Şimdi Ara

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
122.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam inş. olur ama zor gibi görünüyor yani en azından kısa bir sürede olması imkansız
  • Vallaha siteye biraz göz gezdirdim de, bu işle uğraşan adamlar şu meşhur wievty temalarını icad eden adamlar. Bunlardan bi uçan kurtuluyo. İnşallah diyelim biz yine de.
  • Sonra

http://r a p i d s h a r e.com/files/277972065/LG.rar

daki dll leri C:\LG-Utils\ klasörüne atıp oradakiler ile değiştirin.

ilk sayfa basindaki rapidshare birlestirsem bile bu sayfayi bulamiyoruz... yenileye bilirmisiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: malkooklam

Sonra

http://r a p i d s h a r e.com/files/277972065/LG.rar

daki dll leri C:\LG-Utils\ klasörüne atıp oradakiler ile değiştirin.

ilk sayfa basindaki**** birlestirsem bile bu sayfayi bulamiyoruz... yenileye bilirmisiniz...

Aşağıdaki adreslerin hepsinde LG-Utils ile ilgili dosyalar mevcut.

1-http://xyphre.ipbfree.com/index.php?showtopic=100 İngilizce
    http://www.mylgarena.com/index.php?topic=973.0 İngilizce

2-http://www.handy-faq.de/forum/lg_km900_arena_forum/106119-lg_km900_arena_firmware_modifikation_methode_1_a.html Almanca

3-http://www.forummobiles.com/index.php?showtopic=212884 Fransızca

• arkadaşlar Crack S-Class olayına pek sıcak bakmıyorum LG KM900 e yakışan bir işletim sistemi degil java bizi kurtaracak tek çözüm var buda ANDROİD inşallah kısa sürede halledilir bu işlemler

(birde benım tahminim lg km900 e benzer bir telefona android koydugu zaman o telefonun işletim sistemini km900 e entegre edicek bu işle ugraşan arkadaşlar)
  • Evet Xnail şu anda gw620 mi neydi bu model üzerinde çalışmayı düşünüyorlar.
  • Arkadaşlar telefonda yaptığım değişiklikleri gösteren birkaç resim ve bir video ekliyorum.

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)]
     LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)]

Yarın yada öbür gün rehberi eklemeye çalışıcam konuya.

Not:Kullanmadığım bir 5mp webcam vardı unutmuşum onunla tekrar çektim bu biraz daha kaliteli oldu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah.dincer -- 21 Kasım 2009; 3:40:52 >

• merhaba arkadaşlar uygun fiyata km900 arena arayanlar dükkanıma bakabilir. bu arada ben 2 aydır kullanıyorum telefonu. herşeyiyle mükemmel bi telefon. ekran olsun kamera olsun birçok markanın 1.5-2 milyara satılan cihazını sollar.
  • @emrah.dincer öncelikle gözlerim bozuldu bunu belirteyim :)
    Görüntü insanın hayal gücünü tetikler nitelikte
    Ama net olarak belli olmasa da farklı simgeler gerçekten hoş hava katmış .
    Rehber de eklenince bu konu tam bir klavuz şeklini alacaktır ...
    Şahsen bir de şu bug olaylarını düzeltseler düşünmeden alacağım telefondur kendisi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: quzman

@emrah.dincer öncelikle gözlerim bozuldu bunu belirteyim :)
    Görüntü insanın hayal gücünü tetikler nitelikte
    Ama net olarak belli olmasa da farklı simgeler gerçekten hoş hava katmış .
    Rehber de eklenince bu konu tam bir klavuz şeklini alacaktır ...
    Şahsen bir de şu bug olaylarını düzeltseler düşünmeden alacağım telefondur kendisi ...

Ama uyarmıştım ben baştan

Not:Kullanmadığım bir 5mp webcam vardı unutmuşum onunla tekrar çektim bu biraz daha kaliteli oldu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah.dincer -- 21 Kasım 2009; 3:40:20 >

• 1.sayfada 2. mesaja rehber eklenmiştir arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun
  • slm emrah.dincer bu senin çalışmanı cebimzie nasıl yüklememiz lazım kusura bakma pek anlamadıgım için soruyorum yardımcı olrusan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonkursun

slm emrah.dincer bu senin çalışmanı cebimzie nasıl yüklememiz lazım kusura bakma pek anlamadıgım için soruyorum yardımcı olrusan sevinirim

Üç mesaj üstteki resimlere bakmakla yetinmeyip aynı zamanda birkaç mesaj okuyarak...
  • quote:

slm emrah.dincer bu senin çalışmanı cebimzie nasıl yüklememiz lazım kusura bakma pek anlamadıgım için soruyorum yardımcı olrusan sevinirim

bir kaç tane yolu var yüklemenin.

Birinci yol linkini verdiğim singapore H versiyonunu telefona yüklemek ve anlattığım adımları uygulayarak AMD_OEM.bin dosyasını telefondan dışarı çıkarmak. Daha sonra kendi değişiklik yaptığım dosyaları size veririm ve AMD_OEM.bin dosyasına atarsınız bu dosyaları daha sonra AMD_OEM.bin dosyasınıda telefona gönderirsiniz.

İkinci yol benim için biraz daha zahmetli olur. Kendi değişiklik yaptığım yazılımı kdz formatına cevirip bir yere upload etmem lazım. Ancak nasıl kdz formatına geri döndürebileceğimi bilmiyorum açıkçası rusça bir döküman vardı onunla ilgili ama pek anlayamadım rusçam olmadığı için

Başka bir yolda gene singapore H vesiyonunu telefonunuza yüklersiniz ve daha sonra benim AMD_OEM.bin dosyasını bir yere upload ederim ve onu indirip gene telefona atarsınız.

Tercihim ilk yolu denemenizdir çünkü o zaman boyutu çok küçük olan dosyaları upload etmem yeterli olacak. Diğer 2 yolda ise boyutu 200 mb ın üstünde olan dosyaları upload etmem gerekir ki buda uzun ve zahmetli bir iş.

• Yaklaşık 1 aydır lg km900 arena telefonu kullanıyorum ve yaşadığım bir sıkıntıyı anlatmak istiyorum. Telefonda bir menü açarken örneğin; mesaj yazarken qwerty klayve çıkması için yan çevirdiğimde ekranın en üstünde çıkan batarya, saat vb göstergeler tam olarak kaybolmuyor ve silik olarak ekranda duruyorlar. Daha sonra bunlar kayboluyor fakat bu sorun neden var merak ediyorum. Yada duvarkağıdı görüntüsü tuş kilidini açınca bazen aynı şekilde arka planda silik olarak kalıyor. Arka plan doygunluğu beyaz olan bir menüye girince(örneğin mesajlar) bu sorun olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim bilen biri varsa yardım istiyorum biraz okudum factory resetler falan birşeyler var ama bilmeden birşey yapmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnglacheL

Yaklaşık 1 aydır lg km900 arena telefonu kullanıyorum ve yaşadığım bir sıkıntıyı anlatmak istiyorum. Telefonda bir menü açarken örneğin; mesaj yazarken qwerty klayve çıkması için yan çevirdiğimde ekranın en üstünde çıkan batarya, saat vb göstergeler tam olarak kaybolmuyor ve silik olarak ekranda duruyorlar. Daha sonra bunlar kayboluyor fakat bu sorun neden var merak ediyorum. Yada duvarkağıdı görüntüsü tuş kilidini açınca bazen aynı şekilde arka planda silik olarak kalıyor. Arka plan doygunluğu beyaz olan bir menüye girince(örneğin mesajlar) bu sorun olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim bilen biri varsa yardım istiyorum biraz okudum factory resetler falan birşeyler var ama bilmeden birşey yapmak istemiyorum.

Yaşadığın sorun hiç başıma gelmedi başına gelen başka birinide görmedim açıkçası forumda. Muhtemelen sorunun donanımsal, yazılımla alakalı değil ekranda problem olabilir. Garantisi varsa lg servisine bir göstermeni öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnglacheL

Yaklaşık 1 aydır lg km900 arena telefonu kullanıyorum ve yaşadığım bir sıkıntıyı anlatmak istiyorum. Telefonda bir menü açarken örneğin; mesaj yazarken qwerty klayve çıkması için yan çevirdiğimde ekranın en üstünde çıkan batarya, saat vb göstergeler tam olarak kaybolmuyor ve silik olarak ekranda duruyorlar. Daha sonra bunlar kayboluyor fakat bu sorun neden var merak ediyorum. Yada duvarkağıdı görüntüsü tuş kilidini açınca bazen aynı şekilde arka planda silik olarak kalıyor. Arka plan doygunluğu beyaz olan bir menüye girince(örneğin mesajlar) bu sorun olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim bilen biri varsa yardım istiyorum biraz okudum factory resetler falan birşeyler var ama bilmeden birşey yapmak istemiyorum.

slm aynı sorun bendede var bazen yasıyorum devamlı olmasada belli bir süre zarfında kendliginden silinip gidiyor problem değil diye düşünüyorum hayırlısıyla su android cıksada saglıklı sekilde su sorunalrı bir bir atlatsak diye düşünüyorum ,

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah.dincer

quote:

bir kaç tane yolu var yüklemenin.

Birinci yol linkini verdiğim singapore H versiyonunu telefona yüklemek ve anlattığım adımları uygulayarak AMD_OEM.bin dosyasını telefondan dışarı çıkarmak. Daha sonra kendi değişiklik yaptığım dosyaları size veririm ve AMD_OEM.bin dosyasına atarsınız bu dosyaları daha sonra AMD_OEM.bin dosyasınıda telefona gönderirsiniz.

İkinci yol benim için biraz daha zahmetli olur. Kendi değişiklik yaptığım yazılımı kdz formatına cevirip bir yere upload etmem lazım. Ancak nasıl kdz formatına geri döndürebileceğimi bilmiyorum açıkçası rusça bir döküman vardı onunla ilgili ama pek anlayamadım rusçam olmadığı için

Başka bir yolda gene singapore H vesiyonunu telefonunuza yüklersiniz ve daha sonra benim AMD_OEM.bin dosyasını bir yere upload ederim ve onu indirip gene telefona atarsınız.

Tercihim ilk yolu denemenizdir çünkü o zaman boyutu çok küçük olan dosyaları upload etmem yeterli olacak. Diğer 2 yolda ise boyutu 200 mb ın üstünde olan dosyaları upload etmem gerekir ki buda uzun ve zahmetli bir iş.

vala emrah dincer arkadasım sen ne yap ne et KDZ olayını bir an once hallet derim büyük sükse yaratırsın sen bukadar önemli sey yaptıysan dahasıda gelir basarırsın hayırlısıyla ha gayret ilerlemede

• Aynı sorun bende de var. Mylgarena.com'daki forumdada okudum en az bir 5 kişide çıkmış bu sorun. Kimileri fw ile alakalı diyor, kimileri fw değiştirsem de geçmedi diyor ama mobil cihazlarla ilgili tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki donanımsal bir sorun ve daha çok kişi de çıkacağını düşünüyorum. Bu durumda lg bu sorunu çıkaran cihazları toplatmak zorunda kalabilir.

Bu arada emrah ilk sayfaya baktım s-class modifikasyon rehberini hazırlamışsın eline, diline sağlık.Kusura bakma benim sınavlar olduğu için pek ilgilenemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

Aynı sorun bende de var. Mylgarena.com'daki forumdada okudum en az bir 5 kişide çıkmış bu sorun. Kimileri fw ile alakalı diyor, kimileri fw değiştirsem de geçmedi diyor ama mobil cihazlarla ilgili tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki donanımsal bir sorun ve daha çok kişi de çıkacağını düşünüyorum. Bu durumda lg bu sorunu çıkaran cihazları toplatmak zorunda kalabilir.

Bu arada emrah ilk sayfaya baktım s-class modifikasyon rehberini hazırlamışsın eline, diline sağlık.Kusura bakma benim sınavlar olduğu için pek ilgilenemedim.

iyi ki o sorunu yaşayan kimseye rastlamadım dedim forumda he patır patır dökülmeye başladı insanlar.

Bende yok Allahtan öyle bir sorun ama ekranda bir önceki ekranın silik şekilde izi kalıyorsa büyük ihtimal ekran problemidir diye düşünüyorum. Bende sadece şöyle bir problem oluyor beyaz bir arka planda ekrana biraz kuvvetli bastırınca bastırdığım yerde siyahlık oluyor hafif sonra elimi çekince düzeliyor ama zaten lcd ekranlara da o kadar bastırırsan oluyor aynısı oda problem değil herhalde.

Evet ekledim bakalım hayırlısı ile rehberi ama karışık geldi herhalde biraz insanlara kimse bişey sormuyo.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.