Bildirim
LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (19. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben anlamadımşimdi android ne zaman tamamlanack?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FedeBankai -- 6 Mart 2010; 20:01:33 > -
kesin birşey yok tamamlanamayadabilir. tamamlansa bile sorunsuz bir şekilde çalışır mı kesin değil. -
bence arenaya ağır gelir :S sadece java ların hızlı olmasını sağlasınlar yeter bana :D -
şu ekran olayı bana da oluyor yalnız telefon soğuk yediğinde oluyor :)
belki sizde de aynı şekilde olabilir. normal sıcak bir havada telefonda iz kalmıyor lakin bugün telefon oldukça soğukta kaldı ve ekran iyice birbirine girdi. sıcak ortam gördüğünde düzeldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: wewe
Evet arkadaşım Türkçe dil desteği mevcut tuş kilidi yazısı yabancı (sanırım ispanyolca) ve bir kaç yerde daha yabancı 1-2 kelime var ama sorun teşkil edecek bişey değil..kurlum için de ilk sayfa da frimware uptade başlığı altında anlatılan yöntemi uygulayarak yükleyebilirsin ama çok karışık dersen daha kolay bir yöntem aşağıdaki sitede anlatılmış ancak site ingilizce. ben buradan yola çıkarak yaptım.
http://www.lgarenaforum.co.uk/index.php?topic=635.0
yine de yardımım olursa ara ara bakarım ben foruma, sorularını elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım
iyi geceler...
ARKADAŞIM TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNE. AŞTIM KENDİMİ VE DEDİĞİN GİBİ BİRİNCİ SAYFADAKİ YÖNERGELERİ TAKİP EDEREK KURDUM WİNDOWS U
ANCAK BİR SORUN VAR. ALARMIM ÖNCEKİ VERSİYONDA HAFTALIK OLARAK AYARLIYDI VE ŞİMDİDE AÇIK HALDE AMA DÜZELTMEK İÇİN ALARMLARA GİTMEK İSTEDİĞİMDE TELEFON KAPANIYOR VE KENDİ KENDİNE YENİDEN AÇILIYOR. AYNI ŞEYİ BAĞLANTILAR MENÜSÜNE TIKLAYINCA DA YAPIYOR.
BU NEDEN OLUR ACABA VE DÜZELTİLME ŞANSI VARMIDIR?? TEŞEKKÜRLER
-
arkadaşım dikkat ettiysen saat dilimimni ve dünya saatini ayarlamaya çalışıncada telefon kapanıyor eğer 1809*#900# yapıp factory reset edersen telefon düzelir ama dosyalar gidr :D onları ilk önce yedekle -
rica ederim umarım yardımcı olabilmişimdir şimdi bu versiyonu yükledikten sonra bende de ne google açılıyordu ne de gps çalışıyordu ama arkadaşın dediği gibi factory reset attım ve düzeldi sanırım sen de böyle bir sorun yaşıyorsun.reset attıktan sonra büyük ihtimalle senin probleminde düzelir ama eğer düzelmez ise ne kadar işe yarar bilemiyorum ama versiyonu tekrar yüklemeni öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: onbasiii
quote:
Orijinalden alıntı: wewe
Evet arkadaşım Türkçe dil desteği mevcut tuş kilidi yazısı yabancı (sanırım ispanyolca) ve bir kaç yerde daha yabancı 1-2 kelime var ama sorun teşkil edecek bişey değil..kurlum için de ilk sayfa da frimware uptade başlığı altında anlatılan yöntemi uygulayarak yükleyebilirsin ama çok karışık dersen daha kolay bir yöntem aşağıdaki sitede anlatılmış ancak site ingilizce. ben buradan yola çıkarak yaptım.
http://www.lgarenaforum.co.uk/index.php?topic=635.0
yine de yardımım olursa ara ara bakarım ben foruma, sorularını elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım
iyi geceler...
ARKADAŞIM TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNE. AŞTIM KENDİMİ VE DEDİĞİN GİBİ BİRİNCİ SAYFADAKİ YÖNERGELERİ TAKİP EDEREK KURDUM WİNDOWS U
ANCAK BİR SORUN VAR. ALARMIM ÖNCEKİ VERSİYONDA HAFTALIK OLARAK AYARLIYDI VE ŞİMDİDE AÇIK HALDE AMA DÜZELTMEK İÇİN ALARMLARA GİTMEK İSTEDİĞİMDE TELEFON KAPANIYOR VE KENDİ KENDİNE YENİDEN AÇILIYOR. AYNI ŞEYİ BAĞLANTILAR MENÜSÜNE TIKLAYINCA DA YAPIYOR.
BU NEDEN OLUR ACABA VE DÜZELTİLME ŞANSI VARMIDIR?? TEŞEKKÜRLER
-
Herkese Selam ve Saygılar,
Donanimhaber'e en son 2004 yılında yazmıştım, şimdi yıllar sonra ilk kez yazıyorum.
Sebebi malumunuz :) ben de bir KM900 alıyorum 2 güne kadar inşaallah. Telefon henüz gelmeden araştırmalara ve ne tür programlar yükleyeceğime vs bakarken bu paylaşımları farkettim hepsi çok yararlı, emeği geçenlere teşekkür ederim. Ben de yararlı birşeyler bulursam eklerim. Şimdi ben telefon elime geçince ilk ne yapmalıyım. Güncelleme olaylarından bahsedilmiş. Sanırım onu yapmak zorunlu gibi olacak. Ayrıca temel olan en yararlı programlar nelerdir. Sanırım GPS programı gelmiyor örneğin ya da haritalar tam bilmiyorum. Onlarla ilgili programların kurulumunu vs nereden (yani mutlaka vardır fakat, güzelce düzenlenmiş şekilde var mı merak ediyorum. Ben istediğim programı hemen bulamıyorum, ya da en çok kullanılan hangisi olduğunu bilemiyorum.) Umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
Herkese teşekkürler. Hayırlı günler..
-
Arkadaşlar opera mini 5 in final versiyonu çıkmıştır download etmek isteyen arkadaşlar linkten indire bilir
sadece bir sorun ile karşılaştım TÜRKÇE karakter sorunu bilginize
Opera mini 5 Türkçe -
arkadaşlar. ben en güncel firmware yi yapmak istiorm fakat offical firmware veren bi lg sitesi bulamadım. forum morom warez filan istemiorm. lg nin türkiye için cıkardığı son firmwareyi yüklemek istiorm. tabi nasıl yükleyecğeim hakkında da hiçbi fikrim yok:P ama bi yardımcı olursanız sevinicem. -
arkadaşlar selam bende dün itibariyle lg me kavuştum artık hayırlısı diyelim. makinayı ilk aldığımda neler yapmam grekli ve güncelleme nedir bilgi verirseniz sevinirm. -
arkadaşlar LG'nin Türkiye için çıkardığı en son firmware 2010-01-04 tarihli 10j versiyonudur son zamanlarda başka bir versiyon çıkardığını görmedim yine de kendiniz bir araştırın.10j versiyonunu bu linke tıklayarak indirebilirsiniz ==> 10j versiyonu
ilk sayfada arkadaşların anlattığı firmware uptade başlığı altındaki yönergeleri takip ederek telefonunuza rahat bir şekilde firmware yükleyebilirsiniz.
iyi günler... -
arkadaşlar telefonu iki gün önce aldım şuan için bir iki sorunla karşılaştım yardımcı olursanız sevinirim.
1. telefonun kamera kısa yol düğmesi ilk gün denediğimde çalışıyordu ancak şuan kısayola basmama rağmen düğme çalışmıyor. sorun nedir acaba.
2. km900at_v10g program versiyonu daha üstünü var mı ve varsa yüklemem kazanç sağlar mı.
teşekkürler. -
Arkadaşlar, LG Arena'yı modem olarak kullanabildiğimiz söyleniyor. Ama ben kullanma klavuzuyla işlem yaptığımda bunu beceremedim. Nasıl internete LG Arena üzerinden bağlanılabiliyoruz. Yapan varsa yardımcı olsun lütfen. -
km900at_v10j sürümünü lg nin kendi sitesinden yükledim yaklaşık bir saat tuttu şuan kamera kısayol sorunuda çözüldü.
tek sorun pili iki günü zor geçecek gibi duruyor. -
aarkadaşlar merhaba kamera kısayol sorunu hala devam ediyor güncellemeden sonra düzelmişti ancak pc suit ile telefonu eşitledikten sonra kısayol tuşu yine çalışmamaya başladı. bu sorunu yaşayan ve çözüm üreten varmı???????? -
cok rezalet bir telefon bu! ama dünya para sayıp aldık bi kere mecbur kullanacaz. benim su durumda tek isteğim. bu garip cihazı en stabil en sorunsuz en makul şekilde nasıl kullanabileceğim hakkında yardım... güzel bi version olur(cünkü türkiye için son versionu yükledim o da aynı rezalet) güzel bir uygulama olur ne bilim güzel bir haber bile olabilir ama yeterki artık güzel birşey olsun bu telefona dair -
km900 için tam ekran oyunlar varmı varsada nerden bulabilirim.teşekkürler... -
varya telefon taklaya geliodu pc suite programı kapandı die bende update bitti sandım kabloyu çıkardım ama bitmemiş tel açılmıodu ama ürün kurtarma sayesinded kendim düzeltmeyi başardım ;) 3-4 kez olmadı sinir hastası olcaktım :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X