Şimdi Ara

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
122.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

slm LG ARENA KM900 boyel giderse inanın yazılımı vs cıkmayacak cıkmazda ben direk elden cıkardım nasılmı direk çöpe saladım yalanda değil hani yere düştü baktım acılıyor iyidedik yırttık diye düşünürken garip agrip sesler ekranın ii dunya haritası vs vs derken aldım elime tornavidaı yermisin yemezmisin zaten illet olmusum tlfna ne yazılımınd a hayrı var ne cisminde saçma sapan donmalar vs buz amana kadar ekran titremeleri derken kırdıma ttım çöpe suan HTC desire kullanıyorum android cok sukur LG den daha saglıklı ve hızlı akıcı birdaha LGmi allah göstermesin brikere yanmıs agzım zaten :)))

sonkurşun benim de sonum tornavida olacak galiba telefonun ekranın üst kısmı bozuldu. teknik servise yollarım. yaparlarsa elden çıkarmanın yoluna bakarım.

• bu telefona ne zaman android'i uygulayacaklar 2 yıldır uğraşıyorlar sonuç yok varmı bilgisi olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

bu telefona ne zaman android'i uygulayacaklar 2 yıldır uğraşıyorlar sonuç yok varmı bilgisi olan

Valla ben daha fazla bekleyemedim android uygulamalarını Galaxy S aldım şimdi çok memnunum. Bence beklemeyin artık bu telefona Android ben geleceğini hiç sanmıyorum gelsede ne kadar performanslı çalışacağı ayrı bir muamma zaten. Bir an önce elden çıkarmaya bakın fiyatı dahada düşmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah.dincer

quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

bu telefona ne zaman android'i uygulayacaklar 2 yıldır uğraşıyorlar sonuç yok varmı bilgisi olan

Valla ben daha fazla bekleyemedim android uygulamalarını Galaxy S aldım şimdi çok memnunum. Bence beklemeyin artık bu telefona Android ben geleceğini hiç sanmıyorum gelsede ne kadar performanslı çalışacağı ayrı bir muamma zaten. Bir an önce elden çıkarmaya bakın fiyatı dahada düşmeden.

arena zaten ablmmda var o bu haliyle memnun ama android uygulanırsa cihazı ben alabilirim

• bu tel çıktığından beri hastasıydım ama fiyatı pahalıydı Alllaha şükür peşin fiyatına 12 taksit kampanya ile 450 ye nasip oldu... tüm sitelere yazdığım yorumlardan olumlu görüşlerden vb dönüş yapıyorum...Lanet olasıca telden artık nefret ediyorum. 1 haftadır kullanıyorum ama üstündeki jelatiniyle elimden cıkarıcam...niye mi?

web tarayıcısını acıyorum bir siteye giriorum oradan bir linke falan tıklıyorum 2 3 syfa sonra zart bi uyarı : DAHILI HAFIZA DOLU...Browserı kapatıyor bakıyorum hafızaya 7 gb boş yer var ... hiç bir sitede adamakıllı gezinemedim... ne kadar hafıza ayırıyor bilmem bu işe. ayrıca batarya tam bir fiyasko. nete girmez isem sabahtan ikindiye girersen öğleye bitiyor... n79 umla iş cep kuulanıyordum. kıytırık bir lg ile de kullanmaktaydım ama buna sistem tel desteklenmiyor diyor... a. q 100 tl lik bir baska lg ye yuklemiştim oysa...NEYSE en kötüsü yüklediğim tüm java program ve oyunlar 2 si hariç acılmıyor nete baglanıyor aynı yerde olarca dakika bekliyor..N79 Uma yaptığım ihanetin bedeli ağır oldu...

Defalarca savunduğum övdüğüm yok iphone katili vb dediğim bu lanet telden kurtulmaya karar vermiş bulunuyorum...Ha söylemeden edemicem standart alo deyip foto ceken kullanıcı grubu teli coook seviyor eee ne de olsa gösterişli atlamalı zıplamalı ekranlı telefon!!!!

Şimdi evi delik deşil edip n79 u bulamaay sıra geldi .onu cok özledim...evde olduğundan emin değilim düşürdüysem çifte kayıp :( AMA bulma ihtimalim bile arenaya sahip olmamdan değerli

aRENA yakında sahibinden ya da ggidiyorda full aksesuar satışa çıkacak ...eminim bu tel için sahip oluğum eski görüş ve düşünceleri taşıyan birileri vardır :)
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: sonmezim

bu tel çıktığından beri hastasıydım ama fiyatı pahalıydı Alllaha şükür peşin fiyatına 12 taksit kampanya ile 450 ye nasip oldu... tüm sitelere yazdığım yorumlardan olumlu görüşlerden vb dönüş yapıyorum...Lanet olasıca telden artık nefret ediyorum. 1 haftadır kullanıyorum ama üstündeki jelatiniyle elimden cıkarıcam...niye mi?

web tarayıcısını acıyorum bir siteye giriorum oradan bir linke falan tıklıyorum 2 3 syfa sonra zart bi uyarı : DAHILI HAFIZA DOLU...Browserı kapatıyor bakıyorum hafızaya 7 gb boş yer var ... hiç bir sitede adamakıllı gezinemedim... ne kadar hafıza ayırıyor bilmem bu işe. ayrıca batarya tam bir fiyasko. nete girmez isem sabahtan ikindiye girersen öğleye bitiyor... n79 umla iş cep kuulanıyordum. kıytırık bir lg ile de kullanmaktaydım ama buna sistem tel desteklenmiyor diyor... a. q 100 tl lik bir baska lg ye yuklemiştim oysa...NEYSE en kötüsü yüklediğim tüm java program ve oyunlar 2 si hariç acılmıyor nete baglanıyor aynı yerde olarca dakika bekliyor..N79 Uma yaptığım ihanetin bedeli ağır oldu...

Defalarca savunduğum övdüğüm yok iphone katili vb dediğim bu lanet telden kurtulmaya karar vermiş bulunuyorum...Ha söylemeden edemicem standart alo deyip foto ceken kullanıcı grubu teli coook seviyor eee ne de olsa gösterişli atlamalı zıplamalı ekranlı telefon!!!!

Şimdi evi delik deşil edip n79 u bulamaay sıra geldi .onu cok özledim...evde olduğundan emin değilim düşürdüysem çifte kayıp :( AMA bulma ihtimalim bile arenaya sahip olmamdan değerli

aRENA yakında sahibinden ya da ggidiyorda full aksesuar satışa çıkacak ...eminim bu tel için sahip oluğum eski görüş ve düşünceleri taşıyan birileri vardır :)
    .

sonuna kadar haklısın daha önce n79 kullanmış biri olaraktan aradaki daglar kadar farkı anlıyorum arenada yok yok ama işletim sistemi tam bir fiyasko malesef

• Cihazınıza yeni yazılım gelmiş gençler. Haberiniz olsun. km900 europe 10g 25.11.2010
  • yeni yazılımı nerden yükleyecez
  • bu yeni güncelleme olayı nedir invisible kardeş nerden gördün duydun nası yapacaz
  • İnan bilmiyorum. Ben bakim bulursam link paylaşırım yüklemeyi biliyorsunuz zaten konular mevcut. Bugün anons edildi yeni fw işte.
  • nerde anons edildi peki??
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_emreusta

nerde anons edildi peki??

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/popup/ezlooks_to_csmg_noti.jsp
  • yaw internetim çok yavaş olduğu için ve pc suite olmadığı için ben yapamadım güncellemeyi interneti hızlı olan bir müslüman evladı şu güncellemeyi yapsa da neler değişiyo nedir bi söylese.
  • http://www.lg.com/tr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp

burda yükseltme mevcut diyor acaba yazılım güncelleyip kullan arkadaşlar yorumlarının buraya yazabilirmi?Bu telefondan almayı düşünüyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

quote:

Orijinalden alıntı: sonmezim

bu tel çıktığından beri hastasıydım ama fiyatı pahalıydı Alllaha şükür peşin fiyatına 12 taksit kampanya ile 450 ye nasip oldu... tüm sitelere yazdığım yorumlardan olumlu görüşlerden vb dönüş yapıyorum...Lanet olasıca telden artık nefret ediyorum. 1 haftadır kullanıyorum ama üstündeki jelatiniyle elimden cıkarıcam...niye mi?

.

sonuna kadar haklısın daha önce n79 kullanmış biri olaraktan aradaki daglar kadar farkı anlıyorum arenada yok yok ama işletim sistemi tam bir fiyasko malesef

bu alıntıdaki yazdığım yoruma bir şey eklemeyi unutmuşum

bu telden lg arena dan 2 adeta almıştık biri benimki ve zaten memnuyiyetsizliğimi belirttim diğeri ise benimkinden beter idi zırt pırt kapanıyor garip davranıyordu neyse o öğretmen arkadaşıma da ben ön ayak olmuştum... acayip bunaldım... siteden güncellemes yaptım ve yeni firmwire ile onun teli normale döndü. Kendiminkini henuz güncelleyemedim... aynı işlemleri yaptığım halde bir yerlerde sorun cıukıyor çünkü pc suiti igrenc... neyse kendiminkini güncelleyince bile çok şey değişeceğini sanmıyorum... N79 um ise halen yok ortada ev tasıcam 10 gün içinde cıktı cıktı cıkmadı paparayı yedik...

yazılım yukleyemeyen arkadaşlara gelince usb driverlar yuklendikten sonra usb kabloyu takınca pc suit otomatik yuklenmeye baslıyor onu iptal edince baglantı kuruluyor ve firmware yazılımı yukleniyor otomatik...

• Elimde hostes arkadaşın kullandığı bir KM900 var version V10j henüz bi çok özelliğine vakıf olamadım ama yorumlarınızdan anladığım kadarıyla pek memnun değilsiniz cihazdan. Önce satmayı düşünüyordum yazılım meraklısı birisi olmadığım için kullanmak daha cazip geldi telefonda görsel olarak tatminkar ve video çekimi harika.
    Sonuç olarak sizden yardım istediğim konu
    1- 3G Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılıyor -video arama geçersiz farklı bir eylem deneyin diyor.- (Cahilliğimi mazur görün teknoloji beceriksiziyimdir)
    2- Wifi bağlantısı yapamıyorum. ne kadar denediysem -Bağlanamadı diyor. internet profilleri, erişim noktaları v.s. denedim ama beceremedim. acaba telde sorunmu var yoksa benmi çok beceriksizim anlayamadım???
    Lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim.
    3- Oyunlar çok sıkıcı elinde güzel oyunları olan varsa paylaşabilirlermi.
    Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim.

• Öncelikli olarak 3G görüntülü konuşmayı ve oyun problemini çözdüm.
    Ama ne yaparsam yapayım Wi-fi bağlantısı kuramıyorum. Her seferinde bağlanamadı diyor.
    Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Wi-fi için için herhangi bir ayarmı gerekiyor. veya bir yolu felanmı var. Yok mu bunu bir bilen??
    LG KM900 ARENA V10J telefon için yardım piliiisss..
  • dostum herhangi bi ayara gerek yok bağlandığın modemein şifresini girmen yeterli. ancak bazı modemler şifresiz gözüksede mac adresi girmek gerekir
  • maalesef Wi-fi de problem var heralde bir türlü bağlanamadım. Wireless şifresi giriyorum ne evdeki modeme ne de ofisteki modeme bağlanamadım.
  • Evvet sonunda hallettim Wi-fi bağlantısı yapıldı. telefonu yedekleyip format attım herşey düzeldi.
    Keşke daha önce yapsaymışım. yedekleme ile uğraşmazdım. Telefondan memnun olmayan arkadaşlara söyliyeyim internete girip görüntülü konuşup HD kalitesinde video çekip ve multi dokunmatik bir alet bulmuşlar dizayn olarakta harika daha ne istiyonuz. Oldu olacak iki yumurta kırında omlet yapın. yok aldığım güne lanet v.s. nedir istediğiniz nedir beklediğiniz. Valla hayatta bildiğim tek gerçek beklenti KADIN lardır. Onlar kadar beklentiye giren hiç bir varlık olamaz sizler bu telefondan ne bekliyorsunuz? Bırakın beklentilerinizi yaşamaya bakın dünün bu günden ne farkı var.
    Neyse herkesin bekledikleri belkide hayal ettikleridir. Namı Kemal in dediği gibi ; Hayal Kuranında Kurmayanında

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.