Şimdi Ara

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
122.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonu hala alan varmı Allah aşkına, daha çıktıktan bir hafta sonra piliydi yazılımıydı dandik olduğunu tüm dünya kabul etti, iphone un falan yanına yanaşamaz, ben bu çıktığında çok düşündüm karşılaştırdım ve samsung jet aldım, bu aletteki hatalar jette yok, jet bunu 2 kere döver, hele son yazılımla gayet iyi oldu jet, iphone kadar hassas değil ama sorunsuz çalışan pili 4 gün çok kurcalamazsanız giden herşeyide sorunsuz yapan bir alet, bence hiç uğraşmayın hemen elden çıkarın, gidip bir android telefon alın rahat edin.
  • telefondan fazla bişi beklemeyenler için süper ötesi bir tel benim kardeşim kullanıyor müzik dinliyor bide görüşme yapıyor o kadar başka bişi yok
  • selamlar
    1.ekran titremesine format attiktan sonra yeni surum yukleyerek cozum bulan var mi ?
    2. eger ekrani titremeyen biri varsa hangi surumu kullandigini burda paylasirmi?
    3. o paylastiktan sonrada ayni surumu olupta titreten baska bi insan da yazsa da bi cozum bulsak guzel olmaz mi?
  • dostum ekran titremesi var gibi geliyordu bana ilk zamanlar ama ışıktan dolayı yanılmışım herhangi bir titreme yok kullandığım sürüm LG KM900 ARENA V10J. en son sürüm bu sanırım. önce format sonra güncelleme yap istersen. Ama ekran titremesi ekran voltajıyla alakalı birşey de olabilir yani sürümle pek ilgisinin olacağını sanmıyorum. umarım güncelleme ile düzelir.
  • sanki boyle inceden titriyo bazen de inceden degil normal titriyo. yazilim v10p resetledim makineyi ilk baslarda birakti titremeyi sonra gene basladi ama hep titremiyo. bazen titriyo bazen duruyo. titrerken soyle bi olay oluyo arka tarafta golgelenmeler oluyo. mesela saatin sayilari yada bi onceki ekrandan golgeler kaliyo
  • Telefona video atarken video yu hangi formata çeviriyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_94

Telefona video atarken video yu hangi formata çeviriyorsunuz?

m-peg4 formatına çevirdiğinde 800x480 çözünürlüğe kadar sorunsuz islersin
  • Benim telefonun imei numarası klonlu güncelleme yaparsam bir sorun olur mu? bir bilgisi olan varsa lütfen yardım
  • tekrar iyigunler.
    hocam kurdum gmaps i haritayi da indirdim. gosterdim hangi kalsorde oldugunu.
    searh dedigimde, adres yada herhangi bir sey yazdigimda
    mobile gmaps bilgi gondermek istiyor.bu islem suresi uzerinden ucret odemeniz gerekebilir. diyor
    ben de deliriyorum. zaten offline calisiyor daha ne parasi istiyor. bunun cozumu nasildir ?
  • yav kimse bu konuda bi sey bilmiyor mu?
  • ya arkadaşlar bu gün aldım hburadadan arama yaparken yada arama gelirken ekran gidiyor müdahale edilemiyor yazılım hatasımı menüdenmi kaynaklanıyor
  • Arama geldiğinde yada arama yaparken yakınlık sensöründen dolayı ekranı kapatıyor..Sensörlerin üzerinin açık olup olmadığına bakınız.Şahsen öyle bir sorunla karşılaşmadım..Sorun devam ederse telefonu fabrika ayarlarına döndürünüz..

Şahsi düşüncem hata ettiniz benim gibi.
  • Arkadaşlar ben de KM900 sahibi oldum birkaç gün önce. Şimdilik bahsedilen sorunlar yok benim telde umarım böyle devam eder:)

Benim sormak istediğim bir şey var: Telefonun yazılımını yükseltmek istiyorum fakat bir türlü beceremedim. LG Mobile update programı üzerinden usb sürücülerini indiriyorum. Sonra benden telefonu bilg e bağlamamı istiyor, bağladığımda kurulum devam etmiyor bağlantınız kesildi diyor. Ayrıca telefonu bağladığımda telden hangi bağlantı türünü seçmem gerekli? (usb yığın, pc suite vs.)

Usb kablosunda sorun yok müzik falan atabilyorum ama yüksetme olmadı bir türlü. Yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeremT

Arkadaşlar ben de KM900 sahibi oldum birkaç gün önce. Şimdilik bahsedilen sorunlar yok benim telde umarım böyle devam eder:)

Benim sormak istediğim bir şey var: Telefonun yazılımını yükseltmek istiyorum fakat bir türlü beceremedim. LG Mobile update programı üzerinden usb sürücülerini indiriyorum. Sonra benden telefonu bilg e bağlamamı istiyor, bağladığımda kurulum devam etmiyor bağlantınız kesildi diyor. Ayrıca telefonu bağladığımda telden hangi bağlantı türünü seçmem gerekli? (usb yığın, pc suite vs.)

Usb kablosunda sorun yok müzik falan atabilyorum ama yüksetme olmadı bir türlü. Yardım ederseniz sevinirim.

hatırladığım kadarıyla pc suit moduna alman gerekiyor teli. Ama ben lg mobile update den pek yapmıyordum yüklemeleri genelde diğer anlattığım yollardan yapıyordum o yüzden şu anda ne durumda ordan yükleme aşamaları bilmiyorum. Ama hangi yöntemi denersen dene pc suit moduna alıyorduk diye hatırlıyorum.

• Teşekkürler emrah.dincer sorunu çözdüm. Telefonu taktığımda bilgisayarda otomatik açılan PC suite ten kaynaklanıyormuş. onu kapatıp "ok" dediğimde yükleme yaptı.
  • Yahu bu forumda yazılanları okudukça acıyarak telefona bakıyorum:) halbuki garibim daha benim başımı ağrıtmadı ama ihtimalleri okudukça kötü oluyo insan. neyse..
    Bir soru daha tuş kilidini açmak içn önce power düğmesine basmak gerekiyor benimkinde. bu bir sorun mudur yoksa herkesde mi böyle? (paranoyaklık başladı :D )
  • butun sayfaları okudum ama telefon özürlü biri olarak yazılanlardan hiçbişey anlamadım, tek bı sorunum var oda kısayol,widget, rehber, multımedya yanı küpün arkafonlarını değiştiremıyorum. yardımcı olursanız cok sevınırım
  • Arka fonlar sabit değişmiyor..

O bir sorun değil power tuşuna basınca tuş kilidini devreden çıkarıyoruz..
  • konuyu açan arkadaştan rica etsem, ilk mesajındaki güncellemelerini ve diğer çalışmayan linkleri bi elden geçirse.bide bu rapid linklerini hotfile ya yada başka bir siteye upload yapabilirmi acaba .rapidten dosya indiremiyoruz.şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pachuca

konuyu açan arkadaştan rica etsem, ilk mesajındaki güncellemelerini ve diğer çalışmayan linkleri bi elden geçirse.bide bu rapid linklerini hotfile ya yada başka bir siteye upload yapabilirmi acaba .rapidten dosya indiremiyoruz.şimdiden teşekkürler.

Hocam tam olarak hangi dosyaları istiyorsun bilmiyorum ama linklerin büyük bölümü benim paylaştığım linkler değildi. Ana konudan ve LG nin serverinden alımış linklerdi. Kendi yüklediğim s-class crack tool dosyasını 1. ve 2. mesajda güncelledim multiuploada böylece farklı seçeneklerle indirebilirsin. Lg nin serverindekli bazı dosyalar daha yenileri çıktığı için yada yeri değiştiği için silinmiş. Artık bu telefona sahip olmadığım için uzun zamandır bakmıyordum o linklere ama 4. mesajda verdiğim yabancı sitelerde mutlaka daha yeni versiyonların linkleri vardır.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah.dincer -- 22 Aralık 2010; 20:51:37 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.