Şimdi Ara

LG KM900 ARENA [Firmware Update+SSS+Offline GPS+(S-Class Crack Rehberi Eklendi)] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
122.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ayrı bir konu açmak istemediğimden dolayı km900 ile yaşadığım sorunu buraya yazmak istedim .
    telefonu yaklaşık 6 aydır kullanmaktayım . ilk aldığımda bilgisayara sorunsuz bir şekilde bağlayabilmiştim usb kablosuyla (ozamanlar xp yüklüydü )
    Şuanda bilgisayarımda Windows 7 yüklü. Tekrardan bütün driver ve PC Suite i yükledikten sonra burda ve diğer yabancı forumlarda okuduğum version değişikliklerini uygulamak aynı zamanda da resim ve müzik yüklemek istedim . Fakat telefon normal bir şekilde Pc Suite bağlanmasına rağmen bir türlü Müzik Senkron ve Usb depolama olarak tanıtamadım. Bağladığımda telefonun ekranından normal bir şekilde PC depolamayı seçiyorum Windows un klasik Usb tanıma sesi geliyor fakat telefonu kesinlikle tanımıyor. Hiçbir uyarı vs de yok. Aygıt yöneticisinden baktığımda aygıt çok kısa bir süreliğine görünüyoru fakat ünlem işaretiyle birlikte WDP (WDB gibi tam hatırlamıyorum ) bir yazı çıkıyor ve 10 sanıye sonra kayboluyor. Yönetim araçlarından depolama bölümünden de baktığımda 1 saniyeden kısa bir süre olmak üzere bir görünüyor sonra da kayboluyor.

Ne yaptıysam bir türlü Music senkronunu ve usb depolama aygıtı olarak tanıtamadım . Bundan dolayı version değişikliği yapamamaktayım ve doğru düzgün birşey yükleyememekteyim sadece Pc Suite üzerinden yedekleme ve diğer işlemleri yapabilmekteyim.

Düzeltme : Aynı şekilde xp yüklü bir bilgisayarda da denedim ve aynı sonuçları aldım .

Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heardalis -- 6 Kasım 2009; 18:53:30 >

• ya hard format atarak dene.. yukarida verildi kod..yada tekrar fw yukle.. vista ultimate de bir sorun yasamiyorum...4 gb veriyi cok hizli bir sekilde attiyorum kendi hafizasina..

kolay gelsin..
  • ya hard format atarak dene.. yukarida verildi kod..yada tekrar fw yukle.. vista ultimate de bir sorun yasamiyorum...4 gb veriyi cok hizli bir sekilde attiyorum kendi hafizasina..

kolay gelsin..
  • eminim secenelerden depolamayi seciyorsundur..yinede olmuyorsa..

ya hard format atarak dene.. yukarida verildi kod..yada tekrar fw yukle.. vista ultimate de bir sorun yasamiyorum...4 gb veriyi cok hizli bir sekilde attiyorum kendi hafizasina..

kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heardalis

Merhabalar

ayrı bir konu açmak istemediğimden dolayı km900 ile yaşadığım sorunu buraya yazmak istedim .
    telefonu yaklaşık 6 aydır kullanmaktayım . ilk aldığımda bilgisayara sorunsuz bir şekilde bağlayabilmiştim usb kablosuyla (ozamanlar xp yüklüydü )
    Şuanda bilgisayarımda Windows 7 yüklü. Tekrardan bütün driver ve PC Suite i yükledikten sonra burda ve diğer yabancı forumlarda okuduğum version değişikliklerini uygulamak aynı zamanda da resim ve müzik yüklemek istedim . Fakat telefon normal bir şekilde Pc Suite bağlanmasına rağmen bir türlü Müzik Senkron ve Usb depolama olarak tanıtamadım. Bağladığımda telefonun ekranından normal bir şekilde PC depolamayı seçiyorum Windows un klasik Usb tanıma sesi geliyor fakat telefonu kesinlikle tanımıyor. Hiçbir uyarı vs de yok. Aygıt yöneticisinden baktığımda aygıt çok kısa bir süreliğine görünüyoru fakat ünlem işaretiyle birlikte WDP (WDB gibi tam hatırlamıyorum ) bir yazı çıkıyor ve 10 sanıye sonra kayboluyor. Yönetim araçlarından depolama bölümünden de baktığımda 1 saniyeden kısa bir süre olmak üzere bir görünüyor sonra da kayboluyor.

Ne yaptıysam bir türlü Music senkronunu ve usb depolama aygıtı olarak tanıtamadım . Bundan dolayı version değişikliği yapamamaktayım ve doğru düzgün birşey yükleyememekteyim sadece Pc Suite üzerinden yedekleme ve diğer işlemleri yapabilmekteyim.

Düzeltme : Aynı şekilde xp yüklü bir bilgisayarda da denedim ve aynı sonuçları aldım .

Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

muhtemelen kullandığın sürücüler windows 7 uyumlu değil o yüzden sorun yaşıyorsun. Ama dediğim gibi muhtemelen diyorum çünkü windows 7 kullanmıyorum. Aşağıdaki linkte XP/Vista/Win 7 LG USB Modem Driver diye bir konu var. Ordaki sürücüyü indirip kur bilgisayarına birde öyle dene. Üye olman gerekebilir yalnız foruma.

http://www.lgarenaforum.co.uk/index.php?topic=34.0

• muhtemelen kullandığın sürücüler windows 7 uyumlu değil o yüzden sorun yaşıyorsun. Ama dediğim gibi muhtemelen diyorum çünkü windows 7 kullanmıyorum. Aşağıdaki linkte XP/Vista/Win 7 LG USB Modem Driver diye bir konu var. Ordaki sürücüyü indirip kur bilgisayarına birde öyle dene. Üye olman gerekebilir yalnız foruma.

http://www.lgarenaforum.co.uk/index.php?topic=34.0

Malesef o sürücülerle de olmadı. Benim denemiş olduğum sürücüler bir üst version du zaten. (4.9.6)
    Be yaptıysam nafile. Google dan bulabildiğim bütün forumlara girdim baktım . Çözüm için olabilecek hertürlü yazılanları uyguladım.Çözümü kesin çok basittir de birtürlü bulamadım neden böyle olduğunu.
    Neyse napalım denemeye devam. Ama yinede hertürlü öneriye açığım.

• Arkadaşlar öncelikle sorunları da paylaşımları da zor bulunan telefonlardan biri olan KM900'ü bu başlık altında topladığınız için teşekkür ederim .
    Ben kullanıcısı değilim ancak ciddi şekilde almayı düşünüyorum .
    Ama konuya göz gezdirdiğimde telefondan soğumadım desem yalan olur .
    Çünkü herkes pek stabil olmadığından ve firmware karmaşasından bahsediyor .
    Ben de size danışmaya karar verdim .
    Kullanmadığım telefon markası kalmadı diyebilirim (Alcatel'den Palm'e kadar) .
    Telefondan aradığım özellik beni bezdirmemesi :) Yani takılma donma yapmaması .
    Bir de çok yoğun mesajlaşan biriyim (günde 100 ve üzeri) ki rahat mesaj yazabilmek isterim asla t9 kullanmam .
    Kamera benim için çok önemli değildir ancak müzik dinlerim ve 3.5mm jack önem veririm .
    Wi-fi önemli ancak GPS olmasa da olur ...
    Bunlara bakınca KM900 bana uygun bir telefon gibi geldi ancak bir de aynı fiyata GC900 var ve görünen farkları kamerası ile 3.5mm jack eksikliği ...

Acaba tercihimi hangisinden yana yapmalıyım ?
    GC900'de Arena'daki eksiklikler ve buglar giderilmiş midir yoksa onda da aynı sorunlar var mıdır ?
    İkisi de bildiğim kadarıyla 3D S Class arayüz kullanıyorlar ...

Yani sonuç olara KM900 alayım mı almayayım mı ? :)
    Öneriniz olursa başka modellere de bakabilirim aynı fiyat aralığında ...

• bence alma bekle Hocam dediklerine bakılırsa iphone al bence valla bıktım artık telefondan haftada 1 yazılım çıkıyor yüklemicem diyorum çünkü yükleyince bütün telefon ayarları gidiyor ama merak edip yüklüyorum telefon fabrika ayarlarına dönüyor yani bu yüzden kişilestirme sıfırSen takılma olmasın vs. diyorsun valla takılma oluyor,resetleme oluyor ama fazla değil çok kullanırsan günde 1-2 kere söylediğin iki telefonunda birbirinden farkı yok diğerinin sadece tasarımı bence daha hoş seffaf tuş takımı vs. birde 8 megpiksel kamerası süperAma sen müzil önemli diyorsun o zaman alıcaksanda km900 al 8gb dahili hafıza birde 8 gb micro sd alırsın 16 gb olurMesaj konusunda telefonu ingilizce kullanman lazım yoksa t9 yüzünden sinir hastası olursun mesaj yazmak idare eder çok kolay diyemem Tarayıcısı fazla iyi değil siteleri mobil sürümde açıyor ve bazı sitelerin tasarımı gözükmüyor beyaz fon üzerine mavi yazılar şeklinde açılıyor çok kötü birşeyGPS zaten kullanamadım program yok sadece googlemaps var ondada navigasyn özelliği yok valla bence alma ama sen bilirsin genede hatta 5800 bile daha stabildir bence eğer 5800 de böle bir dokunmatik ekran ve tasarımı güzel-kasası kaliteli olsaydı hiç düşünmeden 5800 alırdım

• Görüntü olarak gerçekten tek geçerim telefonu ama işte bir sürü sıkıntısı var :)
    Iphone için de bütçem yok :)

Aralıkta HTC Hero gelecekmiş ama onu da gayet makul! bir fiyattan satacakları için onu da eliyorum :)
    Bu fiyata yok ki böyle bir telefon ...
    5800 demissin de onun da kasası çin malı plastik oyuncaklar gibi :)
    Bir de Symbian olunca iki şarkı attın mı teklemeye başlıyor :)

Samsun'da oturuyorum ve KM900 neredeyse yok :)
    Kime sorsam Samsung vereyim abi diyor deli olum :)
    Elime alıp inceleme şansım olursa kesin kararımı vereceğim ...
  • Bir de şöyle bir emülatör var benim gibi merak edenlerin işine yarayabilir :

http://arena.lgmobile.com/emulator/
  • Lg arena düşünenler uygun fiyata dükkanımda ikinci el bulabilir. profilimden görebilirler ilanımı.
  • ben arenamdan memnunum özellikle bu ekran çözünürlüğünü başka bi telefonda bilmiyorum..video çekim hızı falan süper dvd kalitesinde 30 fps.
    Ancak ciddi bi sorunum var..Ben dokunmatik telefona alışamadım..Dokunma hassasiyeti piyasanın en iyilerinden ama yinede düğmelere dokunmam gerektiğini bunu alınca öğrendim..
    Muadil bir sony ericsson ile takas yapmak istiyorum.
    Satış da olabilir.

Bilgilernize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: melik1

ben arenamdan memnunum özellikle bu ekran çözünürlüğünü başka bi telefonda bilmiyorum..video çekim hızı falan süper dvd kalitesinde 30 fps.
    Ancak ciddi bi sorunum var..Ben dokunmatik telefona alışamadım..Dokunma hassasiyeti piyasanın en iyilerinden ama yinede düğmelere dokunmam gerektiğini bunu alınca öğrendim..
    Satış da olabilir.

Bilgilernize...

HHocam herşey çözünürlükle olmuyor telefon çok yyavaş takılmlara olur artık insan bıkıyor bir süre sonra ben int. girmek için bu telefonu aldım ancak sayfaları mobil sürümde açıyor,gps için adam gibi program yok,kamerası 5 megapiksel kadar iyi değil,ses kalitesi aynı şekilde n95 vs. gibi telefonlar 10 başar yani ben ekran kalitesi için aldım evet ekranı kaliteli ama yazılımı beş para etmez 5800 alcam inceledim hoşuma gitti dokunmatiği ve kasası arena kadar iyi olmasada kötü değil diğer özellikleri arenayı geçiyorYazılım olmadan telefon hiç birşeydir düşünün milyarlık pc alın işletim sistemi linux olsun ne işe yarar yani dandik bir pc de olsa milyarlık pcde olsa linux sistemi oldugu için aralarında hiçbir fark olmaz int. girer müzik dinlersiniz diğer hiç bir özelliğini kullanamazsınız ekran kartı,ram vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oranj001 -- 10 Kasım 2009; 11:01:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oranj

quote:

Orijinalden alıntı: melik1

ben arenamdan memnunum özellikle bu ekran çözünürlüğünü başka bi telefonda bilmiyorum..video çekim hızı falan süper dvd kalitesinde 30 fps.
    Satış da olabilir.

Bilgilernize...

HHocam herşey çözünürlükle olmuyor telefon çok yyavaş takılmlara olur artık insan bıkıyor bir süre sonra ben int. girmek için bu telefonu aldım ancak sayfaları mobil sürümde açıyor,gps için adam gibi program yok,kamerası 5 megapiksel kadar iyi değil,ses kalitesi aynı şekilde n95 vs. gibi telefonlar 10 başar yani ben ekran kalitesi için aldım evet ekranı kaliteli ama yazılımı beş para etmez 5800 alcam inceledim hoşuma gitti dokunmatiği ve kasası arena kadar iyi olmasada kötü değil diğer özellikleri arenayı geçiyorYazılım olmadan telefon hiç birşeydir düşünün milyarlık pc alın işletim sistemi linux olsun ne işe yarar yani dandik bir pc de olsa milyarlık pcde olsa linux sistemi oldugu için aralarında hiçbir fark olmaz int. girer müzik dinlersiniz diğer hiç bir özelliğini kullanamazsınız ekran kartı,ram vs.

Yerinde olsam biraz daha beklerdim. Bence Arena nın yerine alınacak bir telefon değil 5800. İlla değiştirmek istiyorsan telefonu ve yazılımına çok önem veriyorsan Android yazılımı olan bir telefon almak daha mantıklı bence. Yakında Türkiyede satışa başlanıcak olan HTC Hero cazip gelmeye başladı bana açıkçası. Eşimede bir telefon alıcaz ve oda Arena istiyor olmadı benimkini ona verip kendime HTC Hero alabilirim.

• Android tabanlı i7500 var ama samsung da almak istemiyorumHTC hero süper bir cihaz ama şuan bin tl ye satılıyor beni aşıyor 5800 kullandım baya hoşuma gitti son sürümle çok iyi olmuş fiyatıda çok uygun 500 tl yakında stoklarda kalmaz arena dan bıktım adam gibi yazılımı yok çok takılıyor ve en önemli sebeb sayfaları mobil sürümde açıyor
  • Ben bu telefonu kullanmaya başlayalı 2 gün oluyor. genel olarak bazı eksiklikleri olduğu belli. Bunlar ilerleyen dönemlerde yapılacak versiyonlar upgradeleri ile düzelir diye umud ediyorum. Benim benden daha tecrübeli arkadaşlara bir kaç sorum olacak.

Öncelikle kendi browseri üzerinde 2 den fazla sayfa açmasına izin vermiyormu? yoksa ben mi birşeyleri eksik yapıyorum?

Buradaki arkadaşların yazmış oldugu GPS ayarlarını yaparken telefonunun şarjı iki gösterirken 10 dk içinde bitti dolayısıyla sanırım şarj konusunda bir sıkıntısı olduğu belli. 3G yi kapatmak bu süreyi olumlu yönde etkileyebilir mi?

Aksesuar konusunda daha öncesinden telefon yeni diye pek birşey olmadığı yazılmıştı bu durum halen böyle mi?
  • quote:

Android tabanlı i7500 var ama samsung da almak istemiyorumHTC hero süper bir cihaz ama şuan bin tl ye satılıyor beni aşıyor 5800 kullandım baya hoşuma gitti son sürümle çok iyi olmuş fiyatıda çok uygun 500 tl yakında stoklarda kalmaz arena dan bıktım adam gibi yazılımı yok çok takılıyor ve en önemli sebeb sayfaları mobil sürümde açıyor

Bolt browser denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay555

quote:

Android tabanlı i7500 var ama samsung da almak istemiyorumHTC hero süper bir cihaz ama şuan bin tl ye satılıyor beni aşıyor 5800 kullandım baya hoşuma gitti son sürümle çok iyi olmuş fiyatıda çok uygun 500 tl yakında stoklarda kalmaz arena dan bıktım adam gibi yazılımı yok çok takılıyor ve en önemli sebeb sayfaları mobil sürümde açıyor

Bolt browser denedin mi?

Hocam onuda kullanması zor çok küçükoarmaklarınız başka yere basabiliyor birde yakınlastırmak için multıtouch kullanılmıyor

• Bugün gittim teknoloji mağazalarına tüm telefonları inceledimSamsung kesinlikle alınmaz star,jet,galaxy vs. hepsi çok kötü yani ekranlarının önünde ince plastikler varHepsinin kasası aynı gibi plastikten ve hiç kaliteli gelmedi bana hele galaxyi iyi sanardım ben ancak ana ekran grafikleri çok uydurma anlatamam oyuncak gibi duruyorYani sözün kısası samsung kesinlikle alınmaz hiç bir modeli hoşuma gitmedi yazılımlarıda yok yani en azından km900 de kaliteli ekran,kaliteli bir kasa var cidden kalitesini anlıyorsunuz ah bu telefona android yüklense yok satar vallaAma 5800 alıcam çok hoşuma gitti

5800 almamdaki nedenler

müzik
    uygulama
    int.
    ve en önemlisi navigasyon

• Bugun LG Arena inceleme fırsatım oldu .
    Ama incelerken bile takıldı :D

Ben de o yüzden yurtdışından HTC Mytouch 3g almaya karar verdim .
    Bana geliş toplam maliyeti 500 dolar ...
    Hero da harika bir telefon ama ebay'de bile pahalı :) Ülkemize gelince hiç alınmaz bence :D
    Kaza veya aksilik olmaz ise HTC'yi bu hafta içinde alacağım .
    Detaylı bir inceleme de yayınlarım :D
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.