Şimdi Ara

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
122.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kanaryalar101

slm arkadaslar az once yüklemiş oldugum V10CB_03.kdz oldukca görsellik acısından begendim diyebilirim oldukca hızlı geçişleri mevcut özellikle KM900 yazı karakteride oldukca güzel dizayn fontlanmıs basarılı bulum ince ve ufak yazı karakteri ile en azından orijinal menüden sıkılanlar bu versiyonla telefonuna güzellik katacaktır Crystal Blue adlı bu sürümü umarım sizde begeneceginizi umuyorum

sonkursun arkadastan aldigim bu linki indirdim. Nasi kuracam peki? Denedim bi turlu basaramadim. Yardimci olursaniz cok sevinirm

slm kanaryalar101 arkadasım en güzel sunum ve anlatımı ve kolay kurulum ile rahatca yapabilirsin usb kablon tlfn bataryan + yuklemene yardımcı olacak olan programlar sayesinde hosuna gidecek diğer kdz leride atıp yükleme yaparsın sana bol güzel keyifli yüklemeler bu arada arkadas emrah dincer arkadasımızın bu sayfanın ilk basına dön yani (1 nolu sayafaya tıklayın) bu tıkladıgınız sayfada size yardımcı oalcak tüm detaylar sunumlar mevcut saygılar

KRALIM SEN COK YASA HEMİİ

• arkdşlar yabancı bi site de arena ya windows 7 temalı arayüz uygulaması yapılmış ve çok güzel tek eksik dil problemi bunu düzeltebilen olursa süper olur

http://www.lgarenaforum.co.uk/index.php?topic=997.0
  • ben de hala ekran titremesiyle uğraşıp duruyorum :( aldığım günden beri telefon serviste.son kez gönderdim bu sefer para iade talebinde bulunarak.bakalım nolcak sonuç.aldığım günden beri nalet ettim telefona.çok pişmanım.almayı düşünen arkadaşlar bi kere daha düşünün.
  • arkadaşlar benim durumda çözemediğim sorunlarım var yardım lütfen.

alerma ve dünya saatine girdiğimde tel kapanıyorç yaa kafayı yicem. saat dilimi londra gösterio değiştirmek istiyorum telefon yine kapanıyor. lütfen yardım edin. acaba otomatik güncelle seçeneğini kullandığımdan mı oluyor?
    bide latin alfabesini destekleyen firmwareyi bulamadım yani el yazısını. V10CB_03.kdz ayrıca bu sürümün linki nerde?
  • kanaryalar v10cb_04 ün km900 e uygun olduğuna eminmisin?
  • arkadaşlar ben telefonun reset atmasını factory resetle halletttim. şimdi size bi konuda tüyo vericem. arkadaşlar arenada birden fazla oyun yada uygulama çalıştırabilirsiniz ama diğer uygulamadayken ilk uygulamanız düzgün bi şekilde devam etmez. yani duraklar ama sonuçta aynı anda 2 tane çalışıo :D nese şimdi ilk olarak uygulamaya(yada oyuna ) girin osnra küp menüye geçiş tuşuna uzunca basın sonra ordan uygulamalar ve oyunlara girin uygulama çalıştırıyorsanız uygulamalara oyun çalıştırıyorsanız oyunlara girin. sonra üst klasöre geçiş yapmak için en üstte .... die bi buton var ona basın. şimdi uygulama kendiliğinden ekrana gelicek. sonra tekrar küp menü butonuna uzunca basın. bu sefer uygulamalar ve oyunların aktif olmadığını görüceksiniz. burdan ugulamalar ve oyunlara tekrar girince istediğinizi tekrar seçebiliceksiniz :)
  • whoooa cristal blue süper ötesi :) herkez yüklesin çok beğendim :)
  • mrb arkadaşlar arenadaki ekranın silik görünmesi ve titremesi olayı hakkında birkaç şey söylemek istedim.
    Eskiden motorola e398 kullanıyordum ve modlama yapılıyordu bu telefona.bazı flash yüklemeklerimde flashtaki temalardan kaynaklanan ekranda iz kalması oluyordu.yani yazılım ve temadan kaynaklanıyordu.belkide arenadaki olayda bundan kaynaklanıyordur.

ayrıca bazı sitelerde arena için android işletim sistemi geliştirildiğini gördüm.inş yakın zamanda başarırlarda bizde yükleriz..

bir arkadaşın dediği gibi lg firmasına e-mail çekmek işe yarayabilir.ben kendim çektim... belki kendileri güncellemeyle yükleyebilirler...ingilizcesi iyi olan bir arkadaş ingilizce bir email yazsada bizde direkt lg nın türkiye sitesine değilde koredeki sitesinden direkt ulaşşmaya çalışmak daha iyi olur diye düşünüyorum.çünkü tr ithalatçısı gerekli duyarlılığı göstermeyebilir...
    saygılarla...

• quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

mrb arkadaşlar arenadaki ekranın silik görünmesi ve titremesi olayı hakkında birkaç şey söylemek istedim.
    Eskiden motorola e398 kullanıyordum ve modlama yapılıyordu bu telefona.bazı flash yüklemeklerimde flashtaki temalardan kaynaklanan ekranda iz kalması oluyordu.yani yazılım ve temadan kaynaklanıyordu.belkide arenadaki olayda bundan kaynaklanıyordur.

ayrıca bazı sitelerde arena için android işletim sistemi geliştirildiğini gördüm.inş yakın zamanda başarırlarda bizde yükleriz..

bir arkadaşın dediği gibi lg firmasına e-mail çekmek işe yarayabilir.ben kendim çektim... belki kendileri güncellemeyle yükleyebilirler...ingilizcesi iyi olan bir arkadaş ingilizce bir email yazsada bizde direkt lg nın türkiye sitesine değilde koredeki sitesinden direkt ulaşşmaya çalışmak daha iyi olur diye düşünüyorum.çünkü tr ithalatçısı gerekli duyarlılığı göstermeyebilir...
    saygılarla...

Bu başlığa uzun zamandır yazmıyordum. Ben de yaklaşık iki ay öncesine kadar lg arena kullanıcısı idim. Gerçekten kendi sınıfındaki rakiplerine göre en kullanıcı dostu telefonlardan biridir.Almayı düşünüp de buraya bakan arkadaşlara tavsiye niteliğinde yazdım bunu.

Şimdi gelelim son günlerde herkesin aklını karıştıran arka plan resminin silik bir şekilde ekranda kalması sorununa.Bu sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyordum. Kullanırken bir kaç farklı fw deneyince çözülür gibi olmuştu. Ya da kesin çözülür diye kendimi şartlandırdığımdan ben öyle zannetmiştim. Çünkü her seferinde devam etti bu sorun. Bu sorunun donanımsal olduğu kanaatindeyim artık.Bunu siz de kolayca anlayabilirsiniz. Telefonun ekranında o silik görüntü çıkmaya başlayınca kamerayı açın.Kamera açılırken önce karıncalı tv ekranı gibi bir görüntü geliyor hatırlarsanız.O görüntü geldiği sırada yani kamera açılmadan 1-2 saniye önce şarj ve hat göstergesine ve telefonun ekranının alt köşelerine bakın. Işık titreyerek geliyor, bu birinci delil. İkincisi ise bu sorunun nadiren de olsa, bizimle aynı tarihlerde almış ve bizimle aynı yazılımları kullanan; hem bu forumdaki hem de yabancı forumlardaki bazı kişilerde hiç çıkmamış olması.

Android işletim sistemine gelince.O iş için elemanın biri bir site kurmuştu androidarena.net diye.Orada geliştircilere bağış topluyordu ve yapılan işlemleri o site üzerinden yayınlıyordu.Ama hem bağışların azlığında hem de pek bir gelişme olmamasından siteyi kapattı. Şimdi a-ndroidarena.pytalhost.com(çizgiyi kaldırıp yazın adresi) sitesinde çalışmalar yürütülüyor ama kimsenin pek ümidi de fazla bir uğraş gösterdiği de yok. Sadece lafta kaldı.Ama bu android'in arena'ya uymamasından kaynaklanmıyor.Arena'nın çıkış tarihinden kaynaklanıyor. Çünkü bu tarihlerde çok kral aletler çıktı ve geliştiriciler genelde onlara yöneldi.Kısacası sistem gereksinimleri olarak LG Arena, Android için yeterli bir cihaz ama ilgilenen pek kalmadı.

LG firmasına mail çekmeniz pek bir şeyi değiştirmez. Özellikle bir arkadaş biraz fazla ümitvar bir tavırla "Arena'ya uygun yeni işletim sistemi içeren bir yazılım yayınlayın" gibi bir şey yazmıştı sanırım. Bu imkansızın ötesinde. Birincisi LG Türkiye buna yetkili değil, ikincisi yetkili olsa bile yapmaz çünkü Android'le çıkacak olan yeni model LG Arena Max'ı satamaz. Bu arada unutmadan yaza kadar LG Arena Max modelinin çıkması bekleniyor o model Android'li ve LG Arena'ya hem donanımsal hem de yazılımsal olarak en çok benzeyen cihaz olacak. Bu telefon çıktıktan kısa süre sonra Android'i LG Arena'ya da uyarlarlar.

Umarım faydalı olmuştur.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KadirşinaS_ -- 27 Şubat 2010; 15:41:31 >

• arkadaşlar el yazısını tanıyan düzgün çalışan bi firmware versiyon war mı acaba emrah dinçer arkadaşım kullanıyodu galiba linkini verebilirseniz çok tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: stetner

arkdşlar yabancı bi site de arena ya windows 7 temalı arayüz uygulaması yapılmış ve çok güzel tek eksik dil problemi bunu düzeltebilen olursa süper olur

slm ben kurdum tlfna oldukca güzel buldum dil eksikligi dmeişssiniz lakin ben incik pinçik yaptım kesinlikle dil sorununa rastlamaıdm ha su var eger kastınız bundna yana ise duvar kagıdı koyduktan sonra ekranın hemen alt ortasındaki yabancı dilden bassediyorsan okadarda olsun artık ama menüler grafikler fena sayılma güzel ve hosuma gitti tesekkürler

• son kursun arkadaşım ben firmware i buldum ama indirmedim indirilebilen bi link verirsen ben de kurup denemek istiyorum
  • bende indiriorum windows 7i ama cristal blue daki iphone kızağı çok kötü olmuş onun dışında iyimiş
  • ya lg arena ile Wİ-Fİ kullanarak online tv izlemek ya da radyo dinlemek mümkün müdür kardeşler???
  • bir de kendi youtube kısmını kullanamıyoruz malüm.onu kullanabilmenin bir yolu var mı yani youtube videolarını nası izleyecez???
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonkursun

quote:

Orijinalden alıntı: stetner

arkdşlar yabancı bi site de arena ya windows 7 temalı arayüz uygulaması yapılmış ve çok güzel tek eksik dil problemi bunu düzeltebilen olursa süper olur

slm ben kurdum tlfna oldukca güzel buldum dil eksikligi dmeişssiniz lakin ben incik pinçik yaptım kesinlikle dil sorununa rastlamaıdm ha su var eger kastınız bundna yana ise duvar kagıdı koyduktan sonra ekranın hemen alt ortasındaki yabancı dilden bassediyorsan okadarda olsun artık ama menüler grafikler fena sayılma güzel ve hosuma gitti tesekkürler

ARKADAŞIM BENİM CAHİLLİĞİMİ BAĞIŞLAYINDA BİŞİ SORUCAM
    BU WİNDOWS 7 Yİ KURUNCA SADECE GÖRÜNTÜ OLARAK MI WİNDOWS OLUYOR YOKSA ATIYORUM BİR GM730 GİBİ İŞLETİM SİSTEMİMİ TAMAMEN WİNDOWS OLUYOR BEN ANLAMADIM.

• dostum sadece görüntü olarak windows oluyor.gerçekten windows olsa ortalık yıkılır.şu an uğraşıyorlarmış windows ve android'i uyarlamak için ama daha bekleyecez sanırım.ben de hala ekran titremesiyle uğraşıyorum.1 haftadır serviste telefon.alalı 1 ay oldu 10 gün kullanamadım.en son değişim onayı bekliyoruz büyük ihtimal değişecek demişlerdi dün aradım değişim onayı almadı tamir edecez dediler.cihazın ekranı ve ön cam kısmı değişmişti zaten şimdi de anakart ve pili değişecek.geriye orjinal bişeyi kalmadı yani.sıfır cihaz aldım içi tamamen açılmış parçaları değişmiş bi cihaz olacak elimde şimdi. yazıklar olsun böyle anlayışa.KARDEŞLER BENDEN SİZE SON UYARI LG ARENA ALMAYIIIIIIN.SONRA BÖYLE BENİM GİBİ KALIRSINIZ ORTADA.HEVES EDİP PARAYA KIYIP SIFIR CİHAZ ALDIM NE CİHAZA HEVESİM KALDI NE SIFIRLIĞI KALDI İÇİ AÇILDI İÇİNDE YER YER ÇİZİKLER OLUŞTU CAMDAKİ KORUMA GİTTİ VE EKRAN HALA TİTRİYO.ALMAYIN LG ARENA ALMAYIIIIN.ŞENGÜLLERE DE CİHAZ FALAN GÖNDERMEYİN.ADAMLARI ARADIM İKİNCİ KEZ DÜZELMEYİNCE DEDİM BU HALA TİTRİYO.CEVAP ŞU OLDU;
    BEN DE LG ARENA KULLANIYORUM.KONTRASTI DÜŞÜRÜRSENİZ TİTREME BELLİ OLMUYO DEDİ.MADEM ÇÖZÜMÜ BUYDU DA BENİM TELEFONU NİYE AÇTINIZ PARÇA DEĞİŞTİRDİNİZ.BÖYLE GERİZEKALI Bİ AÇIKLAMA OLUR MU.BUNU DUYUNCA ZATEN DİREK MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM.ONLAR BAŞKA Bİ YERE YÖNLERDİRDİ ONLAR LG'YE GÖNDERDİ ONAY BEKLEDİ FALAN.SAÇMA SAPAN İŞLER YA.5 FARKLI YERLE MUHATAP OLDUM SORUN ÇÖZÜLMEDİ.NEYSE CİHAZ Bİ ELİME ULAŞSIN DA İNŞALLAH EKRANI TİTREMEZ DE BARİ ORADAN KURTARIRIZ.İÇİ AÇILDI AMA YAPACAK BİŞEY YOK ADAMLAR CİHAZI DEĞİŞTİRMEDİ.FALLOŞ CİHAZI KULLANACAZ ARTIK.LG'NİN TEKNİK SERVİS OLAYI BERBAT O YÜZDEN SON KEZ UYARIYORUM LG ARENA ALMAYIN ARKADAŞLAR...

• yok arkadaşım sadece görüntüde değişiklikler oluyor yani açılış kapanış görüntüleri, ana menüdeki simgeler, widgetlar vs. yani telefona yüklenen bir tema gibi düşün ama bazı düzenlemeler, artılar var tabii örneğin kamera sessize alınabiliyor yani 4 no.lu ton sessiz oluyor birde bence bu versiyonun en güzel tarafı 3 değişik yazı stilinin bulunuyor olması.ilk aklıma gelenler bunlar.
    bu arada unutmadan T9 sorunu da ortadan kalkmış bu versiyonda yani yeni bir mesaj yazmaya başlarken her seferinde T9'u kapatmak zorunda kalmıyoruz
    umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN.BİDE BİŞİ DAHA SORUCAM TÜRKÇE DİLİ VAR DİMİ??
    KEŞKE BECEREBİLSEMDE KURABİLSEM TELEFONUMA BUNU. MALESEF BEN BECEREMEM. NEYSE ARTIK YAPANLARI İZLİCEZ.
  • Evet arkadaşım Türkçe dil desteği mevcut tuş kilidi yazısı yabancı (sanırım ispanyolca) ve bir kaç yerde daha yabancı 1-2 kelime var ama sorun teşkil edecek bişey değil..kurlum için de ilk sayfa da frimware uptade başlığı altında anlatılan yöntemi uygulayarak yükleyebilirsin ama çok karışık dersen daha kolay bir yöntem aşağıdaki sitede anlatılmış ancak site ingilizce. ben buradan yola çıkarak yaptım.
    http://www.lgarenaforum.co.uk/index.php?topic=635.0
    yine de yardımım olursa ara ara bakarım ben foruma, sorularını elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım
    iyi geceler...

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.