Şimdi Ara

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
122.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    buradan : http://www.lge.com/tr/support/product/support-product-profile-mobile-redux.jsp?customerModelCode=KU990&matchedModelCode=7400000489&searchEngineModelCode=KU990&initialTab=documents&targetPage=support-product-profile#

versiyonunu yükselteceğim fakat KU990 diye model yazmıyor tam uyumlu sorunsuzca çalışan model hangisi olur, KU990 telf. olan veya bilen varmı?
    benim versiyon su anda V10g yazıyor birde ilerisinde 2008 falan , enson versiyon kaç. birde güncelleme falan yaparsam tema v.s. yükleyemezmiyim

• Emrah bey merhaba, benim sorunum laptop'ımdan nete LG Arena üzerinden modem olarak girememek. Kullanma kılavuzundakileri yapınca olmadı. Nasıl yapılabilir, teşekkürler..
  • km900 için yedek batarya ve şarj adaptörü var mı piyasada yada nette.
    desktop şarj uniteside olabilir.handsfree li
  • arkadaşlar forumda yeniyim ben de arena aldım ve tek sorunum gps bütün forumu inceledim sayılır ama arena ya doğru dürüst gps programı yükleyip kullanan birini bulamadım . forumda verilen bilgileri de denedim ama işe yaramadı ...ben mgmaps i kullanmak istiyorum sadece haritalar (google maps in haritaları olursa daha ii olur)üzerinde offline olarak gezinme bana yeter yerimi bulmak olsa da olur olmasa da.

arenada mgmapsi offline olarak kullanan arkadaşlar warsa bunu nasıl yaptıklarını en ince ayrıntısına kadar yazabilirler mi şimdiden tşkler..
  • ekranın titremesi ve ana ekranın arkada silik şekilde kalması sorunu bende de var :( ama dikkatimi çeken şu oldu bu olay pil azaldığı zaman oluyor şarj tam doluyken böyle bi sorun yok.hakikaten şu telefondan tek şikayetim şu an bu.yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_emreusta

ekranın titremesi ve ana ekranın arkada silik şekilde kalması sorunu bende de var :( ama dikkatimi çeken şu oldu bu olay pil azaldığı zaman oluyor şarj tam doluyken böyle bi sorun yok.hakikaten şu telefondan tek şikayetim şu an bu.yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar bu sorun ekran parlaklığı en yüksekteyken oluyor anladığım kadarıyla. Çünkü ben ekran parlaklığını şarjı fazla yemesin diye en düşükte kullanıyorum hep o yüzden de bu sorun bende yok zannediyordum ama ekran parlaklığını full yapınca ve dikkatli bakınca ekranda bir dalgalanma olduğunu farkettim. Parlaklığı azaltınca sorun ortadan kalkıyor. Ama tabiki kalıcı bir çözüm değil. Ekranı parlak şakilde kullanamadıktan sonra telefonun ekranının pekte bir özelliği kalmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: stetner

arkadaşlar forumda yeniyim ben de arena aldım ve tek sorunum gps bütün forumu inceledim sayılır ama arena ya doğru dürüst gps programı yükleyip kullanan birini bulamadım . forumda verilen bilgileri de denedim ama işe yaramadı ...ben mgmaps i kullanmak istiyorum sadece haritalar (google maps in haritaları olursa daha ii olur)üzerinde offline olarak gezinme bana yeter yerimi bulmak olsa da olur olmasa da.

arenada mgmapsi offline olarak kullanan arkadaşlar warsa bunu nasıl yaptıklarını en ince ayrıntısına kadar yazabilirler mi şimdiden tşkler..

Dostum ilk sayfada olan yöntem zaten yeterince açık diye düşünüyorum daha ayrıntılı nasıl anlatılır bilmiyorum. Ama zaten arena gps konusunda adam akıllı bir program olmadığı sürece çokta başarılı değil. Mgmaps çalışıyor ama istediğin yerin haritasını indirmek telefona atmak falan işkence zaten. Eğer ayrıntılı bir harita istiyorsan boyut ve dosya sayısı arttığı için dosyaları telefona atmak çok uzun sürüyor. Eğer 3g internet paketin falan varsa google mapsi kullan daha iyi o kadar harcamaz kotadan.

• şengüller teknik servisi aradım sorunu söyledim onlar da cihazı gönderin 2-3 gün içinde tekrar size gönderelim dediler.sanırım halledecekler öyle söylediler.mng kargo ile ücret ödemeden gönderdim.sonucu bildiririm.
  • bu arada sorunum ekran titremesi ve bekleme ekranının diğer ekranlarda silik şekilde görünmesiydi.
  • ürün tamirden geldi.sorun aynen devam ediyor.hiçbişey yapmamışlar sadece yazılım güncellemesi yapmışlar.sinir oldum.ürünü değiştirme şansımız var mı acaba ya.üründen soğuttular beni.ekran titriyo.puf yaa. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgfb

arkadaşlar bir kaç arkadaşımızında belirttiği sorunu LG KM900 de bende yaşıyorum şuan telefonu 1 hafta önce aldım fakat bu sorun canımı sıktı şuan..sorun ekranda bir önceki ekranın silik şekilde izi kalması. bu sorunu yaşayan arkadaşlarda bir gelişme var mı? yada servis ve benzeri şekilde durumu çözdüler mi öğrenmek istedim. Şimdiden Teşekkürler.

Arkadaşlar servise götürdüm ekranı değişicek dediler ürün 2 haftalık diye geri cektim değişim yada para iadesi istedim yanaşmadılar daha sonra tüketici hakem heyetine şikayette bulundum sonuc bekliyorum...bu sonucu da beklerken 2 gün önce daha hoparlörü bozuldu cızırtılı bir ses var çok rahatsız edici konuşurkende müzik dinlerkende burdan LG ye diyorum ki Senin neyine Dolby Digital yeter artık
    laptopından cektiğimi bundandan cekmeye başladım artık Fck the Lg diorum yeter..insaf..lg servisine gidip gelirken harcadığım benzin paralarına acır oldum artık...nedir bu arkadaşlar.

• senden gelecek haberleri bekliyoruz kardeş.olumlu sonuç çıkarsa ben de senin gibi yaparım.adamlar hiçbişey yapmadan göndermiş cihazı ya dalga geçer gibi.sorunu gale bile almamışlar.insan bi bakar sorun devam ediyosa arar yapamadık der bişey der.öyle geri göndermişler.gerçekten soğudum cihazdan ilk alırken ne kadar da hevesliydim ya.
  • arkadaşlar dün akşam bu ekran titreme olayı tekrar başladı yoğun bi şekilde.tekrar servisi aradım tekrar gönderin bakalım dediler.iyice nalet ettim cihazdan.bi sefer daha gönderiyorum bugün.tekrar düzeltemezlerse artık aynı sorun 3.kez tekrarladığı için para talebinde bulunacağım.
  • Arkadaşlar GPS NAVİGASYON ile ilgili LG kullanıcıları olarak markanınhttp://www.lge.com/tr/support/contact/support-message.jsp sitesinden mail atmayı öneriyorum.benim attığım mail aşağıdaki gibidir, dileyen burdan kopyalayarak atsın yada dileyen yeni mail oluştursun. AMA NE OLURSA OLSUN SESSİZ KALMAYALIM.

"Bir LG ceptelefonu sahibi olarak, telefonu kullanmaya başladığım andan itibaren LG kalitesini hissettim. Fakat diğer tüm markaların ücretsiz navigasyon programı varken, Biz LG kullanıcılarının yok ve JAVA uyumlu bir navigasyon programı bulabilmek imkansız.
    Lütfen Sayın Yetkililer; TELEFONUN İŞLETİM SİSTEMİNİ DEĞİŞTİREBİLECEK BİR GÜNCELLEŞTİRME YAYINLAMANIZI yada en azından bir Navigasyon Programı yayınlamanızı bekliyoruz."

• Bn telefonu 1 ay önce aldım 1 hafta kullandıktan sonra ekrandaki titreme ve iz kalması yüzünden servise yolladım ilk yollayışımda sadece sürümünü yenileyip yolladılar hiç bişey değişmedi. Sonra bir daha yolladım bu sefer tuş bordunu değiştirmişler fakat aynı sorunlar tekrar ediyor birde telefon açıldı. Şimdi telefonu alalı 1 ay oldu gidip teknosayla konuştum (oradan almıştım) . Garanti belgesindeki 2 den fazla aynı sorun yaşanırsa bedel iadesi değişim gibi talebimiz olduğumu söyledim fakat 2 kez derken bir tamir yapılması gerekiyormuş yani sürüm yenileme tamirden sayılmıyomuş. Ben 3. kez yolladım telefonu değişim talebiyle bu kezde bir tamir yapıp sonuç değişmezse bir daha ki yollayışım da bedel iadesinde bulunabileceğim ve paramı geri alacağım. Paramla rezil oldum açıkcası 750 800 lira veripte rahat ve hızlı bir şekilde sörf yapmak isterdim ama olmadı umarım paramı geri alabilirim. Bu telefonu alıcak arkadaşlarada pek tavsiye etmiyorum Htc Hero şuanda çok daha cazip bir telefon fiyat farkıda 200 tl gbi fazla olmayan bir para. Kişisel görüşüm bu yönde..

• ARKADAŞLAR BEN TELFONUMU UPDATE YAPMAYA ÇALIŞTIM SOFTWARE BÖLÜMÜNDE İNDİR ADIMINDA FATAL ERROR VERİO NE YAPAYIM
  • dosyanın yerini değiştirdim oldu :D
  • soykut kardeş benim yaşadığım sürecin aynısını yaşamışsın ya.ben 2. gönderme safhasındayım ama :) demek oluyor ki benim cihaz da aynen geri dönecek.neyse ben de para talebinde bulunacam artık.
  • Telefonu 1 ay önce aldım ama toplasam 10 gün kullanamadım. Ayrıca telefon açıldı. Böylecede telefondan soğudum eğer telefonu değiştirmezlerse yada paramı iade etmezlerse şikayette bulunacağım...
  • slm arkadaslar az once yüklemiş oldugum V10CB_03.kdz oldukca görsellik acısından begendim diyebilirim oldukca hızlı geçişleri mevcut özellikle KM900 yazı karakteride oldukca güzel dizayn fontlanmıs basarılı bulum ince ve ufak yazı karakteri ile en azından orijinal menüden sıkılanlar bu versiyonla telefonuna güzellik katacaktır Crystal Blue adlı bu sürümü umarım sizde begeneceginizi umuyorum

sonkursun arkadastan aldigim bu linki indirdim. Nasi kuracam peki? Denedim bi turlu basaramadim. Yardimci olursaniz cok sevinirm
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.