Şimdi Ara

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
122.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU İŞTEN ANLAYAN ARKADAŞLARA YAZIYORUM SONKURŞUN-EMRAH DİNÇER- GİBİ ARKADAŞLAR AŞAĞIDA VERDİĞİM LİNKTE YER ALAN VERSİYONLARI NASIL BULABİLİRİZ SİZCE
    HADİ BİR BAKIN BAYA GÜZELE BENZİYO BULABİLİRSENİZ SEVİNRİM BEN BULAMADIM ANLAMADIĞIM İÇİN BU İŞLERDEN AMA SİZDEN KAÇMAZ HERALDE

http://www.youtube.com/watch?v=9XpEA_ougpw&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=RqjBOs3tGew

• 1 2 3

bunlara bi gözat bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darktooth -- 24 Mart 2010; 17:02:47 >

• arkadaşlar birt sorum olacak telofonu yan çevirip q klavyeye geçtiğinde nokta düğmesini bulamadım. acaba ben mi göremiyorum.
    birde bu telefone msn gibni programlar yükleyebilirmiyiz.

Birede şağıdaki soruya hala bi cevap alamadım.

aarkadaşlar merhaba kamera kısayol sorunu hala devam ediyor güncellemeden sonra düzelmişti ancak pc suit ile telefonu eşitledikten sonra kısayol tuşu yine çalışmamaya başladı. bu sorunu yaşayan ve çözüm üreten varmı????????
  • ben 10p_00 versiyonunu kullanıyorum bi sorun yaşamadım uzn basınca kamera açılıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsafak

arkadaşlar birt sorum olacak telofonu yan çevirip q klavyeye geçtiğinde nokta düğmesini bulamadım. acaba ben mi göremiyorum.

aarkadaşlar merhaba kamera kısayol sorunu hala devam ediyor güncellemeden sonra düzelmişti ancak pc suit ile telefonu eşitledikten sonra kısayol tuşu yine çalışmamaya başladı. bu sorunu yaşayan ve çözüm üreten varmı????????

hocam qwerty klavyede ilk açıldığında büyük harf olarak görünüyor ya tüm harfler orda iki nokta üst üste , küçük harfe geçirince nokta oluyor bende

V10P kullanıyorum ben ARENEW diye bir versiyon. Diğer versiyonlarda da öylemiydi hatırlamıyorum.

Diğer sorununuzla da hiç karşılaşmadım ama bir factory reset atmayı deneyin telefonunuza mutlaka yeni yazılım yükledikten sonra. Bazı şeyler anca o zaman düzelyor çünkü ama yedeklemeyi unutmayın herşey silinecektir factory reset atınca.

• quote:

Orijinalden alıntı: wox

km900 için tam ekran oyunlar varmı varsada nerden bulabilirim.teşekkürler...

ilk sayfada 4. mesajın başında site adresleri var ordan bolca oyun bulabilirsin. Oyunlar ilk kurğunda genelde tam ekran çalışmaz arenada dpad denen dokunmatik yön tuşları çıkar ama gene ilk sayfada sıkça sorulan sorularda oyun yada programları nasıl tam ekran yapacağın yazıyor.

ilk sayfadaki mesajlarda aradığınız çoğu sorunun cevabı var üşenmeden okumanızı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah.dincer

quote:

arkadaşlar birt sorum olacak telofonu yan çevirip q klavyeye geçtiğinde nokta düğmesini bulamadım. acaba ben mi göremiyorum.

hocam qwerty klavyede ilk açıldığında büyük harf olarak görünüyor ya tüm harfler orda iki nokta üst üste , küçük harfe geçirince nokta oluyor bende

V10P kullanıyorum ben ARENEW diye bir versiyon. Diğer versiyonlarda da öylemiydi hatırlamıyorum.

Diğer sorununuzla da hiç karşılaşmadım ama bir factory reset atmayı deneyin telefonunuza mutlaka yeni yazılım yükledikten sonra. Bazı şeyler anca o zaman düzelyor çünkü ama yedeklemeyi unutmayın herşey silinecektir factory reset atınca.

qwerty klavyede nokta işaretini buldum ancak klavye dilini ingilizce yapmak gerekiyor. türkçe dilde nokta yok her durumda (:) işareti çıkıyor. tek sorunum kısayol kamera tuşu gerçi çokta önemli değil menüden sorunsuz açılıyor

• arkadaşlar bu 10f versiyonu 10p den daha iyi sanırım çünkü onda oyunlarda saat falan kapanıo tam ekran oluo diğer versionlarda sadece d-pad gidio saat bölümü olduğundan üst taraf gözükmüo. acaba 10f nin custom firmwaresi varmıdır :S
  • slm arkadaşlar bende katıldım aranıza. daha önce ku990 kullanıyordum kamerası süperdi , bunun da güzelde sanki o daha bir başkaydı.
    ürün gerçekten güzel ama 4-5 gb doldurdum kendi hafızasına ama galeriye girişte yavaşlama oldu şuan versiyon V10j , birde bu m-toy oyunları güzeli fakat daha başka nasıl bulur ? telefona nasıl yüklerim yardımcı olabilcek arkadaş varsa sevinirim şimdidien tşk. ayrıca bu cihazda ses kalitesini nihayet güzel yapmışlar , 3,5 kulaklık girişi zaten çok güzel düşünülmüş M-TOY yardım

yasasın Arena kardesliği :):
  • ya arkadaşlar telefonda en son kulakla müzik dinledim sonra kulaklığı cıkardım artık tepede kulaklık simgesi hiç gitmiyo vee telefn çalınca kulaklığı takmadan konuşamıyorum varmıdır bunun bi yolu acabaa
  • wi-fi aracılığıyla internet üzerinden televizyon izlemek mümkün müdür acaba???
  •  LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)]

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)]

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)]

ARKADAŞLAR BEN BU VERSİYONU İNDİRDİM GAYET HOŞ VE HIZLI BENCE.BEN BUNU CLUBLGMOBİLE IN SİTESİNDEN İNDİRDİM

LİNK:10h_00 :http://www.mega upload.com/?d=07CRVSE8 aradaki boşluğu doldurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FedeBankai -- 3 Nisan 2010; 16:40:06 >

• ben km900 aldım.. arayüzlere yeni bir simge nasıl yükleniyor veya orda ki simgeyi nasıl kaldırıyoruz....bide tuş kilidi otomatik mi veya nasıl kapatılıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

ben km900 aldım.. arayüzlere yeni bir simge nasıl yükleniyor veya orda ki simgeyi nasıl kaldırıyoruz....bide tuş kilidi otomatik mi veya nasıl kapatılıyor..

dostum
    1. sanırım kısayollara nasıl simge ekleyeceğini soruyorsun. kısayol simgesinin üzerine basılı tut simgelerin yanında çarpı beliriyor. ekleyip kaldırabilirsin.

2. tuştakımını manuel kapamak için kapama düğmesine birkere bas. ayarlardanda otomatik kilidi ayarlayabiliyorsun
  • tsafak arkadaşım yardımın için çok sağ ol... bide arkadaşlar kamera tuşuna basınca foto çekmiyor.sadece yeşil renkte kutucuk geliyor odaklama yapıyor o kadar..çekmesi için dokunmatik kamera tuşuna basmak gerekiyor .bunu nasıl halledeceğim..
    bide net 1930 maH lik gold batarya gördüm...alıp kullananınız var mı?varsa nasıl vede nerden bulabilirim ben...
  • dostum benim kamera tuşu kamerayı açmıyor öyle bi sorunum var ancak foto çekiyor ama biraz zor. bence ekrandaki tuşa birkere bas o gerisini hallediyor. kendi odaklayıp çekim yapıyor. valla deneyen yok sanırım. nerde varsa linkini paylaş bi bakalım

quote:

tsafak arkadaşım yardımın için çok sağ ol... bide arkadaşlar kamera tuşuna basınca foto çekmiyor.sadece yeşil renkte kutucuk geliyor odaklama yapıyor o kadar..çekmesi için dokunmatik kamera tuşuna basmak gerekiyor .bunu nasıl halledeceğim..
    bide net 1930 maH lik gold batarya gördüm...alıp kullananınız var mı?varsa nasıl vede nerden bulabilirim ben...
  • bu arada bi deneme yaptım kamerayla ayrıca ne hikmetse kamera tuşundan açıldı. olay şöyle resim çekerken çekme tuşuna bas yeşil yanmasını bekle yeşil yanınca tuşa olan baskıyı biraz daha arttır. öyle çekim yapıyor.
    quote:

dostum benim kamera tuşu kamerayı açmıyor öyle bi sorunum var ancak foto çekiyor ama biraz zor. bence ekrandaki tuşa birkere bas o gerisini hallediyor. kendi odaklayıp çekim yapıyor. valla deneyen yok sanırım. nerde varsa linkini paylaş bi bakalım

quote:

tsafak arkadaşım yardımın için çok sağ ol... bide arkadaşlar kamera tuşuna basınca foto çekmiyor.sadece yeşil renkte kutucuk geliyor odaklama yapıyor o kadar..çekmesi için dokunmatik kamera tuşuna basmak gerekiyor .bunu nasıl halledeceğim..

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_emreusta

bu ekran titreme konusunu halledebilen bunun çözüm yolunu bilen var mıdır acaba.benim ekran hala titriyo.3 kere servise gitti geldi.yeni pil verdiler pildendir diye hala titriyo.yaw deli olacam telefon iyi hoş da şu titremesi olmasa.ayrıca müzik çaları deli ediyo bence geçişler çok yavaş artı kulaklık sesi çok az.hiç tatmin edici değil.i-phone'nin bu konuda çok iyi olduğunu duymuştum.velhasıl ekran hala titriyo ve tekrar söylüyorum LG ARENA ALMAYIIIINNNNN....

dr emreusta seni benden daha iyi kimse anlayamaz=) telefonu aldıktan sonraki 2 ayım telefona lanet etmekle gecti. artık bende usandım telefon acılmıor kapanmıor kitlenior kalitesiz hiçbirşey yapmıor titrior vs vs ama dediğim gibi alıştım ve bu şekilde kullanıorm=) bence sende uğraşma titreme problemiyle gps le uygulamalarıyla falan filan cünkü mevcut ürün o dur ve daha fazlasını vermeyecektir... titreme sorunu kesinlikle düzeltilecek bir durum deildir cünkü fabrika cıkışından hatalı bir durumdur. bu paraya bu ürün diyemyeceğim cünkü 200liralık cin malı iphoneler bile ne kadar berbat bir ün yapmış olsalar dahi km900 dan daha kaliteli olduğuna kanat getirdim. ki ben km900ümü 850e aldım su anki fiyatı 800 filan sanırım bu fiyata 3gs olmasada az kullanılmış bir 3g alabilirsiniz. garantisiz sorun olur demeyin, alet o kadar güncel o kadar revaçta ki, alet bir arıza yaptığında teknik servis yerine önce internetten bakın soruna ve emin olun buluorsunuz =) benim arkadaşım sıfır 3gs aldı ve param parca etti inanamazsınız ya aleti deşti öldürdü resmen ama istediği anda geri getirdi=) alet hiçbir şekilde iflas etmior. hoş km900 un garantisi varda ne oluor ? hani garantiye veren arkadaşlar titreme problemini halledebildimi ? :D. 5mp kamerası var km900ün ? sizden sunu rica ediorm herhangi bir nokia veya iphone telefon ile aksam üzeri yada gece fotoraf cekin. arkadaş alette flash var ama nasıl oluorda 3mp kameralı iphone aksam üzerine flashı olan km900 dan daha net daha aydınlık cekebilir? mantıklımı bu ? yada 2mp li bi nokia ile de test ettik aralarında şaka gibi fark var:D 1mp olsa bu telefon tmm anca bu kadar diyebilirsin (flashı olmasına rağmen berbat gece fotorafı cekmesine rağmen) ama aletin üzerinde 5mp dior şakamı bu ? bakın bu cümlelere muhalefet olacak arkadaşlar size saygı duyuyorm ama cok rica ediorm yazı yazmadan önce alın 2sene öncesinin telefonu olanı iphone 3g ile yan yana getirin. 3mp kamera flashsız nasıl flashlı 5mp kameradan abartı derecede net ve aydınlık fotoraf cekebilir? (not=cam gibi netlik arayan bir adam deilim anlaşılır bir foto olması yeterli). version atarım koc gibi olur die düşünen arkadaşların dikkatine. alet version atılınca hiçbirşey olmuor yine titrior yine kitlenior yine sorunlar yaratıor. söyle düşünün winamp skini gibi bir şey sadece iconların şeklini daha cafcaflı yapıor version işi baska hiçbir özelliği yok(bilir kişilerden ve işin ehli alman forumlardan yüklediğim en stabil versionu kullanıorm ama sonuc değişmior). benim için bu telefonun eski model bir nokia 6600dan tek farkı görünüşü ve flashı. flash dedim cünkü karanlık ortamlarda işlerim oluor bilgisayar ici gibi... böyle durumlarda kameranın flashı cok güzel el feneri görevi görüor=) o da zaten 30saniede bi bekleme konumuna gecior ve tekrar acmam gerekior:P son olarak söylemek istiorm ki kalitesizliğin ismi km900 dür. foruma bakıp alacak arkadaşlar varsa sakın ha sakın! derim. gidin 2nci el iphone 3g alın cünkü kalitenin adı iphone ve emin olun garantili km900 kadar sorun yaşamayacaksınız. cöktümü ? windows gibi format atarsınız. gps mi ? en kralı. uygulamamı ? en kralı. müzik mi ? en kralı!(nerdeyse tüm telefonların kulaklıktan müzik kalitelerine bakmış bir adam olarak sölüorm)i oyun mu ? en kralı! (600liralık sony psp yi tahtından indirmiş bir alet şu an için). internet mi ? en hızlı ve takılma sorunu yaşatmayanı. ya nefret ederim forumlara giripde ürünler hakkında iyi kötü yorumlar yapmaya ama inanın bu uzun yazıyı yazmamdaki tek amacım, bu aletin ne kadar iğrenc bir alet olduğunu insanlara gösterip yol yakınken mağdur olmalarını engellemek. cünkü ne yazık ki ben bu ürünü kullanıorm su an :(. Yazık.... iphone iphone dediğime bakmayın ben sadece iphone kullanıpta kalitenin resmini gördüğümden kaynaklanıor gidin en bilinmedik telefonu alın ama sakın ha sakın km900 :S

• quote:

Orijinalden alıntı: azuredragon

quote:

Orijinalden alıntı: dr_emreusta

bu ekran titreme konusunu halledebilen bunun çözüm yolunu bilen var mıdır acaba.benim ekran hala titriyo.3 kere servise gitti geldi.yeni pil verdiler pildendir diye hala titriyo.yaw deli olacam telefon iyi hoş da şu titremesi olmasa.ayrıca müzik çaları deli ediyo bence geçişler çok yavaş artı kulaklık sesi çok az.hiç tatmin edici değil.i-phone'nin bu konuda çok iyi olduğunu duymuştum.velhasıl ekran hala titriyo ve tekrar söylüyorum LG ARENA ALMAYIIIINNNNN....

dr emreusta seni benden daha iyi kimse anlayamaz=) telefonu aldıktan sonraki 2 ayım telefona lanet etmekle gecti. artık bende usandım telefon acılmıor kapanmıor kitlenior kalitesiz hiçbirşey yapmıor titrior vs vs ama dediğim gibi alıştım ve bu şekilde kullanıorm=) bence sende uğraşma titreme problemiyle gps le uygulamalarıyla falan filan cünkü mevcut ürün o dur ve daha fazlasını vermeyecektir... titreme sorunu kesinlikle düzeltilecek bir durum deildir cünkü fabrika cıkışından hatalı bir durumdur. bu paraya bu ürün diyemyeceğim cünkü 200liralık cin malı iphoneler bile ne kadar berbat bir ün yapmış olsalar dahi km900 dan daha kaliteli olduğuna kanat getirdim. ki ben km900ümü 850e aldım su anki fiyatı 800 filan sanırım bu fiyata 3gs olmasada az kullanılmış bir 3g alabilirsiniz. garantisiz sorun olur demeyin, alet o kadar güncel o kadar revaçta ki, alet bir arıza yaptığında teknik servis yerine önce internetten bakın soruna ve emin olun buluorsunuz =) benim arkadaşım sıfır 3gs aldı ve param parca etti inanamazsınız ya aleti deşti öldürdü resmen ama istediği anda geri getirdi=) alet hiçbir şekilde iflas etmior. hoş km900 un garantisi varda ne oluor ? hani garantiye veren arkadaşlar titreme problemini halledebildimi ? :D. 5mp kamerası var km900ün ? sizden sunu rica ediorm herhangi bir nokia veya iphone telefon ile aksam üzeri yada gece fotoraf cekin. arkadaş alette flash var ama nasıl oluorda 3mp kameralı iphone aksam üzerine flashı olan km900 dan daha net daha aydınlık cekebilir? mantıklımı bu ? yada 2mp li bi nokia ile de test ettik aralarında şaka gibi fark var:D 1mp olsa bu telefon tmm anca bu kadar diyebilirsin (flashı olmasına rağmen berbat gece fotorafı cekmesine rağmen) ama aletin üzerinde 5mp dior şakamı bu ? bakın bu cümlelere muhalefet olacak arkadaşlar size saygı duyuyorm ama cok rica ediorm yazı yazmadan önce alın 2sene öncesinin telefonu olanı iphone 3g ile yan yana getirin. 3mp kamera flashsız nasıl flashlı 5mp kameradan abartı derecede net ve aydınlık fotoraf cekebilir? (not=cam gibi netlik arayan bir adam deilim anlaşılır bir foto olması yeterli). version atarım koc gibi olur die düşünen arkadaşların dikkatine. alet version atılınca hiçbirşey olmuor yine titrior yine kitlenior yine sorunlar yaratıor. söyle düşünün winamp skini gibi bir şey sadece iconların şeklini daha cafcaflı yapıor version işi baska hiçbir özelliği yok(bilir kişilerden ve işin ehli alman forumlardan yüklediğim en stabil versionu kullanıorm ama sonuc değişmior). benim için bu telefonun eski model bir nokia 6600dan tek farkı görünüşü ve flashı. flash dedim cünkü karanlık ortamlarda işlerim oluor bilgisayar ici gibi... böyle durumlarda kameranın flashı cok güzel el feneri görevi görüor=) o da zaten 30saniede bi bekleme konumuna gecior ve tekrar acmam gerekior:P son olarak söylemek istiorm ki kalitesizliğin ismi km900 dür. foruma bakıp alacak arkadaşlar varsa sakın ha sakın! derim. gidin 2nci el iphone 3g alın cünkü kalitenin adı iphone ve emin olun garantili km900 kadar sorun yaşamayacaksınız. cöktümü ? windows gibi format atarsınız. gps mi ? en kralı. uygulamamı ? en kralı. müzik mi ? en kralı!(nerdeyse tüm telefonların kulaklıktan müzik kalitelerine bakmış bir adam olarak sölüorm)i oyun mu ? en kralı! (600liralık sony psp yi tahtından indirmiş bir alet şu an için). internet mi ? en hızlı ve takılma sorunu yaşatmayanı. ya nefret ederim forumlara giripde ürünler hakkında iyi kötü yorumlar yapmaya ama inanın bu uzun yazıyı yazmamdaki tek amacım, bu aletin ne kadar iğrenc bir alet olduğunu insanlara gösterip yol yakınken mağdur olmalarını engellemek. cünkü ne yazık ki ben bu ürünü kullanıorm su an :(. Yazık.... iphone iphone dediğime bakmayın ben sadece iphone kullanıpta kalitenin resmini gördüğümden kaynaklanıor gidin en bilinmedik telefonu alın ama sakın ha sakın km900 :S

dostum sıkıntılarını iyi güzel yazmışsın. bazı konularda sana bende katılıyorum. özellikle bendeki enbüyük sorun kamera tuşunun kafasına göre çalışması. ancak diğer yazdığın kilitlenme ve ekran titremesi sorununa ben rastlamadım. sen beklentilerin doğrultuusunda telefondan mennun olmaya bilirsin. ancak bu telefonu kullandığım bir ay zarfında beni yeterince tatmin ediyor. gerçi ben telefondan çokfazla multimedya ve interne gps gibi işlemleri kullanmıyorum sadece canım sıkılınca eğlence ve deneme amaçlı kullanıyorum ve hiç birsorun yaşamadım. resim kalitesinde gündüz çekimleri tatmin olmasına rağmen dediğin gibi gece çekimleri çok tatmin edici değil buda bence flaşının yetersiz kalmasından değişik bir flaş türü kullanabilirlerdi zenon gibi. yoksa lens kalitesi bence marka olarakta iyi shnayder. bu telefonu alırken çok araştırdım iki seçeneğim vardı ben biraz değişik düşünüyorum sanırım ya motorola v9 yada km900 dü. sonuçta bulunduğum yerde ilk bunu gördüm ve aldım. alırkende en büyük sıkıntının şarj sorunu olduğunu biliyordum ve bile bile aldım. bu yüzden bu konuya girmiycem sonuçta telefona çok yüklenilirse şarj bir günü geçmez. ama bana üç gün civarı gidiyor. sonuçta bu forumda herkezin bilgilerini ve tecrubelerini paylaşıp bu telefonla ilgilenenlerin doğru kararı vermelerini sağlamak (alıp yada almamak). ben senin bu telefonu asla almayın demene dmene rağmen . kendi adıma bu telefonu aldığıma memnun olduğumu söyliyeceğim. senin kadar büyük sorunlar yaşamadım. ve bu telefonu alacak kişilerin telefonla ilgili bütün yazıları okuyup tartıp onagöre karar vermelerini söylerim. sonuçta malzeme ortada iyi ve kötü yanlarını birçok yerde bulabilirsiniz. bence bu telefonun iki katı büyüklüğünde ipone almaktansa bu daha mantıklı sanırım iponede görüntülü görüşmede yok.gerçi tam bilmiyorum. sonuçta ipone'a tam bi telefon denemez. onun segmenti farklı ve kalitesini tartışmam.
    sonuçta dostlar benim görüşlerim bunlar, karar bu telefonu alacak kişilerin. sakın almaaayın demek yanlış.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.