Şimdi Ara

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
122.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Türkiye için yeni firmware çıktı.

Turkey KM900 ATUR V10j 00_3 2010-01-04

Ben indiriyorum şu anda deneyip yazarım yorumlarımı buraya. Sonunda LG Türkiye uyandı galiba:)

İnşallah iyi bir firmware olmuştur.
  • Hayırlısı olsun inş bi yükleme yapayım bu versiyonuda zaten masallah benim makina oldu denek habire canım sıkıldıkca sürüm atıyorum

KRALIM SEN ÇOK YAŞA HEMİ
  • merhaba yeni yazılımı deneme şansı oldu mu artıları eksileri nelerdir???

quote:

Orijinalden alıntı: emrah.dincer

Arkadaşlar Türkiye için yeni firmware çıktı.

Ben indiriyorum şu anda deneyip yazarım yorumlarımı buraya. Sonunda LG Türkiye uyandı galiba:)

• quote:

Orijinalden alıntı: eko31068

merhaba yeni yazılımı deneme şansı oldu mu artıları eksileri nelerdir???

quote:

Arkadaşlar Türkiye için yeni firmware çıktı.

Önceki firmware göre biraz hızlı gibi geldi sadece bana başka bir fark göremedim açıkçası. T9 hala otomatik açık geliyor. Sadece nasıl oldu bilmiyorum ama tarayıcıdanwww.youtube.com a girebildim ilk defa. Ama desktop versiyonu olduğu için bu adres ve arenada flash desteği olmadığı için açamadım videoları. m.youtube.com yazdığımda ise gene eskisi gibi açılmadı site. Eskidenwww.youtube.com yazıncada açılmıyordu. Sonra başka firmwarelerde kullandığım ikonları falan attım bu versiyona java ile ilgili dosyaları kurcaladım biraz. Şimdi gene ikisinede girmiyor belki ilk halini yüklersem gene düzelir ama flash desteği olmadığı sürece mobil versiyon dışındaki youtube girsede bir işe yaramayacaktır. Genel olarak önceki kullandığım n0sferatu arkadaşın modladığı F versiyonundan hızlı geldi bana telefon baya. Ama öyle çok ekstra bir değişiklik gelmiyor telefona söyleyeyim.

Biraz daha kullanalım bakalım 1 günlük kullanmayla bütün sorunlar ortaya çıkmaz nede olsa.

• emrah arkadşım senin verdiğin linkten bu yeni sürümü indirdim ama main sw kısmında arabic _XXX november 13-2009 görünüyo. bi yanlışık olmasın 2 kez yükledim ama yine aynı şekilde görünüyor. bu eski bir versiyon sanırım bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: eko31068

emrah arkadşım senin verdiğin linkten bu yeni sürümü indirdim ama main sw kısmında arabic _XXX november 13-2009 görünüyo. bi yanlışık olmasın 2 kez yükledim ama yine aynı şekilde görünüyor. bu eski bir versiyon sanırım bu

Arabistanla aynı sürümü kullanıyor Türkiye her zaman zaten. Bundan önceki G sürümüde Arabistanın sürümüyle aynıydı.
    Sadece Arabistan için J sürümü 13 Kasımda çıkmıştı. Türkiye için ise aynı sürüm anca Ocakta çıktı. Belki Türkiye ye özel bir kaç düzeltme yapmış olabilir bizimkiler ondan emin değilim ama PcSuitten en güncel sürümü yüklemeye kalktığında da bu versiyon yüklenecektir. B2CAppSetup.exe den girip bakarsan zaten Türkiye için en son sürüm artık J görünüyor.

• N79 dan buna geçmeyi düşünüyorum. İlk dokunmatik telefonum olucak. eksikleri nedir? dahili GPS ile ücretsiz sesli yol tarifi varmı? gps bilgilerini gösteriyomu? hedefe ne kadar kaldı. ortalama hız vs..

Skyfire yüklenip tüm sitelere Pc den girmiş gibi girilebiliyomu? ekran boyutu yeterlimi? kamera çekimi nasıl? çözülmeyen sorunu varmı? takılma,reset oluyomu?

cevaplarsanız sevinirim. Samsung İ7500 - Samsung Jet ve Arena arasında kaldım ama en dolu cihaz bu ve dizaynı(gümüş olan) çok hoşuma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintekin -- 8 Ocak 2010; 0:35:15 >
  • we-ravel programıyla offline ve sesli navigasyon yapılıyor diye biliyorum ama deneyip beceremedim çok fazlada kurcalamadım açıkçası forumda Figure arkadaşın ir konsuu var java offline gps ile ilgili. Yine bu konuda da ilk sayfada mgmaps programı ile offline olarak gps kullanılabiliyor. Ama özel mesajda da söylediğim gibi çok başarılı değil bence arena gps konusunda. GPS için alınmaz bu telefon. Asla bir Garmin yada IGO GPS programlarının performansını vermeyecektir java gps programları.

Skyfire in malesef java versiyonu yok. Onun yerine opera mini 4.2 ve opera mini 5 beta yı rahatlıkla kullanabilirsin gene bolt browser diyede başarılı bir tarayıcı var. Ancak arenada full flash desteği yok o yüzden youtube yada facebooktaki videoları pc deki gibi izleyemezsin hiçbir zaman. Zaten sadece bolt browser ile izleniyor youtube videoları o da 3gp formatına ceviriyor ve kalite düşük oluyor o yüzden.

Öyle çok fazla takılma reset falan olmuyor. Çok nadir arada sırada yapıyor.

Benim tavsiyem akıllı bir telefon alacaksan android işetim sistemli ya da en azından windows mobile kullanan bir telefon alman olacaktır. Böylece istediğin gibi program oyun vs yükleyip geliştirebilirsin telfonunu. Arena çok iyi bir telefon dokunmatipi en az iphone kadar iyi multitouch özelliğide iphone kadar hızlı olmasa da başarılı. En büyük eksisi sabit bir işletim sistemi olması ve sadece java uygulama ya da oyun çalıştırması.

• slm arkadaslar az once km900 version yüklerken elim yanlıslıkla telefona baglı olan usb kablosuna dokundum ve malesef errorr hatası aldım malesef makinayı acamıyorum ekran oldugu gibi kayıp kayıp duruyor dalgalı sekilde IME istiyor birde seri nosu istiyor giriyorum ama kabul etmiyor bana bu konud a yardımcı olabilecek arkadaslarımız olursa sevinirim saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonkursun

slm arkadaslar az once km900 version yüklerken elim yanlıslıkla telefona baglı olan usb kablosuna dokundum ve malesef errorr hatası aldım malesef makinayı acamıyorum ekran oldugu gibi kayıp kayıp duruyor dalgalı sekilde IME istiyor birde seri nosu istiyor giriyorum ama kabul etmiyor bana bu konud a yardımcı olabilecek arkadaslarımız olursa sevinirim saygılarımla

Yazılım yükleme işlemi yarıda kaldığı için açamazsın herhalde telefonu. Bir şekilde yeniden yazılım yüklemen gerek.

Flash Tool E2 ile telefon kapalıda olsa dosya atabiliyorsun telefona. İlk sayfadaki s-class crack rehberindekileri yaparak kdz formatındaki versiyonun içinden AMD_OEM.bin ve CUST.bin doyalarını çıkartıp Flash Tool E2 ile telefona atarsan sorunun çözülür gibi geliyor bana.

Yada şu linkteki

http://www.handy-faq.de/forum/lg_km900_arena_forum/101585-lg_km900_arena_uptestex_flashen.html

Uptestex programıyla kdz versiyonu kurmayı deneyebilirsin birdaha ama telefonun açık olup pcsuit modunda olması gerekiyordu galiba kapalıyken işe yarıyor mu bilmiyorum.

• slm emrah malesef olmadı sadece LG logosu gözüküyor makinaya usb kablosunu bagladıgımda onun dısında herhangi bir sey yok baya saglam sekilde taklaya geldi acıkcası servisiede yollamakta istemiyorum malum yurt dısından geldigi için garanti vs yok canımızı acıtılar yollarsam teknik servis muhabbeti
  • quote:

slm emrah malesef olmadı sadece LG logosu gözüküyor makinaya usb kablosunu bagladıgımda onun dısında herhangi bir sey yok baya saglam sekilde taklaya geldi acıkcası servisiede yollamakta istemiyorum malum yurt dısından geldigi için garanti vs yok canımızı acıtılar yollarsam teknik servis muhabbeti

Aklıma gelen tek şey yukardaki mesajda belirttiğim yöntemi denemek. En son hangi versiyon düzgün olarak yüklüyse telefonda o versiyonu LG Utilsi kullanıp kdz yi parçalara ayırmak ve AMD_OEM.bin dosyasını ve Cust.bin dosyalarını alıp tekrar telefona atmak. Ama bunu yapsan bile genede açılmayabilir. İllaki kdz formatında yükleme yapmanı istiyorda olabilir. Bu durumda telefon kapalıyken yazılım atabilen bir programa ihtiyaç var. Bence mylgarena.com ve hady-faq.de forumlarını bir incele. Orda farklı programlarla yazılım atma yolları anlatılıyor çünkü.

• quote:

quote:

slm emrah malesef olmadı sadece LG logosu gözüküyor makinaya usb kablosunu bagladıgımda onun dısında herhangi bir sey yok baya saglam sekilde taklaya geldi acıkcası servisiede yollamakta istemiyorum malum yurt dısından geldigi için garanti vs yok canımızı acıtılar yollarsam teknik servis muhabbeti

Aklıma gelen tek şey yukardaki mesajda belirttiğim yöntemi denemek. En son hangi versiyon düzgün olarak yüklüyse telefonda o versiyonu LG Utilsi kullanıp kdz yi parçalara ayırmak ve AMD_OEM.bin dosyasını ve Cust.bin dosyalarını alıp tekrar telefona atmak. Ama bunu yapsan bile genede açılmayabilir. İllaki kdz formatında yükleme yapmanı istiyorda olabilir. Bu durumda telefon kapalıyken yazılım atabilen bir programa ihtiyaç var. Bence mylgarena.com ve hady-faq.de forumlarını bir incele. Orda farklı programlarla yazılım atma yolları anlatılıyor çünkü.

LgMobile update programında "Müşteri Desteği" menüsündeki "Acil Durum, Kurtarma Modu" muhtemelen bu gibi durumlar içindir. Hani belki denememişsinizdir diye belirteyim dedim. Denemediyseniz belki bu modda tel kapalıyken flash atılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay555 -- 12 Ocak 2010; 1:57:30 >

• SLM oktay555 dediğin gibi yaptıgımda ilk indirme olan 214MB lik olayı gerceklestiriyor fakat UPDATE olayında gerek pil takılı iken gerekse pili cıkarıp UPDATE yaptıgımda malesef yüklemiyor )bugun KVK servisine verdim inş yaparlar diye düşünüyorum 30 ila 50 lira arası version yüklemesi yapılacak baska caresi yok yarın kısmetse güzel haber bekleyecegim çökme durumunuda göz önünde bulundurmak sartı ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonkursun -- 12 Ocak 2010; 21:54:32 >
  • slm KVK teknik servise götürüp teslim ettim 1 gün sonrada sağ olsunlar ücret almadan tüm gerekli son version attılar ve km900 makinayı hayata döndürdüler burdan özellikle ilgilerinden dolayı kendilerine tesekkür ediyorum

KRALIM SEN ÇOK YAŞA HEMİ
  • quote:

slm KVK teknik servise götürüp teslim ettim 1 gün sonrada sağ olsunlar ücret almadan tüm gerekli son version attılar ve km900 makinayı hayata döndürdüler burdan özellikle ilgilerinden dolayı kendilerine tesekkür ediyorum

KRALIM SEN ÇOK YAŞA HEMİ

hadi geçmiş olsun nasıl yaptıklarını bilseydik bizde çöktüğünde kendimiz yüklerdik bundan sonra Bana hala Flash Tool E2 ile yapmışlardır gibi geliyor. Çünkü telefonun bataryası çıkıkken bile dosya gönderebiliyorsun Flash Tool E2 ile. Neyse başımıza gelirse öğreniriz artık

• slm evet emrah arkadasım sana katılıyorum büyük bir ihtimalle Flash Tool E2 yaptıklarını dusunuyorum yinede gelmesin valaa basınıza insanın canı sıkılıyor dogrusu elimde nokianın 1100 dandirik modeli ile basbasa kalınca gelde canın sıkılmasın allah düşmanımın basına bile vermesin en azından boyle bir durum söz konusu oldugunda diğer arkadaslarımızda bilgilenmiştir diye düşünüyorum herzaman nediyorum ben KRALIM SEN ÇOK YAŞA HEMİ

• flashtool ile yaptıklarını zannetmiyorum.

benim telefon da göçmüştü. hem de sebebini anlamadığım şekilde. rehbere kayıt eklenmiyordu, ajandaya vs.. backup yapamıyordum telefonda, ajandaya falan girilmiyordu resetleniyordu.

gsmulti ile formatlı fw yükledim, flashtool ile hem normal hem de binary modda yükleme denedim, uptestex ile de denedim fakat hiç bir şekilde tel düzelmedi. fabrika reset, telefon ayarları sıfırlama, hafızalara format vs.. yapabileceğim herşeyi denedim lakin sorun çözülmedi. 2 gün boyunca bildiğim bütün versiyon yüklemeleri denedim yemedi.

hafta başı servise yolladım salı teslim aldılar, versiyon tükleyip çarşamba kargoya verdiler ve perşembe elimdeydi cihaz. kvk bakırköy lg teknik servisine yollamıştım.

muhtemelen onlar komple romu siliyorlar, ve bunun içinde pik programlama gibi donanımsal bir yöntemle fw yüklüyorlar. yoksa bizim yaptıklarımızla da düzelmesi gerekirdi.

• Ya sıksık olmasada 5-6 kere versiyon değişmiştim bu sitede anlatıldığı gibi aynen ama bu sefer P versiyonunu yükleyemiyorum acaba omu sorunlu diye j yi denedim en son kullandım H yüklüyim belki sorun dierlerindedir diye ama hep aynı hatayla karşılaşıyorum acaba nerede yanlış yapıyorum anlamadm hata uyarısı şudur

"Updating is not possible any longer due to a fatal error while the LG mobile phone software update"

herseferinde bu uyarıyla karşılaşıyorum analysis kısmını tarıyo indir kısmına gleince hemen bu hatayı veriyor :S
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.