Şimdi Ara

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
122.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tsafak güzel yorumun için teşekkürler. benim görüşlerim cidden kişisel olarak en samimi şekilde yansımıştır o yorumumda. yani demek o ki cevremdeki insanlardan birisi km900 alıcam fiyatı 400lira ne dersin dese gercekten tüm benliğimle karşı cıkarım=) ve ben bilgisayarcıyım aynı zamanda cok fazla telefon gördüm denedim test ettim neyin ne verebileceğini biliorm teknolojiyi yakından takip etmeye calışıorm. ama bu alet cidden vermesi gerekeni vermior. dünya üzerindeki tek telefon km900 olsa tamam alır kullanırsın cünkü görmezsin neyin nerde nasıl olduğunu tek telefon o dur ne veriosa kullanırsın ve belki memnun kalırsın. lakin iş böyle değil işte. neyse yine uzatmayacağım yazımı. benim kesinlikle bi karalama politikası deildir. ben ettim siz etmeyin mantğıdır. ki bir telefonu aan kesimin %50sinden fazlası ben aldım rezalet bi telefon diorsa bu telefonun göreceğiliği cidden tartışılır. bariz memnun bırakmayan kalitesiz bir üründür ki insanları tatmin etmiordur. DÜNYANIN PARASINI VERDİĞİ HALDE HANGİ İPHONE KULLANICISININ "BU TELEFON 5 PARA ETMEZ ALDIĞI PARAYI HAK ETMİOR" DEDİĞİNİ DUYDUNUZ ? bkz. iphone forumları... tekrar sölüorm tek amacım insanların benim mağduriyetimi yaşamasını istemeyimdir. daha fazlada bu telefon hakkında hiçbirşey yazmayacağım. alan güle güle kullansın almayan bence 1 kez daha düşünsün

• ayrıca söyle bir cümleni gördüm.

"gerçi ben telefondan çokfazla multimedya ve interne gps gibi işlemleri kullanmıyorum sadece canım sıkılınca eğlence ve deneme amaçlı kullanıyorum ve hiç birsorun yaşamadım. resim kalitesinde gündüz çekimleri tatmin olmasına rağmen dediğin gibi gece çekimleri çok tatmin edici değil"

multimedia die satılan bir telefondan multimedia, internet, gps, fotoraf kalitesi , şarj süresi, oyun gibi şeyler beklenmiorsa bu telefonun nesiyle eğleniorsunuz siz yada neyini deniorsunuz anlayamadım. yada şöyle söyleyeyim bu telefona verilen 800lira bu özellikler dışında ne amacla verilior ?

not = amacım polimik filan deil sadece kaliteden yoksun bir ürünün nasıl görmezden gelindiğiyle alakalı bir söyleniş. yorum yapacak arkadşalara saygılarımı iletiorm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_emreusta

LG ARENA ALMAYIIINNNNN.KESİNLİKLE KATILIYORUM GİDİN İKİNCİ EL Bİ 3G BİLE ALSANIZ BİN KAT İYİDİR.İÇİ AÇILDI EKRANI DEĞİŞTİ OKUL BİTMEK ÜZERE İŞE BAŞLAYINCA BUNU DERHAL SATIP Kİ KAÇ PARA VERİRLER BİLEMİYORUM İÇİ AÇILMIŞ EKRANI DEĞİŞMİŞ ÜRÜNE DİREK İPHONE ALACAM.AYRICA ŞUNU PAYLAŞMAK İSTERİM SERVİSİN NE KADAR GERİZEKALI OLDUĞUNU BİLİN DİYE.ADAMLARA DEDİM Kİ KARDEŞİM TELİN İÇİNİ AÇTINIZ EKRANI DEĞİŞTİ BİRSÜRÜ İŞ AMA DEĞİŞEN BİŞEY YOK YOK YERE İÇİ AÇILDI BEN BUNU SATMAYA KALKSAM ARTIK NASI SATACAM KAÇA SATACAM MAĞDUR ETTİNİZ DEDİM YOK YA AYNEN SATARSINIZ SORUN OLMAZ EKRAN DEĞİŞMİŞ OLMASI DEDİ.EKRANIN KENARLARINDA TAKAN GERİZEKALI'NIN BECERİKSİZLİĞİNDEN KAYNAKLANAN PROBLEMLER VAR.BARİZ BELLİ DEĞİŞTİĞİ.ZATEN BEN SATARKEN DEĞİŞENİ YOK (ARABA MI SATIYORUZ YAA :) ) DEMEYECEM ÖYLE BİŞEY YAPMAM DA DEĞİŞTİ AMA ORJİNAL BELLİ OLMUYO BİLE DİYEMEYECEĞİM MAALESEF.ALLAH KAHRETSİN LG'YE Bİ DAHA KURUŞ VERMEM.İNŞALLAH 500'E OLSUN SATABİLİRİM.400'E DE RAZIYIM.HELE O ZAMANLAR Bİ GELSİN TAKASDA ALIRLAR İNŞALLAH.NEYSE KARDEŞLER.TEKRAR EDİYORUM ŞU AN BU YAZIYI OKUYUP DA BEN LG ARENA ALSAM MI ACABA DİYEN KARDEŞLERE SESLENİYORUM.SAKIN AMA SAKIN LG ARENA ALMAYIIIINNNNN

valla arkadaşlar ne diyim elektronik alet işi gerçekten şans işi bunu bir kere daha anlamış oldum. İnsanlar özel mesajdan sürekli bu telefonu soruyorlar bana şu özelliği nasıl bu özelliği nasıl diye elimden geldiğince + ve - yanlarını anlatmaya çalışıyorum. Benim yorumlarıma göre telefonu alanlar inşallah bana küfretmiyorlardır

Arkadaşlar bence en büyük hatanız bu telefonu iphone katili falan diye düşünüp almış olmanız gibi geliyor bana. Bana soran herkese yüz kere söyledim bu telefon bir iphone değil aslada onunla karşılaştırılmamalı. Fiyat performans olayına kesinlikle katılıyorum bu fiyata daha iyisi yapılabilirdi. Ama ben tekrar söyleyeceğim bu telefondan ne beklediğiniz gerçekten çok önemli. Rahat rahat internete gireyim internetten video izliyeyim. İphone tarzı oyunlar uygulamalar kullanıyım istiyorsanız zaten yanlış telefon seçmişsiniz demektir. Bana soran herkese özellikle belirttim km900 arenanın sabit bir işletim sistemi var ancak lg bişeyler yaparsa geliştirebilir bu telefonu yani iphone gibi milyonlarca uygulama yükleyerek telefonu daha kullanışlı hale getiremezsiniz. Söyliyebileceğim tek şey bu telefonda android yada windows mobile işletim sistemi olsaydı iphone çok ciddi rakip olurdu. Çünkü dokunmatik anlamında ondan aşağı kalır yanı yok. Hız kitlenme vs açısından açıkçası ben nerdeyse hiç sorun yaşamıyorum o konuda da bence gayet iyi. En büyük ikinci sorun şarj meselesi ama ben zaten günde en fazla yarım saat falan konuşuyorum telefondan gerekmedikçe internete girmem müzik desen çok nadir dinlerim anca uzun bir yola giderken. Mesaj nerdeyse hiç çekmem. Hal böyle olunca benim şarj nerdeyse 4 gün gidiyor. Ekran problemi malesef donanımsal bir sorun ama ekran değiştiren arkadaşlar da da sorun devam ediyor o yüzden açıkçası sadece ekrandan kaynaklanmıyor sanırım ama kesinlikle donanımsal bir sorun. Ben parlaklık ayarını düşürünce sorun kalmıyor ne titreme ne de ekranda iz kalma olmuyor ama en parlak ayara getirince aynı sorunlar bende de oluyor. Ama zaten ben telefonu aldığım ilk günden beri şarjı çok gitmesin diye en düşük parlaklıkta kullanıyorum telefonu o yüzden böyle bir sorun olduğunu fark etmemiştim bile. En parlak ayara getirince zaten gözümü alıyor artık o yüzden o konuda da şikayetim yok.

Benim şahsi önerim telefonu almayı düşünen arkadaşlar gidip mutlaka telefonu canlı olarak incelesin eline alsın. Biraz kurcalasın. Hiç kullanmadan sadece büyük beklentilerle alırsanız telefonu sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Ben hala telefonumu bir çok soruna rağmen seviyorum. Ve genede şanslı bir kullanıcı olduğumu düşünüyorum. Ama yeni telefon alıcak olsan gene km900 alırmısın deseler almam o ayrı Eşimde arena istiyor o yüzden bunu ona verip kendime yeni bir telefon alıcam bu sefer mutlaka android yada windows mobile olan bi telefon almayı düşünüyorum HTC nin androidli ve windows mobile li telefonlarından biri olucak sanırım. iphone çok iyi bir multimedia telefonu ama asla o kadar para vermem bir telefona biraz daha düşmesi gerek fiyatı iphone almam için.

neyse iyi geceler herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah.dincer

quote:

Orijinalden alıntı: dr_emreusta

LG ARENA ALMAYIIINNNNN.KESİNLİKLE KATILIYORUM GİDİN İKİNCİ EL Bİ 3G BİLE ALSANIZ BİN KAT İYİDİR.İÇİ AÇILDI EKRANI DEĞİŞTİ OKUL BİTMEK ÜZERE İŞE BAŞLAYINCA BUNU DERHAL SATIP Kİ KAÇ PARA VERİRLER BİLEMİYORUM İÇİ AÇILMIŞ EKRANI DEĞİŞMİŞ ÜRÜNE DİREK İPHONE ALACAM.AYRICA ŞUNU PAYLAŞMAK İSTERİM SERVİSİN NE KADAR GERİZEKALI OLDUĞUNU BİLİN DİYE.ADAMLARA DEDİM Kİ KARDEŞİM TELİN İÇİNİ AÇTINIZ EKRANI DEĞİŞTİ BİRSÜRÜ İŞ AMA DEĞİŞEN BİŞEY YOK YOK YERE İÇİ AÇILDI BEN BUNU SATMAYA KALKSAM ARTIK NASI SATACAM KAÇA SATACAM MAĞDUR ETTİNİZ DEDİM YOK YA AYNEN SATARSINIZ SORUN OLMAZ EKRAN DEĞİŞMİŞ OLMASI DEDİ.EKRANIN KENARLARINDA TAKAN GERİZEKALI'NIN BECERİKSİZLİĞİNDEN KAYNAKLANAN PROBLEMLER VAR.BARİZ BELLİ DEĞİŞTİĞİ.ZATEN BEN SATARKEN DEĞİŞENİ YOK (ARABA MI SATIYORUZ YAA :) ) DEMEYECEM ÖYLE BİŞEY YAPMAM DA DEĞİŞTİ AMA ORJİNAL BELLİ OLMUYO BİLE DİYEMEYECEĞİM MAALESEF.ALLAH KAHRETSİN LG'YE Bİ DAHA KURUŞ VERMEM.İNŞALLAH 500'E OLSUN SATABİLİRİM.400'E DE RAZIYIM.HELE O ZAMANLAR Bİ GELSİN TAKASDA ALIRLAR İNŞALLAH.NEYSE KARDEŞLER.TEKRAR EDİYORUM ŞU AN BU YAZIYI OKUYUP DA BEN LG ARENA ALSAM MI ACABA DİYEN KARDEŞLERE SESLENİYORUM.SAKIN AMA SAKIN LG ARENA ALMAYIIIINNNNN

valla arkadaşlar ne diyim elektronik alet işi gerçekten şans işi bunu bir kere daha anlamış oldum. İnsanlar özel mesajdan sürekli bu telefonu soruyorlar bana şu özelliği nasıl bu özelliği nasıl diye elimden geldiğince + ve - yanlarını anlatmaya çalışıyorum. Benim yorumlarıma göre telefonu alanlar inşallah bana küfretmiyorlardır

Arkadaşlar bence en büyük hatanız bu telefonu iphone katili falan diye düşünüp almış olmanız gibi geliyor bana. Bana soran herkese yüz kere söyledim bu telefon bir iphone değil aslada onunla karşılaştırılmamalı. Fiyat performans olayına kesinlikle katılıyorum bu fiyata daha iyisi yapılabilirdi. Ama ben tekrar söyleyeceğim bu telefondan ne beklediğiniz gerçekten çok önemli. Rahat rahat internete gireyim internetten video izliyeyim. İphone tarzı oyunlar uygulamalar kullanıyım istiyorsanız zaten yanlış telefon seçmişsiniz demektir. Bana soran herkese özellikle belirttim km900 arenanın sabit bir işletim sistemi var ancak lg bişeyler yaparsa geliştirebilir bu telefonu yani iphone gibi milyonlarca uygulama yükleyerek telefonu daha kullanışlı hale getiremezsiniz. Söyliyebileceğim tek şey bu telefonda android yada windows mobile işletim sistemi olsaydı iphone çok ciddi rakip olurdu. Çünkü dokunmatik anlamında ondan aşağı kalır yanı yok. Hız kitlenme vs açısından açıkçası ben nerdeyse hiç sorun yaşamıyorum o konuda da bence gayet iyi. En büyük ikinci sorun şarj meselesi ama ben zaten günde en fazla yarım saat falan konuşuyorum telefondan gerekmedikçe internete girmem müzik desen çok nadir dinlerim anca uzun bir yola giderken. Mesaj nerdeyse hiç çekmem. Hal böyle olunca benim şarj nerdeyse 4 gün gidiyor. Ekran problemi malesef donanımsal bir sorun ama ekran değiştiren arkadaşlar da da sorun devam ediyor o yüzden açıkçası sadece ekrandan kaynaklanmıyor sanırım ama kesinlikle donanımsal bir sorun. Ben parlaklık ayarını düşürünce sorun kalmıyor ne titreme ne de ekranda iz kalma olmuyor ama en parlak ayara getirince aynı sorunlar bende de oluyor. Ama zaten ben telefonu aldığım ilk günden beri şarjı çok gitmesin diye en düşük parlaklıkta kullanıyorum telefonu o yüzden böyle bir sorun olduğunu fark etmemiştim bile. En parlak ayara getirince zaten gözümü alıyor artık o yüzden o konuda da şikayetim yok.

Benim şahsi önerim telefonu almayı düşünen arkadaşlar gidip mutlaka telefonu canlı olarak incelesin eline alsın. Biraz kurcalasın. Hiç kullanmadan sadece büyük beklentilerle alırsanız telefonu sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Ben hala telefonumu bir çok soruna rağmen seviyorum. Ve genede şanslı bir kullanıcı olduğumu düşünüyorum. Ama yeni telefon alıcak olsan gene km900 alırmısın deseler almam o ayrı Eşimde arena istiyor o yüzden bunu ona verip kendime yeni bir telefon alıcam bu sefer mutlaka android yada windows mobile olan bi telefon almayı düşünüyorum HTC nin androidli ve windows mobile li telefonlarından biri olucak sanırım. iphone çok iyi bir multimedia telefonu ama asla o kadar para vermem bir telefona biraz daha düşmesi gerek fiyatı iphone almam için.

neyse iyi geceler herkese

keşke benim kız arkadaşımda benim km900e talip olsa da bende "ooo süper telefon al tepe tepe kullan" diyerek verip yeni telefon alsam=) zira bizim burada 850e aldığım km900u tertemiz kullanmış olmama rağmen benden 300-350e alıorlar=) hal böyle olunca bende vermiorm telefoncuya. merhaba emrah. km900 hakkındaki yardımların için tekrar teşekkür ediorm. geminin kaptanları(km900 teknik desteği) gemiyi terketmişken senin hala burada hiçbir çıkarın olmaksızın km900 teknik desteği vermeye calışman taktire şayan bir durum=) önceki msjımın ilk cümlesinde dediğim gibi bu telefonu benimseyip kullanmaya calışmak gerekior sanırım. kitlendimi ? cıkar bataryayı geri tak=) titriormu ? parlaklığı kapat aynen devam et=) oyunmu? oynamayı ver anasını satayım eskiden oyunmu vardı telefonlarda=) son pişmanlığın fayda etmeyeceği bir durum bir şekilde kullanmaya calışmak gerekior. hoş ben ne kdar tiksindiysem bi dönem km900u bırakıp en azından hızlı ve kitlenmior telefon diyerekten annemin eski 3310 unu kullandım desem yalan olmaz=) unutmadan sarjıda cok gidior^^ bu konuda söyleneyecek daha fazla birşey olmasa gerek. km900 alacak arkadaşlara bir öninceleme olmuştur herhalde bu başlık=) neyse emrah sen alabildinmi istediğin sistemi ?

• yok daha almadım eskişehirdeydim hafta sonu orda deniyim dedim şansımı bir ama istediğim parçaların çoğu yoktu zaten orda.

Ya vatana gidip toplatıcam bi akşam iş çıkışı yada parça parça sipariş vericem evde kendim toplayacağım.

Vatandaki %20 indirimi kaçırdım aslında gene öyle birşey yapsalar direk alıcam ordan ama bazı parçalar stoklarında yok o yüzden bekliyorum şimdilik biraz daha.

Ben pm den bir kaç şey daha sorayım sana kafam karıştı şu anakart ram uyumu konusunda eskiden bu kadar sorun olmazdı ya aldın mı rami takardın destekliyorsa anakartın çalışırdı. Şimdiki anakartlar çok nazlı galiba ram beyendiremiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah.dincer

yok daha almadım eskişehirdeydim hafta sonu orda deniyim dedim şansımı bir ama istediğim parçaların çoğu yoktu zaten orda.

Ya vatana gidip toplatıcam bi akşam iş çıkışı yada parça parça sipariş vericem evde kendim toplayacağım.

Vatandaki %20 indirimi kaçırdım aslında gene öyle birşey yapsalar direk alıcam ordan ama bazı parçalar stoklarında yok o yüzden bekliyorum şimdilik biraz daha.

Ben pm den bir kaç şey daha sorayım sana kafam karıştı şu anakart ram uyumu konusunda eskiden bu kadar sorun olmazdı ya aldın mı rami takardın destekliyorsa anakartın çalışırdı. Şimdiki anakartlar çok nazlı galiba ram beyendiremiyorsun.

pm de de yazdığım gibi emrahcım o konuyu kafana takma. 2 cesit dedim ama aklıma geldi. ben 3 cesit ram denedim gigabyte anakartımda ve anakartın sitesinde isimleri yazmamasına rağmen. overclocklu bi şekilde hiç sorunsuz kullandım 3ünüde. senin makineni aldığın zaman kafanı takman gereken şey toplu bileşenler olmalı. aldığın anda 3dmark / pcmark vantage, orthos, everest vb gibi bilumum benchmark programlarından makineni gecir hatta internetteki sonuclarla da karşılaştır. durum içine sinerse eğer stabilite konusunda toplu cözüm üretmiş olursun=) hatta değelerini bana yollayabilirsin ben de değerlendirebilirim. biliosun ki bilgisayar dünyası cok nankör. yeni bir hdd aldım ve su an firmware atıorm atmam gerekior. ama ben yeni aldığım ürüne işlem yapmak zorunda deilimki ya =) işte bu denli kalitesiz bir hale geldi pc teknolojisi. eskiden ne iyiydi alırdık makineyi paşa paşa senelerce kullanırdık ama artık ne mümkün....

• quote:

Orijinalden alıntı: gupa

ARKADAŞLAR ELİMDE LG KM900 ARENA ORJİNAL BATARYA (1000m )VE TV GÖRÜNTÜ SES KABLOSU VAR
    FİYAT ÇOK UYGUNDUR ÇEKİNMEDEN ARAYABİLİRSİNİZ İSTEYENE GG SATIŞ AÇILIR VEYA HAVALE İLE KARGO YAPILIR

TEL: 05062760632

p.m
  • arkadaşlar merhaba, daha önce youtubedan indirdiğim videoları telefondan çok rahat izleyebiliyordum ama şimdi telefon "diğerleri" adlı klasöre atıyor ve artık izleyemiyorum,sorunu nasıl çözebilirim?yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..
  • Herkese iyi günler. forumda yeniyim. Bir kaç sorum olucak. Şimdiden ilginiz için teşekkürler.

2 konuyuda takip ettim neredeyse bütün mesajları okudum. Firmware yüklemek, telefonda çıkan hatalar, GPS, FM transmitter vs vs.

Benimde bu telefonu alalı 2 hafta oldu ve bikaç problemle karşılaştım ancak gördüm ki o problemleri yaşayan tek insan ben değilim. İçim Rahatladı biraz

Karşılaştığım problemlerden birisi telefonun bazen kilitlenmesi, Telefon kilitleniyor ve kendine gelmiyor bende pilini çıkarıyorum hemen Bir de Arama geldiğinde ekranın kararması ve cevap verememe problemiyle karşılaştım ben o problemde çözümüm pili çıkarmaktı tekrardan :D Ama sanırım bu telin ömrünü yiyecek Program veya müzik konularında daha hiç bir incelemem olmadı. Şarjım ortalama 2-3 gün gidiyor ki bu başta canımı çok sıkıyordu. Kurcaladıkça bu süre azalıyor tabiki Fakat gördümki genel bir sıkıntıymış

Telefonu aldıktan sonra versiyonunu hiç değiştirmedim. Telefon ayarlarından telefon bilgisinde; KM900AT_V10g yazıyor herhalde bu yazılardan anladığım kadarıyla G versiyonu.

Nosferatu isimli arkadaşın modladığı sürümü çok merak ediyorum. Bu sürüm şu an ki G versiynuyla karşılaştırıldığında + ları ya da - leri nelerdir acaba? Bunu öğrenebilir miyim? Açıkcası hazırlamış olduğun tema çok hoşuma gitmişti ellerine sağlık.

Zamanla çok şey öğreniceğimi düşünüyorum bu telefon hakkında. Bu konuda fikir sahibi olmamıza yardımcı olan herkesten Allah razı olsun.

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: BrkTSClR

Herkese iyi günler. forumda yeniyim. Bir kaç sorum olucak. Şimdiden ilginiz için teşekkürler.

2 konuyuda takip ettim neredeyse bütün mesajları okudum. Firmware yüklemek, telefonda çıkan hatalar, GPS, FM transmitter vs vs.

Benimde bu telefonu alalı 2 hafta oldu ve bikaç problemle karşılaştım ancak gördüm ki o problemleri yaşayan tek insan ben değilim. İçim Rahatladı biraz

Karşılaştığım problemlerden birisi telefonun bazen kilitlenmesi, Telefon kilitleniyor ve kendine gelmiyor bende pilini çıkarıyorum hemen Bir de Arama geldiğinde ekranın kararması ve cevap verememe problemiyle karşılaştım ben o problemde çözümüm pili çıkarmaktı tekrardan :D Ama sanırım bu telin ömrünü yiyecek Program veya müzik konularında daha hiç bir incelemem olmadı. Şarjım ortalama 2-3 gün gidiyor ki bu başta canımı çok sıkıyordu. Kurcaladıkça bu süre azalıyor tabiki Fakat gördümki genel bir sıkıntıymış

Telefonu aldıktan sonra versiyonunu hiç değiştirmedim. Telefon ayarlarından telefon bilgisinde; KM900AT_V10g yazıyor herhalde bu yazılardan anladığım kadarıyla G versiyonu.

Nosferatu isimli arkadaşın modladığı sürümü çok merak ediyorum. Bu sürüm şu an ki G versiynuyla karşılaştırıldığında + ları ya da - leri nelerdir acaba? Bunu öğrenebilir miyim? Açıkcası hazırlamış olduğun tema çok hoşuma gitmişti ellerine sağlık.

Zamanla çok şey öğreniceğimi düşünüyorum bu telefon hakkında. Bu konuda fikir sahibi olmamıza yardımcı olan herkesten Allah razı olsun.

Saygılarımla...

Türkiye için olan en son sürüm şu anda J sürümü. PcSuiti kullanarak ya da burda anlatılan alternatif yolları deneyerek yazılımını yükseltebilirsin.

Ben ARENEW isimli bir mod kullanıyorum V10P üzerine yapılmış bir modlama.

http://www.handy-faq.de/forum/lg_km900_arena_forum/99427-arenew_custom_firmware.html

yukardaki linkten inceleyebilirsin. Kitlenme sorunu nerdeyse hiç yaşamıyorum.

Arama geldiğinde ekranın kararması bulunduğun ortamın ışık seviyesi ile alakalı. Telefonun üzerinde LG logosunun hemen solunda bir ışık sensoru var.

Telefon cebindeyken herhangi bir tuş çalışmasın diye yada kulağına yaklaştırdığında aynı şkilde yanlış bir tuşa basılmasın diye bu sensorun onu kapanınca ekranı kapatıyor. Telefonu cebinden çıkardığında eğer o sensorun onunu kapatıyorsan yada zaten bulunduğun ortamın ışığı biraz az ise birden algılayamıyor sensor ve ekran kapalı kalıyor. Eğer biraz beklersen açılıyor ekran sadece ışığı algılaması gerekiyor. Şarj kullanıma bağlı değişiyor. Bende de 3-4 gün civarı gidiyor ama günde en fazla yarım saat falan konuşuyorum. mesaj cekmiyorum nerdeyse hiç oyun müzik internet desen sürekli bilgisayar başında olduğum için anca dışarı çıktığım zaman bir ihtiyacım olursa kullanıyorum o yüzden şarj iyi gidiyor.

n0sferatu arkadaşın yaptığı tema gerçekten güzeldi konudaki linkler hala çalışıyorsa indşirip deneyebilirsin. sonra devam edip başkamodlar yaptımı bilmiyorum. o G sürümü son hali değildi çünkü daha yapacağı bazı şeyler vardı ama ne yaptı sonra bilmiyorum açıkçası özel mesaj atıp sorabilirsin kendisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah.dincer -- 12 Nisan 2010; 9:35:51 >

• Teşekkür ederim. Dediğin gibi Nosferatunun modladığı tema çok hoş duruyrdu gerçektende. onda da sanırım tek sıkıntı dil sorunu. Onu bekliyorum bende. Diğer modlar pek hoşuma gitmedi açıkcası tema olarak. İlgin için sağol tekrardan .
  • arkadaşlar arena ile 5530 arasında kararsız kaldım sizce arena almalımıyım.iki telefonun da forumlarını okudum fakat sorunları var ben o kadar para verip sorunlarla uğraşmak istemiyorum sizce en doğru olan ne ne yapmalıyım yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis-83

arkadaşlar arena ile 5530 arasında kararsız kaldım sizce arena almalımıyım.iki telefonun da forumlarını okudum fakat sorunları var ben o kadar para verip sorunlarla uğraşmak istemiyorum sizce en doğru olan ne ne yapmalıyım yardım edin

km900 den uzak dur derim baska da bişey demem=)
  • arkadaşlar alarm kurduğumda seçtiğim mp3 ve ya standart melodilerde hep belli bir saniyeye kadar çalıp kapanıyor...mesela 3 dk lık mp3 1dk çalıyor gibi.neden ben uyanıp kapatana kadar çalmıyor..bunun bir çözümü var mı?
  • arkadaşlar selam cevap veren olursa inşallah çok sevinirim..telefonla wirelless ile nete bağlandığımda kısa süre sonra "dahili hafıza doldu" uyarısı alıyorum..sorunu nasıl çözebilirim,teşekkürler..
  • km900 un kendi browser unu kullanıyorsan bunu yapabilir diye biliyorum ben bolt veya opera kullanıyorum onları denemenı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: teostatik

ARKADAŞLAR BEN BU VERSİYONU İNDİRDİM GAYET HOŞ VE HIZLI BENCE.BEN BUNU CLUBLGMOBİLE IN SİTESİNDEN İNDİRDİM

LİNK:10h_00 :http://www.mega upload.com/?d=07CRVSE8 aradaki boşluğu doldurun

merhaba ben aranıza yeni katılıyorum bu fw yüklemek istiyorum sadece ilk sayfadaki yöntemlemi yüklemem gerekiyo emrah dinçer arkadaşımızın anlattığı gibi mi yoksa yine aynı sayfada bir yerde önce üzerine düzenlenmiş olan fw nin aslını yükleyip üzerinemi bunu yüklemem gerekiyo bu konuda biraz acemi olduğumdan yanlış bişeyler yapmak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Xnail

km900 un kendi browser unu kullanıyorsan bunu yapabilir diye biliyorum ben bolt veya opera kullanıyorum onları denemenı tavsiye ederim

ilginizden dolayı çok teşekkür ederim..
  • arkadaşlar bu tag-it olayını kullanan varmı wifi ile olmuyomu bu ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.