Şimdi Ara

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
122.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonla ilgili bir şey soracaktım. alalı pek fazla olmadı. ama bazen mesaj yazarken kiitleniyor :S bir de şöyle birşey çıktı ortaya. bazen bana ulaşılamıyormuş. karşıdaki kişiye aradığınız numara kullanımamaktadır gibilerinden birşeyler söylüyormuş. ben telefonu alırken sim kartımı değiştirdim. normalde aradığınız numara kullanılmamaktadır demesi kartlık bir durum değil mi? turkcell ile halletmem gerekmekte. yalnız öyle birşey ki telefon çok fazla abuk subuk hatalar verdiğinden yine telefon kaynaklı mı iye merak ediyorum.
  • selam arkadaşlar be km900 arenamı güncelleyemedim hata raporum şu :

00:38:48 : [C:\LGMobileUpgrade] µğ·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ
    00:38:48 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\LGMobileUpgrade
    00:38:48 : Start Date : 2010-06-01 00:38:48
    00:38:48 : -------- Buyer Test mode ---------
    00:38:48 : [C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone] µğ·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ
    00:38:48 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone
    00:38:48 : *****CheckOS Start********
    00:38:48 : Microsoft_Windows_XP_Professional_
    00:38:48 : *****CheckPCSyncPrograms Start*****00:38:59 : _IsConnectedPhone(1)
    00:38:59 : 0 - NotConnected.
    00:38:59 : 1 - Normal connect success
    00:38:59 : 2 - Emergency connect success
    00:38:59 : ***** Port => 3
    00:38:59 : Checking the connection with the cell phone...
    00:38:59 : dwWaitResetTime(40000 ms)
    00:39:00 : Phone Mode(1)
    00:39:00 : *****GetPhoneType Start*****
    00:39:00 : Phone Type : INF
    00:39:00 : *****GetPhoneModel Start*****
    00:39:05 : Phone Model : KM900
    00:39:05 : *****GetPhoneBinaryVersion Start*****
    00:39:11 : Phone Bin Version : V10F_00
    00:39:11 : *****Get ESN / IMEI / MEID Start*****
    00:39:16 : ESN/IMEI/MEID : 352154039853543
    00:39:16 : *****GetPhoneNumber Start*****
    00:39:21 : Phone Number : 35215403985354300
    00:39:21 : ÀÎÁõ °Ë»ç ÆĶó¸ŞÅ¸ - ESN_IMEI : 352154039853543, Model : KM900
    00:39:21 : *******CheckBinVersion***************
    00:39:21 : New Bin Version(V10J_00), Current Ver(V10F_00)
    00:39:21 : *****Start _GetBatteryLevel*****
    00:39:27 : Battery(3)
    00:39:29 : *****CheckPCSyncPrograms Start*****
    00:39:30 : PCSyncPrograms Not Found
    00:39:31 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ.
    00:39:31 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê...
    00:39:31 : ****************CheckAndDownload********************
    00:39:31 : ******Extract Start C:\V10J_00*****
    00:39:31 : Model Dll Dir(C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\)
    00:39:31 : ExtractInfo Error(0)
    00:39:31 : Extract cab file error.
    00:39:31 : [C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone] µğ·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ
    00:39:31 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone
    00:39:32 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR
    00:39:32 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ.
    00:39:32 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê...
    00:39:32 : Page_Error ºÎºĞÀÔ´Ï´Ù
    00:39:32 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdate

00:38:48 : PCSyncPrograms Not Found
    00:38:48 : SetEmerModeAT()
    00:38:48 : _IsConnectedPhone Call

uygulama adımlarını takip ederek yaptıgım halde günlerce işin içinden çıkamadım yardımcı olursanız sevinirim ... SAYGILAR

• @cicixx

mesajından imei numaranı silmelisin, malum kötü niyetli kişiler olabilir.

güncellemedeki hata muhtemelen ya kdz dosyasını adam gibi seçemedin o yüzden hata vermiş, ya da kdz dosyası bozulmuş olabilir.

sorun kdz dosyasını açamamasından kaynaklanıyor gibi gözüküyor.
  • arkadaşlar bende bir arena aldım telefon iyi hoş ancak benim eski benq e 72(win.mob.6.0) ile açabildiğim videoları bu telefon açamıyor bazı video converter lardan bahsetmişsiniz fakat şöyle güzel bir java tabanlı multimedya player yokmu? kuralım codec falan uğraşmadan envai çeşit video yu rahatça izleyebilelim?????
  • anlaşılan konu terkedilmiş böyle bir donanıma doğru düzgün bir işletim sistemi geliştirilememiş olması gerçekten şaşırtıcı
  • merhabalar. ben km900 ün su ana kadar cıkmış en son versionunun ismini öğrenmem gerekior. isterse france firmwarei olsun farketmez en son cıkan olması yeterli. arkadaş hollandadan geldi v10t versionu kullanıor görünce acayip şaşırdım. telefon inanılmaz hızlı ve stabil calışıor hal böyle olunca bende en son firmwarei arama calışmalarına basladım=) bi yardımcı olursanız sevinirim internette tam anlamıyla son versionunun ne olduğunu bulamadım. france da v10w gibi bir version var ama yanında sfr filan yazıor tam bilgi sahibi olamadım bu konuda. teşekkürler.
  • En son versiyon Türkiye için 10j versiyonunudur

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/KM900/ATURSV/V10j_00/V10J_00.kdz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e00017 -- 29 Haziran 2010; 19:29:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azuredragon

merhabalar. ben km900 ün su ana kadar cıkmış en son versionunun ismini öğrenmem gerekior. isterse france firmwarei olsun farketmez en son cıkan olması yeterli. arkadaş hollandadan geldi v10t versionu kullanıor görünce acayip şaşırdım. telefon inanılmaz hızlı ve stabil calışıor hal böyle olunca bende en son firmwarei arama calışmalarına basladım=) bi yardımcı olursanız sevinirim internette tam anlamıyla son versionunun ne olduğunu bulamadım. france da v10w gibi bir version var ama yanında sfr filan yazıor tam bilgi sahibi olamadım bu konuda. teşekkürler.

gökhan selam

bayadır bakamıyorum konuyada telefonla ilgli şeylerede işlerim yoğun biraz. şöyle bir baktımda t versiyonu anladığım kadarıyla ülkeye özel T-Mobile versiyonu yani t-mobile özel servisler falan olan bir versiyon. o servisler de doğal olarak o ülkede çalışıyor düzgün bir şekilde ama genede deneyebilirsin stabilite ve hız açısından. Eğer arkadaşının telefonunu alma şansın varsa içindeki versiyonu dışarı çıkartıp sonra kdz haline getirebilirsin tahminen böylece kendine yükleyebilirsin aynı versiyonu diye düşünüyorum. Ama uğraşamam dersen u-versiyonun adını uzunca söylersen tarihi ile beraber falan buluruz netten belki.

• Merhaba
    KM900 Arena kullanıcısıyım telefonundan memnunum
    iRena Custom Firmware, Windows 7 Style Firmware, Crystal Blue Firmware vb İngilizce Carckli Firmware bulunmakta bunlara Türkce Dili eklemek münkünmü?

Wigette yer alan hava durumu günlük olarak değişebiliyormu?(istanbuldayım sürekli güneşli gösteriyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: e00017

Merhaba
    iRena Custom Firmware, Windows 7 Style Firmware, Crystal Blue Firmware vb İngilizce Carckli Firmware bulunmakta bunlara Türkce Dili eklemek münkünmü?

Wigette yer alan hava durumu günlük olarak değişebiliyormu?(istanbuldayım sürekli güneşli gösteriyor)

Bildiğim kadarıyla tüm firmwarelar zaten multi language. Yani tamamında Türkçe dil yüklü zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay555

quote:

Merhaba

Bildiğim kadarıyla tüm firmwarelar zaten multi language. Yani tamamında Türkçe dil yüklü zaten.

Türkçe hepsinde yüklü ama Türkiye ye özel olan versiyon dışındaki diğer yabancı tüm versiyonlarda hatalı çeviriler var Türkçe dilde. Örneğin menüde 2 tane dosyalarım yada galerilerimdi galiba öyle bir şey oluyor. Halbuki biri dosyalarım diğeri galeri olmalı. Gene telefonu usbye takınca Czec dilinde galiba birşeyler yazıyordu. Arkadaş onu kastetmiştir diye düşünüyorum yada kullandığı versiyonlar modlu versiyonlar olduğu için belki sadece ingilizceyi bırakmışlardır dil olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah.dincer

quote:

Orijinalden alıntı: oktay555

quote:

Merhaba

Türkçe hepsinde yüklü ama Türkiye ye özel olan versiyon dışındaki diğer yabancı tüm versiyonlarda hatalı çeviriler var Türkçe dilde. Örneğin menüde 2 tane dosyalarım yada galerilerimdi galiba öyle bir şey oluyor. Halbuki biri dosyalarım diğeri galeri olmalı. Gene telefonu usbye takınca Czec dilinde galiba birşeyler yazıyordu. Arkadaş onu kastetmiştir diye düşünüyorum yada kullandığı versiyonlar modlu versiyonlar olduğu için belki sadece ingilizceyi bırakmışlardır dil olarak.

Aynen iki hatayı da biliyorum. Üç farklı custom fw denedim üçünde de aynı hata vardı. İşin garip tarafı diğer tüm dillerde (hepsini denedim) galeri ve dosyalarım farklı isimlerde görünüyor, sadece Türkçe dilde ikisi de "Galeri" olarak görünüyor. Simgelerden ayırt ederek rahatlıkla kullanılabilir çok da önemli bir hata değil.
    Arkadaşın da Türkçe dil derken bu küçük buglardan arındırılmış olmasını kastetdiğini sanmıyorum. Gönül rahatlığı ile yüklenebilir cfw lar.
    Extra olarak bazılarında (örn. Crystal Blue) java izinleri (dosya okuma, yazma v.s.) kaldırılmış ve bu birçok java uygulamada oldukça kolaylık sağlıyor.
    Gerçi aynı işlemi yüklü olan resmi firmware da yapmak mümkün ama biraz zahmetli.
    KDZ_FW_UPD ile indirilen herhangibir firmware ı iki tıklama ile yüklemek çok daha pratik.

• Bana önerebileceğiniz en iyi Firmware hangisi(iRena Custom Firmware, Windows 7 Style Firmware, Crystal Blue Firmware,Iphone Theme Firmware,HTC Firmware,vb ) 10j kullanıyorum
    Ayrıca hava durumu konusu: Wigette yer alan hava durumu günlük olarak değişebiliyormu?(istanbuldayım sürekli güneşli gösteriyor)
  • quote:

quote:

merhabalar. ben km900 ün su ana kadar cıkmış en son versionunun ismini öğrenmem gerekior. isterse france firmwarei olsun farketmez en son cıkan olması yeterli. arkadaş hollandadan geldi v10t versionu kullanıor görünce acayip şaşırdım. telefon inanılmaz hızlı ve stabil calışıor hal böyle olunca bende en son firmwarei arama calışmalarına basladım=) bi yardımcı olursanız sevinirim internette tam anlamıyla son versionunun ne olduğunu bulamadım. france da v10w gibi bir version var ama yanında sfr filan yazıor tam bilgi sahibi olamadım bu konuda. teşekkürler.

gökhan selam

bayadır bakamıyorum konuyada telefonla ilgli şeylerede işlerim yoğun biraz. şöyle bir baktımda t versiyonu anladığım kadarıyla ülkeye özel T-Mobile versiyonu yani t-mobile özel servisler falan olan bir versiyon. o servisler de doğal olarak o ülkede çalışıyor düzgün bir şekilde ama genede deneyebilirsin stabilite ve hız açısından. Eğer arkadaşının telefonunu alma şansın varsa içindeki versiyonu dışarı çıkartıp sonra kdz haline getirebilirsin tahminen böylece kendine yükleyebilirsin aynı versiyonu diye düşünüyorum. Ama uğraşamam dersen u-versiyonun adını uzunca söylersen tarihi ile beraber falan buluruz netten belki.

merhaba emrah

arkadaş tekrar hollandaya döndü sanırım. ha bu arada su offical sorun haline gelen km900 ekran titreme sorununu o hollandalı arkadaşımda yaşıormuş. format attım ve bu versionu yükledim 4 aydır 1 kere bile o titreme olayını görmedim dedi=) bana biraz garip gelior cünkü ben bir hardware ci olarak o sorunun hardware sorunu olduğnu düşünürken arkadaş geldi ve format + firmware = sorun düzeldi. diyince garibime gitti=).

ama km900 den artık eskisi kadar nefret etmiorm insan alışıor bi yerden sonra güzel gelebilior telefon=) 8gb dahili+ 4gb micro sd kart ile ne kadar cok veri taşıma işimi karşıladı anlatamam. ayrıca kamerasından pek haz etmesemde flasını el feneri gibi kullanarak fotoraf cekmekten daha cok işime yaradı=) cünkü karanlık ortamlarda cok fazla iş yapmam gerekti. ayrıca telefon gündüz inanılmaz video cekior akıllara zarar bir video cekimi var gündüz güneşinde. bi ara kullandığım 700liraya aldığım panasonic video cameradan pek bir farkı yok gündüz =)

yani telefondan da memnun olma yolunda ilerlerken su firmware ve hızlandırıp stabil hale getirme olayına girmek istedim.

"Sanırım bu telefonu sevebilirim=)"

• quote:

quote:

quote:

gökhan selam

merhaba emrah

arkadaş tekrar hollandaya döndü sanırım. ha bu arada su offical sorun haline gelen km900 ekran titreme sorununu o hollandalı arkadaşımda yaşıormuş. format attım ve bu versionu yükledim 4 aydır 1 kere bile o titreme olayını görmedim dedi=) bana biraz garip gelior cünkü ben bir hardware ci olarak o sorunun hardware sorunu olduğnu düşünürken arkadaş geldi ve format + firmware = sorun düzeldi. diyince garibime gitti=).

ama km900 den artık eskisi kadar nefret etmiorm insan alışıor bi yerden sonra güzel gelebilior telefon=) 8gb dahili+ 4gb micro sd kart ile ne kadar cok veri taşıma işimi karşıladı anlatamam. ayrıca kamerasından pek haz etmesemde flasını el feneri gibi kullanarak fotoraf cekmekten daha cok işime yaradı=) cünkü karanlık ortamlarda cok fazla iş yapmam gerekti. ayrıca telefon gündüz inanılmaz video cekior akıllara zarar bir video cekimi var gündüz güneşinde. bi ara kullandığım 700liraya aldığım panasonic video cameradan pek bir farkı yok gündüz =)

yani telefondan da memnun olma yolunda ilerlerken su firmware ve hızlandırıp stabil hale getirme olayına girmek istedim.

Bende ekran titreme sorunun donanımsal olduğunu düşünüyorum. Parlaklık en sonda iken daha belirgin oluyor. Yazılımla düzelecek gibi görünmor pek. Gündüz gerçekten kaliteli fotoğraf ve video çekiyor alet ama gece flaşını fener olarak kullanmak dışında pek bir işe yaramıyor dediğin gibi:)

O kadar kötü bir telefon olduğunu düşünmüyorum zaten sadece insanlar yüksek beklentilerle aldılar bu telefonu bence ve biraz hayal kırıklığına uğradılar o yüzden.

• quote:

quote:

quote:

quote:

gökhan selam

merhaba emrah

Bende ekran titreme sorunun donanımsal olduğunu düşünüyorum. Parlaklık en sonda iken daha belirgin oluyor. Yazılımla düzelecek gibi görünmor pek. Gündüz gerçekten kaliteli fotoğraf ve video çekiyor alet ama gece flaşını fener olarak kullanmak dışında pek bir işe yaramıyor dediğin gibi:)

O kadar kötü bir telefon olduğunu düşünmüyorum zaten sadece insanlar yüksek beklentilerle aldılar bu telefonu bence ve biraz hayal kırıklığına uğradılar o yüzden.

• hortttttt :) km900 cü arkadaşlar beyin fırtınası yapalım bu telefonu nasıl adam ederiz =) şu android olayı olsaydı 10numara olacaktı.
  • Evet Arkadaşım bende katılyorum sana Telefon güzel(Müzik Video Camera vb Multi Medya Özellikleri)kalitesi tek eksiği yazılım standart olması android olayına gelince olsa gercekten güzel olur KM900 üst modelinde android olacak büyük ihtimalle o cıkınca uyarlanması daha kolay olur
    Keşke LG Application Store M-Toy oyun ve uygulamaları olsaydı böylelikle bazı sorunlar cözülebilirdi(Benim açımdan)
    Ayrıca İyi Bir Nagivasyon kullanabilen varmı Arkadaşlar aranızda
  • Benimde tek problemim Yazılımın standart olması android li telefonları gördükçe bu telefonda androidi hakediyor diyorum kendi kendime Bir ümüt bekliyoruz işte
  • bir şey soracağım resimleri düzenle dediğim zaman telefon kapanıp açılmakta yada film oluştur dediğim zamanda aynı sorunu yaşıyorum telefonun sürümünü f den j ye yükselttim gene aynı sorunla karşılaşıyorum telefonu resetledim düzelme yok belki virüs bulaşmıştır dedim ama telefona nasıl virüs taraması yapılır ve telefon için uygun virüs proıgramı yok piyasada bilen ve yardım edeilecek arkadaşlardan cevap istiyorum bi yardım edebilirmisiniz lütfen
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.