Şimdi Ara

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
122.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valaa super olur Applenin bu tarz uygulamasına gecmesi en azından ceşit kırılacak gibime benziyor hayırlısı olsun iyide adres vs yokmu link?

KRALIM SEN COK YASA HEMİ
  • bu bahsettiğiniz nedir arkadaşlar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: melik1

bu bahsettiğiniz nedir arkadaşlar??

LG de Apple gibi Uygulama oyun vs indirebileceğimiz bir Application Store açtı.

Adresi de aşağıda ama sanırım biz yararlanamıycaz çünkü linke tıkladığınızda açılan sayfadaki ülkeler arasında Türkiye yok malesef.

http://www.lgapplication.com/
  • haklısın yararlanma sansımız yok gercekten acıkcası pekte önemsemiyorum dogrusu turkiyedeki LG destegi firma yada web sitesini elin yabancıları kim nederse desin bu gibi durumları çok önemseyen ülkeler oldukca yogun ama bizim turkiye destekli LG site pek önemsemiyor yedi yine benden

KRALIM SEN COK YASA HEMİ
  • emrah arkadaşım we travel'i lg arena'ya kurabildin mi?

ben önceki sayfadaki linklere baktım ama bir türlü kuramadım. lg renoire kuran ve çalıştıranlar var biz niye yükleyemiyoruz anlamadım.

yardımını rica ederim

quote:

Orijinalden alıntı: emrah.dincer

quote:

Adresi de aşağıda ama sanırım biz yararlanamıycaz çünkü linke tıkladığınızda açılan sayfadaki ülkeler arasında Türkiye yok malesef.

• emrah arkadaşım we travel'i lg arena'ya kurabildin mi?

ben önceki sayfadaki linklere baktım ama bir türlü kuramadım. lg renoire kuran ve çalıştıranlar var biz niye yükleyemiyoruz anlamadım.

yardımını rica ederim

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: eko31068

emrah arkadaşım we travel'i lg arena'ya kurabildin mi?

yardımını rica ederim

quote:

quote:

programı kurmuştum ama harita olayını becerememiştim tam olarak sanırım sildim sonrada programı uğraşmadım bidaha çok önemli değil GPS benim için gerektiğinde google mape bakıyorum arada:) . Kurulumu anlatan Figure arkadaş konuda arena için yabancı bir forumun linkini vermişti yanılmıyorsam orda sorun yaşayanlar sorunu nasıl çözdüklerini falan anlatmışlar. Oraya bir bak istersen.

• Yeni oluşturulan firmware linkleri upload tamamlanınca burada yayınlanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0sferatu -- 10 Aralık 2009; 12:43:07 >
  • ilk sayfaya ekliyorum linkleri. Teşekkürler. Kdz uzantılı mı yazılım yoksa bin dosyası falan mı? şirkette olduğum için indiremiyorum şu anda Eğer kdz ye çevirdiysen bir ara çevirmek için yapılanlarıda anlatabilirsen sevinirm.
    quote:

Orijinalden alıntı: n0sferatu

Mod yaptığım firmwareyi aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz. (224 MB)

http://rapidshare.com/files/318169054/v10f.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/318197030/v10f.part2.rar

Versiyon olarak avrupa açık versiyonu v10f kullanılmıştır. Versiyon tarihi 27.10 dur.
    Firmware'de yapılan değişiklikler için içindeki readme dosyasına bakabilirsiniz.
    Beta versiyondur, test içindir.

Vaktim olduğunda Türkçe G sürümü için de aynısını yapıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah.dincer -- 9 Aralık 2009; 12:33:40 >

• @emrah

Uzantı bildiğin kdz. Firmware yani. Telefona flash atılabilecek direk hazır versiyon.

Nasıl çevirip nasıl yaptığımı müsait olduğum bir ara anlatırım :)
  • Ellerine sağlık dostum çalışmalarından dolayı tebrik ederim seni
  • Arkadaşler benim telefondada mesajı gönderdikten sonra iletildi raporu rehberimdeki başka kişiler olarak görünüyor. A kişisine gönderiyorum B kişisine iletildi diyor... Bunun sebebi ne olabilir?
    Bir de mesaj yazarken ana menüye atıyor bazen bu konudada yardımcı olabilirseniz çok sevinirim... Virüs filan bulaşmış olabilirmi ? Bilgisayara filan bağladım çok defa...
  • quote:

@emrah

Uzantı bildiğin kdz. Firmware yani. Telefona flash atılabilecek direk hazır versiyon.

Nasıl çevirip nasıl yaptığımı müsait olduğum bir ara anlatırım :)

@n0sferatu

Sanırım kdz ye çevirirken bir sorun olmuş mylgarena dakiler de kuramamışlar.

Önce normal F versiyonunu sonra seninkini kurdum ama değişiklik olmadı.

Zaten seninkini normalden daha kısa sürede kuruyor birşeyleri atlıyor ama anlamadım.

Bende FDIW ı kullanarak 10_a250_oem_code.fls yi 10_a250_oem_code.ima ya cevirip adını AMD_OEM.bin yapıp telefona attım FlashTool_E2 ile.

Aynı şekilde 07_BB_CUST.dfat.fls yi 07_BB_CUST.dfat.ima yapıp onuda CUST.bin olarak değiştirip attım telefona.

Sonuç olarak değişiklikler geldi. Ama hala eksik birşeyler var sanırım çünkü dillerden Türkçeyi kullanamıyorum. İlk açtığımda zaten hiçbir yazı yoktu
    İngilizceyi seçince geldi fontlar. Muhtemelen bizim G sürümündeki Türkçe dosyasını almışsın ama bende denemiştim onu alıp başka versiyonlara koymayı Türkçe tamamen gidiyordu öyle yapınca. Sanırım dillerin olduğu yerde bir bin dosyası var onuda editlemek gerekiyor.

Neyse şimdilik ingilizce kullanıyorum. Düzeltebilirsin umarım kdz halini.

Bu arada gayet hoş olmuş değişiklikler.

Bir kaç eksik nokta var sanki ama belkide düzgün kuramadığım için öyle gelmiş olabilir bana yarın biraz kurcalayıp fikirlerimi yazarım.

Kolay gelsin.

• slm harizan ayından itibaren km900 kullanıcısıyım, ilk kez geçen gün kingston marka 2gb micro sd hafıza kartı kullanmak istedim yanlız telefon hafıza kartını algılamadı, hafıza kartı pc ve başka marka telefonlarda çalışmakta ne yapabilirim ? teşekkürler...
  • @emrah

open europe ve türkçe g sürümlerinin fw lerini bu kez başarı ile kdz ye çevirdim.

kendi telefonuma flash atarak da denedim sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

download için yükleme bittikten sonra burada linkleri paylaşacam o zaman indirip kurabileceksiniz.
  • quote:

@emrah

open europe ve türkçe g sürümlerinin fw lerini bu kez başarı ile kdz ye çevirdim.

kendi telefonuma flash atarak da denedim sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

download için yükleme bittikten sonra burada linkleri paylaşacam o zaman indirip kurabileceksiniz.

Ok teşekkürler bekliyoruz linkleri o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: WEIS

slm harizan ayından itibaren km900 kullanıcısıyım, ilk kez geçen gün kingston marka 2gb micro sd hafıza kartı kullanmak istedim yanlız telefon hafıza kartını algılamadı, hafıza kartı pc ve başka marka telefonlarda çalışmakta ne yapabilirim ? teşekkürler...

Hafıza kartı kullanmadığım için bişey diyemiyorum çok fazla. Hafıza kartı kullanan biri yardımcı olur sana mutlaka burdan görüp mesajını. Belki belli bir formatı tanıyordur fat32 olarak falan formatlamak gerekiyordur. Sadece varsayım tabiki bunlar.
  • YENİ FIRMWARE

13 Kasım 2009 tarihli ARB V10J versiyon firmware çıkmış. Ben indirip kurdum, içinde Google Maps 2.3.2 falan var yani yeni olduğu kesin.

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/KM900/AARESV/V10j_00/V10J_00.kdz

Tam adı: KM900-AT-00-V10j-ARB-XXX-NOV-13-2009

Forumda daha önceki sayfalarda belirtildiği gibi LG-UTILS (KP500-Utils-EN.exe) ile güncellemeyi yaptım, memnunum.
    LG-UTILS için LG'nin orijinal programından aldığınız LGMobileDL.dll ve LGMUpgradeDL.dll dosyaları mutlaka 84 ve 440KB'Lık eski versiyon olmalı. En yeni LG programında 88 ve 484KB'lık versiyon var bunlar LG-UTILS (KP-500-Utils-EN.exe) ile çalışmıyor.

5 Ağustos tarihli V10H dosyasında olduğu gibi bu dosyada ARAP ülkelerine ait ama Türkiye dosyaları ile aynı, hiçbir sıkıntı yok. Türkiye dosyalarında hala V10G var en son sürüm olarak, ki oda eski.

Yeni dosyanın çıktığını LG'nin kendi güncelleme programında United Arab Emirates'i seçip menüsündeki Desteklenen modeller'e girerek gördüm. İran VE Birleşik Arap Emirlikleri için V10J gözüküyordu. İndirme linkini ise versiyon harfini elimle yazarak buldum.
    V10H ile V10J arasında V10I'de çıkmış ama ben denemedim, J en yenisi.
    Deneyenler lütfen KM900'ün bilinen aşağıda örneklerini yazdığım genel sorunlarında gelişme veya bozulma varmı yazsın lütfen, ben henüz yeterince deneyemedim.

-fm vericide bas olmaması
    -gps problemleri
    -müzik çalar problemleri
    -java hızı
    -telefon hızı

GÜNCELLEME:
    Yeterince denedim şu aşağıdakileri yazabilriim.
    GPS çok daha hızlı bağlanıyor. Açık alanda hata payı 6 metreye kadar düşüyor. Genel olarak bi navigasyon aletinin gps'inden çok daha kötü ama eski firmware'lere göre bariz iyi.
    Java hızı yavaş ama kullanılır durumda. Bildiğim kadarıyla çok kısa olan pil ömrünü biraz uzatmak için böyle. Opera mini 5'i manifest dosyası ile yatay ayarladım sonunda km900den adam gibi internete giriliyor. Java çözünürlüğü malesef performans sebebiyle 400x240 ile sınırlı tüm km900larda ama opera ile flash hariç sayfalar aynı masaüstü pc gibi çıktığı için sayfalar opera mini 5 ile güzel internete girilebiliyor.
    FM vericide bas var. İzmirde boş 3 tane frekans buldum düzgün çalışıyor, istanbulda boş frekans bulamadım. Ama ses kalitesi düzeltilmiş sonuç olarak.
    Telefonun hızı genel olarak normal.
    Google maps yeni versiyon 2.3.2 daha iyi çalışıyor. Bazen kendiliğinden kapandığı oluyor java uygulamalarının
    Bir kere SMS veritabanı sapıttı telefonun mesaj alamaz gönderemez hale geldi. Mesajları yanlış gösterdiğide oldu. Mesajın içinden silemiyordumda. Operatöre onay veremediği için aynı mesajlar 10 kere geldi ayrıca. Sil menüsünden hatalı mesajları temizleyince düzeldi. Bu firmware'e özgü olmayabilir.
    V10F firmwaredeki bazen telefon çalarken ekran karanlık kalma olayı yok. (Tabi parmağınız ada bir obje yakınlık sensörünün orada değilse)
    Bazen dokunmatik gidiyor. Eski firmwaredada oluyordu bu. Kapatıp açınca düzeliyor.

Yüklemeyi nasıl yapacağınızı bu başlığın ilk sayfasından bulabilirsiniz. KP500 Utils'i anlatan açıklamayı uygulayın. Sadece DLL'leri kendi pcnizden almayın internetten indirin ve boyutları yukarıda belirttiğim şekilde olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memin1857 -- 25 Aralık 2009; 12:42:20 >

• Arkadaşlar ben nasıl tel.e oyun yükleyebilirim diye konu açmıştım kitlendi ve buraya yönlendirildim, burda da bişey bulamadım veya ben anlamadım yardımcı olur musunux oyun yüklemek için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolaR6

Arkadaşlar ben nasıl tel.e oyun yükleyebilirim diye konu açmıştım kitlendi ve buraya yönlendirildim, burda da bişey bulamadım veya ben anlamadım yardımcı olur musunux oyun yüklemek için?

Çavusum sana onerebilecegimKm900 için uygun dokunmatik oyun sitesi bir kaç tane girin görün indirin deneyin formulu iyi eglenceler :mrgreen:
    http://9dn.co.cc/mgames/mgames.html ücretsiz:üyelik gerekmez

http://www.mobilefull.com/ ucretsiz: üyelik gerekmez

http://mobile360.org/category/mobile-games/touchscreen-games ücretsiz:üyelik gerekmez

http://www.umnet.com/ üyelik gerekiyor: uye durumundan sonra indirebilrisiniz

umarım işini çözer diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonkursun -- 14 Aralık 2009; 21:21:20 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.