Şimdi Ara

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
122.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefonda divx video izlemek için verilen cd deki converter ile çevirip atmak yeterli mi ben farklı bir video converter programı ile divx olarak çevirip attım bir vidoyu fakat desteklemiyor dedi divx vod kaydını yapıp yapmamakla ilgili birşey olabilir mi ?
  • Şu telefonu da birisi tavsiye etsin artık, midem bulandı telefonlara bakmaktan.. :(
  • hocam bu yükleme linklerinin yarısı çalışmıyor. lütfen yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: msg111

Şu telefonu da birisi tavsiye etsin artık, midem bulandı telefonlara bakmaktan.. :(

:D Etmiyorum abi benim başım yandı sizinki yanmasın..

cd deki converter ile çevirip direk atarsanız sorun olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.E.K. -- 10 Ocak 2011; 0:08:54 >
  • quote:

Şu telefonu da birisi tavsiye etsin artık, midem bulandı telefonlara bakmaktan.. :(

bend tavsiye ediyorum ama
    1-oyun yüklemiceksen
    2-sürekli kullanmıcaksan
    3-donma vs olaylarda kırmıcaksan
    4-gps kullanmıcaksan
    5-wi-fi de işkence çekiceksen

al
  • yav ben bu telefonu yeni aldım da kullanmayı bile bilmiyorum daha :S fakat kasıyor sizce neden olabilir?
  • http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/KM900/ATURSV/V10F_00/V10F_00.kdz linki çalışmıyor alternatif ve 2010 sürüm firmware bilgilerinize

2010-01-04

Turkey KM900 ATUR V10J_00_3

http://www.freeweb.hu/lgfw/index.html

• LG KM900 ARENA alıcam arkadaşlar. Forumu okudum bir kaç sorundan bahsettiler acaba ürünü kullananlar önerebilir mi? Şimdiden teşekkürler.
  • Selamlar bazı vatandaşlar Samsung Omnia 2 için android işletim sistemi yapmış youtube da videosunu izledim LG KM900 ARENA için hayal oldu android.
  • Kesinlikle tavsiye etmiyorum!!!!
  • quote:

8. Tekrar C: \ AAFLASH \ KP500-utils-FR.exe dosyasını çalıştırın.

9. Açılan menüden bu kez H tuşuna basın.

10. Inf_WebDnld.dll dosyasının nerde olduğunu soracak program. C:\AAFLASH\Inf_WebDnld.dll yazıp entere basın.

11. Bu sefer wdb uzantılı dosyanın yerini soracak. Bu dosya cab uzantılı dosyanın içinden çıkan dosya ve biz onu C:\AAFLASH\V10J\ içine çıkartmıştık. O yüzden C:\AAFLASH\V10J\V10J.wdb yazıp entere basıyoruz.

12. Sonra sonunda uzantı olmadan V10J_00 yazıp entere basıyoruz.

bunları yapmama ragmen işlem gerçekleşmedi. hata verip yine başa aldı..
    Bi türlü wbd dosyasını cıkaramadım!!! bilenden acil yardım
  • bir arkadastan (dokunmatik ekranından sorunlu) alacagım.yeni bir dokunmatik ekran nerden bulabilirim.fiyat nedir.
  • ingilizce bilen bir arkadaş bu sayfayı inceleyip bir yorum yapabilirmi acaba

http://code.google.com/p/arenoid/
  • arkadaslar 2.el km900 aldım.telefonda asırı kilitlenme oluyor.birkac islem yapıyorsunuz tık telefon kılıtlenıyor.sımdı telefona format atsam duzelirmi?eger cevap evet ise bu model format nasıl atılıyor?firmewire
    km900ATV10g olarak gozukuyor güncelleme yapsam degisen birseyler olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

quote:

1-oyun yüklemiceksen
    2-sürekli kullanmıcaksan
    4-gps kullanmıcaksan

al

Bende LG KM900 almak istiyorum 2. el buldum ama bu yorumlar kokutuyor beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxie Divine

quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

quote:

1-oyun yüklemiceksen
    2-sürekli kullanmıcaksan
    4-gps kullanmıcaksan

al

Bende LG KM900 almak istiyorum 2. el buldum ama bu yorumlar kokutuyor beni

sakın ama sakın alma

• quote:

Orijinalden alıntı: omeryasarol

arkadaşlar merhaba. geçen hafta ikinci el bir KM900 aldım. geleneksel donma sorunlarını falan bende yaşıyorum zaman zaman.

güncelleme yapmak istedim hepsini yaptım ilk mesajdakilerin ama bir hatayla karşılaşıyorum kurmuyor bir türlü.

telefon yurtdışı t-mobile cihazı

model no : KM900AT
    Versiyon : KM900AT_V10g

yazıyor. nasıl bir versiyon yüklememi önerirsiniz? Windows 7 hack yazan bir versiyon indirdim onu kurmaya çalıştım ama olmadı.

acaba bir uyumsuzluk mu var versiyonla, o yüzden kurmamış olabilir mi ?

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

aynı firmwire bendede var ve bende aynı sorunu yasadım sorunun kaynagı ne olabilir acaba.
  • Şöyle bir video buldum işinize yarar belki

Windows 7 Firmware on LG KM900 Arena Tutorial
  • Lg Km900 Arena İçin Sayfaya koymuş olduğunuz bölgesel navigasyonu virüsten dolayı yükleyememekteyiz yardımcı olursanız sevinirim hocam!
  • bunu yapmak için hangi programı alıcaz !
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.