Şimdi Ara

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
122.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n0sferatu ben de dikkat etmiştim. Son baktığımda kesin sen olduğunu anlamıştım. Vallahi ben de gururlandım. Ellerine sağlık.Daha güzel çalışmalarını bekliyoruz. Üstelik sana tavsiyem eğer bu şekilde başarılı devam edersen mylgarena'dakilerden ufak bağışlar yapmalarını talep etmelisin (ben de oradayım bu arada :D). Hem yaptığın iş kıymete biner, hem de hiçbir emek karşılıksız kalmamalı. Herifler yabancı forumlarda çatır çatır topluyorlar "donation" ları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0sferatu

@emrah

teşekkür ederim. unknown user dediğin gibi benim :)

bu arada yazılım problem değil. istediğimiz yazılıma entegre edebiliriz değişiklikleri. yeterki hangi yazılımda değişiklik yapıcaz ona karar verelim. ben şimdilik bende kurulu olan g üzerinde değişiklik yapıyorum. biraz araştırıp bizim versiyona el yazısı entegre etmeye çalışacam. diğer yabancı versiyonlardan sevdiğin stabil olan varsa bana söyle o yazılıma da tam türkçe çeviriyi entegre edelim, g sürümünden sonra kullanabileceğimiz yazılım olsun.

photoshop derken elimden geleni istediğimi yapabiliyorum :) zaten bir telefonun ilk menüleri görselliği falan seni tatmin etmeli ki o kullandığın telefondan zevk almalısın.

bu şekilde soğuk arabiriminden kurtulup daha sıcak bi arayüze hakim olduğundan daha eğlenceli oluyor telefonu kullanmak.

bu versiyona özellik ekleyebiliriz derken neler mesela onu tam anlamadım. el yazısından başka ne ekleyebiliriz ki :) varsa bildiğin istediğin söyle deneyebiliriz aslında.

özellik eklemekten kastım şuydu açıkçası.www.handy-faq.de/forum dan takip etmeye çalışıyorum google translatein çevirebildiği kadarıyla
    orda şöyle şeylerden bahsediyorlar mesala biliyorsundur 30 taneden fazla oyun yada uygulama yükleyemiyorsun telefona onu sınırsız yapmanın bir yolunu bulmuşlar sanırım.

sonra biz gerçi normaline bile ulaşamıyoruz ama youtube video kalitesini arttırmak ile ilgili birşeyler var.

gene t9 problemi olmayan bir yazılımın dosyaları alınarak t9 problemi çözülebilir gibi geliyor.

bunun gibi şeylerden bahsediyordum.

Açıkçası benim hayalimde şöyle bir yazılım var.

Bir kere T9 mutlaka kapalı gelsin mesajlarda.
    El yazısı çok mühim değil ama T9 sorunu varken kullanması zevkli o yüzden oda olsun.
    Benş uyuz eden bir arama geldiğinde ekranın kararması ve cevap verememe sorunu olmasın.
    Telefonun genelindeki ve oyun,program kullanımlarındaki hızı yavaş olmasın.
    Dediğim gibi zaten kısıtlı sayıda uygulama oyun var bari onları yüklemede bir sınır olmasın.
    Kendi browserindan hala neden youtube giremiyoruz anlayabilmiş değilim yurt dışındaki insanlar aynı firmware ile girebiliyorlar bişey var ama çözemedim bende kendi browseri ile girmek istiyorum. Aslında ktunnele girerseniz telefondan youtube a girebiliyorsunuz girmekle kalmayıp video da izleyebiliyorsunuz ama her zaman izlenmiyor onuda anlamadım akış ayarlarındaki udp port ayarlarıyla alakalı sanırım. Bir kaç kere girmeyi başardım ama nasıl yaptığımı bende bilmiyorum
    fm transmitter belki çoğumuz kullanmıyoruz ama radyonun çekmediği yerlerde işe yarıyor baya. bazı versiyonlarda bassları iletmiyor sanırım oda bassları ileten bir versiyon olsa fena olmaz.
    GPS i çok kullanmıyorum ama artık bir java navigasyon programımızda var madem oda düzgün çalışsın.
    Fotoğraf çekim seslerinden birini değiştirip sessiz yapmalıyız gene bence sesi kapatamıyoruz çünkü.
    Ayrıca gereksiz bazı dosyarı temizliyorlar yabancı forumlarda bizde yapabiliriz mesala böylece kdz ye cevirince boyutta düşecektir. Mesala bir sürü gereksiz dil dosyası var ana diller olsa yeterli bence Türkçe-İngilizce-Almanca-Fransızca-İtalyanca-İspanyolca falan gibi bunların dışındakileri kaç kişi bilorda kullanıyorki ülkemizde.

G den sonra önerebileceğim sürüm singapore H olurdu aslında ama şu gelen aramaya bazen cevap verememe sorunu var ekran kararıyor karşıdaki kapatınca geri geliyor anca. Onun dışında yurt dışındaki forumlarda P versiyonu baya populer galiba ama onda da aramaya cevap verememe problemi vardı benim kullandıklarımda.

Şimdişlik aklıma gelenler bunlar kaçı yapılabilir kaçı yapılamaz bilmiyorum ama elimden geldiğince yarıdmcı olmaya çalışırım sana.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah.dincer -- 27 Kasım 2009; 23:04:55 >

• @kadirşinas

Çok teşekkürler düşünceleriniz için. Hep yabancılar birşeyleri yapacak değiller sonuçta, bizlerin de kabiliyeti var. Ben de elimden geldiğince birşeyler yapmak istiyorum, bu yüzden de çalışmalarımı buraya koyuyorum ki yorumlarınız ve eleştirileriniz dahilinde göze hitap eden ve gerçekten kullanışlı bir versiyonu en kısa zamanda çıkartabilmek gayesi ile.

@emrah

+ T9 olayına bir çözüm arayacam. Ama önce T9 un düzgün çalıştığı bir versiyon gerek :)
    + El yazısını da entegre etmeyi bulabilirsem onu da ekliyecem.
    + Java full acces olayını zaten halledicem. + Ayarlar bölümünden de 30 tane sınırı muhtemelen kaldırmanın bir yolu vardır.
    + Dil dosyaları dediğin gibi ana diller dışındakileri komple kaldıracam. Mesela bizdeki versiyonda arap dosyaları var, biliyorsun onlar da bi hayli yer kaplıyor. Onları komple kaldırıcam.
    + Gereksiz dosyaları silip orjinal ses ve görüntülerini vs.. komple değiştirecem.
    + Arama gelince kapanma olayı G versiyonunda yok, ya da en azından bana denk gelmedi :)

Muhtemelen 1 aya kadar eğer elimden geldiğince değişiklikleri yapabilirsem bi beta versiyonu çıkartırız piyasaya :) Türk damgası ile. Bunu da yabancıların en çok kullandıkları FW lere de entegre ederiz ki yabancılar da kullanabilsinler.

Görünüm olarak en fazla 15 güne kadar telefondaki görünümü tamamen değiştirecem :) Yani elimin uzanabildiği yere kadar. En azından daha çok göze hitap eden ve sıcak bir telefon çıkacak karşımıza. Nasıl ki iphonenin görünümü göze hitap ediyor tatlı bir renk kullanımı ve grafik tasarımları var. Köşeli, düz ve sıradan seçilmiş arenanın renklerini daha da güzel hale getirmeye çalışıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: n0sferatu

@kadirşinas

Çok teşekkürler düşünceleriniz için. Hep yabancılar birşeyleri yapacak değiller sonuçta, bizlerin de kabiliyeti var. Ben de elimden geldiğince birşeyler yapmak istiyorum, bu yüzden de çalışmalarımı buraya koyuyorum ki yorumlarınız ve eleştirileriniz dahilinde göze hitap eden ve gerçekten kullanışlı bir versiyonu en kısa zamanda çıkartabilmek gayesi ile.

@emrah

+ T9 olayına bir çözüm arayacam. Ama önce T9 un düzgün çalıştığı bir versiyon gerek :)
    + El yazısını da entegre etmeyi bulabilirsem onu da ekliyecem.
    + Java full acces olayını zaten halledicem. + Ayarlar bölümünden de 30 tane sınırı muhtemelen kaldırmanın bir yolu vardır.
    + Dil dosyaları dediğin gibi ana diller dışındakileri komple kaldıracam. Mesela bizdeki versiyonda arap dosyaları var, biliyorsun onlar da bi hayli yer kaplıyor. Onları komple kaldırıcam.
    + Gereksiz dosyaları silip orjinal ses ve görüntülerini vs.. komple değiştirecem.
    + Arama gelince kapanma olayı G versiyonunda yok, ya da en azından bana denk gelmedi :)

Muhtemelen 1 aya kadar eğer elimden geldiğince değişiklikleri yapabilirsem bi beta versiyonu çıkartırız piyasaya :) Türk damgası ile. Bunu da yabancıların en çok kullandıkları FW lere de entegre ederiz ki yabancılar da kullanabilsinler.

Görünüm olarak en fazla 15 güne kadar telefondaki görünümü tamamen değiştirecem :) Yani elimin uzanabildiği yere kadar. En azından daha çok göze hitap eden ve sıcak bir telefon çıkacak karşımıza. Nasıl ki iphonenin görünümü göze hitap ediyor tatlı bir renk kullanımı ve grafik tasarımları var. Köşeli, düz ve sıradan seçilmiş arenanın renklerini daha da güzel hale getirmeye çalışıyorum :)

ok ben G versiyonuna dönüyorum o zaman tester lazım olursa ben hazırım

• emrah.dincer arkadasım bir türlü yapamadıgım bir sorun var V10I_00.kdz versionu yüklemek istiyorum ama her defasında görmüyor ve yükleyemiyorum C:\ içerisinde tüm gerekli dosyalar mevcut tlfnu usb kablosunu baglıyorum fakat her defasında hata alıyorum ve yüklemiyor aldım alalı tlfn makinayı version yüklemesi yapamadım bana bu konuda yardımcı olurmusunuz nerede yanlıs yapıyorum bulamadım versiyon yükseltmesi için lütfen simdiden tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonkursun -- 28 Kasım 2009; 14:21:38 >
  • telefonumu değiştirmeyi düşünüyordum ama artılarına bakınca eksilerinden çok fazla olduğunu gördüm..bu yüzden vazgeçmiş gibiydim..şimdi bu çalışmalarınızı görünce doğru bir karar verdiğimi daha iyi anladım..bekliyoruz hep birlikte nosferatu arkadaşım..kolay gelsin..

(bu arada full java access dediğin javanın arka planda çalışması mı?? yani, arenada arka planda java çalışmıyor..mesela namaz vakitlerinde otomatik uyarı veren cep vakit gibi java programlar çalışıyor ama sony ericcsonlarda olduğu gibi geri planda çalışmaya devam etmiyor bu yüzden mecburen kapatıyoruz.eğer java tabanlı programların geri planda çalışmasını da sağlayabileceksen çok hayırlı bir iş yapmış olursun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melik1 -- 28 Kasım 2009; 15:34:53 >
  • n0sferatu ve emrah.dincer arkadaşlar sizlere cok teşekkürler bu telefonda tek eksik yazılımdı ve sizin sayenizde bu problemde ortadan kalkacak ( keşke android işetim sistemindede ilerleme de olsaaaa )
  • Mutlaka okuyanınız olmuştur ancak yine de tekrarlayayım .
    LG'nin geçenlerde Arena Max adlı bir telefon için bluetooth sertifikası aldığı ortaya çıkmış ve telefonun android ile gelmesi bekleniyor ...
  • n0sferatu ve emrah.dincer e ben de cok tesekkur ediyorum simdiden, Turk damgali fw yi merakla bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: quzman

Mutlaka okuyanınız olmuştur ancak yine de tekrarlayayım .
    LG'nin geçenlerde Arena Max adlı bir telefon için bluetooth sertifikası aldığı ortaya çıkmış ve telefonun android ile gelmesi bekleniyor ...

LG'nin androidli bir telefonu var zaten gw620 diye ama max'ı ilk kez duydum. Hayırlısı ama üzülürüm eğer ayrıca androidli bir arena çıkarsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

quote:

Orijinalden alıntı: quzman

Mutlaka okuyanınız olmuştur ancak yine de tekrarlayayım .

LG'nin androidli bir telefonu var zaten gw620 diye ama max'ı ilk kez duydum. Hayırlısı ama üzülürüm eğer ayrıca androidli bir arena çıkarsa.

Üzülmeye gerek yok bence keşke androidli bir arena çıksa böylece o yazılımı bizim arenaya uyarlamaları daha kolay olur Şu anda arenaya android yüklemeye çalışan grup gw620 nin yazılımı üzerince çalışıyorlar çünkü hem s-class işletim sistemi hemde android birbirine geçmiş vaziyette o yazılımda.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonkursun

emrah.dincer arkadasım bir türlü yapamadıgım bir sorun var V10I_00.kdz versionu yüklemek istiyorum ama her defasında görmüyor ve yükleyemiyorum C:\ içerisinde tüm gerekli dosyalar mevcut tlfnu usb kablosunu baglıyorum fakat her defasında hata alıyorum ve yüklemiyor aldım alalı tlfn makinayı version yüklemesi yapamadım bana bu konuda yardımcı olurmusunuz nerede yanlıs yapıyorum bulamadım versiyon yükseltmesi için lütfen simdiden tesekkürler

Hocam normal yazılım yükseltme rehberinde tam olarak hangi adımda takıldığını söylersen yada hatanın bir ekran görüntüsünü alıp gönderirsen belki daha kolay yardımcı olabilirim. İstersen benim S-Class Crack mesajındaki linkten indirip ondaki LG-Utils programını kullan çünkü orda benim kendi kullandığım dosyalar var tüm dll leri falan içinde ve düzgün çalışıyor. Eğer hala yükleyemiyorsan indirdiğin kdz dosyası sorunlu olabilir tekrar indirmeyi dene yada başka bir versiyon dene aynı hatayı alacakmısın bakalım.

• LG Arena Max
    model adı: LG LU9400
    Diğer özellikler: S-Class user interface

bakalın android olacakmı telefonda
  • arkadaşlar telefonun içine bilgisayardan bir dosya açtığımda silemiyorum bu sorunu nasıl çözebilirim acaba ? Teşekürler..
  • Müjdemi isterim. Appstore Arena için de destek vermeye başlayacak.
     LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)]
  • quote:

Müjdemi isterim. Appstore Arena için de destek vermeye başlayacak.
     LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)]

Bu telefonu kullanmıyorum o yüzden soruyorum. Tam olarak ne demek oluyor?

Apple uygulamaları Java™ platformundan olmayacak değil mi? Yani Iphone'daki gibi aynı anda 1 den fazla uygulama çalışıyor olacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

quote:

Bu telefonu kullanmıyorum o yüzden soruyorum. Tam olarak ne demek oluyor?

Apple uygulamaları Java™ platformundan olmayacak değil mi? Yani Iphone'daki gibi aynı anda 1 den fazla uygulama çalışıyor olacak mı?

Yok hocam bir süre önce LG de kendi AppStore'unu açmıştı, oradan indirilebilecek uygulamalar. Apple ile bir ilgisi yok

• Yani uygulamalar gene Java platformu olacak.

Aslında benim sıkıntım aynı anda çalışır halde hem Messenger hem de Opera tarayıcı çalışır durumda olması. Bu mümkün mü bu telefonda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

Yani uygulamalar gene Java platformu olacak.

Aslında benim sıkıntım aynı anda çalışır halde hem Messenger hem de Opera tarayıcı çalışır durumda olması. Bu mümkün mü bu telefonda?

Ben kesin konuşmayayım Arena kullanmadığımdan ama Renoir'dan bildiğim kadarıyla bir uygulamadan diğerine geçince diğeri duruyor. Arka planda çalışmıyor. Tekrar diğerine geçince kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.
  • quote:

Bu appstoreun tam adresi ne biliyor musunuz?

Bir de Aralık ayı boyunca bedavamı olacak indirmeler yanlış tercüme etmediysem

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.