Şimdi Ara

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
122.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam teşekkür ederim. Birara servise gidersem sorarım, nedenini yazarım.
  • Arkadaslar bende de 2 haftadır Arena var ancak pili çok az gidiyor , 25-30 saat falan... kamera mp3 kullanımı neredeyse yok,en fazla 1 saat konusuyorum.Sizlerde pil durumu nasıl ???
  • Aynı aşağı yukarı ama çok sorun değil, zaten her gece şarja takıyorum
  • slm LG ARENA KM900 AV TV cıkıs kablosunu turkiyede nereden bulabilirim yurt dısı haric güvenilir internet sitesi varsa PM atarsanız sevinirim saygılar
  • Arkadaşlar yaklaşık 2-3 ay önce telefonun şarjını boşaltmak için hızlı bir şekilde kurcalıyordum. Sonra ne olduysa tel reset attı ve ekran canlılığı gitti. Bu benim baya bi canımı sıktı. Servise gönderecem teli de şimdi daha kötü yaparlar diye göndermiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ermeydan

Arkadaşlar yaklaşık 2-3 ay önce telefonun şarjını boşaltmak için hızlı bir şekilde kurcalıyordum. Sonra ne olduysa tel reset attı ve ekran canlılığı gitti. Bu benim baya bi canımı sıktı. Servise gönderecem teli de şimdi daha kötü yaparlar diye göndermiyorum.

Ekran ayarlarından parlaklık ayarı en düşüğe gelmiştir belki ordaki ayarları artırmayı denedin mi? Birde otomatik parlaklığı açıp kapamayı dene. En son ihtimal factory reset denersin 1809#*900# den yalnız herşey silinecektir teldeki unutma. Ama tabi donanımsal bir problemse bunların hiç biri bir işe yaramayacaktır tabi ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah.dincer -- 24 Kasım 2009; 10:07:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah.dincer

quote:

Orijinalden alıntı: Ermeydan

Arkadaşlar yaklaşık 2-3 ay önce telefonun şarjını boşaltmak için hızlı bir şekilde kurcalıyordum. Sonra ne olduysa tel reset attı ve ekran canlılığı gitti. Bu benim baya bi canımı sıktı. Servise gönderecem teli de şimdi daha kötü yaparlar diye göndermiyorum.

Ekran ayarlarından parlaklık ayarı en düşüğe gelmiştir belki ordaki ayarları artırmayı denedin mi? Birde otomatik parlaklığı açıp kapamayı dene. En son ihtimal factory reset denersin 1809#*900# den yalnız herşey silinecektir teldeki unutma. Ama tabi donanımsal bir problemse bunların hiç biri bir işe yaramayacaktır tabi ki.

Muhtemelen donanımsal. Çünkü arada parlaklığı sona getirince ekran titreme yapıyordu. Servise göndersem uzun süre gelmeyecek falan filan...

• Emrah'ın anlattıklarından sonra deneme yanılma yöntemi ile benim yaptığım değişiklikler de aşağıdaki gibi.

Adam gibi değiştirmek istediğim her yerini değiştirdikten sonra herkesin kullanması için .cab veya .kdz dosyasını yayınlayabiliriz.

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)]

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)]

• quote:

Orijinalden alıntı: n0sferatu

Emrah'ın anlattıklarından sonra deneme yanılma yöntemi ile benim yaptığım değişiklikler de aşağıdaki gibi.

Adam gibi değiştirmek istediğim her yerini değiştirdikten sonra herkesin kullanması için .cab veya .kdz dosyasını yayınlayabiliriz.

Çok iyi görünüyor baya uğraşmışsın. Hangi versiyona yaptın bu değişiklikleri. Birde ilk resimdeki bluetooth, wife simgelerini falan hangi vui dosyasından değiştirdin ben aradım baya onları ama bulamadım. Bayramda vaktim olacak uğraşıcam biraz daha. Kdz ye çevirme olayını biliyorsan bi ara anlatırmısın burda ben rusça bir döküman bulmuştum ama denemeye fazla vaktim olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah.dincer -- 25 Kasım 2009; 9:54:36 >

• valaa 10 numara olmus elinize saglık su KDZ olayınıda halledinde güzel bir sevap akzanın valaa super olmus begendim sahsen

KRALIM SEN COK YAŞA HEMİ
  • @emrah

o simgeleri indicator_list.vui den değiştirdim komple.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0sferatu -- 26 Kasım 2009; 9:09:29 >
  • Buyrun Arena'cı arkadaşlar, GPS navigasyon olayınız da hayırlısıyla çözülmüş bulunuyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_36011868/tm.htm
  • Ellerine sağlık dostum. Bu telefon şimdi biraz daha kullanılabilir oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0sferatu

@emrah

o simgeleri indicator_list.vui den değiştirdim komple.

ok teşekkürler birazda onu kurcalayalım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Figure

Buyrun Arena'cı arkadaşlar, GPS navigasyon olayınız da hayırlısıyla çözülmüş bulunuyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_36011868/tm.htm

Eline sağlık hocam. Güzel olmuş.
  • Yeni Çalışmalar =) 10 Güne kadar güzel bir arayüze sahip FW yi download edilebilir hale getiririm muhtemelen :)

• arkadaslar km900 ait AV TV CABLO yurt içinde satısını gerceklestiren internet satıs siteleri vs varsa yazarsanız sevnirim bu arada hayırlı bayramlar herkezin simdiden saygılar,
  • Arkadaşlar son zamanlarda telefon saçma bir uyarı vermeye başladı. İlk aldığımda 45 dakika internette büyük zevkle takıldığımı hatırlıyorum. Bana mısın demiyordu.Ama şimdilerde biraz gezinince mesela 10 dakika gibi eskiye nazaran çok kısa bir sürede Hafıza Dolu uyarısı veriyor.Böyle olması normal ama şimdiye kadar hiç olmayıp son zamanlarda olmaya başlaması anormal geldi.Sizce nedendir?
    Bir de öğrenmek istediğim bir şey var. Şu an en çok kullanılan fw hangisi acaba. Herkes kullandığı ve en optimize fw nedir? Kullandığınız fw'leri yazarken, var olan bugları da yazarsanız sevinirim.

Herkese şimdiden iyi bayramlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

Arkadaşlar son zamanlarda telefon saçma bir uyarı vermeye başladı. İlk aldığımda 45 dakika internette büyük zevkle takıldığımı hatırlıyorum. Bana mısın demiyordu.Ama şimdilerde biraz gezinince mesela 10 dakika gibi eskiye nazaran çok kısa bir sürede Hafıza Dolu uyarısı veriyor.Böyle olması normal ama şimdiye kadar hiç olmayıp son zamanlarda olmaya başlaması anormal geldi.Sizce nedendir?
    Bir de öğrenmek istediğim bir şey var. Şu an en çok kullanılan fw hangisi acaba. Herkes kullandığı ve en optimize fw nedir? Kullandığınız fw'leri yazarken, var olan bugları da yazarsanız sevinirim.

Herkese şimdiden iyi bayramlar...

Valla ben çok fazla telefondan internete girmiyorum açıkçası. Evde sadece wirelessi açıp arada dolaşıyorum hiç karşılaşmadım öyle bir sorunla ama o kadar uzun süre tarayıcıyı kullanmadığım içindir muhtemelen.

Ben singapore H versiyonunu kullanıyorum hız olarak gayet tatmin edici. iki tane kusuru var beni sinir eden biri malum T9 sorunu sürekli açık geliyor ama el yazısı desteği olduğu için ben onu açıyorum ordan telafi ediyoruz onu Asıl beni sinir eden biri aradığı zaman ekran kararıyor ve kapatana kadar geri gelmiyor o yüzdende cevap veremiyorum arıyan kişilere sırf bu yüzden vazgeçicem bu sürümden.

@n0sferatu
    Hocam sanırım photoshopa baya hakimsin. Çünkü baya sağlam değişiklikler yapıyorsun telefonda. Benimki sönük kaldı valdı seninkinin yanında Bu arada mylgarenadaki unkown user sensin değil mi? Millet mest olmuş şimdiden ne zaman yayınlıycan diye soruyorlar Bir Türk olarak gurur duydum valla orda görünce senin fotoları. Hep yabancılar iyi yapacak hali yok ya bu işleri istedikten sonra yapamayacağımız şey yok.

Çok iyi gidiyorsun bence görsel değişikliklerden sonra bence birazda yazılımsal değişikliklere bakabilirsin.

Benim şahsi düşüncem bizim Türkiye versiyonunda olmayan bazı özellikleri diğer yazılımlaradan alarak Türkiye versiyonuna ekleyebiliriz. Gerçi bu değişiklikleri hangi versiyonda yapıyorsun bilmiyorum ama mesela en sorunsuz gözüken yabancı bir yazılıma bizim Türkiyenin dosyaları eklenerek menüdeki o bazı yanlış çevrilen ifadeleri düzeltebiliriz ya da el yazısı ekleyebiliriz ve en önemlisi şu T9 sorununu çözebiliriz gibi geliyor. O zaman işte mükemmel bir yazılıma sahip oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah.dincer -- 26 Kasım 2009; 23:37:24 >

• @emrah

teşekkür ederim. unknown user dediğin gibi benim :)

bu arada yazılım problem değil. istediğimiz yazılıma entegre edebiliriz değişiklikleri. yeterki hangi yazılımda değişiklik yapıcaz ona karar verelim. ben şimdilik bende kurulu olan g üzerinde değişiklik yapıyorum. biraz araştırıp bizim versiyona el yazısı entegre etmeye çalışacam. diğer yabancı versiyonlardan sevdiğin stabil olan varsa bana söyle o yazılıma da tam türkçe çeviriyi entegre edelim, g sürümünden sonra kullanabileceğimiz yazılım olsun.

photoshop derken elimden geleni istediğimi yapabiliyorum :) zaten bir telefonun ilk menüleri görselliği falan seni tatmin etmeli ki o kullandığın telefondan zevk almalısın.

bu şekilde soğuk arabiriminden kurtulup daha sıcak bi arayüze hakim olduğundan daha eğlenceli oluyor telefonu kullanmak.

bu versiyona özellik ekleyebiliriz derken neler mesela onu tam anlamadım. el yazısından başka ne ekleyebiliriz ki :) varsa bildiğin istediğin söyle deneyebiliriz aslında.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.