başlık falan açılabilirmi?
  • İyi günler

ben opera mini ve bolta giremiyorum bir ara ikisinede girebiliyordum fakat suan ikisindede loading yazısından gerisi gelmiyo java ayarlarım doğru sebebi ne olabilir ?
  • KARDEŞ SEN O SORUNU ÇÖZDÜN MÜ AYNI SORUN BENDE DE OLDDU
  • GÜNCELLEME SONRASI ŞU HATAYI ALDIM ÇÖZÜM BULAN VARMIALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN ((Updating is not pssible any longer due to a fatal error white the LG mobile Phone Software Uptime))
  • Sayfayı kapatın bari boş boş durmasın boyle
  • bu telefon zaten demode oldu
    arkadaşlara iki önerim var
    ya telefonu satın başka bir telefon alın
    yada telefonu sadece alo demek için kullanın ve kendinize içinde dijital birşeyler olmayan bir hobi bulun
  • Bu Sitede LG Arena KM900 Firmware Yükleme Anlatımı Var.Kolay ve Kesin Çözüm Çeviri Yapan Arkadaşa Tşkkrler

http://forum.donanimhaber.com/m_44697719/tm.htm

İsteyene LG Arena KM900 için; İphone Görünümlü Firmware Verebilirm Hızlı ve Muhteşem Görünüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi may62 -- 16 Nisan 2011; 14:51:04 >

• arkadaşlar bana v10g crak lı değişik bi firmware lazım htc görünümlü olabilir yada daha faklı orjinalinden çok sıkıldım yalnız v10j olmasın çok sorun yaşatıyyo
  • j den sonra yeni fw çıktımı arkadaşlar? veya en iyi fw hangisi onu sorayım
  • j den sonra çıkan versiyon hangisi ve nerde buluruz
  • LG Km900 Telefonum kulaklık ayarında, telefonumun sağ üst köşesinde kulaklık işareti var gitmiyor. Fabrika ayarlarına vs. geri dön yaptım ama düzelmedi. Kulaklık takınca tüm fonksiyonlar çalışıyor ama kulaklık çıkarınca telefondan ses gelmiyor. Ses ayarları vs. düzgün durumda. Yardım lütfen.
  • Arkadaşlar bana v10g versiyonunu upload edebilecek birisi var mı acaba ?
    edebilecek varsa yazsın hotfileden yada fileserveden premium veriyim şifre onda kalsın sonrada :D
  • bu telefon kesinlikle sorunlu telefon kafasına göre kitleniyor kapanıp açılıyor her konuşmadan sonra garanti kilitleniyor garantiye yollayıp iade isteyecem bakalım ne olacak sonucu yazarım buraya
  • Arkadaşlar benim telefonda bir sorunmu var acaba.... wifi ye bağlı görünüyor ama internete girişte çok zorlanıyor... bir sayfayı en az beş dakikada yüklüyor... ayrıca ikinci sayfa açıldığında bellek yetersiz diyor.... anlamadım gitti wifiyi rahat kullanmak için ne yapmak lazım... telefonu sanki birşey frenliyor gibi çok kasıyor... buda beni sinir ediyor... Şu android sürümünden habri olan varmı... lütfen yardım...
  • Arkadaşlar km900 telefonumda Türkiye v10g versiyonu yüklüydü versiyon yükleme yaptım v10x oldu t-mobile falan yazıyor pek sevmedim. ve dolayısıyla versiyon geri yüklemesi yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? lgmobile update programı en son versiyon yüklü olduğunu söylüyor bişey anlamadım bu işten?
  • Türkiye v10j versiyonunu yüklemek istiyorum aslında...
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.