Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
635
Cevap
0
Favori
122.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır LG Km900 kullanıcısıyım. Hediye olarak geldiği için kullanıyorum. Normalde kendim alsaydım gidip de bu telefonu almazdım diye düşünüyorum....Tamam şekil olarak çok hoşuma gidyor. Fakat yazılımının yavaşlığı beni öldürüyor...

Benim esas bahsetmek istediğim ise arada bir yaşadığım ekran sorunu...Daha önceki sayfaları inceleyemedim o yüzden başka yaşayan bir arkadaş var mı bilmiyorum... Ekran bazen kilitleniyo...yani kiliti açma yerine bastgmda ekran algılamıyo anca yukardaki kapama açma tuşuna basarak tuş kilidini açabiliyorum. Kaldı ki açsam bile zaten ekranda bişey yapamıyorum.
    Bir de bazen ekranın üst tarafında bir yere bastıgımda sanki alt tarafa basıyormuşum gibi tepki veriyo telefon. Misal mesaj yazarken 2 tuşuna basıcam ama 0'a basıyormuşum gibi algılıyor. Telefonu kapayıp açtığımda düzeliyor. Böyle olunca yazılımsal olduğunu düşündüm yani donanımsal olsa kapayıp açmayla düzelmezdi sorun devam ederdi diye düşündüm....Bu arada ilk kullandıgım versiyon sanırsam türkiye için en son sürüm olan V10 J'idi.... Güncelleme yapim dedim fakat en son sürüm diye yapamadım...yakın bi zamanda kendim bu bilenler bilir "Windows görünümlü olan sürümü V10 P" kurdum. Fakat yeni yazılımda kar etmedi gene arada bir sorunu yaşıyorum...Aslında çok koymuyo bi telefon kapayıp açmak ama böyle acil zamanlarda birini arıcam tam o sırada ekran sapıtıyo ve baştan başlatmak gerekiyo telefonu, bu da insanı ister istemez sinir ediyor....

konuyla ilgili bilgisi olan veya aynı sorunu yaşayan var mı merak ettim ve sormak istedim...
    Bir de telefonu servise verirsem eski versiyona döndürmeden götürsem herhangi bir sorun yaşarmıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mertkangs

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır LG Km900 kullanıcısıyım. Hediye olarak geldiği için kullanıyorum. Normalde kendim alsaydım gidip de bu telefonu almazdım diye düşünüyorum....Tamam şekil olarak çok hoşuma gidyor. Fakat yazılımının yavaşlığı beni öldürüyor...

Benim esas bahsetmek istediğim ise arada bir yaşadığım ekran sorunu...Daha önceki sayfaları inceleyemedim o yüzden başka yaşayan bir arkadaş var mı bilmiyorum... Ekran bazen kilitleniyo...yani kiliti açma yerine bastgmda ekran algılamıyo anca yukardaki kapama açma tuşuna basarak tuş kilidini açabiliyorum. Kaldı ki açsam bile zaten ekranda bişey yapamıyorum.
    Bir de bazen ekranın üst tarafında bir yere bastıgımda sanki alt tarafa basıyormuşum gibi tepki veriyo telefon. Misal mesaj yazarken 2 tuşuna basıcam ama 0'a basıyormuşum gibi algılıyor. Telefonu kapayıp açtığımda düzeliyor. Böyle olunca yazılımsal olduğunu düşündüm yani donanımsal olsa kapayıp açmayla düzelmezdi sorun devam ederdi diye düşündüm....Bu arada ilk kullandıgım versiyon sanırsam türkiye için en son sürüm olan V10 J'idi.... Güncelleme yapim dedim fakat en son sürüm diye yapamadım...yakın bi zamanda kendim bu bilenler bilir "Windows görünümlü olan sürümü V10 P" kurdum. Fakat yeni yazılımda kar etmedi gene arada bir sorunu yaşıyorum...Aslında çok koymuyo bi telefon kapayıp açmak ama böyle acil zamanlarda birini arıcam tam o sırada ekran sapıtıyo ve baştan başlatmak gerekiyo telefonu, bu da insanı ister istemez sinir ediyor....

konuyla ilgili bilgisi olan veya aynı sorunu yaşayan var mı merak ettim ve sormak istedim...
    Bir de telefonu servise verirsem eski versiyona döndürmeden götürsem herhangi bir sorun yaşarmıyım ?

aynı sorunu bende bazen yaşıyorum. ozellikle telefonla konuşurken terlemişsem ekran ıslanıyor ve dokunmatiği kafayı yiyiyor. bence biraz dikkat et buna.

• Aşırı sıcaklar ekranları bozuyor diyebiliriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkangs

Aşırı sıcaklar ekranları bozuyor diyebiliriz :)

Sıcak değilde ıslanmadan kaynaklanan bişey :)
  • http://r a p i d s h a r e.com/files/277972065/LG.rar

dosyası silinmiş. dolayısı ile bu işlemi yapamadım (dll leri C:\LG-Utils\ klasörüne atıp oradakiler ile değiştirin.)

Ayrıca B2CAppSetup.exe ile güncelleme yaparken R008-2009-09038_KM900 iSync_Plugin(Mac OS).zip isinli bir dosya indiriyor ve işlem yapmıyor hata veriyor. Yardım edebilirimisiniz hata nerede.
  • http://r-apidshare.com/files/310260665/S-Class_Crack_Tool_emrah.dincer.rar

yukardaki linkteki dosyayı indirip içindeki Lg Utilsi kullanabilirsiniz. O dll ler bu linkteki dosyanın içindeki LG Utilsde var zaten.

Diğer sorunu tam anlayamadım güncelleme işlemi sırasında o dediğin dosyayı indirmemesi lazım. Telefonu pcsuit modunda bağlayıp pc suitle telefon bağlantıya geçtikten sonra BC2AppSetupexe den yazılım yükselte basacaksın sonra seni yönlendirmesi lazım zaten.
  • http://r a p i d s h a r e.com/files/277972065/LG.rar

Nasıl silinmiş bilmiyorum lakin rapid hesabımdaki tüm dosyalarım silinmiş.

Elinde olan biri varsa bunu yükleyebilirse ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olmuş olur.

Maalesef Lg telefonumu satalı 5 ay falan olduğundan lg ile ilgili dosyaları da silmiştim.

Elimde bu dosya mevcut değil :(
  • arkadaşlar km900 e android yazılım çıkıcaktı ne oldu haberi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

arkadaşlar km900 e android yazılım çıkıcaktı ne oldu haberi olan varmı

alanoldu galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnsln

quote:

alanoldu galiba

bu makinaya bu yazılım olmuyor ya çok basit adamlar android yapsa yok satardı
  • quote:

quote:

quote:

alanoldu galiba

ben hep takip ediyorum ama olmayacak galiba ses seda cıktığı yok zaten. keşke olsaydı da bizde kurtulsaydık şu iğrenc yazılımdan.

• slm LG ARENA KM900 boyel giderse inanın yazılımı vs cıkmayacak cıkmazda ben direk elden cıkardım nasılmı direk çöpe saladım yalanda değil hani yere düştü baktım acılıyor iyidedik yırttık diye düşünürken garip agrip sesler ekranın ii dunya haritası vs vs derken aldım elime tornavidaı yermisin yemezmisin zaten illet olmusum tlfna ne yazılımınd a hayrı var ne cisminde saçma sapan donmalar vs buz amana kadar ekran titremeleri derken kırdıma ttım çöpe suan HTC desire kullanıyorum android cok sukur LG den daha saglıklı ve hızlı akıcı birdaha LGmi allah göstermesin brikere yanmıs agzım zaten :)))

KRALIM SEN COK YASA HEMİİ
  • quote:

quote:

quote:

quote:

alanoldu galiba

ben hep takip ediyorum ama olmayacak galiba ses seda cıktığı yok zaten. keşke olsaydı da bizde kurtulsaydık şu iğrenc yazılımdan.

bencede çıkmaz artık bu saatten sonra yalan oldu bu arada imzanı begendim

• Arkadaşlar Lg yi tek telefonla değerlendirmeyin. Bence iyi iş çıkarıyorlar. bl40 ve g serisi telefonlar gayet başarılı bende bir bl40 kullanıcısıyım gayette memnunum telefondan ve LG den...
  • Bence bir an önce LG Arenalarınızı elinizden çıkarmaya bakın arkdaşlar, yoksa ileride hiç satamayacaksınız.

Hayatımda kullandığım en facia telefon diyebilirim maalesef.
  • aynı sorun bendede oldu, 2 tuşuna basıyosun 0 tuşunu algılıyo neyse bende cihazı verdim 1 haftadır serviste merakla bekliyorum sonucu, bu kullandığım 3 üncü km900 ama hepsinde ille bir sorun yaşadım lakin akıllanmadım, buda servisden gelsin artık bişiler düşünücem, şu bi gerçekki dokunmatiği süper, dizayn süper, karizma 10 numara ama performans sıfır.
  • herkese merhaba..malasef arena beni de kendinden soğutmayı başardı.Önce ekranda algılama problemi oldu,neyse ki onu hemen hallettim, teknik serviste ekranı hemen değiştirip verdiler ama şimdi de arama gelince telefon ekranı tamamen kararıyor sadece gelen çağrının sesini duyuyorum ama ekran karanlık olduğu için kimin aradığını bilemiyorum..telfon ekranı kitleniyor yani,ya da şu sensör gereksiz yere devreye giriyor,çağrıyı cevaplıyamıyorum,arama bitince ekran normale dönüyor...teknik servise tekrar gitmeden belki yardımcı olmak isteyenler olur o şekilde hallederim bu defa..teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: quicklet

herkese merhaba..malasef arena beni de kendinden soğutmayı başardı.Önce ekranda algılama problemi oldu,neyse ki onu hemen hallettim, teknik serviste ekranı hemen değiştirip verdiler ama şimdi de arama gelince telefon ekranı tamamen kararıyor sadece gelen çağrının sesini duyuyorum ama ekran karanlık olduğu için kimin aradığını bilemiyorum..telfon ekranı kitleniyor yani,ya da şu sensör gereksiz yere devreye giriyor,çağrıyı cevaplıyamıyorum,arama bitince ekran normale dönüyor...teknik servise tekrar gitmeden belki yardımcı olmak isteyenler olur o şekilde hallederim bu defa..teşekkürler..

Bu telefonu eşime doğumgününde almıştım. Ne lanet bir telefonmuş. Aynı sorunlar bende de var. Servisten gelince de bizi bilgilendirin arkadaşlar.
  • slm

benim telofonumdaki sorun ise tlf hafızasına attığım bazı klasörler silinmiyor ve bilgisayara bağlayıp attığım müzikler gözükmüyor tlf gizli menüsünden res attım fabrika ayarlarına döndüm tlf ayarlarında bellek bilgilerinden tlf hafızalarını silmeme rağmen silinmedi içindeki klasörler bildiğiniz başka bir yol varmı acaba
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.