Şimdi Ara

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
122.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla madem burayı satış alanı gibi kullanabiliorz. benimde telefonumu sattıor olduğumu belirtmemde bir sakınca olmadığını düşünüorm=) kutulu garantili yaklaşık 2-3 aylık bir cihaz. içerisinde en stabil version olup eskiye nazaran su an herhangi bir sorun yaşatmayan bir telefondur. iphone + android karışımı bir version bulunmaktadır içinde. cihazın üzerindeki tüm jelatinleri bile duruor hiçbirisi sökülmedi cünkü cıhaz cok az kullanıldı. 1gb da hafıza kartı yanında hediyemdir. başka söylebileceğim birşey yok sanırım ciddi düşünen arkadaşlara foto resim acıklama herşeyi göndermeye hazırım (ayrıca cihaz forumdaki diğer cihazlar gibi garantiye uğramamıştır hiç su an tertemiz sorunsuz calışmaktadır)

istediğim fiyat : 600 TL ve pazarlık içinde zahmet etmeyiniz

not : km900 arena satıorm evet sorunsuz ve tertemiz fakat almadan önce bir arkadaş gibi bana soracak olursanız eğer km900 almayın arkadaşlar yeni telefon alacaksanız kesinlikle km900 yerine baska bir alternatif düşün

(kendi ilanımı baltaladım ahahaha ama insanlar bu cihazı almaması gerektiğini bilmeli. herşeye rağmen hala sıfır km900 alan arkadaşlar olduğunu gördüğüm için en azından sıfır ayarında tertemiz ve fabrika cıkışından cok daha zarif ve stabil calışan ve 200lira da daha ucuzuna benim telefonumu alabilirler die düşündüm.

• ARKADAŞLAR İLGİLENEN OLURSA BİLGİ VEREYİM İSTEDİM BENDE SATIYORUM TELEFONUMU
    http://www.sahibinden.com/lg_km900_arena_cok_temiz-22WQQaXQQ21347385WQQpXQQdisplayitem?
    FİYAT 650 TL DİR
    KUTU İÇERİĞİ İLK GÜNKÜ GİBİ YOLLANACAK ARTI OLARAK TV ÇIKIŞ KABLOSU AYNA EKRAN KORUYUCUSU 2 ADET YEDEK PİL VE ŞARJ CİHAZI VE DC MARKA ÇEKMELİ DERİ KILIF BERABERİNDE YOLLANACAKTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbasiii -- 21 Nisan 2010; 9:18:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onbasiii

ARKADAŞLAR İLGİLENEN OLURSA BİLGİ VEREYİM İSTEDİM BENDE SATIYORUM TELEFONUMU
    http://www.sahibinden.com/lg_km900_arena_cok_temiz-22WQQaXQQ21347385WQQpXQQdisplayitem?
    FİYAT 650 TL DİR
    KUTU İÇERİĞİ İLK GÜNKÜ GİBİ YOLLANACAK ARTI OLARAK TV ÇIKIŞ KABLOSU AYNA EKRAN KORUYUCUSU 2 ADET YEDEK PİL VE ŞARJ CİHAZI VE DC MARKA ÇEKMELİ DERİ KILIF BERABERİNDE YOLLANACAKTIR.

burası iyice dükkana dönmüş satan satana telefonu. En iyi promosyon şimdilik onbasiii da görünüyor kutu içieriği baya zengin

Ama geçenlerde elektroworlda gördüm telefonu sıfırını 600 küsürlü bir rakama satıyorlardı. Sanırım elden çıkarmak isteyen arkadaşlar baya zarar edicek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZzHERENzZ

quote:

Orijinalden alıntı: teostatik

ARKADAŞLAR BEN BU VERSİYONU İNDİRDİM GAYET HOŞ VE HIZLI BENCE.BEN BUNU CLUBLGMOBİLE IN SİTESİNDEN İNDİRDİM

LİNK:10h_00 :http://www.mega upload.com/?d=07CRVSE8 aradaki boşluğu doldurun

merhaba ben aranıza yeni katılıyorum bu fw yüklemek istiyorum sadece ilk sayfadaki yöntemlemi yüklemem gerekiyo emrah dinçer arkadaşımızın anlattığı gibi mi yoksa yine aynı sayfada bir yerde önce üzerine düzenlenmiş olan fw nin aslını yükleyip üzerinemi bunu yüklemem gerekiyo bu konuda biraz acemi olduğumdan yanlış bişeyler yapmak istemiyorum

bu versiyonu indirmedim hiç ama eğer kdz uzantılı bir versiyonsa diğer kdz uzantılı versiyonları kurduğumuz gibi bunuda kurabiliriz herhalde. Ama garanti olsun dersen önce bu modun yapıldığı versiyonun orjinalini kur telefona sonra bu versiyonu kur sorun yaşamazsın.

• quote:

arkadaşlar bu tag-it olayını kullanan varmı wifi ile olmuyomu bu ?

ben denemiştim bir ara wifi dan ama çalışmamıştı. Sanırım 3g den çalışıyor yada gene sadece destekleyen ülkelerde çalışan bir özellik de olabilir.
  • SE c903 için GPS uygulamasını deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah.dincer

quote:

Orijinalden alıntı: ZzHERENzZ

quote:

ARKADAŞLAR BEN BU VERSİYONU İNDİRDİM GAYET HOŞ VE HIZLI BENCE.BEN BUNU CLUBLGMOBİLE IN SİTESİNDEN İNDİRDİM

LİNK:10h_00 :http://www.mega upload.com/?d=07CRVSE8 aradaki boşluğu doldurun

merhaba ben aranıza yeni katılıyorum bu fw yüklemek istiyorum sadece ilk sayfadaki yöntemlemi yüklemem gerekiyo emrah dinçer arkadaşımızın anlattığı gibi mi yoksa yine aynı sayfada bir yerde önce üzerine düzenlenmiş olan fw nin aslını yükleyip üzerinemi bunu yüklemem gerekiyo bu konuda biraz acemi olduğumdan yanlış bişeyler yapmak istemiyorum

bu versiyonu indirmedim hiç ama eğer kdz uzantılı bir versiyonsa diğer kdz uzantılı versiyonları kurduğumuz gibi bunuda kurabiliriz herhalde. Ama garanti olsun dersen önce bu modun yapıldığı versiyonun orjinalini kur telefona sonra bu versiyonu kur sorun yaşamazsın.

yardımların için teşekkürler

• arkadaşlar şu an en düzgün ve stabil çalışan firmware hangisi?
  • ben iki üç tane denedim..G iyidir..
  • ben h yi kullanıyorum :D bence h
  • Arkadaşlar Android den herhangi bir ses seda varmıdır acaba haberi olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgfb

quote:

Orijinalden alıntı: burakgfb

arkadaşlar bir kaç arkadaşımızında belirttiği sorunu LG KM900 de bende yaşıyorum şuan telefonu 1 hafta önce aldım fakat bu sorun canımı sıktı şuan..sorun ekranda bir önceki ekranın silik şekilde izi kalması. bu sorunu yaşayan arkadaşlarda bir gelişme var mı? yada servis ve benzeri şekilde durumu çözdüler mi öğrenmek istedim. Şimdiden Teşekkürler.

Arkadaşlar servise götürdüm ekranı değişicek dediler ürün 2 haftalık diye geri cektim değişim yada para iadesi istedim yanaşmadılar daha sonra tüketici hakem heyetine şikayette bulundum sonuc bekliyorum...bu sonucu da beklerken 2 gün önce daha hoparlörü bozuldu cızırtılı bir ses var çok rahatsız edici konuşurkende müzik dinlerkende burdan LG ye diyorum ki Senin neyine Dolby Digital yeter artık
    laptopından cektiğimi bundandan cekmeye başladım artık Fck the Lg diorum yeter..insaf..lg servisine gidip gelirken harcadığım benzin paralarına acır oldum artık...nedir bu arkadaşlar.

Sonucu merak eden arkadaşlarıma acıklama gereksinimi duydum yaklaşık 20 gün önce sonuc acıklandı ve telefonun ücretini geri aldım lg den...
    bekleme süreci 3 ay sürdü.. bu arada da telefonu kullandım bu sürec içinde ekrandaki iz sorununa bir de hoparlörü bozuldu ilk bir haftada ekran ilk 1 ayda hoparlör... tüketici hakem heyetine teşekkürlerimi sunuyorum...
    size de böle sorunlu cihazlar denk gelirse bence hiç düşünmeyin güzel bir dilekçe ve savunma ile acık acık hakkınızı arayın arkadaşlar...

• Oyun isteyen arkadaşlar için. HEpsi tam ekran ve dokunmatik

http://u ploading.com/files/fa48656a/Extra%2BGames%2BTOUCH%2BFull%2B240x400%2B2010.rar
  • Arkadaşlar opera 5i telefonla indirirseniz hem tam ekran d-pad olmadan hem de accelerometer çalışıyor fakat bir sorun var. Bir türlü zoom yapamadım sayfaya. Bilen varsa nasıl zoom yapılacağını paylaşırsa çok memnun olurum.
  • Arkadaşlar yabancı kaynaklı sitelerde bu telefon için android işletim sistemi koymaya çalışıyorlardı ama sanırım bu iş biraz yattı, bizim için de yapılacak şey en güncel en sorunsuz firmware i bulmak. ancak en güncel firmware nasıl bulunur? orijinal update programının bulduğundan bahsetmiyorum. forumlarda her ülke için ayrı ayrı lg sitesinden alınmış firmware lar var. bu siteye ulaşamazmıyız? diğer bir sorum da mp3 dinlerken kaydırma çubuğunu elle kaydıramıyorum sadece dokunduğum yere gidiyor. bu da firmware ile çözülebilen bir durum mu ki?
  • acaba bendemi satsam yaw valaa sıyıracam artık gönlüm direkmen HTC modellerine kayıyo gına gelmeye basladı cok sukur tlfnumda sıkıntı yokta ayar oldum iyice makinaya temaymıs cartu curtuymus folloş oldu kafamın içi yanlız benim makina boyle giderse bende once iflas edecek
     LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)]

Bu arada oldukca basarılı buldugum ve yükleyipte kullandıgım KDZ kdz Download için TIKLAYINIZ KM900 ARENA graphite Version[/link] umarım begenirsiniz saygılarımla enee unutmadan sloganımı yazayım
    KRALIM SEN ÇOK YAŞA HEMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonkursun -- 1 Haziran 2010; 21:02:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: graceofgod

Arkadaşlar yabancı kaynaklı sitelerde bu telefon için android işletim sistemi koymaya çalışıyorlardı ama sanırım bu iş biraz yattı, bizim için de yapılacak şey en güncel en sorunsuz firmware i bulmak. ancak en güncel firmware nasıl bulunur? orijinal update programının bulduğundan bahsetmiyorum. forumlarda her ülke için ayrı ayrı lg sitesinden alınmış firmware lar var. bu siteye ulaşamazmıyız? diğer bir sorum da mp3 dinlerken kaydırma çubuğunu elle kaydıramıyorum sadece dokunduğum yere gidiyor. bu da firmware ile çözülebilen bir durum mu ki?

SLM gRACEOFGod arkadasım özellikle kimse bu fikri aklından cıkarmasın KM900 modele android kolay kolay girmeyecek yeni android modeller var olmadıgı muddetce zaten cıkana kadar benim elimden coktan cıkar gider

• quote:

Orijinalden alıntı: sonkursun

acaba bendemi satsam yaw valaa sıyıracam artık gönlüm direkmen HTC modellerine kayıyo gına gelmeye basladı cok sukur tlfnumda sıkıntı yokta ayar oldum iyice makinaya temaymıs cartu curtuymus folloş oldu kafamın içi yanlız benim makina boyle giderse bende once iflas edecek
     LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)]

Bu arada oldukca basarılı buldugum ve yükleyipte kullandıgım KDZ KM900 ARENA graphite Version umarım begenirsiniz saygılarımla enee unutmadan sloganımı yazayım
    KRALIM SEN ÇOK YAŞA HEMİ

bu KDZ nin versiyonu nedir?

• saol :D
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.